شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

محمود خان وساپا سودش خوبه ولی رشد قیمتی سهم ازنظر روانی بستگی به رشد سایپا داره
    دوستان روی بالاس و جمع آوری این سهم دعواست فریب صف فروش و .... را نخورید بالاس 25000 ریالی با افزایش 200 درصدی نوید سود خوبی را میدهد ...
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

دوستان از جناب بورس تبریز مدت هاست بی خبریم......امیدوارم سالم و تن درست باشن.........

نظر

• rend72
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 51

سلام دوستان
        تلفن دفتر مالمير چنده؟

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

سلام خدمت دوستان عزیز و مهربانم در سایت بورسی و درود فراوان به مدیریت محترم سایت جناب جمالی عزیز :
          من واقعا" سپاسگذارم از دوستان عزیزم امیدوارم سالم و تندرست باشین راستش من یه مدت یعنی از نوروز امسال سفری به سوئد داشتم خانه خواهرم و در اونجا تحصیلات زبان انگلیسی را تکمیل میکردم . دور تا دور بورس را دنبال میکردم ولی چون در جو اینجا نبودم بنابراین فقط نظاره گر بودم با دوستانم در ارتباط بودم و از این ناراحت که تو این مدت همه تو ضرر هستند از سقوط صدرا تا بیمه البرز و ... که واقعا" برام ناراحت کننده بود عرضه اولیه هایی که میدیدم همه شاهکارند و بازگشاییها مثل دانا و ... همه تاریخی . ولی خب اونجا یه حسنی که داشت از عالم سیاست و دنگ و فنگ و ... به دور بودم . امیدوارم بتوانم بعد از این سفر کوتاه و خاطره آمیز اکنون که در خدمت شما هستم بتونم اخباری ناب از دوستان تو تالار بورس در اینجا بذارم تا بتونم سهمی در رشد سهامداران جزء داشته باشیم سایت بورسی به عنوان خانه اصلی بورس تبریز و با اجازه مدیریت عزیز جناب جمالی فعالیت خود را دوباره از سر میگیرد .

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
            سلام خدمت دوستان عزیز و مهربانم در سایت بورسی و درود فراوان به مدیریت محترم سایت جناب جمالی عزیز :
            من واقعا" سپاسگذارم از دوستان عزیزم امیدوارم سالم و تندرست باشین راستش من یه مدت یعنی از نوروز امسال سفری به سوئد داشتم خانه خواهرم و در اونجا تحصیلات زبان انگلیسی را تکمیل میکردم . دور تا دور بورس را دنبال میکردم ولی چون در جو اینجا نبودم بنابراین فقط نظاره گر بودم با دوستانم در ارتباط بودم و از این ناراحت که تو این مدت همه تو ضرر هستند از سقوط صدرا تا بیمه البرز و ... که واقعا" برام ناراحت کننده بود عرضه اولیه هایی که میدیدم همه شاهکارند و بازگشاییها مثل دانا و ... همه تاریخی . ولی خب اونجا یه حسنی که داشت از عالم سیاست و دنگ و فنگ و ... به دور بودم . امیدوارم بتوانم بعد از این سفر کوتاه و خاطره آمیز اکنون که در خدمت شما هستم بتونم اخباری ناب از دوستان تو تالار بورس در اینجا بذارم تا بتونم سهمی در رشد سهامداران جزء داشته باشیم سایت بورسی به عنوان خانه اصلی بورس تبریز و با اجازه مدیریت عزیز جناب جمالی فعالیت خود را دوباره از سر میگیرد .
            بسیار بسیار به خونه خودتون خوش اومدین...از درون شرکت های سوئد چه خبر؟ عرضه های اولیشون که اینجوری نبود؟:d
            اونجا هم رستم داشتن که با خبر وزارتش سهمی رو جابجا کنه؟؟

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

یاشاسین
              من هم مثل مهران عزیز ورود دوبارتونو خوش امد میگم @};-
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• عليرضا جمالی
                مدیر (ستاره‌دار 20)
                • Oct 2010
                • 1295

ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت دوست عزیزم جناب بورس تبریز
                خوشحالم که بعد از مدتی غیبت و بی خبری, مجددا میتونیم شاهد نوشته های همیشه خوب و مفید شما در سایت خودتون باشیم.
                از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

