شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
    خبرهاي موثق از جلسه مجمع فوق العاده بانك پارسيان حكايت از اين دارد كه فروش سهام پارسيان ايران خودرو به سرمايه گذاري سايپا قطعي شده است.
    بنابراين از اين به بعد سرمايه گذاري سايپا را علاوه بر هولدينگ خودرويي و سرمايه گذاري بايد سهام گروه بانكي در نظر گرفت.
    دوست عزیز چنین تصمیمی اصلا گرفته نشده
    فروش پارسیان توسط ایرانخودرو کلا منتفی شده
    دیروز تو مجمع درخواست وکالت جهت رای گیری هیئت مدیره از طرف سهامدار عمده به سایر سهامدارن باعث ایجاد چنین شایعه ای شده است .
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

مشکلی که سایت داشت اصلا اجازه ورود را به ما نمیداد به هر حال امروز جمعه وارد سایت شدم والله تو این چند روز داشتیم روی زمینهای تکنو تار چک و چونه میزدیم که ببینیم چی میشه قراره تو دهه فجر هفته دیگه اعلام کنن یا یه مزایده بزنن شرکت میخواد بفروشه و بره جای دیگه توی سه مناقصه در سه استان هم شرکت کرده که در هر سه برنده شده فقط منتظر میمانیم تا هفته دیگه خبرهاش بیاد
      در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
      یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• بورس تبریز
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 464

دوست عزیزم به نظر من شاخص به خاطر این ایام تو 22000 هزار واحد به بالا تا روز چهارشنبه خواهد ماند بعد تو تلویزیون و روزنامه و .... وقتی گفتند که به خاطر ایام الله 22 بهمن شاخص بورس رکورد 22000 واحدی را ثبت کرده و غیره اونوقت باید منتظر استراحت شاخص باشیم که واقعا" از نظر خود من به آن نیاز است دوستان باید تواین روزها از برخی سهم های پر ریسک و سهم هایی که رشدشان تواین مدت زیاد بوده خارج شوند در مورد گروه خودرویی که پرسیده بودید به نظر من زیاد چاق کرده بودند باید اصلاحات قیمتی بشوند که دارد میشود یه نکته هم درمورد احتیاط خرید و فروش تو این روزها را باید متذکر بشوم و اون این که تا آخر بهمن که چند روزی نمانده صدور قبضهای جدید برق - گاز - تلفن - آب مربوط به دوران هدفمندی هم برای خانگی و هم برای صنعتی و ... آغاز میشود صدور آنها به طور کلی ترسیمی کامل از براورد هزینه ها در سال90 و پیش بینی سود سال آینده را هموار میسازد که دوستان به این نکته هم باید توجه کنند درمورد سوال بعدی باید بگم که به نظر شخص خودم گروه بیمه ایی ها باید تا یکی دو هفته آینده یه تکانی بخورند ولی باید به په به ایی برخی از اونها توجه داشت که نسبت به دیگری بالاست درمورد سوال دیگری که در مورد پالایشگاه تبریز بود آیا به نظر شما با طرح توسعه بنزین این شرکت که قبلا اشاره شده و نفت 90 دلاری تعدیل منفی مسخره به نظر میاد ولی نگران این سهم نباشید همچنان که گفتم با معامله بلوکی که در آینده خواهد داشت و نرخ پایه 2310 ریال که خصوصی سازی دادند این سهم رشد خوبی خواهد داشت خودم اگر منفی باز شد حول 2000 ریال خریدار خواهم بود در مورد تکنو تار و مساله زمینهایش به محض اطلاع شفاف سازی خواهد شد گازلوله حمایت 790 ریال حمایت مهمی است و باید سهم برگردد در مورد وضع شرکت و ... قبلا" اطلاع رسانی شده است نگرانی ندارد در مورد معامله عمده سرمایه گذاری پتروشیمی ظاهرا" سرمایه گذاری ایرانیان هم اعلام امادگی کرده است که یکی از خریداران مهم به شمار میاید و میخواهد کل وپترو را از تامین اجتماعی بگیرد در مورد سرمایه گذاری پردیس 150 ریال سود تقسیم شده است و قرار است افزایش سرمایه ایی داشته باشد سهم به نظر من پایین باز شد هدف اول رشد میتونه 1700 و هدف دوم 2000 ریال باشد .
        شب همگی خوش و شاد باشید

