شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

شنیده ها از این ور ...

بنام خداوند جان و خرد

با سلام به تمامی دوستان عزیز در این سایت وزین www.boursy.com اینجانب بورس تبریز امیدوارم بتوانم با ارائه شنیده های خود از وضع و چون شرکتها بتوانم چراغی در پیش سهامداران جزء باشم که نان شب و روزگاران خود را از طریق بورس میگذرانند امیدوارم خدای متعال بیش از پیش این توفیق را به من عنایت نماید که در خدمت تمامی دوستان باشم . هدف بورس تبریز فقط حمایت از سهامدار جزء که جزء شعار همیشگی میباشد .
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
  • sahar
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 86

سلام تبریز جان . اماده استارت بازار باش . امید وارم سهام خوب خریده باشی چون به امید خدا تا اخر بهمن رشد خوبی خواهیم داشت .

نظر

• صبور
      عضو جدید
      • Nov 2010
      • 16

سلام بورس تبريز

به نظر شما شرنگي تو قيمت 200 تومان ارزش خريد دارد

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3184

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
        بنام خداوند جان و خرد

با سلام به تمامی دوستان عزیز در این سایت وزین www.boursy.com اینجانب بورس تبریز امیدوارم بتوانم با ارائه شنیده های خود از وضع و چون شرکتها بتوانم چراغی در پیش سهامداران جزء باشم که نان شب و روزگاران خود را از طریق بورس میگذرانند امیدوارم خدای متعال بیش از پیش این توفیق را به من عنایت نماید که در خدمت تمامی دوستان باشم . هدف بورس تبریز فقط حمایت از سهامدار جزء که جزء شعار همیشگی میباشد .
        باسلام خدمت دوست خوبم جناب بورس تبريز
        وقتي اطلاعيه شمارادرتالاربورس ديدم فوري اومدم ثبت نام كردم باوجودذيق وقتي كه دارم ودراكثرسايتهاي بورسي شاگردي اساتيدرادنبال ميكنم ومينويسم تايادبگيرم ولي شماهركجاباشيدحقيرهم طبق وظيفه اونجاخواهم بودانشاءالله ازمطالبتون نهايت استفاده راخواهيم بردوازمسولين محترم سايت به خاطرخدمات اطلاع رسانيشون تشكرميكنم اميدوارم
        موفق باشند.

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

هزاران تشکر

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          باسلام خدمت دوست خوبم جناب بورس تبريز
          وقتي اطلاعيه شمارادرتالاربورس ديدم فوري اومدم ثبت نام كردم باوجودذيق وقتي كه دارم ودراكثرسايتهاي بورسي شاگردي اساتيدرادنبال ميكنم ومينويسم تايادبگيرم ولي شماهركجاباشيدحقيرهم طبق وظيفه اونجاخواهم بودانشاءالله ازمطالبتون نهايت استفاده راخواهيم بردوازمسولين محترم سايت به خاطرخدمات اطلاع رسانيشون تشكرميكنم اميدوارم
          موفق باشند.
          دوست عزیزم طیب خان مطالب شما را میخوانم و دنبال میکنم من کوچکتر از آن هستم که شما من را خطاب کردید وظیفه اطلاع رسانی شفاف است و سعی بر این است که اطلاعات سریعتر و بهتر به دست مردم برسد اما شنیده من که امروز باید به اطلاع دوستان برسانم مربوط به خگستر یعنی گسترش ایران خودرو است این شرکت روز اول که بیمه پارسیان عرضه شد فردای همان روز اقدام به فروش سهامهایش نمود البته همان طور که دوستان میدانند همه را نفروخته بلکه اون تعدادی که آزاد بوده فروخته و بقیه هنوز به صورت وثیقه هستش خبرهای رسیده این که ظاهر" این شرکت داره اون تعداد دیگه از وثیقه بودن در میاره تا بتونه اونها را هم بفروشه خریدهای امروز هم ظاهرا" دال بر صحت این موضوع داره اما مطلب بعدی در مورد به تعویق افتادن هدفمندی یارانه ها است که الان 80 درصد ترس بازار از این موضوع است که باز به تعویق افتاد البته به نظر میرسه شاید این موضوع تا عید کش داده شود و موکول به سال بعد شود و شاید به طور ناگهانی باشد که به نظر میرسد فعلا" در این برهه زمانی بعید به نظر میرسد فعلا" افکار مردم را آماده میکنند .تنها مساله پیش روی بازار مساله مذاکرات هسته ایی است که 14 آذر برگزار خواهد شد و از اهمیت خاصی برخوردار است به نظر میرسد از هفته آینده شاهد عرضه هایی در نمادهای پتروشیمی تبریز - بیمه پارسیان -و پست بانک باشیم که فرصت ورود به برخی ها را بدهد

