تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
حسن روحانی در شبکه ی 4:خیلی از اساتید را به خاطر رای به فلانی کنار گذاشتند در حالیکه باید دست تمام رای دهندگان را بوسید/نیروهای ارزشمند را به خاک افکندند و فکر کردند هنر کردهاند
حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه حتی نقد و نظر مخالف نیز نعمت است، اظهار داشت: وقتی تیمی در کابینه کار میکند باید هماهنگی هایی داشته باشند. در سالهای اخیر در هیئت وزیران جو دموکراتیک و غیرآزاد برقرار بود به طوری که با انتقادی کوچک وزیر جابجا میشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه حتی نقد و نظر مخالف نیز نعمت است، اظهار داشت: وقتی تیمی در کابینه کار میکند باید هماهنگی هایی داشته باشند. در سالهای اخیر در هیئت وزیران جو دموکراتیک و غیرآزاد برقرار بود به طوری که با انتقادی کوچک وزیر جابجا میشد.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز پنجشنبه طی سخنانی در برنامه تلویزیونی «رویکردها، برنامهها» در پاسخ به این سوال که به نظر شما مهمترین میثاق بین مردم و مسئولین چیست، اظهار داشت: بیتردید قانون اساسی میثاق ملی بین ملت و دولت است؛ و حیطه وظایف و اختیارات در قانون اساسی مشخص شده است.
وی افزود: رئیسجمهور نسبت به قانون اساسی وظیفه ویژهای دارد. و مکلف است که قانون اساسی را اجرا کند.
روحانی ادامه داد: رئیس جمهور هر جا که لازم است باید مستقیم و در جاهای دیگر هم با ارائه لایحه و طرح نواقص را اجرا کند و بعد قانون را به اجرا درآورد.
وی گفت: امروز بخش مهمی از قانون اساسی مخصوصا فصل سوم که حقوق ملت را بیان میکند، اجرا نشده است و تا زمانی که کاملا اجرا نشود این میثاق نیز اجرایی نمیشود؛ البته اجرایی نشدن قانون اساسی دلایل مختلفی دارد ولی در کل مطالبات مردم اجرای قانون اساسی است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از اجرای فاز اول قانون هدفمندکردن یارانهها چیست، گفت: یارانه موضوع مهمی است که سالیان دراز مسئولان دنبال آن بودند و از برنامه دوم تاکید شده بود که دولتها به دنبال هدفمندکردن بروند.
روحانی ادامه داد: در نهایت قانون هدفمندی اجرا شد اما به اعتقاد من هدفمندی یارانهها هنوز هدفمند نشده است و فاز اول آن ناقص و در برخی مواقع هم با تخلف اجرا شد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: یارانه برای آن بود که عدالت اجرا شود و مردم راحتتر زندگی کنند؛ هدفمندی باید در یک مجموعه مقررات اقتصادی دیده میشدولی امروز مشکلاتی را میبینیم که در این رابطه وجود دارد.
وی افزود: امروز مردم زندگی خود را با پول یارانه تنظیم کردهآند و این بخش باید ادامه پیدا کند ولی در کنار آن باید کارهای دیگری هم انجام شود. چرا که بر اساس محاسبات کنونی ارزش 45 هزار تومان یارانه به اندازه 15 هزار تومان کاهش یافته بر همین اساس باید تورم را مهار کرد.
روحانی ادامه داد: در بحث یارانه به دنبال این هستیم که یارانه کالایی هم بدهیم تا مردم نسبت به کالاهای اساسی دغدغه نداشته باشند.
وی گفت: در اجرای فاز اول هدفمندی دو تخلف بزرگ صورت گرفت، یکی این بود که 30 درصد به تولید داده نشد و دوم اینکه قرار بود یارانه از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی پرداخت شود که از منابع دیگر هم پرداخت شد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: باید با صاحبان صنایع بنشینیم و ببینیم که بهترین راه برای پرداخت یارانه به صنعت چیست.
وی افزود: ما وقتی با مردم مشورت کنیم طرح یا لایحه کاملتر خواهد بود و در مقام عمل هم مردم احساس تعلق بیشتری برای اجرای قانون پیدا میکنند.
روحانی در پاسخ به سوالی درباره سیاست خارجی گفت: سیاست داخلی و خارجی از یک اصل مهم پیروی میکندو آن اصل مهم هویت و منافع است؛ هر کشوری بر اساس هویت و منافع سیاست داخلی و خارجی را دنبال میکند؛ البته سیاست خارجی برخی مواقع با شرایط ویژهای مواجه میشود.
وی اظهار داشت: برخیها دنیا را فقط حق و باطل میبینند و میگویند که روزگاری حق بر باطل پیروز میشود و برخیهای دیگر هم دنیا را همچون بازاری میدانند و به دنبال منافع خود هستند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بعضیها دنیا را به آرمانها و منافع تقسیم میکنند؛ من موافق نیستم که آرمان و منافع را جدا کنیم بلکه باید منافع را طوری تعریف کنیم که آرمانها هم در آن بگنجد.
روحانی با بیان اینکه جهان امروز بر مبنای قدرت برنامهریزی میشود، گفت: در سازمان ملل کسانی حق وتو دارند که قدرت بیشتری داشته باشند و ما هم باید قدرت ملی خودمان را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: آرمان چراغ راه ماست و چگونگی حرکت به سمت آن به خیلی چیزها بستگی دارد؛ آرمان قله کوه را به ما نشان میدهد اما اینکه چطور باید به آن برسیم مهم است؛ برخی اوقات باید در پیچ حرکت کرد و به آن رسید.
روحانی در پاسخ به سوالی در مورد مسکن مهر و کنترل قیمت مسکن اظهار داشت: اصل ساخت مسکن ارزان و مسکن مهر یک ایده خوب بود ولی این ایده برای یک دوره کوچکتر طراحی شده بود و یک دفعه افزایش پیدا کرد.
وی اضافه کرد: متاسفانه امروز در برخی جاها به جای مسکن خوابگاه برای مردم درست شده بر همین اساس باید نواقص این پروژه برطرف شود.
وی درباره راهکارش برای مهار قیمت مسکن گفت: وقتی نقدینگی در جامعه بیحساب و کتاب بالا میرود و طی 8 سال 6.5 تا 7 برابر میشود تورم بزرگی ایجاد میشود. وقتی ارزش پول ملی تنزل مییابد مردم به دنبال این میروند که کاری کنند تا ثروتشان کاهش نیابد. یکی از این کارها مسکن و زمین است لذا فوری این پول سرگردان و سیل بنیانکن به سمت مسکن میرود.