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

آگهی فروش وپترو بالاخره زده شد مبارک دوستان باشد از این لحاظ که قیمتپایه 1350 ریال زده شده شنیده شده تا 2000 ریال و یا 2500 ریال معامله را کش بدهند بیمه پارسیان تنها یک و نیم میلونش ظاهرا" مونده که اون را هم فردا شاید خواهد فروخت خوب سهم امروز جمع شد احساس من این است که تا 1500 ریال حمایت بشود زیرگروهها کربن و گازلوله هم حمایت خواهد شد
          به نظرم میشه یه نوسانی تواین سهم باز گرفت
          شبریز اگه تعدیل مثبت یا منفی داد من میگم وارد این سهم بشین سود اعلامی برای سال نود طبق شنیده های ما 450 ریال است تا 2900 ریال کشش قیمتی دارد

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

وپترو و وگستر

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
            در مورد معامله عمده سرمایه گذاری پتروشیمی ظاهرا" سرمایه گذاری ایرانیان هم اعلام امادگی کرده است که یکی از خریداران مهم به شمار میاید و میخواهد کل وپترو را از تامین اجتماعی بگیرد شب همگی خوش و شاد باشید
            دوست عزیز
            در مورد سرمایه گذاری پتروشیمی قبلا" اطلاع رسانی شد که یکی از خریداران سرمایه گذاری ایرانیان است ولی در مورد مبلغ و مذاکره پنهانی خبری من ندارم یک شرکت اززیر مجموعه سپاه هم قراره بیاد و رقابتی معامله بشه نه توافقی به هر حال امیدواریم با این معامله عمده و تغیر مدیریتی دراین شرکت هلدینگی هم وپترو و هم زیرمجموعه های وپترو را در جمع پیشتازان ببینیم
            در مورد وگستر همون طور که امروز دیدید با توجه به عرضه ها مکرر در قیمت 3200 ریال حمایت خوب و محکمی از سهم شد سهامدار عمده دیگه فروشنده نیست سهم درصورت ادامه حمایت از وضع موجود به نظرم سهم تا 4000 ریال هم کشش قیمتی دارد 0000
            شب همگی خوش

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

سلام و شب همگی خوش :

عجب بازاری شده این روزها پر ازخبر و فرداش ارسال تکذیبیه خبر والله که شایعه ها و تحلیلها هزار مرتبه از این خبرهای آقایان شرافت دارند یکی تو سایتش میزنه آقا صدرا برنده خلیج فارس است فرداش یکی از نوی همین شرکت میاد میگه تکذیب اگه تو سایتت نگی پیگیری قضایی میشوی !!! یکی میاد میگه این گروه بهمن ما تواپراتور و ... سرمایه گذاری میکنه و توافقاتی صورت گرفته فرداش تکذیب بابا یکی تو این دم عیدی بالاخره باید پیدا بشه که جیب مردم را این جوری خالی کنه دیگه ولی به خدا این پول حرام دوامی ندارد خودش هم اگه دوستان توجه کنند خبرها ساعت 10 صبح منتشر و سهم یهو صف خرید فرداش بعد از ظهر تکذیب !!! فقط خواستم دلم را خالی کنم از این بند و بست بازیها و اما دوستان وپترو امروز باید برمیگشت ب توجه به عرضه ها سهمگین امروز و تسویه پایان ماه کارگزاریها ( خرید اعتباری وپایاپای ) و همچنین برخی مسایل 25 بهمن .... بازار هجوم به فروش داشتیم که وپترو هم از این قضیه مستثنی نبود امید است فردا شاهد برگشت سریع این سهم و آغاز به سوی 1500 ریال و همچنین شکربن که با شایعه فروش ساختمان مواجه است از سموم علف کش هم خبرهایی از فروش ساختمان این شرکت به گوش میرسد که در این بازار توسط افراد شرکتی خریداری میشد عرضه های و پست بیانگر این موضوع میتواند باشد که برخی سهامداران عمده میخواهند قیمت این سهم را پایین تر بیاوررند برای خرید معامله بلوکی سهم شبریز هم با تعدیل سود سال 90 مواجهه است که طبق شنیده ها سود 450 ریالی در انتظارش است اگه 9 ماهه تعدیل منفی داد نگران نباشید سهم تا 2900 ریال کشش دارد همراه اول که شایعه شده سود 6000 ریالی به بورس داده که احتمالا 5800 ریال را بیرون بدهند دم مجمع دوباره تعدیل بدهد طبق گفته دوستان گروه روی و فلزات اساسی سال دیگر پیشتاز بورس خواهند بود باما - کالسیمین - فرآور - فملی - کروی را فراموش نفرمایید

نظر

• بورس تبریز
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 464

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                سلام و شب خوش :

