تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

    #1576
    در اصل توسط هامد پست شده است View Post
    :)) هممم کدومش ;)) ؟ خب دیدگاها فرق داره دیگه، گیر نده :دی یکی مث تو سناریو مهندسی میچینه یکی مثه من ساده تر فک میکنه خب طبیعیه اینجور نگاها :)
    ولایتی که بخاد از صندوقا بیرون بیاد واسه نتیجه نهایی اصن تو کتم نمیره شرط ببندیم کیوان =)) ؟
    شرط ببندیم ;)
    من در عالم سیاست ، سعی میکنم سیاسی فکر کنم ، از منظر قدرت نگاه میکنم ، نه از دیدگاه یا تفکرات عامی یا شخصی ام :-B
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

    نظر

    • rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

      #1577
      سلام دوستان
      hatef فطعا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت می کند.
      hatef به عارف رای میدهد.
      اگر عارف به نفع روحانی کنارکشید
      hatef به روحانی رای میدهد.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #1578
        در اصل توسط rad پست شده است View Post
        سلام دوستان
        به پرسش های زیر پاسخ دهید
        1-خاتمی از کدام کاندیدا حمایت کرده؟
        2-شیرین عبادی از کدام کاندیدا حمایت کرده؟
        3-هاشمی رفسنجانی از کدام کاندیدا حمایت کرده است؟
        سپاس
        برای جلوگیری از تخریب کمتر توسط اصولگرایان متحجر و مرتجعین خارجی
        احتمالا در روزهای آخر اینکار انجام میشه....

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • rad
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 557

          #1579
          تاثیر مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری ایران بر قیمت جهانی طلا و فلزات اساسی
          به دنبال مناظره کاندیدا های ریاست جمهوری درایران قیمت های جهانی طلا و مس و روی کاهش یافت.
          با روشن شدن اهداف و برنامه های کاندیدا های ریاست جمهوری در ایران قیمت جهانی طلا به 1382 دلار
          و فلز مس به 7212 دلار و فلز خجالتی روی به 1863 دلار رسید.

          نظر

          • A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

            #1580
            پدر سعید جلیلی در مراسم حامیان مردمی جلیلی در مشهد شرکت کرد.

            به گزارش پایگاه خبری تحلیلی"قم فردا"، محمدحسن جلیلی، پدر سعید جلیلی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همایش حامیان مردمی جلیلی در مشهد شرکت کرد.




            محمد حسن جلیلی معلم و مدیر سابق مدرسه شهید نواب صفوی ناحیه یک مشهد، اکنون بازنشسته است و دوران بازنشستگی را در مشهد سپری میکند.
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

            نظر

            • آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

              #1581
              در اصل توسط rad پست شده است View Post
              تاثیر مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری ایران بر قیمت جهانی طلا و فلزات اساسی
              به دنبال مناظره کاندیدا های ریاست جمهوری درایران قیمت های جهانی طلا و مس و روی کاهش یافت.
              با روشن شدن اهداف و برنامه های کاندیدا های ریاست جمهوری در ایران قیمت جهانی طلا به 1382 دلار
              و فلز مس به 7212 دلار و فلز خجالتی روی به 1863 دلار رسید.
              :)) نه دوست گرامی این کاهش قیمتها عادت همیشگی فلزات شده که با شروع تعطیلات پایان هفته اونوریها ( شنبه )
              قیمتها پایین میاد و از دوشنبه دوباره بالا میاد...
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

              نظر

              • محمدسعید
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 263

                #1582
                در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                :)) نه دوست گرامی این کاهش قیمتها عادت همیشگی فلزات شده که با شروع تعطیلات پایان هفته اونوریها ( شنبه )
                قیمتها پایین میاد و از دوشنبه دوباره بالا میاد...
                این ها همه نقشه های شوم امریکا برای خراب کردن وضعیت نماد های بورسی وابسته به فلزات می باشد(چشم ندارن دو روز سهم ما با خبرهای خوب مثبت بخوره، حتما باید زمینه ریزش رو فراهم کنند)=))

                یا علی
                دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

                نظر

                • nazi
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 65

                  #1583
                  به نظر بنده عارف و روحانی ائتلاف تشکیل بدن تا رای انها شکسته نشه

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #1584

                    در اخبار ساعت ۲۱ امشب شبکه یک سیما اعلام شد که با توجه به درخواست برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری احتمال برگزاری چهارمین مناظره انتخاباتی وجود دارد.