از لطف همیشگی شما دوستان واقعا" سپاسگذارم دوستان من فکر میکنم درسته که این سردار قاسمی که جزو تحریم شدگان آمریکاو اروپا است بتونه یه کمکی به این تجهیزاتی ها بکنه و در کل قراردادهای کلان همراه با نقدینگی به اونها تزریق کنه و از این جور حرفها ولی به نظر من ممکنه یه بهانه ایی هم دست اونها بده که صنعت نفت ایران را تحریم کنند به نظر شما نمیتونه این طور بشه ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

از لطف همیشگی شما دوستان واقعا" سپاسگذارم دوستان من فکر میکنم درسته که این سردار قاسمی که جزو تحریم شدگان آمریکاو اروپا است بتونه یه کمکی به این تجهیزاتی ها بکنه و در کل قراردادهای کلان همراه با نقدینگی به اونها تزریق کنه و از این جور حرفها ولی به نظر من ممکنه یه بهانه ایی هم دست اونها بده که صنعت نفت ایران را تحریم کنند به نظر شما نمیتونه این طور بشه ؟
                    یه چیز مهمو باید در نظر بگیریم...ایران الان رییس دوره ای اوپک هم هست.
                    پس قدرت مانور ایران بیش از غربه
                    در ضمن اوضاع غرب هم چندان مناسب نیست.بحران یونان.بحران بدهی آمریکا و ....
                    پس بهتره که فعلا محافظه کارانه تر عمل کنن و به بعضی از مسائل نپردازن
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                      ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت دوست عزیزم جناب بورس تبریز
                      خوشحالم که بعد از مدتی غیبت و بی خبری, مجددا میتونیم شاهد نوشته های همیشه خوب و مفید شما در سایت خودتون باشیم.

آقای جمالی عزیز ما خودمون بعد مدت ها چشمون به جمال شما روشن شد باز شما از بقیه ایراد میگیرید :p
                      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 617

سلام خوش امدید
                        یه سوال عکس اواتار شما کیه؟شبیه سید حسن

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

بله سید حسن خمینی پیش نماز و پشت سر ایشان آیت الله صانعی و سید محمد خاتمی و ... در حال نماز خواندن هستند حامد عزیز از عکس شما هم متشکرم امروز روز چهارم است که به تالار میروم همه واقعا" تو ضرر هستند صف صدرا هم داده شد بازار واقعا" منفی است ولی خب قیمتها از قیمتهای اردیبهشت خیلی پایین هستند خبر مهم امروز در مورد پست بانک میباشد که حداکثر تا 15 مرداد قراره مجمعش برگزار شود پست بانک خبرهایی در مجمع در مورد تاریخ افزایش سرمایه میباشد که امید است بعد از مجمع شاهد رشد این سهم باشیم .

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

امروز روز اول خرید خودمو جشن گرفتم اول از همه رفتم سراغ پست بانک با اون میروم مجمعش احساسم اینکه خبرهای خوبی باید تو مجمعش باشه تو این چند ماه دانایان پارس و بیمه پارسیان خریدند قیمتش تو این حوالی دور میزده و حالا ظاهرا" اون جور که کارگزارم میگفت صبا تامین هم وارد شده بلند مدت روش فکر میکنم سهمهایی هم تو نظر دارم مثل غدیر مثل گروه بهمن و غیره که به تدریج وارد میشوم و میگم

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

بورس تبریز عزیز با عرض سلام و تشکر بخاطر پستهای زیباتون
                              تا چه حد اطمینان دارین مجمع پست بانک تا نیمه مرداد تشکیل میشه؟ و اینکه تخمینی از زمان انجام افزایش سرمایه دارین؟
                              ممنون

نظر

• بورس تبریز
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 464

علامه عزیز منبع موثق نیست ولی با تایید مدیران این بانک توسط بانک مرکزی که شکها را در مورد مدیران این بانک را برطرف کرد حالا باید کم کم منتظر مجمعش بود خب بالاخره یه روزی مجمع باید برگزار کنه یا نه ؟ بذارید خرید ها تموم بشه فعلا که میبینم تو این مدت کسی جز مردم فروشنده نیست اگه بحث افزایش سرمایه تو مجمعش مطرح شود و ... باید بعد از مجمع شاهد رشد سهم باشیم

نظر

در حال کار...
                                X