کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موسیقی ما - آمن خادمی : اجراهای تکراری و بی کیفت کنسرت های پاپ در سه – چهار اخیر آغاز شده و اکنون تبدیل به رویه ای عادی شده است؛به گونه ای که هنرمند یک کنسرت تکراری را در طول سال در تهران ، شهرهای مختلف و حتی کشورهای خارجی اجرا می کند ؛بدون اینکه کسی اعتراض کند یا خود هنرمند به فکر احترام به خود و مخاطب بیفتد. شاید تنها تفاوت این اجراها تعویض دکور باشد آن هم شش ماه یکبار!اما اینکه چرا این اتفاق افتاده خود دلایل گوناگونی دارد که به شرح زیر است:..
* طبقه نورس که در دولت احمدی نژاد رانت های افسانه یی بدست آورده است، حاضر نیست موضع سلطه خود را ترک کند و از سوی دیگر طبقه یی که تا قبل از بر آمدن احمدی نژاد تسلط بر منابع اقتصادی را به صورت انحصاری در اختیار داشت بر آنست با وضعیت تازه مواضع از دست رفته را باز پس بگیرد، نبرد بین دو گروه هر چند در خفا انجام می شود ولی تلاطمات آن امکان حل معضلات اقتصادی را نه تنه...ا سلب می کند بلکه آنرا فربه تر می سازد.
* هیچکدام از این دو گروه این عقلانیت را ندارد که با کاهش سطح غارت شان سطح معیشت جامعه را به سطح معقولتری برساند تا امکان شورش های خود جوش و خودبخود را بکاهد و به این دلیل نهادهای اقتصادی چاره ای ندارند جز با افزایش قیمت حامل های انرژی ها به صورت مستمر ارزش پول ملی را بکاهد تا هزینه های جاری خود را به قیمت فقر فزاینده و افزایش سطح فلاکت توده ها تامین کند.
* دولت سعی خواهد کرد از طریق پرداخت یارانه های کلان کنترل نرخ دارو ، درمان و مواد غذایی را پی بگیرد ، ولی واسطه ها و شرکت ها با مناسباتی که دارند بخشی زیادی از این یارانه ها را خواهند بلعید و در نهایت باز دست های فرو دستان خالی خواهد ماند.
* به نظر اتخاذ سیاست های راست گرایانه و متناسب با منطق بازار شکاف های طبقاتی را آنچنان عمیق تر خواهد کرد که دولت نقش فراطبقاتی اش را از دست می دهد و هر روز موردی به حل این معضل و آن مشکل صرف خواهد کرد و در نهایت بحرانها به سطح غیر قابل کنترل خواهند رسید
* به نظر می رسد حتی فرادستان برای حفظ نظامی که از قبل آن فربه شدند می بایست این فرصت را به دولت بدهند تا در میانه تنش های بین المللی با راه حل های اجتماعی مثل دولت موسوی در ایام جنگ هشت ساله جلوی فروپاشی ناخواسته را بگیرند ، آیا شاهد این عقلانیت خواهیم بود ، من در این مورد کاملا ناامیدم؛ چرا که لیبرال های عوام زده و سرمایه داران سنتی اجازه نخواهند داد حتی دولت به هزار قدمی دولت راست مدرن هم برسد که رویای روزنامه نگاران ذوق زده است، چرا که هر دو گروه با ازادی ، نهادهای مدنی و زندگی دیگر مخالفند....
مقامات بلند پایه دولت روحانی به صورت رسمی و آشکار احمدی نژاد و تیمش را به تاراج منابع متهم می کنند
و در این موارد به صورت مستند مدارکی ارائه می دهند ، عدم ورود نهاد قضاییه و برخورد قانونی و تعین تکلیف این ادعاهای به ظاهر اثبات شده این شایبه را بوجود می اورد
که مقامات قبلی بخاطر احساس امنیت قضایی بدون هیچ درنگی هر آنچه خواستند با امکانات عمومی انجام دادند و در نهایت هم نباید به هیچ جا و هیچکس پاسخگو باشند،این شائبه اگر اثبات شود چون آتشی کل سرمایه اجتماعی نظام را خاکستر می کند
و دیر نیست که فساد رسمیت یافته هیچ جایی برای اداره اموربرجا نگذارد ، یادمان باشد در برابر قانون همه یکسان اند و اگر خلاف اش ثابت شودآنچه مطلقا بی اعتبار می شود قانون است و بس...