دوست دیگری در مورد تکنو تار و مساله زمینها پرسیده بودند و این که تو ضرر هستند باید بگم من هم گزارش تکنو را خواندم عملیاتی خوب بود به نظرم نیاز به اعلام تعدیل منفی نبود شاید فیلم بازی کردند در مورد زمینها هم خود مهر به زیر مجموعه ها خواهد داد من خرید تو این قیمتها را صلاح میدانم تکنو هر لحظه ممکنه واسه ببنده واسه گزارش فروش زمینها که برایش حیاتی است و برنامه افزایش سرمایه که قراره بعد از فروش زمینها و اعلام سود اجرا بشود تکنو خیلی مرموز کار میکنه و به نظرم سود نهفته ایی در پشتش است

شب همگی خوش
                سلام و شب خوش :
                تعدیل مثبت تکنو همان گونه که پیش بینی میشد در سایت کدال آمد ولی نکته مهم عدم اطلاع رسانی شرکت در مورد زمین کارخانه بودکه باید ای روز ها خبری از برنده مناقصه فروش زمینها به بیرون درز کند در کل فروش شرکت رو به بهبودی و احتمال پوشش زیان امسال هم میرود در صورت حمایت دولت و طرح ایجاد جایگاههای بنزین و گاز این شرکت کوچک میتواند جایگاه خود رادر بورس پیدا کند .
                گازلوله هم بالطبع باید با توجه به رشد سود عملیاتی و بهبود فروش شرکت و از طرفی طرحهای استانی در سفرهای احمدی نژا د به استانها و همچنین در پیش بودن معامله عمده سهامدار این شرکت سال دیگر را با کاهش زیان در حقیقت تعدیل مثبتی بر جا گذاشته البته من نتوانستم اطلاع موثقی داشته باشم ولی شنید ها حاکی از سود 50 ریالی یازیان 150 ریالی برای سال دیگر دارد که به نظرم گزینه دوم به واقعیت نزدیک باشد البته اگه سود گفتند که نورعلی النور
                واما در مورد سهمی میخواهم بگویم که بسیار موثق میاشد و دوستان توجه داشته باشند میخواهم از پیش بینی سود 1200 ریالی سال نود و ارسال برنامه افزایش سرمایه 200 درصدی شرکت بالاس بگویم که طی روزهای آینده به بورس ارسال خواهد شد این سهم رامدنظر داشته و تو منفی بخرید
                پست بانک از محدوده 9000 ریال برگشت میخورد نگران نباشید این هفته باید کلا جمع آوری شودو تعدیل خفن شرکت برای سال 89 و 90را نظاره گر باشید
                در مورد پیش بینی سود سال 90 شرکت مس و دیگرمعدنیها با این که خیلی محتاطانه برخورد شده ولی همانند جوکی میباشد که باید خندید و نظاره گر کارهای مالمیر و دوستان بود که همراه را تا حالا هم بسته نگه داشته سود 90 شبریز را افشا نمیکند و ... خدا از سر تقصیر اینها نگذرد به خدا خیلیها منتظر بازگشاییی هستند چرا اینطور میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدانم ؟

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

دوست عزیز بالاس هفته آینده یکشنبه تعدیل سال 90 را به بورس ارسال و احتمالا نماد متوقف شود شنیده ها از سود 1200 ریالی بالاس است

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

دوست عزیز درمورد جواب شما باید منتظر معاملات بالاس در روز سه شنبه باشیم اگر دانایان پارس اضافه کرد شایعه رسیدن به 5 درصد سهامداری این شرکت احتمالا صحیح خواهد بود اگه که نه ممکنه برای نوسانگیری بخره که به نظر من بعیده ... دانایان تو فاراک وارد شد همه گفتن میفروشه ولی تا حالا باسهمه تا فاراک را 3500 نکنه ول کن نیست توبالاس هم نظر من 22000 ریال یه پله باید بره