به گفته وی قیمت خانه کلنگی و آپارتمان با وجود فعال بودن مسکن مهر طی یک سال اخیر افزایش داشته است. چرا که از آن طرف ارزش پول ملی کاهش یافته است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با تاکید بر اینکه طلاق در جامعه بسیار نگران کننده است و آثار بسیار خطرناکی دارد، گفت: در یک سال گذشته طلاق هفت درصد افزایش داشته است. از سویی دیگر اعتیاد نیز اهمیت زیادی دارد. به رغم مجازاتهای سنگین مشکل اعتیاد در کشور ما حل نشده است.
وی با اشاره به برنامه تدبیر و امید خود گفت: بخش خاصی در برنامه تدبیر و امید برای معتادان جامعه در نظر گرفته شده است در این بخش از تمام روشهای علمی برای ترک استفاده خواهد شد. باید از طریق اقتصادی، حقوقی، امنیتی و فرهنگی اقدام برای کاهش اعتیاد کرد. اما شروع این اقدامات از فرهنگ است باید فرهنگ جامعه را ارتقا دهیم دنیای امروز متفاوت شده است باید وزارتخانههای آموزش و پرورش و آموزش عالی تغییر کنند.
روحانی خاطرنشان کرد: در بحث طلاق و اعتیاد نیز باید نهادهای خیریه فعال شوند و مشکلات ناشی از طلاق را کاهش دهند. مشارکت مردم نباید فقط به راهپیمایی و انتخابات محدود شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه همانطور که رنگها و زبانها از آیات الهی هستند اختلاف سلیقه نیز از آیات است، خاطرنشان کرد: به نظر بنده حتی نقد و نظر مخالف نیز نعمت است. وقتی تیمی در کابینه کار میکند باید هماهنگی هایی داشته باشند. در سالهای اخیر در هیئت وزیران جو دموکراتیک و غیرآزاد برقرار بود به طوری که با انتقادی کوچک وزیر جابجا میشد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، افزود: در دولت بنده شایستهسالاری حاکم است باید از شایستهها استفاده کرد متاسفانه طی 8 سال اخیر اتوبوسی رفتند و اتوبوسی آمدند من با این کارها مخالفم. شایسته منتقد بهتر است شایستهای است که مخالفتش را بیان نکند.
وی با اشاره به حقوق شهروندی برای تمام اتباع ایرانی، خاطرنشان کرد: تدوین حقوق شهروندی و تبدیل آن به یک سند و لایحه و تصویب در مجلس شورای اسلامی یکی از برنامههای دولت بنده است.
روحانی تاکید کرد که به هیچ حزبی تعهدی ندارد و اعلام کرد که دولت تدبیر و امید فراجناحی خواهد بود و از جناحهای مختلف و افرادی که جناحهای مختلف دارند استفاده خواهد کرد و تاکنون نیز در مسئولیتهای مختلف این کار را کرده و به مشکلی نیز برنخورده است.
به گفته وی این فاصلهها بیشتر تصوری است و واقعی نیست و باید از تمام شایستگان و نخبگان استفاده کرد.
وی با انتقاد از دولت فعلی گفت: طی سالهای اخیر خیلیها را منزوی کردند خیلی از اساتید را به خاطر اینکه به فلانی رای داده است را کنار گذاشتند در حالی که باید دست تمام افرادی را که پای صندوق رای رفتند را بوسید. افراد زیادی بازنشسته و اخراج شدند حتی نیروهای ارزشمند و الماسی بودند که آنها را به خاک افکندند و فکر کردند با این کار هنر کردهاند. بسیاری از نخبگان از کشور خارج شدند نباید بگذاریم این اتفاقات بیفتد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
عارف در جمع مردم ایلام: اصلاحطلبی حذف شدنی نیست
پای صندوقهای رای بیایید، رای ندادن اعتراض نیست
گروه سیاسی: کاندیدای اصلاح طلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: اساس تفکر اصلاحطلبی توجه به مشکلات معیشتی مردم است و با حاکمیت انضباط مالی بر دولت تورم را کنترل خواهم کرد.
دکتر محمدرضا عارف در جمع مردم ایلام اظهار کرد: ایلام در طول ۸ سال دفاع مقدس نقشی ماندگار از خود به یادگار گذاشت بطوری که مردم این دیار نه تنها استان را ترک نکردند بلکه میزبان معاودینی شدند که رژیم بعث موجب آوارگی آنان شد اما محروم مانده است و باید مردمان نجیب این دیار طعم خوش پیشرفت را بچشند.
وی با طرح این سوالات که «چرا شهروند ایلامی و کسی که در این استان زندگی میکند باید برای انجام یک (ام .آر. آی ) ساده راه استانهای دیگر را در پیش بگیرد؟» و یا «چرا ایلام با داشتن پتانسیلهای عظیمی مانند دامپروری از نرخ بیکاری بالایی رنج ببرد؟» گفت: برنامه ما توسعه درمان در استانهایی مانند ایلام و شکوفا کردن پتانسیلهایی مانند دامداری است و ایلام باید به قطب دامپروری تبدیل شود.
وی ایجاد زیر ساختهای لازم در زمینه گردشگری را از دیگر برنامههای دولت احتمالی خود عنوان و تصریح کرد: با برنامهریزی اصولی و درست میتوان از ظرفیتهای گردشگری برای توسعه استان بخوبی بهره گرفت و اشتغالزایی کرد. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه متاسفانه در ایلام ناهنجاریهای زیادی دیده میشود ادامه داد: با نگاه فرهنگی باید این ناهنجاریها به هنجار تبدیل شوند.