نظر

• Nasrin
            عضو جدید
            • Nov 2010
            • 2

کسی از جناب بورس تبریز خبر نداره؟

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3184

در اصل توسط Nasrin پست شده است View Post
              کسی از جناب بورس تبریز خبر نداره؟
              باسلام رفته كباب بخوره؟!!!!!
              ويه نوشابه خانواده بزرگ!!!!!!!!!!
              اگه اينجوري كم پيداباشه؟!!!!!!!!=اونقدمينويسم كه كباب ميخوره تاپيدابشه
              يه خبرخوب بيارتاجبران اين نيامدنت باشه والابازهم مينويسما!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• sarz
                عضو جدید
                • Dec 2010
                • 5

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                باسلام رفته كباب بخوره؟!!!!!
                ويه نوشابه خانواده بزرگ!!!!!!!!!!
                اگه اينجوري كم پيداباشه؟!!!!!!!!=اونقدمينويسم كه كباب ميخوره تاپيدابشه
                يه خبرخوب بيارتاجبران اين نيامدنت باشه والابازهم مينويسما!!!!!!!!!!!!!!
                من دلم لک زده واسه یه چلو کباب باحال تبریز

جناب بورس تبریز کجایی ؟ بی خبریم؟ کلی با عشق و علاقه مطالب شما اومدیم اینجا....

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

سلام دوستان عزیز و شب همگیتون خوش باشه اولا " تسلیت میگم این سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین ( ع ) را و امیدوارم همگی ما پیرو مکتب آن بزرگوار باشیم که واقعا" آن بزرگوار چه خوش و بجا فرمودند به امت خویش که اگر دین ندارید پس آزاده باشید متاسفانه نمیخواهم مطالبم را به برخی مسائل کش بدهم که گفتارش جای خود را دارد ثانیا" با تاییدات خداوند متعال و بعد از چندی به سفر حج مشرف شدم که مدتی در سفر حج و مدتی هم پذیرایی از مهمانان و ... واقعا من را از بازار و جو بازار عقب انداخته من در همین سایت در خدمت دوستان هستم و خواهم بود انشالله

نظر

• صبور
                    عضو جدید
                    • Nov 2010
                    • 16

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                    سلام دوستان عزیز و شب همگیتون خوش باشه اولا " تسلیت میگم این سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین ( ع ) را و امیدوارم همگی ما پیرو مکتب آن بزرگوار باشیم که واقعا" آن بزرگوار چه خوش و بجا فرمودند به امت خویش که اگر دین ندارید پس آزاده باشید متاسفانه نمیخواهم مطالبم را به برخی مسائل کش بدهم که گفتارش جای خود را دارد ثانیا" با تاییدات خداوند متعال و بعد از چندی به سفر حج مشرف شدم که مدتی در سفر حج و مدتی هم پذیرایی از مهمانان و ... واقعا من را از بازار و جو بازار عقب انداخته من در همین سایت در خدمت دوستان هستم و خواهم بود انشالله
                    سلام دوست گرامي اميدوارم طاعات عبادات مورد قبول حق واقع شده باشه
                    بي شك اين تالار با امدن شما يكي از مفيد ترين منابع بورسي خواهد شد.

نظر

• عليرضا جمالی
                      مدیر (ستاره‌دار 20)
                      • Oct 2010
                      • 1298

با عرض سلام خدمت جناب بورس تبریز
                      زیارتتون قبول باشه, امیدوارم طاعات و عباداتتون مقبول پروردگار باشه.
                      از اینکه باز این سایت و تاپیک شما رو با حضور شما فعال میبینم حیلی خوشحالم.
                      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