                    به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در اخبار سراسری ساعت 21 امشب در شبکه یک بعد از پخش بخشهایی از سومین مناظره انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری، گوینده خبر اعلام کرد که با توجه به درخواست برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری، احتمال دارد تا مناظره انتخاباتی دیگر بعنوان چهارمین مناظره برگزار شود.

                    بنابراین گزارش خبر قطعی برگزاری چهارمین مناظره انتخاباتی بعد از بررسی ها از طرف صداوسیما اعلام خواهد شد.

                    از ابتدا قرار بود نامزدها در سه مرحله به مناظره بپردازند که تاکنون هشت نامزد انتخابات ریاست جمهوری در سه مرحله با موضوعات، اقتصاد، فرهنگی و اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی به مناظره تلویزیونی پرداختند.

                    این مناظرات هر کدام به مدت چهارساعت در دهم، پانزدهم و امروز هفدهم خرداد ماه برگزار شد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

                      #1585
                      حاشیهای بر جدال هشت نامزد در مناظره امروز؛ حداد حتا به اندازه غرضی هم موفق نبود





                      قالیباف: بازنده بزرگ امروز قالیباف بود که با همون بیان گیرای و قدرتمند شروع کرد، اما در عرض پنج دقیقه، در تقابل با حسن روحانی همه چیز از جمله اعتماد بنفسش را باخت و به هیچ تبدیل شد. از اون هبیت پوشالیاش در پایان نعش باقی ماند که با بیل هم نمیشد از زمین جمعاش کرد. دکترِ سردار آمده بود با یک قمار زهر فیلم پخش شده بر علیهاش را بگیرد، اما در پایان صدای محزون و کم فروغش خبر از برده و باختهاش داشت.







                      جلیلی: مدیریت انقلابی، تقابل انقلابی، ... . کپسولی حرفش این است که اگر از موضع تنش زدایی با دنیا وارد مراوده بشیم، باخته ایم. باید ابتکار عمل بحران زایی در دستان ما باشد. امروز با تدارکات آمده بود، با اطلاعات، با رفرنس، اما برای زمین خوردن احتیاج به زحمت چندانی از طرف نامزدهای منتسب به اصلاح طلبی نداشت، زحمتش و ولایتی و رضایی کشیدند. به هر حال وقتی از موضع نفی همه گذشته کشور وارد میشوید (به مانند احمدینژاد) نمیتوانید انتظار داشته باشید دیگر مسئولین سابق تنها نظاره تان کنند.









                      روحانی: خنثا شروع کرد، اما در تقابل با قالیباف ، با بیانی قوی و به سرمایه اطلاعاتی سالها فعالیت در شورای عالی ملی، در عرض چند دقیقه تبدیل به چهره اول مناظره امروز شد: حرفی زد و قدرتمند و قاطع پشت حرفهایش ایستاد، از سرمایههای سالهای هاشمی و خاتمی دفاع کرد و علیرغم اینکه بارها تاکید کرد که سینه پردردی دارد که نمیتواند باز کند، اما چند چشمه آمد که برای تمام کردن قالیباف و موضع ضعف قرار دادن رضایی کفایت میکرد.





                      غرضی: سردرگم، پریشان، با فریاد. مرد آرام و تا حدودی منطقی مناظره قبلی امروز با وجههای متفاوت آمد: آمده بود جلب توجه کند، با فریاد، با دشمنی، با به چالش کشیدن. شاید از جوکهای این چند وقته ناراحت بود، به هر حال استراتژی امروزش خوراک چند وقت آینده خیلیها را تامین کرد.

                      رضایی: همه تلاش این روزهای رضایی صرف این شده است که خود را فراتر از منازعه اصلاحطلب - اصولگرا نشان دهد، سعی کرد برنه این دوقطبی باشد، اما امروز حرفهایی زد که باعث شد که برای چند دقیقه در تقابل با همه کاندیداها، از جلیلی تا ولایتی و روحانی قرار بگیرد تا جایی که متهم به درز اطلاعات امنیتی هم شد. کمی مضطرب و مشوش بود.


                      ولایتی: مردی که امروز متفاوت آمد. در حوزه سیاست خارجی صاحب نظر است، به شدت منتقد شرایط قبلی است، اما در حوزه داخلی با آنکه کم صحبت کرد، اما نشان داد فرق چندانی با باقی نامزدهای اصولگرا ندارد، با آنکه سطحش متفاوت است. امروز قوی بود و بی ملاحظه.


