تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

ضمن احترام به تمامی عقاید دوستان ، بنده چنانچه در اشتباهی مرگبار در سال 84 به پای صندوق رفتم و دفعه اول به مصطفی معین و دفعه بعدی به رفسنجانی رای دادم
    سال 88 هم که اشتباه مهلکم رو تکرار کردم و باز رفتم پای صندوق بلکم رایم به نام موسوی خونده بشه که نشد
    امسال که اشتباهات مهلک رو تکرار نمیکنم.
    ولی آرزو میکنم آقایان هاشمی رفسنجانی یا حسن روحانی رئیس جمهور بشن

نظر

• 123
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 188

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
      ضمن احترام به تمامی عقاید دوستان ، بنده چنانچه در اشتباهی مرگبار در سال 84 به پای صندوق رفتم و دفعه اول به مصطفی معین و دفعه بعدی به رفسنجانی رای دادم
      سال 88 هم که اشتباه مهلکم رو تکرار کردم و باز رفتم پای صندوق بلکم رایم به نام موسوی خونده بشه که نشد
      امسال که اشتباهات مهلک رو تکرار نمیکنم.
      ولی آرزو میکنم آقایان هاشمی رفسنجانی یا حسن روحانی رئیس جمهور بشن
      به نظر من خیلی از ما چنین وضع و احساسی داریم اما من مطمئن هستم استقبال از رای دادن رو برای این علم میکنن که منتقدان و مخالفان اصلا رای ندن و اینجوری خیلی راحت به دام اونها میفتیم. هر چقدر هم رای ندیم کسانی هستند که رای میدن و سرنوشت ما رو هم تعیین میکنن

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

فقط حسن روحانی

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          هر کدام از اين برادرها بشند رييس جمهور بورس ميترکه.اقايان
          1-هاشمي رفسنجاني
          2-ولايتي
          3-لاريجاني
          4-قاليباف
          5-رضايي
          .................................................. ...
          تعداد رفته بالا.فعلا بيش از 80نفر
          ولي هنوز شماره 1نيومده.
          همچنان منتظر شماره 1هستم.
          3روز ديگر منتظر مي مونيم.
          در صورت کانديداتوري اقاي هاشمي بورس شديدا صف خريد ميشه.

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

در اصل توسط 123 پست شده است View Post
            به نظر من خیلی از ما چنین وضع و احساسی داریم اما من مطمئن هستم استقبال از رای دادن رو برای این علم میکنن که منتقدان و مخالفان اصلا رای ندن و اینجوری خیلی راحت به دام اونها میفتیم. هر چقدر هم رای ندیم کسانی هستند که رای میدن و سرنوشت ما رو هم تعیین میکنن
            واقعا شما فکر میکنی سرنوشتتون با رای دادن تعیین میشه !!!!!!!!!!!!!!1
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• 123
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 188

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
              واقعا شما فکر میکنی سرنوشتتون با رای دادن تعیین میشه !!!!!!!!!!!!!!1
              نه میدونم که ممکنه رای من نادیده گرفته بشه اما به نظرم چاره دیگه ای نداریم. فایده رای ندادن چیه؟

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                رییس جمهور سال 92 ایران باید بیشتر وجهه بین المللی و جهانی داشته باشه تا وجهه داخلی...
                ایشون باید بیشتر تعاملات و روابط خارجی رو بدونه تا ساختن پل و جاده .....
                ایشون باید بدونه با عربها چطور برخورد کنه....با غربیها چطور...؟؟؟؟
                نیازی نیست هرروز بلند بشه بره تا ونزوئلا ....ولی نیاز هست با عربستان و قطر و ترکیه و اطراف
                روابط خوبی برقرار کنه....
                در تائید فرمایشات شما نظرتون رو به جملات ذیل جلب میکنم که از سوی آقای رفسنجانی بیان گردیده است. اینکه با کشورهای دیگر چگونه رفتار کنیم بسیار مهم می باشد.