وی «رونق فضای کسب و کار ، تقویت آموزش عالی و حل مشکل مسکن جوانان و ایجاد اشتغال» را از مهمترین برنامههای خود عنوان و تصریح کرد: تجربه نشان داده است که اساس تفکر اصلاحطلبی توجه به مشکلات معیشتی مردم، پذیرش مسوولیت در مورد کارهای خود و عمل به وعدههاست. وی «ایجاد سالانه ۷۰۰ هزار فرصت شغلی و توجه داشتن به مسائل زیست محیطی از جمله گرد و غبار» را از تعهدات خود عنوان و تصریح کرد:تورم را با کنترل دولت و عدم ولخرجی در آن و حاکمیت انضباط مالی و ساختار اقتصادی بر دولت کنترل خواهم کرد. عارف با بیان این اعتقاد که «نتیجه قانون هدفمندی یارانه ها دادن ۴۵ هزار تومان بصورت ماهانه و گرفتن ۵۵ هزار تومان از مردم در قبال کالاهای اساسی بوده است» گفت: کجای این قانون توانست به بهداشت و تولید کمک کند؟
وی ادامه داد: پیشرفت استانهای محروم و مرزی در اولویت کاری من خواهد بود و ایلام را دوباره ایلام میکنیم و همه وعدههای خود را عملی خواهیم کرد و نشان خواهیم داد که حرف اول و آخر را باید در همه زمینهها مردم بزنند و نگاه فرهنگی به فرهنگ خواهیم داشت و سیاست را از آن خواهیم زدود و از همه ظرفیتهای قانون اساسی برای مردمسالاری بهره خواهیم گرفت و به نظر و آرای مردم احترام میگذاریم و تفتیش عقاید نخواهیم کرد؛ چراکه در قانون اساسی «آزادی» در کنار حاکمیت ملی، استقلال و تمامیت ارضی قرار گرفته است و با هیچ بهانهای نمیتوان ازادی مردم را سلب کرد.
وی با بیان اینکه «قانون اساسی را به عنوان میثاق ملی پذیرفته و خود را موظف به اجرای آن میدانم» تصریح کرد: با توجه به مدت زمان باقی مانده تا انتخابات در بیانیههای گوناگون دغدغههای امروز اقشار مختلف مردم مانند معلمان، کشاورزان و ... را خواهم آورد و قول میدهم در دولتم تشکلهای مردمی زمینه لازم را برای فعالیت بیابند و احساس خفقان نکنند.
عارف ادامه داد: در طو ل ۸ سال اصلاحات نشان دادهایم که به عهد خود با مردم وفادار هستیم و بر این وفاداری باقی ماندهایم. وی با بیان اینکه «اگر مردم پای صندوقهای رای حاضر شوند اصلاحات پیروز خواهد شد» انتظار خود را از طرفداران اصلاحات اینگونه بیان کرد: پای صندوقهای رای بیایید ، رای ندادن اعتراض نیست بلکه عقب نشینی است و ما باید در صحنه حضور پیدا کنیم تا دوم خرداد دیگری خلق شود و اخلاقمداری و عقلانیت حاکم گردد.
وی ادامه داد: اصلاحطلبی حذف شدنی نیست و با پیروزی این تفکر استانهای مرزی روی ریل توسعه قرار خواهند گرفت و پدران ایرانی بخاطر مشکلات معیشتی شرمنده فرزندان خود نخواهند شد؛ چرا که هم اکنون سن ازدواج بالارفته و ناهنجاریها از جمله اعتیاد بلای جامعه ما شده است. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورت برنده شدن با استفاده از نخبگان، دولتی را تشکیل خواهیم داد که با عملکرد درست شرمنده جوانان نشویم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کد خبر: ۱۵۲۱۵۰
۱۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد احتمال کناره گیری هر کدام از اعضای ائتلاف 2+1، بیان داشت: طبق نظرسنجی های انجام شده قالیباف اول و ولایتی دوم است و حضور هر سه عضو ائتلاف در شور حماسه سیاسی تاثیرگذار خواهد بود.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
وصلت خانواده خاتمي با خانواده هاشمي رفسنجاني+عكس
اتحاد جنوب: محمدعلي ابطحي در صفحه اش نوشت: امشب عقد کنان آقای محمد صدوقی(نوه آيت الله شهيد صدوقي و پسر حجت الاسلام مرحوم صدوقي) بود.
ابطحي نوشت: داماد خواهر زاده آقای خاتمی و عروس، نوه خواهر آقای هاشمی رفسنجانی. اقای خاتمی و هاشمی عقد خواندند . توی دفتر امام. خیلی خودمونی ها بودند. این عکس رو امشب گرفتم. مبارکشون باشد. در حاشیه اش هم کلی بحث های چند نفره سیاسی./ح
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postعارف در جمع مردم ایلام: اصلاحطلبی حذف شدنی نیست
پای صندوقهای رای بیایید، رای ندادن اعتراض نیست
وی ادامه داد: اصلاحطلبی حذف شدنی نیست و با پیروزی این تفکر استانهای مرزی روی ریل توسعه قرار خواهند گرفت و پدران ایرانی بخاطر مشکلات معیشتی شرمنده فرزندان خود نخواهند شد؛ چرا که هم اکنون سن ازدواج بالارفته و ناهنجاریها از جمله اعتیاد بلای جامعه ما شده است. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورت برنده شدن با استفاده از نخبگان، دولتی را تشکیل خواهیم داد که با عملکرد درست شرمنده جوانان نشویم.[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط m6670m پست شده است View Postبا سلام.
به امید ایرانی آباد و سربلند. ببخشید اگه خیلی رک حرفمو میزنم اما
خوزستان و خوزستانی لیاقتش بیشتر از این نیست. خوزستانی با هر قطره عرقی که توی گرمای 50 درجه می ریزه غیرتش هم داره کم میشه.
دوره جناح بازی و اصول گرایی و اصلاح طلبی به پایان رسیده و نباید دلمون رو به اینها خوش کنیم چون هم در دولت اصلاحات و هم در دولت اصول گرا
هیچ تغییری در خوزستان و استانهای مرزی صورت نگرفته. "کلا ما فقط دین ادا کن هستیم". نه تنها خوزستانی ها بلکه بیشتر مردم ایران هنوز نمیدونن به عنوان یه انسان
چه حق و حقوقی دارن و دنبال چی هستن و همیشه مقطعی و سطحی به همه چی نگاه میکنن.
خب حالا من یه سوال از شما دارم میشه بگید کدوم کاندید حرفهای قشنگ نمیزنه؟!