                      عارف: تنها کاندیدایی که خود را صریحاً اصلاح طلب مینامد هنوز از ضعف بیان و شجاعت رنج میبرد، با آنکه هر گاه صحبت میکند میتوان عقلانیت در صحبت و دقت در برنامه گذاریها و نکته بینی در آسیب شناسیها را دید. از دستگیریها انتقاد کرد و صریحاً از روندهای خلاف قانون در تخریب دولتهای قبلی انتقاد کرد و هر جا لازم دید در حمایت از روحانی، دیگر کاندیدای نزدیک به خود ورود کرد. در ماموریتش موفق بود، با آنکه بارها با سکوت از تلهها فرار کرد.




                      حداد عادل: بازنده امروز، نخودی بازی. خیلی جاها سعی کرد که با رادیکال صحبت کردن، حتا اشاره به میرحسین از این حالت منفعل خارج شود، اما به اندازه غرضی هم موفق نبود.
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

                      نظر

                      • sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

                        #1586



                        رازگشایی از آنچه «مخزن الاسرار سیاست خارجی ایران» گفت


                        چندی پیش ، ولایتی گفته بود که می توان پرونده هسته ای ایران را در دولت بعدی ، در زمان کوتاهی حل و فصل کرد و بست. شاید این اطمینان او به مختومه شدن پرونده هسته ای ، از این نشأت می گیرد که او می داند تیم کارشکن ، در دولت بعدی راهی ندارد.
                        عصرایران - دکتر علی اکبر ولایتی را می توان مخزن الاسرار سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی دانست ، چه آن که او 16 سال وزیر خارجه کشور بود و 16 سال است که به عنوان مشاور عالی رهبری در امور بین الملل در جریان هر آنچه در سیاست خارجی نظام می گذرد قرار دارد و در عین حال ، نقش آفرین است.

                        آنچه او در مناظره سوم کاندیداها ، برای اولین بار در سطح عمومی فاش کرد ، تنها بخشی از یک مناظره نبود بلکه ، گوشه ای از تاریخ کشور بود که در منظر ملت قرار گرفت.
                        این مناظره ها ، هیچ فایده ای هم نداشته باشند ، نور افکندن به گوشه هایی دور از چشم مردم ، که در آن رخ داد ، دستاورد مهمی است.

                        ولایتی در این مناظره ، راز مهمی راجع به علت طولانی شدن مساله هسته ای ایران را مطرح کرد: "تلاش عمدی گروهی در دولت ایران"





                        این بخش از سخنان ولایتی را بخوانید:

                        «مذاکرات سولانا و آقای لاریجانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به جای خوبی رسید و به این توافق درباره همین تعداد سانتریفیوژ رسیدند اما همزمان با اینکه آقای لاریجانی و سولانا مذاکره می کردند یک مقام بلندپایه اجرایی در نمازجمعه تهران گفت که ما درخصوص مسائل هسته ای مذاکره نمی کنیم.
                        سولانا در مذاکرات بعدی تلکس این خبر را نشان دادند که یکی از مسئولان اجرایی گفته است ما در خصوص مسائل هسته ای مذاکره نمی کنیم، کارشکنی شد.»

                        به عمق ماجرا دقت کنید: دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی ایران با مسوول سیاست خارجی ایران در حال حل و فصل نهایی پرونده هسته ای ایران است که ناگهان یک دولتمرد ارشد ، به اروپا پیام رسانه ای می دهد که «ما» مذاکره نمی کنیم و اروپا نیز پیام دولت ایران که «ما» مذاکره نمی کنیم را در می یابد و طبیعتاً به فرستاده ایران روی خوش نشان نمی دهد. (در اروپا دولت ها همه کاره هستند و تا این اواخر ، آنها چنین تصوری نسبت به ایران داشتند.)

                        اما اتفاقی که برای خود ولایتی رخ داد نیز تأمل برانگیز است ؛ بخوانید:

                        «زمانی که هنوز به قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران در رابطه با مسئله هسته ای نرسیده بودیم آقای سارکوزی مستقیم توسط سفیر فرانسه دعوت کرد که به پاریس بروم و با آقای سارکوزی مذاکره کنم. بنده با آقای رئیس جمهور صحبت کردم و ایشان گفت که دعوت آقای سارکوزی را بپذیر و من به فرانسه رفتم و با آقای سارکوزی یک ساعت ملاقات کردم و همان صحبتی که در رابطه با آقای لاریجانی گفتم ما با آقای سارکوزی درباره عدد سانتریفیوژها به توافق رسیدیم برای این که غنی سازی را متوقف نکنیم و یک چیز بینابین اتفاق بیفتد و مثلاً هشت هزار سانتریفیوژ ما به 4 تا 5 هزار سانتریفیوژ برسد.

