تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    اگه یه وقت خاتمی هم کاندید شد زیاد تعجب نکنید.
    وقتی مردم سر خورده شده اند و ضربه دیده اند و خانواده هایی جوانهایشان را از داست دادند و سرنوشت ملت به دست اوباش
    افتاد ، حضور هر کسی از جبهه اصلاح طلبان در انتخابات می تواند ضربه ای بیش از پیش بر تن آزرده مردم وارد سازد چون ممکن
    است عده ای به خیال باطل امکان اصلاح ساختار حکومت مجددا فریب حکومت را خورده و در انتخابات شرکت کنند و ملعبه دست
    آنان برای تایید مردمی بودن حکومتشان شوند ....

عنوان این کاریکاتور : سوال سخت

آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/03/14, 00:24.
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
      وقتی مردم سر خورده شده اند و ضربه دیده اند و خانواده هایی جوانهایشان را از داست دادند و سرنوشت ملت به دست اوباش
      افتاد ، حضور هر کسی از جبهه اصلاح طلبان در انتخابات می تواند ضربه ای بیش از پیش بر تن آزرده مردم وارد سازد چون ممکن
      است عده ای به خیال باطل امکان اصلاح ساختار حکومت مجددا فریب حکومت را خورده و در انتخابات شرکت کنند و ملعبه دست
      آنان برای تایید مردمی بودن حکومتشان شوند ....

عنوان این کاریکاتور : سوال سخت

این داستانی که شما فرمودید در هر حالی صادق هست. یعنی چه اصلاح طلب ها بیان چه گروه های دیگه فرقی به حال مردم نخواهد داشت ضمن اینکه مردم هم اعتماد خودشون رو از دست دادن و حتی با ورود اصلاح طلب هائی مثل خاتمی حضورشون در انتخابات کم رنگ خواهد بود . نباید انتظار داشت حضور مردم در انتخابات مشابه سالهلی 84 و 88 باشه.

اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

محمدرضا خباز در گفتگو با فرارو:
        علت اصلی ایجاد شرایط کنونی مدیریت ناکارآمد است/ صداقت و راستگویی باید مهم ترین خصیصه رئیس جمهور آینده باشد

«بنده علت اصلی ایجاد شرایط کنونی را مدیریت ناکارآمد می دانم چرا که افراد قوی و کارآمد را منزوی کردند و افراد ضعیف را روی کار آوردند و طبیعی است وقتی افراد ضعیف را به کارهای مهم وادار کنند نتیجه آن چنین خواهد شد.»

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          اصلاح مي کنم.
          1-هاشمي رفسنجاني
          2-دکتر روحاني
          3-ولايتي
          4-لاريجاني
          5-قاليباف
          6-رضايي
          7-منوچهر
          8-باهنر
          9-حداد
          10-........
          .................................................. ......................................
          کيانوش پيش بيني مي کنه دکتر روحاني ميشه رييس جمهور ايران.
          کيانوش افراد ميانه رو را دوست داره

دهقان به فارس خبر داد
          کاندیداتوری حسن روحانی در انتخابات ۹۲ قطعی شد/ نعمتزاده رئیس ستاد انتخابات
          خبرگزاری فارس: سخنگوی حزب اعتدال و توسعه از قطعی شدن کاندیداتوری حسن روحانی برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال آینده خبر داد و گفت: نعمتزاده وزیر صنایع دولت هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخابات روحانی شد.
          Tweet
          غلامعلی دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، از حمایت حزب متبوعش برای کاندیداتوری حسن روحانی خبر داد و اظهار داشت: کاندیداتوری آقای روحانی قطعی است و حزب اعتدال و توسعه از وی حمایت میکند.

وی افزود: ستادهای انتخاباتی حسن روحانی در تهران و مراکز استانها مشخص شده است و آقای نعمتزاده وزیر صنایع آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی و اکبر ترکان نیز به عنوان قائم مقام ستاد مشخص شدهاند.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را چند قطبی دانست و تصریح کرد: گزینه اصلی اصولگرایان برای انتخابات آتی قالیباف، ولایتی، و گزینهای از جبهه پایداری است و معتقدیم گزینه دولت چندان شانسی برای حضور در عرصه رقابتها نداشته باشد.