در مورد صحبت اولتون فقط این را بگم که بیشتر وقت ها شرایط هست که سرنوشت انسان را میسازه و خیلی چیزها دست خود آدم نیست (باید در اون شرایط قرار گرفته باشید)
در مورد سوالتون پاسخ من اینه که:
من دکتر عارف را پسندیدم به جهت شخصیت والایی که در ایشون دیدم و صحبت های منطقی ایشون و اینکه به قول یکی از دوستان تنها کسی که واقعا دکتری داره عارفه
ایشون نفر دوم کنکور سراسری بودند و دکتری خودشون را از آمریکا گرفتند و اینکه خودش را به هر دری نمیزد که رای جمع کنه
دکتر عارف شخصیتی دانشگاهیه و مطمئنا با یک عمر حضور در اون فضاها سطح فکر بالاتری را نسبت به دیگران داره
کارنامه ایشون را بخونید و مسئولیت هاشون که یکیش را هم ج لیلی نداره!
من نمیخواستم در انتخابات شرکت کنم اما کم کم نظرم عوض شده و اگر اجماعی صورت نگیره به دکتر عارف رای میدم که امیدوارم اجماع روی ایشون باشه
نظر
-
نقل قول. حتما بخوانید
جلیلی را بهتر بشناسیم: نقل قول از یکی از شاگردان و همکاران ایشون
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان زیادی از نوع نگرش بنده به آقای جلیلی واقعاً شوکه شدند؛ حتی دوستان قدیمی.
خیلی دوستانی که من رو میشناسند، میدونند که در قضیه سیاست خارجی همواره تلاش کردیم که در راستای فرمایشات رهبر جلو بریم و باری رو از روی دوش نظام در حوزه دیپلماسی عمومی برداریم.
در این سالها هزینه های مادی و معنوی زیادی هم دادیم که نیازی به گفتنش نیست. (من باب تعریف از خود نگفتم. صرفاً برای اینکه با چارچوب فکری بنده بیشتر آشنا بشید.)
بنده شاگرد آقای جلیلی در دانشگاه امام صادق بودم و مدت زیادی است که ایشون رو میشناسم و بعد هم با پرس و جو از افرادی که ایشون رو از وزارت خارجه و دانشگاه میشناختند، بیشتر در مورد ایشون تحقیق کردم. حتی تیم شورا رو هم از نزدیک میشناسم و با خیلیهاشون رفت و آمد و نشست و برخاست داشتم و زیاد میشناسمشون.
جالبه کسایی به من در این چند روزه نقد وارد میکنن که تقریباً هیچ شناختی از جلیلی ندارند و صرفاً تصویر ایشون یا خودش رو یک یا چند بار دیدند و وقتی میپرسی که از جلیلی چی میدونی، میگن ایشون آدم خوبیه!
من هم معتقدم آقای جلیلی آدم خوبیه ، اما نه برای ریاست جمهوری.
در ادامه متنی رو تقدیم میکنم که نظر یکی از دوستان در مورد جلیلی است. جالبه که خیلی از کسایی که با جلیلی کار کردند (غیر از تیم فعلی شورا) همین نظر رو داشتند و دارند. بخشهایی از متن که بولد شده، نظر خود بنده است.
لطفاً با دقت بخونید و ببینید که آیا انتخاب جلیلی در این مقطع بهترین انتخابه؟
آن چه من از سعید جلیلی میدانم اینهاست؛
1. او صبغه و سابقه عدالتخواهی دارد و از مشهد سر برآورده است. همان مشهد مجمع مطالبه و همان مشهد حاج حیدر رحیم پور و همان مشهد وحید جلیلی برادرش
2. او دانشگاه امام صادقی (ع) است
3. به شدت شخصیت سخت و صلبی دارد و تقریبا میشود گفت اصلا آدم متعامل و نصیحت پذیری نیست (این یک حقیقت است. ایشان واقعاً روحیه تعامل ندارد و تصور میکند بهترین نظر را خود او دارد. این روحیه، کاملاً مخالف با مشی اسلامی و مشی رهبری است. با این مشی، رئیس جمهوری که باید با نخبگان تعامل کند، از کجا سر در خواهد آورد؟ مشی آقای جلیلی به نحوی است که به خود میگویید غلط کردم مشورت دادم!)
4. در کار به کسی اعتماد ندارد و صفر تا صدش را خودش باید انجام دهد و در تمام جزئیات دخیل باشد و تصمیم بگیرد. (این هم واقعیتی است که برای خیلیها که با جلیلی کار کرده اند رخ داده است. ایشان تصور میکند که رئیس جمهور باید در ریزترین جزئیات ورود کند. انقدر در جزئیات وارد میشود که طرح کلان از بین میرود. در حالی که نمایندگان رئیس جمهور هستند که باید این وظیفه را انجام دهند. و رئیس جمهور باید به آنها اعتماد کند.)
5. اطرافیان و همکارانش را باید خودش دقیق بشناسد تا با آنها کار کند و افرادی که به او معرفی میشوند را معمولا ایگنور میکند (لزوماً اخلاق بدی نیست اما نشان دهنده سیستم مبتنی بر تفکر فردمحوری و تیم گریزی ایشان است و در بعد کلان و برای ریاست جمهوری، کشور را با مشکل مواجه میکند.)
6. در استفاده از بودجه و بیت المال چنان وسواس به خرج میدهد و مته به خشخاش میگذارد که بعضا کارها رسما فلج میشوند و زمین میمانند (این یه حادثه واقعی است. خیلی از دوستانی که با ایشان کار کردند، متاسفانه بعد از زحمات زیاد و هزینه هایی که از خود کردند، با این جواب مواجه شدند که کار را نمیپسندیم! در حالی که ناظر برنامه ها از خود شورا بود و ناظران هم برنامه ها را تایید کرده بودند ولی چون آقای جلیلی نپسندیده بود، پول ملت بهشان برگردانده نشد. این نوع نگاه، سرمایه گذاری در کشور را نابود خواهد کرد. نگاهی مبتنی بر عدم اعتماد به سرمایه گذاران.)
7. اطرافیانش جنبش عدالتخواهی ها و برخی امام صادقی ها هستند.
8. بسیار حزب اللهی و متدین است
9. از خود حرف و نگاه دارد و از جهت محتوایی خالی الذهن نیست (نکته ای که شاید در لنکرانی به این حد وجود نداشت)
10. تیم گسترده در آن حدی که برای اداره کشور نیاز است (وزرا، معاون وزرا، استانداران و...) و برنامه (در مقیاس یک رئیس جمهور) ندارد *(این هم واقعیتی است. برای همین، ترس از این وجود دارد که بخش قابل توجهی از تیمهای قبلی احمدینژاد، وارد کابینه جلیلی شود و یا افرادی را در کابینه ببینیم که واقعاً شاخهایمان از اینکه چقدر جوان و بی تجربه هستند، در بیاید. این اتفاق در شورا افتاد و افرادی به شورا به عنوان امنیتی ترین و استراتژیکترین جای کشور رفتند که تازه درسشان در دانشگاه امام صادق تمام شده بود.