                        این موضوع را آقای سارکوزی قبول کرد و گفت با آقای لِوید که نفر دوم ایشان بود مذاکره کنیم و ظرف مدت یک هفته آقای لوید در رأس یک هیئت سیاسی و هسته ای به ایران بیاید و بعد از دو هفته آقای سارکوزی گفت من می خواهم به کشور شما بیایم و ملت شما ملت بزرگی است و دست رهبر این ملت بزرگ را بفشارم.

                        بنده این موضوع را به داخل کشور منتقل کردم ولی کار متوقف شد.
                        نکته مهم این است که در همان زمانی که بنده با تاکید آقای رئیس جمهور فرانسه به آنجا رفتم قائم مقام وزارت امور خارجه ، کاردار فرانسه را خواست و به نوعی به او گفت آن کسی که به پاریس آمده نماینده ما نیست و شما باید فلان آقا را قبول می کردید.

                        ما قرار گذاشته بودیم که نفر دوم فرانسه به ایران بیاید و قرارهای اولیه این بود که آنها پذیرفته بودند که سانتریفیوژها در مقیاس کمتر کار کنند و بحث کنیم تا به جایی برسیم تا از بن بست بیرون بیاییم و به شورای امنیت نرویم و هم غنی سازی را داشته باشیم و هم این که سانتریفیوژهای ما کار کنند و مسئله هسته ای حل شود و در عین حال مشکلات بین المللی پیدا نکنیم. متأسفانه در اینجا دولت جواب نداد و نه تنها جواب نداد بلکه زمانی که چنین حرفی به کاردار فرانسه در تهران زدند وزارت خارجه فرانسه گفت اگر این خبر زودتر به فرانسه رسیده بود ملاقات تو با آقای سارکوزی لغو می شد.»

                        این هم ماجرای تأمل برانگیزی است: مشاور عالی رهبر انقلاب به نمایندگی از نظام در پاریس ، در حال مذاکره با رئیس جمهور فرانسه است تا زمینه حل نهایی مشکل هسته ای ایران فراهم شود اما در تهران ، رئیس جمهور ایران ، به شیخ عطار ، قائم مقام وزارت خارجه می گوید که به فرانسوی ها بگو که فلانی از طرف ما نیامده! (گو این که ولایتی به عنوان یک ابتکار یا سلیقه شخصی رفته و وقت رئیس جمهور فرانسه را گرفته است) .
                        نکته قابل توجه این که احمدی نژاد ، به وزیر خارجه وقت (متکی) مأموریت نمی دهد که بازی را به هم بزند بلکه او را نادیده می گیرد و به یکی از نزدیکانش در وزارت خارجه این مأموریت کارشکنانه را می دهد. (نکته: الان شیخ عطار ، بر خلاف عرف متداول در وزارت خارجه ، دو دور پشت سر هم سفیر ایران در آلمان است!)

                        ساده انگاری محض است که آنچه رخ داده را اتفاق ساده دیپلماتیک دانست. خاصه آن که نظیر آن در خصوص روسیه نیز رخ داده است و به نظر می رسد اراده ای مرموز در داخل وجود دارد که ناظر بر عدم حل مساله هسته ای ایران است و الّا چه دلیلی دارد که هر گاه پرونده به نقطه حل نزدیک می شده ، فوراً - ولو به بهای خراب کردن چهره مقامات داخلی در نزد خارجی ها - کارشکنی شده است؟

                        ولایتی البته گذشته از بازگویی این ماجراهای عجیب ، اشاراتی به دلایل دیگر مطول شدن پرونده هسته ای هم داشت و سربسته این را هم گفت که دیپلماسی پشت تریبون ایستادن و بیانیه خواندن و فلسفه بافی نیست؛سخنانی که با واکنش سعید جلیلی همراه شد.