نظر

• بورس تبریز
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 464

بازگشایی فاراک و دانایان پارس

عجب روزی بود امروز اول وقت صف فروش وپترو نظاره گر همه بود بعد صف فروش پلوله کربن را شروع به خریدن کردن عده ایی همراهی کردند کربن صف خرید داشت میشد که پلوله را جمع کردند پلوله را تا قیمت صفر رنج زدند حالا نوبت بازگشایی ماشین سازی اراک فاراک باز شد فروشنده 3000 ریال خریدار 2500 ریال کم کم فروشنده ها پایین اومدند خب حالا فروشنده شده 850 هزار سهم خریدار 3 میلیون سهم تو قیمت 2500 تعداد فروشنده های فاراک بیشتر از خریداران هست ولی حجم فروشنده نسبت به خریدار کم است نماد باز میشود سه میلیون و خورده ایی سهم همگی تو قیمت 2500 معامله میشوند و قیمت تا رنج منفی 2400 کشیده میشود این رنج زدن ها و عرضه ها کسی نیست جز دانایان پارس فقط فروش فاراک وبس تو هر قیمت ممکن دانایان فروخت و بیرحمانه فروخت واقعا به فاراک ظلم شد البته ممکنه برای سایر سهامداران که دانایی به خرج بدهند فرصتی باشد بری خرید باید منتظر جواب مناقصه بود ولی خود من انتظار نداشتم دانایان پارس به خاطر معامله عمده بالاس که انجام خواهد شد و خود بالاس این همه فاراک را تن به کشتن دهد ... نمیدونم تو بالاس چی دیدند ... از اون ور هم تامین اجتماعی انگار نه انگار که نه عرضه عمده ایی درکار بود و نه چیزی وپترو ول شد به امان خدا تو این بورس لعنتی یکی نیست بگه این فروشنده چرا سهامشو تو آخر بازار نذاشت فروش ؟ یکینیست بگه این شبریز چرا باز نمیشه / یکی نیست بگه گزارش پلوله چرا اینقدر مبهم ؟ از جریمه های بانکی و ... گفتن ولی چرا سود عملیاتی را این جور حساب کردید آقای م . که تو بورس نشستی مگر قرار نبود پلوله برای سال دیگه 150 ریال زیان اعلام کند ؟ این گزارش نه ماهه و تعدیل سال نود با دستور شما بود ؟ چرا ونوین امروز فروشنده پلوله نبود ؟ اگه یه قدرتی داشتم میومدم اداره حقوقی اونهایی که پلوله را امروز تو صف فروش خریدند و تا صفرش رنج کشیدن و سه میلیون مفت و مجانی را بردند کدها را در میاورم و اون پنج نفر را معرفی میکنم که مطمئن هستم تو هم تو اون یکی هاش هستی منتظر گزارش بعدی پلوله میمانم اگه گزارش مثبت بیاد اونوقت .... تو را به خدا با شرف من با حیثیت مردم من هیچی به این مردم رحم کن این پولها خوردن نداره ... این بازیها را بذار کنار ... نمیدانم این پست منو میخونی یا نه ولی ایکاش به خودت بیایی ... آقای . م .

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

یا قسم حضرت عباس را ....

بالاخره ورود یک شخص حقیقی را به جمع سهامداران پلوله خوش آمد میگوییم فقط موندم اگه گزارش پلوله خراب است و این چنان و آن چنان اینها چرا وارد میشوند فقط منتظرم پلوله گزارش جدید و مثبت بدهد نام و نشانی این شخص را در سایت خواهم گذاشت تا مردم خودشون تحقیق کنند این شخص کیه ؟
                        حرفم را تو پست بالایی نوشتم ...
                        ورود حقوقی جدید بانک مسکن را به جمع سهامداران بالاس خوش آمد میگوییم هفته دیگه گزارش سال 90 بالاس خواهد آمد دوستان این سهم را داشته باشند .
                        همان گونه که دربالا اشاره شد فروشنده فاراک دانایان بود به نظر شخص خود و شنیده هام دانایان روی پست بانک میخواهند کار کنند .

نظر

• حبیب
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 252

دوست عزیز داستان وپترو چی بود ؟ بعد از 6 ماه مذاکرات فشرده چرا خریدار روز موعود جلو نیامد ؟ بازی چیست ؟

نظر

• بهرام رادمنش
                            عضو جدید
                            • Feb 2011
                            • 19

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
                            دوست عزیز داستان وپترو چی بود ؟ بعد از 6 ماه مذاکرات فشرده چرا خریدار روز موعود جلو نیامد ؟ بازی چیست ؟
                            اکثرا برای سهمهایی که دوران طولانی در رکود به سر برده اند و در برهه ای مسایل مختلف و به قولی بازیهای مختلف رخ دهد باید از ان سهم انتظار جهش مناسب باشیم وپترو متحول شده درختی است که بعد از چند سال محصولش دارد به ثمر میرسد سال بعد اگر سود بالای 20 تومان هم دراورد جای تعجب ندارد بالاخره سرمایه گذاری در پتروشیمیهای الیانس کارون مروارید و..... باید به نتیجه برسد

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

احتمال تعدیل سود نود بالاست 1200 ریال

دوست عزیز احتمال توقف نماد بالاست همون طور که قبلا گفته شده میرود ضمن این که در معاملات روز شنبه کد اشخاص 250 هزار تایی دیده شده در مورد سود امسال پست بانک هم اغماض شده حداقل 700 ریال را باید درنظر گرفت فاراک امروز باید برگردد ( رسیدن با نقطه صفر )
                              آخرین ویرایش توسط بورس تبریز؛ 2011/02/27, 07:39.

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

نظرت درباره وساپا چيست؟
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X