"""""ما با اسرائیل جنگی نداریم ولی اگر اسرائیل به ما حمله کند با او وارد جنگ خواهیم شد.
                اگر اعراب با اسرائیل وارد جنگ شوند ما جانب اعراب را میگریم و به کمک آنها میرویم
                .
                """"

تحلیل جملات فوق:
                خوب بدن ترتیب به اسرائیل پیغام داده ما با شما کاری نداریم و اسرائیل نیز از سوی ایران احساس امنیت خواهد کرد از طرفی اعراب هم از طرفداری ایران رضایت کامل دارند که اگر با اسرائیل وارد جنگ شوند ایران پشتوانه آنها خواهد بود و از طرفی هم اسرائیل مقداری حساب کار دستش میاد که با اعراب درگیر نشود چون ایران قدرتمند پشت آنهاست.

حالا تگه احمدی نژاد بود فورا میگفت ما اسرائیل را محو خواهیم کرد و...... حالا شما انتظار داری در هر دومورد اسرائیل یک جور با ایران برخورد کند. مفهوم هر دو حرف یکی است ولی این کجا و آن کجا.

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

در اصل توسط 123 پست شده است View Post
                  نه میدونم که ممکنه رای من نادیده گرفته بشه اما به نظرم چاره دیگه ای نداریم. فایده رای ندادن چیه؟
                  فایدش اینه که حداقل یک روز (روز رای گیری ) رو در کنار خانه و خانواده بوده و به تفریح میپردازی و فرداش با روحیه دو چندان بکار و فعالیت برای مملکتت میپردازی. فکر میکنم بهره وری بیشتری برای ایران داشته باشه.

نظر

• 123
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 188

من که فکر میکنم رای دادن بهتره. مهم نیست که از این رای چه برداشتی میکنن. به نظر من این یک حربه است برای اینکه ما رو از رای دادن منصرف کنن و بدون دغدغه برنده انتخابات بشن و ادعای آزادی هم بکنن. اگه شخص پرقدرتی مثل هاشمی بیاد احتمال تقلب هم کم میشه. البته در مجموع قبول دارم که با توجه به اتفاقات سال 88 متقاعد کردن افراد به رای دادن واقعا سخته

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

منم اگر خاتمی یا هاشمی بیان رای میدم
                      به نظرم حتی اگه احتمال هم بدیم رای ما تاثیر داره باید شرکت کنیم،رای ندادن کاری رو درست نمیکنه

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

در اصل توسط Akbari پست شده است
                        زندگی نیمهخصوصی کاندیداهای ریاستجمهوری (+عکس)

مهر: عکسهای نادیده و کمتر دیده شده از چهره ها همیشه جذابیتی پنهان با خود دارند. چرا که روی دیگری از شخصیت رسمی و یا حتی دیپلماتیک چهره ها را به نمایش می گذارند.

در این میان عکس های قدیمی و غیررسمی جذابیتی خاص دارند. تصاویری که قبل از به شهرت رسیدن و چهره شدن افراد را نشان می دهد و یا نوع پوشش و رفتارآنان را خارج از فضای رسمی و کاری انشان می دهد.

این تصاویر و عکس ها ممکن است در همان لحظه ثبت شدن، عکس هایی معمولی به نظر برسد. اما وقتی سالها بعد آدمهای داخل کادر، هریک به مقام و منصبی می رسند و چهره می شوند، جذابیت این تصاویر دوچندان می شود.

عکس هایی که در این گزارش می بینید، مجموع ای از عکس های قدیمی و غیر رسمی بعضی از کاندیداهای ریاست جمهوری امسال است که تاکنون از آنان منتشر شده است. عکس هایی که شاید دیدنشان در این شرایط و سالها برای هریننده ای که این چهره ها را بشناسد، جذاب باشد.

یاداوری این نکته ضروری است که انتخاب عکسهای کاندیداها در این گزارش صرفا با توجه به عکس های غیررسمی منتشرشده از آنان است و اگر تصویری از کاندیداهای دیگر نمی بینید، به دلیل آن است که عکس هایی از جنس این گزارش از آنان منتشر نشده است:

شاید دیدن یک پزشک اطقال که سابقه وزارت امورخارجه دارد و الان هم یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری دوره یازدهم است، در این لباس ورزشی کمی عجیب به نظر برسد. اما «علی اکبر ولایتی» این عکس یادگاری را با لباس «هاپکیدو» گرفته است تا عکس با لباس ورزشی هم داشته باشد.

چهره «کامران باقری لنکرانی» که سابقه وزارت بهداشت در دولت نهم را دارد و حالا خود را برای شرکت در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آماده می کند،در این عکس مشخص است.عکسی که در دوران حضور او در دوران دفاع مقدس ثبت شده است.