دهقان گزینه اصلاح طلبان را عارف برشمرد و تصریح کرد: آقای روحانی اصلاحطلب نیست بلکه میانه رو است.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که نظرتان راجع به نظرسنجیها درخصوص کاندیدهای احتمالی انتخابات آینده چیست؟، گفت: فرهنگ ایرانیان فرهنگی دقیقه نودی است و این را در انتخابات ریاست جمهوری قبلی نیز نشان دادهاند که نمونه آن پیروزی آقای خاتمی در انتخابات 76 و آقای احمدی نژاد در سال 84 است.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه اضافه کرد: تجربه نشان داده کاندیدای احتمالی که در نظر سنجیها رای منفی آنها پایین است در انتخابات گذشته توانستهاند جایگاه ممتازی را کسب کنند؛ رای منفی آقای روحانی در نظرسنجیها پایین است.
          .................................................. .....
          اصلاحيه.

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

اگر در انتخابات 92 همانند انتخابات 88
            از تفکر انجمن حجتیه اییها حمایت شود....
            بازار سرمایه همانند سال 84 ریزشی خواهد بود...
            رشد تصنعی فعلی شاخص برای نشان دادن در باغ سبز ...
            کتمان و پنهان مقاصد اقتصادی که از ماموریتهای دولت نهم و دهم بوده
            بعلاوه مسایلی که اینجا قابل طرح نیست....رقم خورده!!!

نظر

• ماهان
              عضو جدید
              • Mar 2011
              • 19

حضور خاتمی در انتخابات قطعی شد
              سیاسی - ايران نيوز24:با نزدیک شدن انتخابات بازار فعالیت های انتخاباتی و گمانه زنی درباره کاندیداهای گروه های مختلف سیاسی داغ است. دراین میان اصلاح طلبان از مدت ها قبل بر حضور محمد خاتمی اصرار داشتند.

حضوری که در هاله ای از ابهام قرار داشت اما بر اساس اخبار رسیده به خبرنگار پارسینه، فراکسیون اقیلت مجلس نامه ای به محمد خاتمی نوشته و از او خواسته در انتخابات شرکت کند.نامه ای که قرار است به زودی در سایت این فراکسیون منتشر شود .این نامه را نمایندگانی چون حجت الاسلام پور فاطمی، محمد رضا تابش، امیری نماینده زرند، تاج گردون و سبحانی فرد امضا کرده اند.گفته شده رئیس دولت اصلاحات هم این نامه را پذیرفته و حضور خود در انتخابات را قطعی اعلام کرده است.به این ترتیب به نظر می رسد محمد خاتمی یکی از کاندیداهای اصلاح طلب انتخابات خواهد بود.

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                محمدرضا خباز در گفتگو با فرارو:
                علت اصلی ایجاد شرایط کنونی مدیریت ناکارآمد است/ صداقت و راستگویی باید مهم ترین خصیصه رئیس جمهور آینده باشد

«بنده علت اصلی ایجاد شرایط کنونی را مدیریت ناکارآمد می دانم چرا که افراد قوی و کارآمد را منزوی کردند و افراد ضعیف را روی کار آوردند و طبیعی است وقتی افراد ضعیف را به کارهای مهم وادار کنند نتیجه آن چنین خواهد شد.»

ببین کار ملت به کجا کشیده که از رئیس جمهور فقط انتظار راست گوئی و صداقت دارن و بقیه مطالبات را فراموش کردن. این بدلیل عملکرد دولت های گذشته است که ملت سطح توقعات خودشون رو تا این حد پائین آوردن. حتما رئیس جمهور آینده هم میاد و بدون هیچ دستاوردی میره و ادعا میکنه در عوض من صداقت داشتم و راستشو گفتم و مردم هم همین رو میخواستن پس من به تعهداتم عمل کردم.
                متاسفانه تا زمانی که دست مردم بسوی دولت دراز هست همین وضعیت هست و فرق ایران با اروپا دقیقا همینه.

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

در اصل توسط ماهان پست شده است View Post
                  حضور خاتمی در انتخابات قطعی شد
                  سیاسی - ايران نيوز24:با نزدیک شدن انتخابات بازار فعالیت های انتخاباتی و گمانه زنی درباره کاندیداهای گروه های مختلف سیاسی داغ است. دراین میان اصلاح طلبان از مدت ها قبل بر حضور محمد خاتمی اصرار داشتند.