                        چندی پیش ، ولایتی گفته بود که می توان پرونده هسته ای ایران را در دولت بعدی ، در زمان کوتاهی حل و فصل کرد و بست. شاید این اطمینان او به مختومه شدن پرونده هسته ای ، از این نشأت می گیرد که او می داند تیم کارشکن ، در دولت بعدی راهی ندارد.
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

                        نظر

                        • m6670m
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 134

                          #1587
                          در اصل توسط ققنوس پست شده است View Post
                          با سلام
                          دوستان فریب حرف های قشنگ رضایی را نخورید،کاملا مشخص بود که برای فریب مردم و رای جمع کردن داره این حرف ها را میگه
                          دفاع از قومیت ها و مشکلات اقتصادی را در همین راستا عنوان کرد،چون میدونه که آذری ها و کرد ها و دیگر اقوام ایران از از سیاست
                          های یکدست سازی حکومت آزرده هستند دست رو نقظه ضعف مردم گذاشته و مشکلات اقتصادی هم که تو این چند ساله مردم را به ستوه آورده
                          من 5 سال در خوزستان زندگی کردم
                          به خدا مردم خوزستان با اینکه درصد بالایی از درآمد کشور ما از شهرشون میاد بدون امکانات و به سختی زندگی میکنند اما چطور شده که این اقا نزدیک
                          انتخابات یاد اون مردم افتاده؟؟ این همه وقت مگه ایشون یادشون نبود که اونها همشهریانش هستند؟؟
                          بعضا میبینم که دوستان لر فقط به خاطر همین چیزها دارن ازش حمایت میکنند،تا کی ما باید فریب بخوریم
                          تا کی باید شعارپرست باشیم

                          ما باید یاد بگیریم که به کسی که حرف های قشنگ میزنه رای ندیم،از تجربه احمدی نژاد درس بگیریم
                          کارنامه افراد ملاک بهتری هستش
                          در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
                          با سلام.
                          به امید ایرانی آباد و سربلند. ببخشید اگه خیلی رک حرفمو میزنم اما
                          خوزستان و خوزستانی لیاقتش بیشتر از این نیست. خوزستانی با هر قطره عرقی که توی گرمای 50 درجه می ریزه غیرتش هم داره کم میشه.
                          دوره جناح بازی و اصول گرایی و اصلاح طلبی به پایان رسیده و نباید دلمون رو به اینها خوش کنیم چون هم در دولت اصلاحات و هم در دولت اصول گرا
                          هیچ تغییری در خوزستان و استانهای مرزی صورت نگرفته. "کلا ما فقط دین ادا کن هستیم". نه تنها خوزستانی ها بلکه بیشتر مردم ایران هنوز نمیدونن به عنوان یه انسان
                          چه حق و حقوقی دارن و دنبال چی هستن و همیشه مقطعی و سطحی به همه چی نگاه میکنن.
                          خب حالا من یه سوال از شما دارم میشه بگید کدوم کاندید حرفهای قشنگ نمیزنه؟!
                          در اصل توسط ققنوس پست شده است View Post
                          با سلام
                          در مورد صحبت اولتون فقط این را بگم که بیشتر وقت ها شرایط هست که سرنوشت انسان را میسازه و خیلی چیزها دست خود آدم نیست (باید در اون شرایط قرار گرفته باشید)

                          در مورد سوالتون پاسخ من اینه که:
                          من دکتر عارف را پسندیدم به جهت شخصیت والایی که در ایشون دیدم و صحبت های منطقی ایشون و اینکه به قول یکی از دوستان تنها کسی که واقعا دکتری داره عارفه
                          ایشون نفر دوم کنکور سراسری بودند و دکتری خودشون را از آمریکا گرفتند و اینکه خودش را به هر دری نمیزد که رای جمع کنه
                          دکتر عارف شخصیتی دانشگاهیه و مطمئنا با یک عمر حضور در اون فضاها سطح فکر بالاتری را نسبت به دیگران داره
                          کارنامه ایشون را بخونید و مسئولیت هاشون که یکیش را هم ج لیلی نداره!