11. رابطه اش با رهبری خوب است و به جهت اعتقادی، باور راسخ به ولی فقیه دارد
12. بسیار تشکیلات گریز است و فردمحور است. طوری که هم در انتخابات مجلس که از مشهد کاندید بود و رای نیاورد و هم حالا در انتخابات ریاست جمهوری حاضر نشد با لوای هیچ یک از گروه ها حاضر شود. (این صفت گرچه از یک جهت زیبا و خوب به نظر میرسد، اما کاملاً شعاری و آرمانی است و در عمل باعث خودسر و یه دنده شدن رئیس جمهور میشود. درست مثل اتفاقی که برای احمدینژاد افتاد. بی اعتنا بودن وی به دیگر احزاب و افراد، باعث شد که وی در برابر همه و حتی در برابر رهبری هم بایستد. چرا که فقط خودش را قبول دارد و از هر نوع ائتلاف و تعامل و همکاری گریزان است.)
13. بسیار ساده زیست است (مثلا بعد از دبیر شدن در شورایعالی امنیت ملی با زاجراتی متقاعدش کردند که از محل زندگیش کرج به تهران نقل مکان کند و یا موفق نشدند پرایدش را به یک وسیله دیگر تغییر دهند و یا علی باقری میگوید "با اینکه طبق قانون میتوانند 22 محافظ داشته باشد، فقط یک راننده دارد." من میگویم تازه با همان یک راننده هم کلی داستان داشته است.)
14. ما قرار بود به کسی رای دهیم که نقاط قوت رئیس جمهور قبلی را داشته باشد و نقاط ضعفش را نداشته باشد اما احمدی نژاد خیلی متعامل و با توان بالای اقناع جمعیتها و مردم بود، سابقه اجرایی زیادی در کارنامه اش داشت و پایان دولتش این شد! دکتر جلیلی خیلی منزوی و گوشه گیر است، خشک و جدی است، و حتی یک سال کار اجرایی در کارنامه اش نیست.
عرض حقیر و دیگر دوستان حامی نظام اما مخالف با ریاست جمهوری آقای جلیلی حداقل در این مقطع، خدمت بزرگواران این است که من هم با تیپ حزب اللهی و مردانگی این جانباز عزیز کشورمان خیلی صفا میکنم، اما اصلا به صلاح کشور در این جایگاهی که الان ایستاده ایم نمیبینم که ما به خاطر این صفا کردنمان، کشور را به چنین بزرگواری بسپاریم.
چند روز پیش، کلی با خودم کلنجار رفتم که نکند این حرفها، مصداق تخریب باشد و آخرتم را برای دنیا تباه کنم و تصمیم گرفتم که سکوت کنم. اما دوباره ولوله ای به جانم افتاد که نکند سکوتم خیانت به کشورم باشد و باعث شود به خاطر همین سکوت مواخذه شوم.
خدا همه ما را عاقبت به خیر کند.
نظر
-
مهر تایید البرادعی بر روایت حسن روحانی درباره پرونده هسته ای
محمد البرادعی، در بخش هایی از کتاب خاطرات خود با عنوان عصر فریب، به مسئله هسته ای ایران پرداخته است. البرادعی در این کتاب اعتراف کرده، دیپلماسی ایران، توانست کشورهای اروپایی را اقناع نماید، تا رویکردی موافق با جمهوری اسلامی در خصوص پرونده ایران در شورای حکام اتخاذ نمایند و آمریکا به شدت از این مسئله خشمگین بوده است.
آفتاب: محمد البرادعی، در کتاب خاطرات خود با عنوان عصر فریب، که توسط انتشارات ایران ترجمه و منتشر شده است، وقایع سه دوره ریاست خود بر آژانس بین المللی انرژی اتمی را به رشته تحریر در آورده است. 4 فصل از 13 فصل این کتاب، منحصرا به موضوع ایران تخصیص یافته است و به مسائل و مذاکرات مربوط به پرونده هسته ای ایران پرداخته است. بررسی اظهارات البرادعی، نشان دهنده تاییدی دوباره بر مدعای حسن روحانی، دبیر وقت ِ شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی در همراه کردن کشورهای اروپایی ها در پرونده هسته ای ایران است. البرادعی در این کتاب اعتراف کرده، دیپلماسی ایران، توانست کشورهای اروپایی را اقناع نماید، تا رویکردی موافق با جمهوری اسلامی در خصوص پرونده ایران در شورای حکام اتخاذ نمایند و آمریکا به شدت از این مسئله خشمگین بوده است.
به گزارش آفتاب البرادعی، در بخشی از فصل «ایران، 2003- 2005» به بیانیه تهران اشاره کرده است: «1 اکتبر، چهار دولت (ایران، فرانسه، بریتانیا و آلمان) بیانیهای صادر کردند که آن را بیانیه تهران نامیدند، این بیانیه ضمانتها و تعهدات اولیهای را تصدیق میکرد که روحانی چند روز پیش با توجه به هدف ایران برای همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و اجرای پروتکل الحاقی، برای من روشن ساخته بود. علاوه بر این، بیانیه، موافقت ایران برای تعلیق فعالیتهای غنیسازی و پردازش مجدد را طی مذاکرات با سه کشور اروپایی به عنوان اقدامی جهت ایجاد اعتماد اعلام کرد. در مقابل، سه کشور اروپایی موافقت کردند حق هستهای ایران را به رسمیت بشناسند و راههای مشخصی را برای ایران طرحریزی کنند تا بتواند «ضمانتهای واقعی» درباره ماهیت صلحآمیز برنامه اتمی خود فراهم کند. وقتی این ضمانتها فراهم شدند، سه کشور اروپایی دسترسی ایران به فناوریهای مدرن، از جمله فناوری هستهای را تأمین خواهند کرد.»