کاش می تونستم جواب این اراجیف کیهان را بدهم؟!؟!؟!؟!
دوست عزیز ، اونوقت باید بشینیم و هر روز سطر به سطر کیهان را جواب بدیم که....
مگر تا به امروز در این به اصطلاح روزنامه جز اراجیف چیز دیگری هم نوشته شده؟؟؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
همکار خوبم جناب پوریا عالمی مطلبی نوشتن که به نظرم خیلی جالب آمد...متاسفانه این مطالب کاملا واقعیت داره
من ایرانی ام، هنوز بزرگ نشده ام
ایرانی ام، دست خودم نیست، پوزش می خواهم
من ایرانی ام، عادت دارم فیلم سینمایی را مجانی کپی کنم و ببینم اما فیلم خصوصی زهرا را بخرم و ببینم
عادت دارم با ولع گلشیفته را تماشا کنم و بعد حکم بدهم که او به اخلاق پایبند نبوده است
عادت دارم عکس مهمانی بازیگران را سیو کنم. و عکس خودم را پاک کنم تا پخش نشود.
عادت دارم پرده زخیم به پنجره بیاوزم تا سایه ام را برای تماشای پنجره های بی پرده نشان ندهد
عادت دارم قضاوت کنم. قضاوت اینکه هر که رژ زد، هر که موش بیرون بود، هر که لباسش باز بود، بی اخلاق است. قضاوت اینکه ناموس من حق ندارد هر طور می خواهد بگردد. اما هر کسی هر طور من خواستم نگردید، بی فرهنگ و دگم است.
عادت دارم چشم خود را پاک بدانم و به هر حریمی ورود کنم اما همه چشم ناپاکان را از حریم خصوصی ام دور نگه دارم.
من عادت دارم به همه بخندم و این نشانه روشنفکری من است. اما هر که به من بخندد آدم بی شعوری است که حدود اخلاق و حقوق شهروندی را رعایت نکرده است.
من عادت دارم عکس همه را دست به دست کنم. اما پرهیز می دهم که دست اطرافیانم در عکسی که منتشر می کنند معلوم باشد.
پوزش می طلبم.
من عادت دارم هر کسی را به خاطر چیزی دیگر قضاوت کنم.
من همانم که کسانی را که دختری را به خاطر دوچرخه سواری و پوشش قضاوت می کردند، دگم می نامیدم. حالا همانم که حق خصوصی تو را قضاوت می کنم و به تو میخندم.
من ایرانیام. خط کشم. معیارم.
من ایرانی ام. کار دیگری از دستم برنمی آید. باید کسی را تخریب کنم تا خیال کنم آبادم. باید حال کسی را بد کنم تا حالم خوب شود. امیدوارم امشب حال تو خیلی بد باشد تا من شب با خیال راحت بخوابم.
اصول گرایان افراطی می خواهند با جوسازی امکان حرف زدن دیگران را از آنها بگیرند، آنها از همه می خواهن زانوی ادب در برابرشان بزنند
و از این چهره های درخشان و خود نابغه بین بیاموزند چه بگویند و چه نگویند،آنها فراموش کرده اند
عملکرد هشت ساله دولت احمدی نژاد تحقق همه حرفهایی است که آنها بلدند بزنند
و دیگر حرف تحقق نیافته یی ندارند که بر زبان آورند، پیامد همه حرف های شان یک تورم تازنده
بیکاری ویرانگر و یک رشد منفی پنج درصدی در کنار یک فساد اقتصادی گسترده
و نابودی همه مبانی استراتژیک روابط جهانی یک کشور تاثیر گذار است
این دوستان فراموش کردند آنها طرف بازنده اند و چون ورشکستگان به تقصیرند هیچکس دیگر به حرف شان تره هم خورد نمی کن
تنها صدایی که از آنها شاید شنیده شود عذر خواهی از یک ملت صبور و بزرگ است و دیگر هیچ
نظر