                          من نمیخواستم در انتخابات شرکت کنم اما کم کم نظرم عوض شده و اگر اجماعی صورت نگیره به دکتر عارف رای میدم که امیدوارم اجماع روی ایشون باشه
                          در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
                          درود
                          متاسفانه منظورتون رو از جوابی که به قسمت اول حرفام دادین رو متوجه نشدم.
                          من به انتخاب شما احترام میذارم. اما اگر بحث مدرک گرایی باشه که خیلیا دکترای واقعی دارن اما صرفا نفر دوم کنکور بودن کافی نیست هرچند احترام به دکتر عارف واجبه چون یه جورایی هم رشته ای هستیم;)
                          نمی خوام بحث رو استانی و قومیتی کنم چون به شدت با این مسئله مخالفم و همه ایران سرای من است و همه هموطنامو دوست دارم.
                          اما چه تضمینی هست که دکتر عارف واسه استانهای محروم و بخصوص خوزستانی که ازش حرف زدین کاری انجام بده؟! ضمن اینکه در دوره اصلاحات که جناب عارف به شدت سنگ اونا رو به سینه میزنه و از اونا دفاع میکنه هم کاری درخور شأن استانهای مرزی و محروم بویژه خوزستان صورت نگرفت.
                          ضمنأ با امثال جلیلی، حداد، ولایتی و قالیباف(حیله گر و چندرو که بخاطر به قدرت رسیدن هرکاری میکنه و باطنش با ظاهرش و حرفهایی که میزنه بسیار متفاوته) به شدت مخالفم و در صورتیکه هرکدوم از اینها رئیس جمهور بشه مملکت هم از داخل و هم از خارج به فنا خواهد رفت و عاقبتی همچون کره شمالی در انتظارمون خواهد بود. انتخاب شدن روحانی یا عارف شاید به ظاهر و در کوتاه مدت باعث ایجاد جو روانی مثبت از طرف غرب علیه ایران بشه اما در داخل کشور باعث بوجود آمدن تنش بین اصول گرا و اصلاح طلب میشه و اونوقت دیگه هیچکس بفکر خدمت به مردم نیست و هدف فقط رقابت و دعواهای حزبی است و چشم برهم بزنیم چهار سال گذشته و دوباره سرجای اولمون شایدم عقبتریم. پس بهتره که از گذشته عبرت بگیریم، باشد که رستگار شویم.
                          ضمنأ این فرضیه که عارف یا روحانی رئیس جمهر بشن اتفاق نمیفته چون اگه قرار بود که دوباره طیف اصلاحات روی کار بیاد سال 88 میذاشتن مهندس موسوی رئیس جمهور بشه. از طرفی امکان حمایت هاشمی رو هم بیخیال بشین چون با تجربه و سیاستی که هاشمی داره اینکارو نمیکنه واگه قرار باشه از کسی حمایت کنه اون فقط دکتر رضاییه(واین از عجایب سیاسته)
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          رضایی بیشتر از اصلاحطلبان سیاهنمایی میکند!

                          حمله سايت احمد توكلي به محسن رضايي



                          گروه سياسي: سایت «الف» متعلق به احمد توكلي نوشت: «این روزهای محسن رضائی را درست یا غلط باید همراه با سیاهههایی از وضعیت اقتصادی و اجتماعی در نظام دید. ...حتا نامزدهای اصلاحطلب نیز چنین سیاههای از جامعه ایران نشان نمیدادند.»

                          اين سايت در مطلبي با عنوان سياهه رضايي! نوشته است: محسن رضائی بدون برنامه نبود. ولی شروع سخنانش را با تاکید بر اقتصاد آغاز کرد و اینکه برای ساخت فرهنگ باید با فقر مبارزه کرد. یک هزار تومانی نشان داد تا از قدرت خرید مردم بنالد. همین نیز باعث شد همه نامزدها نسبت به نگاه وی موضع بگیرند. محسن رضائی هرچند تلاش کرد در حین برنامه طوری وانمود کند که همه نامزدها حرف وی را می زنند اما گویی خود نیز متوجه خطای ابتدائی سخنانش شد و در بخش پایانی قسمت اول تصمیم گرفت از برنامه های حوزه فرهنگ بگوید و اقتصاد و سیاست را بسپارد به وقت دیگری.