البرادعی می افزاید: «دهم نوامبر 2003 گزارش خود را به شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی ارائه کردم. دقیق و کامل بود؛ اما هنوز چیزهای زیادی برای طرح کردن وجود داشت. رفتار ایران را طی بازرسیهای اخیر به عنوان «سیاست مخفیکاری» و تأمین همکاری «محدود» و «انفعالی» توصیف کردم. از سوی دیگر، به وعدههای ایران جهت تغییر رویه به «همکاری کامل» با آژانس، حرکت دیرهنگام به سوی شفافیت، تمایل برای تعلیق عملیات غنیسازی و پردازش مجدد و تصمیم برای امضا و اجرای پروتکل الحاقی اعتبار بخشیدم.
هیچیک از این موارد جدالآمیز نبود. اما در پایان گزارش، به قضاوت آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره ایران از لحاظ تکثیر تسلیحات اتمی اشاره کردم: نوشتم «تا به امروز مدرکی وجود ندارد که نشان دهد فعالیتها و مواد اتمی که قبلاً اعلام نشده بودند، به برنامه تسلیحات اتمی ربطی داشته باشد. اگرچه، با توجه به الگوی پنهانکاری گذشته ایران، زمان میبرد تا آژانس بتواند به این نتیجه برسد که برنامه هستهای ایران منحصراً برای اهداف صلحآمیز است.
بیانیه، واقعی، بیغرض و بیپرده بود. اما واکنش شدیدی را به همراه داشت. جان بولتن ، معاون وزیر خارجه آمریکا برای کنترل تسلیحات و امنیت بینالملل، عصبانی بود که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران موضعگیری تندتری نداشته است. در محافل پشتپرده دیپلماتیک، بر سر معنای قانونی اصطلاح «مدرک» آنطور که در گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی استفاده شده بود، مشاجره بیهودهای پدید آمد.»
البرادعی همچنین تایید می کند که فرانسه در حمایت از ایران و در مخالفت با آمریکا موضعگیری کرده است و مخالف انتشار گزارش ایران در شورای حکام بوده است، همان چیزی که حسن روحانی از من خواسته بود.
«حسن روحانی دو بار به دیدن من آمد تا درخواست کند که آژانس، برنامه اتمی ایران را از دستور کار جلسه شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی که در مارس برگزار میشد، خارج کند. ایران امیدوار بود که این موضوع به عنوان نشانهای در نظر گرفته شود که سطح نگرانی ما کاهش یافته است. اروپاییها از درخواست ایران حمایت کردند. نماینده فرانسه پرسید که چرا میخواهم یک گزارش جدید درباره ایران منتشر کنم. هر چند، امریکاییها که تأکید داشتند پرونده ایران باید به شورای امنیت ارجاع داده شود، برای باقی ماندن دستور کار به همین منوال مقاومت نشان دادند.»
نظر
-
المانیتور:
کاندیداهای انتخابات به دنبال آراء "حزب باد" هستند/ بعید است ولایتی به نفع جلیلی کناره گیری کند که زمانی رئیس دفتر ارزیابی وزارتش بوده/ چرا نجفی در اعلام نتیجه ی نظر نهایی اصلاح طلبان عجله ای ندارد؟
حسن روحانی مذاکره کننده ارشد سابق هسته ای ایران و محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور سابق ایران ارام حرکت می کنند اما مطئمنا و مسلما به عنوان کاندیداهای جدی نگریسته می شوند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
المانیتور نوشت: کمتر از دو هفته به انتخابات ریاست جمهوری ایران باقی مانده، اما خیلی از چیزها همچنان روی هواست!
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، کاندیداهای جدی انتخابات، انرژی خود را بر روی ایجاد ائتلافی که موقعیت آنها را تقویت می کند متمرکز کرده اند.
رای های قابل تغییر زیادی در ایران وجود دارد که که از آن به عنوان "حزب باد" یاد می شود.
همانطور که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته و در روزهای پایانی نام نویسی در انتخابات سال جاری مشاهده کردیم، این رای های حزب باد هستند که می توانند به سرعت بسیج شوند.
چانه زنی در پشت پرده، ماهیت برنامه ریزی نشده عرصه سیاسی ایران را نشان می دهد که منجر به دشوار شدن پیش بینی ها می شود.
ناظران باید به سه جریان توجه کنند که تحولات در این خصوص به احتمال زیاد نتیجه ی انتخابات را رقم می زند.
در ابتدا، نشانه هایی مبنی بر شکست ائتلاف 1+2 وجود دارد. انگیزه ی ایجاد چنین ائتلافی اتحاد و وحدت در جبهه اصولگرایان بود تا تهدید اصلاح طلبان رفع شود.
عدم احراز صلاحیت ایت الله هاشمی موجب شد تا اصولگرایان تصور کنند، تهدید اصلاح طلبان کاهش یافته است.
هم ولایتی و هم حداد از اغوش باز ائتلافشان برای جلیلی سخن گفته اند. با این حال قالیباف که از زمان شکست در انتخابات 84 منتظر چنین لحظه ای بوده، در این خصوص سکوت کرده است.
اما وضعیت از طریق عوامل دیگری به غیر از بی میلی قالیباف برای کناره گیری به نفع جلیلی پیچیده شده است.
با وجود سخنان ولایتی، منابعی که با وزیر خارجه اسبق ایران در حال همکاری هستند به المانیتور گفتند: بعید است، ولایتی قبول کند که برای مردی کار کند که زمان رئیس دفتر ارزیابی وزارت خارجه اش بوده است.
با توجه به پایگاه محدود اجتماعی حداد و نزدیکی او به جلیلی، دورنمای تبدیل ائتلاف 1+2 به ائتلافی دو نفره یا معرفی دو کاندیدای جداگانه بعید نیست.
باید این را در نظر گرفت که احتمال دارد مسئله ی مذکور تابع این دو فاکتور دیگر باشد: تلاش های جلیلی برای توسعه ی پایگاهش و احتمال ایستادن میانه رو ها و اصلاح طلبان پشت یک کاندیدا.
جلیلی از حمایت افرادی چون آیت الله مصاح یزدی که رهبر جبهه ی پایداری است، برخوردار شده است.
در همین زمان و در حین قول جلیلی به حفظ وضعیت فعلی، شایعه ای در تهران وجود دارد که او کاندیدای احمدی نزاد است.
مسئله این است که اسفنیدار رحیم مشایی رئیس دفتر سابق احمدی نژاد موفق به احراز صلاحیت نشد . منابع خبری این روش را برنامه ریزی احمدی نژاد می دانند.