هندوانه خوری در میانه راه سفرهای تبلیغاتی استانی با نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی. طرفداران «محمدرضا باهنر» در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری، این عکس او را که همین چند وقت پیش گرفته شده است منتشر کرده اند.

این عکس، شاید دلیل علاقه «منوچهر متکی» به شوخی و تقاضایش از طنزپردازان برای اینکه با او شوخی کنند را نشان بدهد. همسفر شدن او با مرحوم کیومرث صابری فومنی(گل آقا) شاید بر این روحیه او بی تاثیر نبوده است.

میل زدن «علیرضا زاکانی» در دوران دفاع مقدس هم مورد توجه هوادارن این کاندیدای ریاست جمهوری قرار گرفته است. عکسی که گفته می شود مربوط به سال 1362 و قبل از مجروحیت و جانبازی او گرفته شده است.

این عکس احتمالا مربوط به اتاق فرماندهی جنگ در دهه 60 است. جایی که «حسن روحانی» در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی نشسته است. گفته می شود حضور حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال، با حمایت مستقیم هاشمی رفسنجانی همراه است.

حدس چهره اشاره شده در این عکس شاید کار چندان سختی به نظر نرسد. «غلامعلی حداد عادل» جوان در این عکس قدیمی، حالا یکی از کاندیداهای رقابت برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری در ساختمان خیابان پاستور است.

از این جمع دوستانه و البته دیپلماتیک که در سال 1359 و در سواحل بیروت گرفته شده است، می توان یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری امسال را شناسایی کرد.»محسن رضایی» که در این عکس اولین نفر از سمت راست ایستاده، آن زمان فرمانده وقت اطلاعات سپاه بود. در کنار او هم به ترتیب انیس نقاش، مبارز لبنانی و مجری اولین عملیات اعدام شاپور بختیار در سال 1359،شهید سید محمدصالح الحسینی ، مسئول روابط خارجی سپاه و محسن رفیق دوست ، مسئول وقت پشتیبانی سپاه ایستاده اند.

رفیق دیروز و منتقد جدی امروز. آیا «مصطفی کواکبیان» که امروز با حزب مردمسالاری سودای ریاست جمهوری دارد و یکی از جدی ترین منتقدان سیاستهای دولت »محمود احمدی نژاد» است، حاضر است باز هم با او در یک قاب، عکس یادگاری بگیرد؟

شهردار تهران که خلبان هم هست، حالا پشت فرمان جت اسکی نشسته تا آن را در آب هدایت کند. «محمدباقر قالیباف» هم یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم است. این عکس در حاشیه مراسم افتتاح دریاچه مصنوعی شهدای خلیج فارس در غرب تهران ثبت شده است،

کاندیداهای احتمالی:

غیر از افرادی که تا به حال به صورت رسمی، حضور خود در رقابت های انتخاباتی را اعلام کرده اند، از برحی چهره های دیگر نیز به عنوان کاندیداهای احتمالی یاد می شود. چهره هایی که البته عکس های غیررسمی جالبی هم دارند:

این عکس، شرح خاصی نمی خواهد. عکسی که به نظر می رسد در حاشیه یکی از سفرهای استانی دولت ثبت شده باشد.

یک عکس خانوادگی و البته بسیار قدیمی از آیت الله هاشمی رفسنجانی سر میز صبحانه. از این دست عکس های خانوادگی در کتاب های خاطرات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کم نیست.

آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/05/08, 16:54.
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