                          این روزهای محسن رضائی را درست یا غلط باید همراه با سیاهه هائی از وضعیت اقتصادی و اجتماعی در نظام دید. سخنان روز گذشته وی به شدت تلخ بود و این نگاه وی در فیلم انتخاباتی وی بیشتر خود را نشان می داد. رسانه ملی اولین فیلم رضائی را نیز به دلیل نشان دادن پدرشهیدی که قصد خودکشی داشت سانسور کرده بود. حتا نامزدهای اصلاح طلب نیز چنین سیاهه ای از جامعه ایران نشان نمی دادند. خیلی ها از محسن رضائی انتظاری غیر از این داشتند.
                          در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
                          درود بر وحید20 عزیز
                          دکتر رضایی برخلاف اصلاح طلبها و اصول گراها که فقط به فکر افراط و تفریط هستن، در واقع داره واقعیت نمایی میکنه. تا کور بشه چشم بدخواهان دکتر رضایی و مردم عزیز ایران.
                          مسلمه تا اقتصاد و معیشت مردم حل نشه نمیشه حرف از دین، اخلاق، فرهنگ، هنر، مبارزه با اعتیاد و فساد و جامعه سالم زد. تا اقتصاد حل نشه هیچ برنامه ای جواب نمیده.
                          به نظر من دکتر رضایی بسیار هوشمندانه از اول صحبتاش به مسئله اقتصاد پرداخت چون میدونست که در نهایت همه کاندیدها به مشکلات اقتصادی میرسن و همینطور هم شد.
                          طبیعیست که عده ای ظالم و مفت خور در داخل و همچنین خارج نشینان خائن علیه دکتر رضایی موضع بگیرن و به تخریب شخصیتش بپردازن. چون رضایی فقط به فکر مردمه و دنبال
                          جناح گرایی نیست. واین باعث قدرت مردم ایران و ذلیل شدن خارج نشینان خائن میشه. عده ای در داخل و خارج دوست دارن در این مملکت آرامشی نباشه تا ازش به نفع خودشون
                          بهره برداری کنن چون اگه رضایی انتخاب بشه با همه عقاید و احزاب ائتلاف میکنه و به کشور آرامش میده. دوره دوره ی انتخاب از روی احساسات و جناح بازی نیست در حال حاضر
                          کشور به آرامش و تعامل نیاز داره. پس بهتره کمی عمیقتر فکر و انتخاب کنیم، باشد که رستگار شویم. به امید ایرانی آباد
                          در اصل توسط احتشام پست شده است View Post
                          دوست عزیز تا سیاست خارجی یه کشور درست نشه محاله اقتصاد اون مملکت درست بشه.
                          به قول کاسبا هیچی نداشته باش ولی تو بازار اعتبار داشته باش.
                          در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
                          درود بر احتشام عزیز
                          حق با شماست و اما من هم دنیا ندیده نیستیم و خوب میدونم تو چه شرایطی داریم زندگی میکنیم(شرایط شعب ابی طالب)
                          اونهایی که دم از سیاست خارجی میزنن مطمئن باشن که دکتر رضایی تو این زمینه اکه بالاتر از اونا نباشه پایینتر هم نیست. ضمنا اگه صحبتای دکتر رضایی رو دنبال کرده باشین ایشون از تعامل با غرب و حل مسائل گفته همونطوری که بعضی کاندیدها بطور کاملا محافظه کارانه اشاره ای داشتن! ضمنا جناب رضایی به عملکرد دولت ا.ن در حوزه سیاست خارجه انتقادات زیادی هم در 88 و هم الان داشته و داره و از طرح برنامه هایی جهت حل مسائل صحبت کرده. ازجمله پیگیری و به نتیجه رسوندن پرونده هسته ای و رابطه با کشورهای عربی از جمله عربستان تحت عنوان ایجاد شورای همکاری خاورمیانه جنوبی. البته نتیجه گیری نهایی بمونه بعد از مناظره سیاسی. ایشالا که بتونیم فارغ از بحث های جناح گرایی یک انتخاب عاقلانه داشته باشم.
                          ضمنأ اعتبار تو خالی هم در میان مدت و بلند مدت راه به جایی نمیبره و مثل سراب یک رویا و توهم بی نتیجست;)
                          به امید ایرانی آباد و سربلند. یاحق
                          در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                          تا زمانی که واپسگرایی فکری داشته باشیم مثل قضیه ای که امروز حاکم شده را مثل 1400 سال پیش مثل قضیه شعب ابی طالب بخواهیم تحلیل کنیم بدبخت تر از بدبخت میشویم.الان این وضعیت را خودحاکمان بر ما مردم تحمیل کرده اند و هزینه اش را مردم میپردازندوحاکمان را ملالی نیست مع الوصف با این چیزی که بر ما حاکمان تحمیل کرده اند و فقط عوام فریبی میکنند که معیشت مردم چنین شده و چنان شده ونگرانیم فقط کافی است که دست از قدرت طلبی خود بردارند و انرژی صلح امیز هسته ای را با این شرایط تعلیق کنند تا ظشرایطش فراهم شود.در ضمن 30سال است که مردم را دارند عذاب میدهند برای انرژی هسته ای. اگر بیاییم 1400سال پیش را با الان مقاسه کنیم و اون چیزی را که میبینیم و با تارو پودمان حس میکنیم را با زمان پیامبر مقایسه کنیم و ریشه یابی واقع بینایانه بکنیم میبینیم که اون قضیه شعب ابی طالب را پیامبر بر مسلمانان تحمیل کرده نه کفار بر مسلمانان.پس کلا همه اسلام و شعب ابی طالب و...کشک و دروغ است و واقعیت غیر از حقیقت است
                          با سلام و عرض ادب به همه هم تالاری های عزیز
                          واما بعد...
                          جناب نادری
                          اولا- باید بگم که اینجانب در صحبتهام در مورد فلسفه و صحت وجودی شعب ابی طالب حرفی نزدم و سوال تاریخی مطرح نکردم که شما اینطور و از سر عقده های شخصی درمورد شعب ابی طالب و شخصیت بزرگوار پیامبر اسلام(ص) صحبت کردین.
                          دوما- بهتر بود شما بجای پرداختن به تاریخ در مورد جهت و موضوع صحبتهای اینجانب صحبت میکردین واگر نقدی داشتین مودبانه ارائه میدادین.
                          سوما- منظور من از شعب ابی طالب مکان خاصی نبوده بلکه تشبیه شرایط کشور و فشارهای خارجی و در تنگناه قرار گرفتن کشور در همه حوزه ها بوده است.
                          چهارم- شما بجای بحث منطقی با زدن حرفهای مغرضانه و چماق به دست به اینجانب حمله ور شدین بدون اینکه به حرفهای اینجانب نقد منطقی داشته باشین بحث رو به حاشیه برده و به مقدسات و باورهای اکثریت مردم این کشور بی شرمانه توهین کردین(واقعا چرا؟)
                          پنجم- اینکه اینجانب از ادبیات و جهت گیری حرفهای شما اینطور برداشت کردم که احتمالا شما یا بخاطر عقده های درونی یا بدلیل اینکه احتمالا از اقلیتهای دینی کشور هستین و هیچ گونه شناختی از اسلام و پیامبر اکرم(ص) ندارید، بی شرمانه به توهین پرداختین.
                          ششم- هرچند که برای اینجانب اهمیتی ندارد که شما چه دین و آیینی داری یا به چیز یا چه کسی اعتقاد داری اما محترمانه و به عنوان یک پند انسانی از شما تقاضا دارم که اگر شخصیت شما به گونه ای است که به اخلاق انسانی و احترام به دیگران اهمیت میدین، تحت هیچ شرایطی به دین، اعتقادات و فرهنگ هیچ شخصی، یا قومیتی و یا ملتی بی شرمانه و مغرضانه توهین نکنید و همیشه سعی کنید ادب و شخصیت خودتون رو حفظ کنید. باشد که هم در این دنیا و هم در آخرت رستگار شوید....
                          آخرین ویرایش توسط m6670m؛ 2013/06/08, 00:37.
                          بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