درحالیکه جلیلی و ستادش این شایعات را رد کرده است، انها به صورت یک شمشیر دو لبه عمل می کنند.
صرف نظر از صحت این ادعا، عدم وجود یک اصولگرای تندور در انتخابات بدین معنی است که بعید است این شایعات تلاش های جلیلی برای نشان دادن خود به عنوان کاندیدای نظام را از بین ببرد.
بعلاوه، هر چقدر ستاد او قوی تر شود امکان پیوستنش به ائتلاف قالیباف، حداد و ولایتی کمتر خواهد بود.
پس از وضعیت اشفته ی اردوگاه اصلاح طلبان و میانه روها، آنها اکنون در حال برداشت گام های واقعی برای مبارزه است.
حسن روحانی مذاکره کننده ارشد سابق هسته ای ایران و محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور سابق ایران ارام حرکت می کنند اما مطئمنا و مسلما به عنوان کاندیداهای جدی نگریسته می شوند.
محمد علی نجفی کارگروهی متشکل از هفت نفر را ایجاد کرده که روز شنبه نظر نهایی اصلاح طلبان در خصوص کاندیدای نهایی این طیف را اعلام خواهد کرد.
با توجه به اختلافات عمیق در اردوگاه اصلوگرایان، عجیب نیست که نجفی عجله ای برای پایان دادن به کل کل های اصولگرایان ندارد.
به طور خلاصه، ناظران از وضعیت شکننده قبل از انتخابات نا امید هستند: اما باید خود را برای یک مبارزه و فضای به شدت گرم و داغ اماده کنند.تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ققنوس پست شده است View Postبا سلام
در مورد صحبت اولتون فقط این را بگم که بیشتر وقت ها شرایط هست که سرنوشت انسان را میسازه و خیلی چیزها دست خود آدم نیست (باید در اون شرایط قرار گرفته باشید)
در مورد سوالتون پاسخ من اینه که:
من دکتر عارف را پسندیدم به جهت شخصیت والایی که در ایشون دیدم و صحبت های منطقی ایشون و اینکه به قول یکی از دوستان تنها کسی که واقعا دکتری داره عارفه
ایشون نفر دوم کنکور سراسری بودند و دکتری خودشون را از آمریکا گرفتند و اینکه خودش را به هر دری نمیزد که رای جمع کنه
دکتر عارف شخصیتی دانشگاهیه و مطمئنا با یک عمر حضور در اون فضاها سطح فکر بالاتری را نسبت به دیگران داره
کارنامه ایشون را بخونید و مسئولیت هاشون که یکیش را هم ج لیلی نداره!
من نمیخواستم در انتخابات شرکت کنم اما کم کم نظرم عوض شده و اگر اجماعی صورت نگیره به دکتر عارف رای میدم که امیدوارم اجماع روی ایشون باشه
متاسفانه منظورتون رو از جوابی که به قسمت اول حرفام دادین رو متوجه نشدم.
من به انتخاب شما احترام میذارم. اما اگر بحث مدرک گرایی باشه که خیلیا دکترای واقعی دارن اما صرفا نفر دوم کنکور بودن کافی نیست هرچند احترام به دکتر عارف واجبه چون یه جورایی هم رشته ای هستیم;)
نمی خوام بحث رو استانی و قومیتی کنم چون به شدت با این مسئله مخالفم و همه ایران سرای من است و همه هموطنامو دوست دارم.
اما چه تضمینی هست که دکتر عارف واسه استانهای محروم و بخصوص خوزستانی که ازش حرف زدین کاری انجام بده؟! ضمن اینکه در دوره اصلاحات که جناب عارف به شدت سنگ اونا رو به سینه میزنه و از اونا دفاع میکنه هم کاری درخور شأن استانهای مرزی و محروم بویژه خوزستان صورت نگرفت.
ضمنأ با امثال جلیلی، حداد، ولایتی و قالیباف(حیله گر و چندرو که بخاطر به قدرت رسیدن هرکاری میکنه و باطنش با ظاهرش و حرفهایی که میزنه بسیار متفاوته) به شدت مخالفم و در صورتیکه هرکدوم از اینها رئیس جمهور بشه مملکت هم از داخل و هم از خارج به فنا خواهد رفت و عاقبتی همچون کره شمالی در انتظارمون خواهد بود. انتخاب شدن روحانی یا عارف شاید به ظاهر و در کوتاه مدت باعث ایجاد جو روانی مثبت از طرف غرب علیه ایران بشه اما در داخل کشور باعث بوجود آمدن تنش بین اصول گرا و اصلاح طلب میشه و اونوقت دیگه هیچکس بفکر خدمت به مردم نیست و هدف فقط رقابت و دعواهای حزبی است و چشم برهم بزنیم چهار سال گذشته و دوباره سرجای اولمون شایدم عقبتریم. پس بهتره که از گذشته عبرت بگیریم، باشد که رستگار شویم.
ضمنأ این فرضیه که عارف یا روحانی رئیس جمهر بشن اتفاق نمیفته چون اگه قرار بود که دوباره طیف اصلاحات روی کار بیاد سال 88 میذاشتن مهندس موسوی رئیس جمهور بشه. از طرفی امکان حمایت هاشمی رو هم بیخیال بشین چون با تجربه و سیاستی که هاشمی داره اینکارو نمیکنه واگه قرار باشه از کسی حمایت کنه اون فقط دکتر رضاییه(واین از عجایب سیاسته)آخرین ویرایش توسط m6670m؛ 2013/06/06, 22:21.بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
-
حمله مجدد حامیان جلیلی به رضایی: مرده باد زندگی!
یک هفته پس از توهین کم سابقه در سایت رجانیوز به فرمانده هشت سال دفاع مقدس، این سایت که خود را از حامیان اصلی دکتر سعید جلیلی معرفی می کند، این بار با عبور از مرز توهین و تمسخر، ضمن حمله مجدد به دکتر محسن رضایی به تخریب این کاندیدای ریاست جمهوری پرداخت.
به گزارش خوزنا، سایت خبری رجانیوز، فیلم انتخاباتی دکتر رضایی را که موضوع اقتصاد را به عنوان مسأله اصلی قلمداد کرده و به بیان اهم مسائل اقتصادی دهه چهارم انقلاب اسلامی نظیر راهکارهای افزایش اشتغال و معضلات ناشی از بی توجهی دولتها به حل مشکلات اقتصادی پرداخته بود، «سیاه نمایی» و «نمایش فلاکت» دانست و ضمن انتقاد از صداوسیما به خاطر پخش صدای مردم و صدای زندگی در این مستند مردمی، خواستار سانسور بیش از پیش نظرات مردم در صداوسیما شد و عملاً در برابر شعار «زنده باد زندگی»، شعار «مرده باد زندگی» را سر داد.