با حضور در حوزه های رای گیری و رای دادن فقط آن حماسه ای که رهبر انتظارش را دارد اتفاق می افتد و تفسیرش این است که مردم به نظام (یعنی رهبری ) وفادارند و در نتیجه تغییری در وضعیت کلی کشور اعم از سیاست و اقتصاد و فرهنگ نمی افتد و آن کسی که از درون صندوق بیرون می آید کسی است که نظرش به نظر رهبر نزدیکتر است و همین وضعیت ذلت بار کنونی تداوم می یابد.
                          من به حدی از یقین رسیده ام که نظام حاکم بر کشور با این شکلی که الان وجود دارد هیچ نیازی از نیازهای واقعی جامعه امروز را نمی تواند برآورده کند . زیرا حداقل های تفقه و تدبر و تدین و اخلاق و تسلط به آیین کشورداری و مدیریت و سیاست های بین المللی که منافع ملی یک ملت را تامین کند در این سیستم از ریخت افتاده و کاملا رنگ باخته است.
                          امروز حاکمیت تنها برای بقا و ماندن در قدرت تلاش می کند ، شعارهای تبلیغاتی رسیدن به قله های پیشرفت و رکورد شکنی و ترقی کشور و رساندن ملت به مقام انسانیت و سعادت دنیوی و اخروی حرف مفتی بیش نیست .
                          اینها قافیه را باخته اند و ناکارآمدی نظام ولایت مطلقه در همه عرصه ها باثبات رسیده است و به هر شاخصی از شاخصهای مهم رشد و تعالی و توسعه یافتگی در یک جامعه متعادل که نگاه می کنیم در اینجا پایین ترین سطوح را می بینیم.
                          در عرصه بین الملل ایران محور شرارت در جهان و ملت ایران تروریست و بی فرهنگ و فاقد شرایط برای تعامل با جهان معرفی شده است.تحریمهای وضع شده ویرانگر بین المللی برای نابودی چنین ملتی است که هماهنگ با دولت و حاکمیت خود هر روز شعار نابودی و مرگ سر می دهند و در هرکشوری از کشورهای دنیا که حادثه ای روی میدهد اولین مظنون سازمانهای اطلاعاتی آن کشور ، ایران و گروههای اسلام گرای خارجی وابسته به ایران است.

چرا چنین شده است و چه عواملی باعث شده که دنیا اینگونه به ایرانی نگاه کند. در همه فرودگاههای دنیا در برخورد با پاسپورت ایرانی رفتاری متفاوت با دیگر کشورها دارند و بی احترامی می کنند . اینها نتیجه عملکرد یک حکومتی است که بحای شعور گرایی ، شعار گراست و خالی از دنیای فهم.
                          چاپلوسی و مدح و ثنا در رثای رهبری بیشترین ملاک برای سپردن مسئولیتها به افراد است و در چنین حالتی انتظار وضعی بهتر از اینکه وجود دارد امری محال است. زیرا در چنین فضایی تنها فرومایگان و کم سوادان و بی بهره گان از تجربه و علم به ریاست و مدیرییت کشور راه می یابند و فرهیختگان و متخصصین و دلسوزان واقعی ملت جاییشان در زندان و حصر و غربت و کنج خانه هاست .
                          لذا تفکر حضور در پای صندوق آراء به امید نجات و تغییر در سیستم اداره کشور امیدی واهی است .انهایی که در راسند اجازه چنین اتفاقی را نخواهند داد و خود را در معرض تهدید و خطر برکناری از قدرت قرار نمی دهند.
                          راه رسیدن به ازادی و انتخابات واقعی تحریم و خانه نشستن در روز رای گیری است تا دوربین های حکومتی سوژه های مناسب برای به تصویر کشیدن و پز دادن به حضور حماسه ساز را در اختیار نداشته باشند.بلکه درس عبرتی برای سران حکومت شود و از خر توهم در صحت راه و درستی روش حکومت پیاده شوند.
                          آقای هاشمی همین چند روز قبل در دیدار با استانداران دوره خودش گفت :"که آقای خامنه ای قائل به وجود مشکل و ایراد در اداره کشور نیست " در واقع ایشان همه منتقدین و معترضین به وضعیت کنونی را فاقد بصیرت و آگاهی می دانند و این یعنی فرو رفتن در توهمات بیشمار و ندیدن واقعیات جامعه و کشور بزرگی چون ایران.
                          امروز در جمع 20میلیون خانواده ایرانی حداقل یک نفر بیکار با تحصیلات کارشناسی و بالاتر وجود دارد که می شود 20 میلیون بیکار و فاقد شغل مناسب و متناسب با شئونات افراد. ولی در امارهای رسمی تنها به حدود حداکثر 4 میلیون بیکار اشاره می شود . وضعیت کارخانه ها و بنگاههای اقتصادی بسیار تاسف بار است و بسیاری تعطیل یا در شرف تعطیلی هستند. نمونه اش همین خودرو سازها که همه ملت با تمام وجود ورشکستگی را در این کارخانه ها لمس می کنند.
                          فرهنگ عمومی کشور به شکل بی سابقه ای به ابتذال کشیده شده و دروغگویی ، رشاء و ارتشاء ، فسادهای بزرگ مالی ، بی بند وباری در خانواده ها و فروکش کردن اخلاق و ادب اجتماعی ،بی دینی و تزلزل ایمان و اعتقاد در بین جوانان و حتی میانسالان و انقلابیون سابقه دار و جبهه و جنگ دیده.
                          اینها نمونه هایی از شکست و ناکارآمدی حکومت35 ساله دینی است که ملت را به سمت عصیان و بی توجهی به قوانین و بی اعتمادی به حکومت سوق داده و می دهد.
                          آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/05/08, 22:19.