حضوری که در هاله ای از ابهام قرار داشت اما بر اساس اخبار رسیده به خبرنگار پارسینه، فراکسیون اقیلت مجلس نامه ای به محمد خاتمی نوشته و از او خواسته در انتخابات شرکت کند.نامه ای که قرار است به زودی در سایت این فراکسیون منتشر شود .این نامه را نمایندگانی چون حجت الاسلام پور فاطمی، محمد رضا تابش، امیری نماینده زرند، تاج گردون و سبحانی فرد امضا کرده اند.گفته شده رئیس دولت اصلاحات هم این نامه را پذیرفته و حضور خود در انتخابات را قطعی اعلام کرده است.به این ترتیب به نظر می رسد محمد خاتمی یکی از کاندیداهای اصلاح طلب انتخابات خواهد بود.
                  خاتمی بهیچ وجه کاندیدا نمی شود . همان یکبار که شد برای هفت پشتش کافی است. این ها همه گمانه زنی است و صحت ندارد. سیستم حاکم هم هرگز اجازه حضور به امثال خاتمی نمی دهد خیالتان راحت.

نظر

• arman10
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 226

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                    خاتمی بهیچ وجه کاندیدا نمی شود . همان یکبار که شد برای هفت پشتش کافی است. این ها همه گمانه زنی است و صحت ندارد. سیستم حاکم هم هرگز اجازه حضور به امثال خاتمی نمی دهد خیالتان راحت.
                    حرص من از این است که افرادی مثل محمد رضا باهنر میاد میگه خاتمی خواب 20 میلیون رای را نبینه . آخه تو با کدوم کارنامه و سابقه این حرف را میگی؟؟؟؟ در این شرایط همه میان و از طرف مردم حرف میز نن ، اصلاحات را مرده میدانند و خاتمی و هاشمی را سوخته!!! تمام توان و عرضه جناح راست همینی است که احمدی نژاد رو کرد!!!! اصول گراها و جناح راست از قالیباف گرفته تا ولایتی و لاریجانی چیزی کمتر از احمدی نژاد هستند مگه اینکه .....................................

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                      ببین کار ملت به کجا کشیده که از رئیس جمهور فقط انتظار راست گوئی و صداقت دارن و بقیه مطالبات را فراموش کردن. این بدلیل عملکرد دولت های گذشته است که ملت سطح توقعات خودشون رو تا این حد پائین آوردن. حتما رئیس جمهور آینده هم میاد و بدون هیچ دستاوردی میره و ادعا میکنه در عوض من صداقت داشتم و راستشو گفتم و مردم هم همین رو میخواستن پس من به تعهداتم عمل کردم.
                      متاسفانه تا زمانی که دست مردم بسوی دولت دراز هست همین وضعیت هست و فرق ایران با اروپا دقیقا همینه.
                      شما فکر میکنید که هرکی بیاد بگه من راستگو هستم همه باور میکنن!!!
                      اگه شما باور کردید ...مردم هم باور میکنن؟!

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

عسگراولادی:

انتخاب احسن ماموریت ماست/کاندیداها دغدغههای رهبری و مطالبات مردم را مورد توجه قرار دهند

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

شما فکر میکنید که هرکی بیاد بگه من راستگو هستم همه باور میکنن!!!
                          اگه شما باور کردید ...مردم هم باور میکنن؟!
                          متاسفانه بله. ما مردم بسیار ساده ای داریم. مگه احمدی نژاد نمی کفت من راستگو هستم. مردم هم باور کردن و به وی رای دادن (بگذریمکه یک جمله راست هم نگفت). ولی من نه رای دادم و نه باور کردم. چون اون بالا تصمیم گیرنده پول هست که مفت به چنگ دولت میادو اگه این پول پول نفت نبود و از مردم میگرفت اونوقت باید برای ریال ریال اون پاسخ میداد.

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

حسن روحانی ستاد انتحاباتی خود را راه اندازی کرد و عملا کار خود را شروع کرد.
                            آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/03/15, 12:17.

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

یه پست یادگاری...

به نظر من احتمال اینکه حسن روحانی رییس جمهور بعدی باشه خیلی بالاست...;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

عسگراولادی:

انتخاب احسن ماموریت ماست/کاندیداها دغدغههای رهبری و مطالبات مردم را مورد توجه قرار دهند

مطالبات مردم برگزاری انتخابات آزاد بدون نظارت استصوابی شورای نگهبان است.

مطالبات مردم عذر خواهی همه کسانی است که در بر کشیدن احمدی نژاد و بوجود آمدن وضعیت اسفبار کنونی نقش داشته اند.

مطالبات مردم کوتاه شدن دست سپاه پاسداران از اقتصاد و سیاست است.

مطالبات مردم آزادی همه زندانیان بی گناه سیاسی و در حصر خانگی است که تنها اتهامشان پیش بینی وضعیت امروز کشور بود.

مطالبات مردم ...................................

تا زمانی که موارد فوق عملی نشود هیچ انتخاب احسنی وجود ندارد و تنها انتخاب بد از بدتر است.

نظر

در حال کار...
                                X