رجانیوز، همچنین در رفتاری تأمل برانگیز، کوشید حمله به برنامه اقتصادی محسن رضایی را به سخنان رهبر معظم انقلاب متصل کند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فراز مهم و پایانی سخنرانی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در 14 خرداد 1392، با تأکید بر اینکه «امروز مسأله اصلی ما مسأله اقتصاد است»، اظهار داشتند: «اگر اقتصاد درست شود، دشمن بیدفاع میماند» و غلامعلی حدادعادل نیز با تأکید بر تخصص اقتصادی محسن رضایی، گفته بود: «تنها اقتصاددان در بین ما نامزدهای انتخابات، جناب آقای دکتر رضایی است».
به نظر می رسد بخشی از حامیان سعید جلیلی می کوشند با پرخاشگری، محسن رضایی را به خاطر پخش صدای مردم در مستند تبلیغاتی خود، تخریب کنند. رجانیوز که نمی تواند خشم خود را از رأی قابل توجه محسن رضایی در بین خانواده شهدا و ایثاگران کتمان کند، می نویسد: «به طور خلاصه مستند "محسن رضایی" را میتوان اینچنین توصیف کرد: "پدر شهیدی که با گریه فریاد میزند «به حضرت عباس بیچارم کردند»".
اشاره رجانیوز به بخشی از فیلم است که پدر پیر 3 شهید دفاع مقدس در شهرستان نفتخیز آغاجاری، ضمن صحبت با رضایی، از بیکاری فرزندان تحصیل کرده اش گلایه می کند.
گفتنی است هفته گذشته نیز سایت رجانیوز مطلبی با عنوان موهن «من محسن رضایی چند من است» را به مخاطبان عرضه کرد که با لحن تمسخرآمیزی دستهای محسن رضایی را «بزرگ و عشایری» دانسته و نمایش دستهای وی را «نافرم» ارزیابی کرده و از وی خواسته اند دستهای عشایری اش را مخفی کند و به نحوی از نمایش دستهای خود در برنامه های تلویزیونی جلوگیری کند.تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postحمله مجدد حامیان جلیلی به رضایی: مرده باد زندگی!
یک هفته پس از توهین کم سابقه در سایت رجانیوز به فرمانده هشت سال دفاع مقدس، این سایت که خود را از حامیان اصلی دکتر سعید جلیلی معرفی می کند، این بار با عبور از مرز توهین و تمسخر، ضمن حمله مجدد به دکتر محسن رضایی به تخریب این کاندیدای ریاست جمهوری پرداخت.
به گزارش خوزنا، سایت خبری رجانیوز، فیلم انتخاباتی دکتر رضایی را که موضوع اقتصاد را به عنوان مسأله اصلی قلمداد کرده و به بیان اهم مسائل اقتصادی دهه چهارم انقلاب اسلامی نظیر راهکارهای افزایش اشتغال و معضلات ناشی از بی توجهی دولتها به حل مشکلات اقتصادی پرداخته بود، «سیاه نمایی» و «نمایش فلاکت» دانست و ضمن انتقاد از صداوسیما به خاطر پخش صدای مردم و صدای زندگی در این مستند مردمی، خواستار سانسور بیش از پیش نظرات مردم در صداوسیما شد و عملاً در برابر شعار «زنده باد زندگی»، شعار «مرده باد زندگی» را سر داد.
رجانیوز، همچنین در رفتاری تأمل برانگیز، کوشید حمله به برنامه اقتصادی محسن رضایی را به سخنان رهبر معظم انقلاب متصل کند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فراز مهم و پایانی سخنرانی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در 14 خرداد 1392، با تأکید بر اینکه «امروز مسأله اصلی ما مسأله اقتصاد است»، اظهار داشتند: «اگر اقتصاد درست شود، دشمن بیدفاع میماند» و غلامعلی حدادعادل نیز با تأکید بر تخصص اقتصادی محسن رضایی، گفته بود: «تنها اقتصاددان در بین ما نامزدهای انتخابات، جناب آقای دکتر رضایی است».
به نظر می رسد بخشی از حامیان سعید جلیلی می کوشند با پرخاشگری، محسن رضایی را به خاطر پخش صدای مردم در مستند تبلیغاتی خود، تخریب کنند. رجانیوز که نمی تواند خشم خود را از رأی قابل توجه محسن رضایی در بین خانواده شهدا و ایثاگران کتمان کند، می نویسد: «به طور خلاصه مستند "محسن رضایی" را میتوان اینچنین توصیف کرد: "پدر شهیدی که با گریه فریاد میزند «به حضرت عباس بیچارم کردند»".
اشاره رجانیوز به بخشی از فیلم است که پدر پیر 3 شهید دفاع مقدس در شهرستان نفتخیز آغاجاری، ضمن صحبت با رضایی، از بیکاری فرزندان تحصیل کرده اش گلایه می کند.
گفتنی است هفته گذشته نیز سایت رجانیوز مطلبی با عنوان موهن «من محسن رضایی چند من است» را به مخاطبان عرضه کرد که با لحن تمسخرآمیزی دستهای محسن رضایی را «بزرگ و عشایری» دانسته و نمایش دستهای وی را «نافرم» ارزیابی کرده و از وی خواسته اند دستهای عشایری اش را مخفی کند و به نحوی از نمایش دستهای خود در برنامه های تلویزیونی جلوگیری کند.
امثال جلیلی و گردانندگان سایت رجا نیوز بخوبی میدونن که اگه مردم به حق و حقوقشون برسن و در یک رفاه نسبی و عادلانه زندگی کنن به مرور از همه لحاظ رشد خواهند کرد و دیگه زورگویی رو بر نمی تابند و آنوقتست که دیگر جایگاهی برای امثال جلیلی، حداد، قلیباف، ولایتی، لاریجانی، احمدینژاد و حامیانشان در این مملکت وجود نداره. این روش برگرفته از سیاست انگلیسِ که مردم رو در فقر نگه دارن تا به راحتی حکومت بکنن. درود بر رضایی. یاابالفضل(ع)بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
نظر