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                            با حضور در حوزه های رای گیری و رای دادن فقط آن حماسه ای که رهبر انتظارش را دارد اتفاق می افتد و تفسیرش این است که مردم به نظام (یعنی رهبری ) وفادارند و در نتیجه تغییری در وضعیت کلی کشور اعم از سیاست و اقتصاد و فرهنگ نمی افتد و آن کسی که از درون صندوق بیرون می آید کسی است که نظرش به نظر رهبر نزدیکتر است و همین وضعیت ذلت بار کنونی تداوم می یابد.
                            من به حدی از یقین رسیده ام که نظام حاکم بر کشور با این شکلی که الان وجود دارد هیچ نیازی از نیازهای واقعی جامعه امروز را نمی تواند برآورده کند . زیرا حداقل های تفقه و تدبر و تدین و اخلاق و تسلط به آیین کشورداری و مدیریت و سیاست های بین المللی که منافع ملی یک ملت را تامین کند در این سیستم از ریخت افتاده و کاملا رنگ باخته است.
                            امروز حاکمیت تنها برای بقا و ماندن در قدرت تلاش می کند ، شعارهای تبلیغاتی رسیدن به قله های پیشرفت و رکورد شکنی و ترقی کشور و رساندن ملت به مقام انسانیت و سعادت دنیوی و اخروی حرف مفتی بیش نیست .
                            اینها قافیه را باخته اند و ناکارآمدی نظام ولایت مطلقه در همه عرصه ها باثبات رسیده است و به هر شاخصی از شاخصهای مهم رشد و تعالی و توسعه یافتگی در یک جامعه متعادل که نگاه می کنیم در اینجا پایین ترین سطوح را می بینیم.
                            در عرصه بین الملل ایران محور شرارت در جهان و ملت ایران تروریست و بی فرهنگ و فاقد شرایط برای تعامل با جهان معرفی شده است.تحریمهای وضع شده ویرانگر بین المللی برای نابودی چنین ملتی است که هماهنگ با دولت و حاکمیت خود هر روز شعار نابودی و مرگ سر می دهند و در هرکشوری از کشورهای دنیا که حادثه ای روی میدهد اولین مظنون سازمانهای اطلاعاتی آن کشور ، ایران و گروههای اسلام گرای خارجی وابسته به ایران است.

چرا چنین شده است و چه عواملی باعث شده که دنیا اینگونه به ایرانی نگاه کند. در همه فرودگاههای دنیا در برخورد با پاسپورت ایرانی رفتاری متفاوت با دیگر کشورها دارند و بی احترامی می کنند . اینها نتیجه عملکرد یک حکومتی است که بحای شعور گرایی ، شعار گراست و خالی از دنیای فهم.
                            چاپلوسی و مدح و ثنا در رثای رهبری بیشترین ملاک برای سپردن مسئولیتها به افراد است و در چنین حالتی انتظار وضعی بهتر از اینکه وجود دارد امری محال است. زیرا در چنین فضایی تنها فرومایگان و کم سوادان و بی بهره گان از تجربه و علم به ریاست و مدیرییت کشور راه می یابند و فرهیختگان و متخصصین و دلسوزان واقعی ملت جاییشان در زندان و حصر و غربت و کنج خانه هاست .
                            لذا تفکر حضور در پای صندوق آراء به امید نجات و تغییر در سیستم اداره کشور امیدی واهی است .انهایی که در راسند اجازه چنین اتفاقی را نخواهند داد و خود را در معرض تهدید و خطر برکناری از قدرت قرار نمی دهند.
                            راه رسیدن به ازادی و انتخابات واقعی تحریم و خانه نشستن در روز رای گیری است تا دوربین های حکومتی سوژه های مناسب برای به تصویر کشیدن و پز دادن به حضور حماسه ساز را در اختیار نداشته باشند.بلکه درس عبرتی برای سران حکومت شود و از خر توهم در صحت راه و درستی روش حکومت پیاده شوند.
                            دوست عزیز من انتقاد های فراوانی به این حکومت دارم،اما از دو جهت موضوع رای ندادن رو بررسی میکنم
                            1_رای مردم هیچ تاثیری ندارد،و همه چی فرمایشی است
                            که اگه اینطور باشه رای دادن یا ندادن ما فرقی نداره،که اگر قرار باشد در اعلام نتایج تقلب کنند در اعلام میزان مشارکت هم بلوف میزنن،میگن 80%شرکت کردند
                            2_رای ما تاثیر گذار است
                            اگه اینطور باشه،اگه ما که منتقدیم رای ندیم آنهایی که شیفته حکوت هستن رای میدن،و باز ضرر میکنیم،پس به نظر من باید به کاندیدایی که یه ذره بهتره رای بدیم