دوست عزیزم صبور : من افتخارم این است که بتونم قدمی مثبت برای سهامداران جزءی بردارم که نونشون را توی بورس جستجو میکنند و این راه را برگزیدند من همیشه شنیده های خودم را در اختیار دوستان قرار میدهم و سعی میکنم که منابع موثق باشند از دوستان هم همیشه خواهش کردم که حتما" خودشان هم تحقیق کنند و اما یکشنبه قراره که همراه اول تو فرا بورس عرضه بشود بسیار گمانه زنیها و تحلیلها و تفسیرها در مورد قیمت این سهم و آیا ازاین سهم حمایت میشه یا نه در بحث وبررسی است قیمتهایی که از 25000 رال تا 40000 ریال گفته شده و حتی برخی مقایسه میکنند که حالا که این سهم قراره با قیمت بالاتری بیاد قضیه بیمه دانا را پیش میکشند ( که واقعا یک تراژدی برای سهامداران بود ) ببینید من قصد ندارم سهمی را تعریف کنم یا تخریب کنم باید عقلایی و منطقی و علمی نگریست اگه این سه تا جور درنیاد باید تصمیم دیگه گرفت همراه اول یک پروژه وسیعی در کشور است که خدماتی فراتر حتی ازایرانسل و تالیا و ... دارد برنامه های مختلفی هم برای آینده و خدمات زیادی که در نظر دارند به مشترکان بدهند با اضافه شدن جمعیت تعداد مشترکین بیشتر میشود پس صنعتی رو به رشد با گذر زمان و اپراتوری که به خود مخابرات متصل است و مال مخابرات است در قضیه هدفمند کردن یارانه ها هم نه آسیب پذیر است و اگه قرار باشه هزینه مکالمات بیشتر بشود بدون دردسر به نفعش تموم میشود اینها را همه میدانند ولی بحث بر سر عرضه و حمایت است شنیده های ما از نحوه قیمت این سهم این است که تا کنون توافقی بر سر قیمت همراه اول حاصل نشده مسئولین شرکتی اصرار بر عرضه این سهم در حول 35000 تا 37000 ریال را دارند ولی مسئولین بورسی و کارشناسان معتقد به عرضه 28000 ریال تا 32000 ریال دارند حالا اختلاف از کجا ناشی میشه ؟ طبق شنیده ها مسئولین بورس سود فعلی 4070 ریال شرکت را با په به ایی 8 و7 که اطلاعاتش بر روی کدال گذاشته شده ملاک قرار داده و اعتقاد دارند که قیمتهای مذکور هم باعث جذب سهامداران و هم باعث رونق سود دهی به سهامداران میگردد و هم فرصت ورود در روزهای دیگر را به سهامداران دیگری که موفق به خرید اولیه نشدند میدهد از طرفی مسئولین شرکت بر این اعتقادند که چون در آینده همراه اول قطعا " تعدیل خواهد داشت و این تعدیل تا 5000 ریال هم خواهد رسید با په به ایی 7 و 8 باید بین 35000 تا 37000 ریال عرضه شود کما این که ذکر این نکته که په به ایی خود مخابرات ایران در حال فعلی 4/9 میباشد طبق منبع بسیار موثق فردا به تمامی کارگزاران دستور خرید داده خواهد شد که اگر باقیمانده ایی داشتند به شرکت عرضه کننده بردارند حتی شعب هم بردارند شایعاتی هم شنیده شده که گروه بهمن قصد خرید 2 درصد سهام همراه اول از بازار را دارد که فعلا" صحت آن را تایید نمیکینیم به برخی کارکنان در کلیه شهرستانها گفته شده که کد سهامداری بگیزند تا به آنها همراه اول بدهند همه صحبت از خرید میکنند به امید این که این بار بورس بتونه قضیه بیمه دانا را به نحو احسن جبران کنه طوری نشود که مانند پست بانک عرضه نشه نشه نشه بیفته تو گره یا مثل بیمه دانا اونقدر گرون که تا حالا 120 درصد بذاره زمین درمورد پست بانک هم بگم که ظاهرا" این هفته قراره یک سکته ایی به این سهم بدهند کارگزارانی که دستورات زیاد وارد میکنند به هوش باشند اگه بیش از نیاز دستور وارد سیستم بکنند بعد حذف کنند یا موقع عرضه در بروند با جریمه زیادی طبق آیین نامه جدید برخوردار خواهند شد پست بانک 5000 ریال نقطه ثقل هم از نظر تکنیکال و هم از نظر قیمتی با سود است و بالاتر از این قیمت ریسک دارد گرچه عده ایی قیمت 7000 ریال تا 10000 ریال متصورند و تو برخی سایتها نوشتند ولی به نظر من بالاتر از قیمت 5000 ریال با سود 500 ریال در آینده و په به ایی 10 بانکیها نقطه ثقل باید باشد و احتمال عرضه تو این هفته بسیار زیاد است .

نظر

• milad87
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 29

بورس تبریز عزیز-اگه جسارت نباشه خواهشا روزانه بدین شکل ما رو از نظراتتون بهره مند سازید. با کمال احترام

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

چشم جناب میلاد عزیز سعی میکنم زودتر سر بزنم ...
                            دوستان فردا تمام صف پست بانک عرضه خواهد شد ...

نظر

• صبور
                              عضو جدید
                              • Nov 2010
                              • 16

سلام بورس تبريز

به نظر شما صدرا تو گزارش 9 ماهه تعديل خواهد داشت و سود سال بعدش را چند پيش بيني مي كنيد ؟

نظر

در حال کار...
                              X