                          نظر

                          • sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

                            #1588
                            اگر امکان داره روز به روز این نظرسنجی ریست بشه
                            تا آخرین ورژن تغییر سلیقه و آرا را ببینیم
                            خصوصا بعد از مناظرات خیلی از آرا چرخیده
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #1589
                              امروز یک5دقیقه سخنان ولایتی به گوشم خورد لذت بردم...خدا عاقل است میداند چه کسی مالک زمین باشد و ابرقدرتی امریکا نعمتی است که شکرش نتوان کرد اینها که توهم داشتند سالهای قبل و همینطور تحلیلگران بورسی و نفتی...چنان از تحریم سیلی خوردند که عقل هوششان سر جاش امد و این ولایتی که مشاور رهبر است همه چیز را به تحریم ختم کرد ..و زا اثارش میگفت همینطور باقی نامزدها ....
                              تا موقعی که دنیا دست عقلا است باید راحت خوابید فارغ از اینکه که ریس جمهور است چون هرکس با تمدن در افتد بر گردن انها زنجیری می بندد و انها را ممی کشد مثل کره شمالی که چنین کرد..... وبا ان تهدیدات هیچ غلطی نتوانست بکند...
                              این دعوا در ضمن نشان داد عمق فاجعه اقتصادی و واپاشی اینها را که همه بهم پریده بودند میگفتند چرا رفت شورای امنیت...در واقع قدرت رهبری رو به تضعیف است یهچ کس نمیداند چه کند شاید فقط نیروهای سملح گوش به فرمانش باشد
                              وقتی بهمنی گفت وارد شعب می شویم و رهبر گفت نه وارد بدر شدیم....و بازهم بهمین سر کار برگشت نشان یمدهد رهبر دیگر اعتبار قدرت گ ذشته را ندارد ..و با یان اختلافات داخلی با نبود ان جنگ قدرتی عظیم درخواهد گرفت .....
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • محمدسعید
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 263

                                #1590
                                دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

                                نظر

                                در حال کار...
                                X