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              دوست عزیز من انتقاد های فراوانی به این حکومت دارم،اما از دو جهت موضوع رای ندادن رو بررسی میکنم
                              1_رای مردم هیچ تاثیری ندارد،و همه چی فرمایشی است
                              که اگه اینطور باشه رای دادن یا ندادن ما فرقی نداره،که اگر قرار باشد در اعلام نتایج تقلب کنند در اعلام میزان مشارکت هم بلوف میزنن،میگن 80%شرکت کردند
                              2_رای ما تاثیر گذار است
                              اگه اینطور باشه،اگه ما که منتقدیم رای ندیم آنهایی که شیفته حکوت هستن رای میدن،و باز ضرر میکنیم،پس به نظر من باید به کاندیدایی که یه ذره بهتره رای بدیم
                              حکومت تنها به حضور فیزیکی مردم در پای صندوق نیاز دارد نه به نظر و رای و اندیشه مردم . تئوریسین های نظام کنونی از جمله آقای مصباح یزدی خیلی شفاف می گویند "اصلا مردم چه کاره اند ؟ مردم مگر از خود اختیاری دارند؟ . حکومت مال خداست و نماینده خدا هم روحانیون هستند و انها باید تصمیم بگیرند کی باشد و کی نباشد.بنابراین از حضور فیزیکی مردم برای نشان دادن مقبولیت مردمی نظام در برابر چشمان دنیای خارج استفاده می شود ولی از رای و نظر مردم هرگز استفاده نمی شود و افراد ی را که در خواب می بیند امام زمان تائیدکرده به کرسی می نشانند! این شور و شعور حکومت است. بعد از شرکت در انتخابات هم اگر بگویی رای من چه شد؟ بعنوان محارب و کافر حربی و مخالف ولایت به اشد مجازات محکوم می شوید.

عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                                حکومت تنها به حضور فیزیکی مردم در پای صندوق نیاز دارد نه به نظر و رای و اندیشه مردم . تئوریسین های نظام کنونی از جمله آقای مصباح یزدی خیلی شفاف می گویند "اصلا مردم چه کاره اند ؟ مردم مگر از خود اختیاری دارند؟ . حکومت مال خداست و نماینده خدا هم روحانیون هستند و انها باید تصمیم بگیرند کی باشد و کی نباشد.بنابراین از حضور فیزیکی مردم برای نشان دادن مقبولیت مردمی نظام در برابر چشمان دنیای خارج استفاده می شود ولی از رای و نظر مردم هرگز استفاده نمی شود و افراد ی را که در خواب می بیند امام زمان تائیدکرده به کرسی می نشانند! این شور و شعور حکومت است. بعد از شرکت در انتخابات هم اگر بگویی رای من چه شد؟ بعنوان محارب و کافر حربی و مخالف ولایت به اشد مجازات محکوم می شوید.

عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
                                خوب شما فکر میکنید ما نریم از یه عده فیلم نمیگیرن؟؟حداقل 10%که میرن؟!!
                                نکته این که به خاطر همزمانی انتخابات شوراها با ریاست جمهوری در تمام روستاها و شهرهای کوچک مردم حضور دارند

نظر

در حال کار...
                                X