دوست عزیز به نظر من در حال فعلی دنبال پالایشگاهها نباید رفت چون اون طور که من میبینم خوراک این صنایع را دولت با نرخی میدهد که با هزیننه ها و کارمزد برابری میکنه در حال فعلی من افقی نمیبینم
شنیده ها از این ور ...
Collapse
X
-
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
-
شاید مهمترین خبری که این روزها در بحث اقتصاد جهانی مطرح هست بحث افزایش سقف بدهی امریکاست. شکل زیر نمودار شاخص دلار را نشون میده اولی کلاستری بود که من پیش بینی رسیدن به اون رو کرده بودم که باعث شد امروز نسبت یورو به دلار کاهش پیدا کنه. و نمودار دوم نشان میده که با رسیدن به تارگت و تشکیل نقطه محوری شاخص دلار در حال ریز است و فعلا موینگ به عنوان حمایت داره عمل می کنه.
به هر حال دلار با نفت و طلا رابطه معکوس داره و نفت و طلا با بازار بورس ایران رابطه مستقیم دارند.
اما در مورد اقتصاد امریکا :
عصر روز دوشنبه اول آگوست(بوقت نیویورک) لایحه مورد توافق جمهوری خواهان کنگره و دولت آمریکا بر سر افزایش سقف بدهی های دولت و کاهش کسری بودجه به تصویب مجلس نمایندگان رسید. این لایحه امروز سه شنبه در سنای آمریکا به رای گذاشته خواهد شد.
براساس لایحه مذکور سقف بدهی های دولت آمریکا به میزان 900 میلیارد دلار دیگر افزایش می یابد اما دولت متعهد می شود ظرف ده سال آتی 917 میلیارد دلار از کسری بودجه خود را بکاهد.
این لایحه که در مجلس نمایندگان آمریکا (کنگره) با 269 رای موافق و 161 رای مخالف به تصویب رسیده، دولت را ملزم به کاهش در هزینه های دفاعی (350 میلیارد دلار)، احتیاطی (نظیر حمل و نقل و آموزش به میزان 390 میلیارد دلار) و الزامی (20 میلیارد دلار) می نماید.
برخلاف آنچه که رسانه های فارسی زبان ظرف 48 ساعت گذشته بدان پرداخته اند، تصویت لایحه فوق حتی در سنای آمریکا لزوما به معنای تقویت ارزش دلار و رشد بازارهای مالی نمی باشد. جریان ریسک گریزی حاکم بر بازارهای مالی بیش از هر چیز تحت تاثیر آمارهای ضعیف اقتصادی بلند مدت قطب های اقتصادی جهان نظیر آمریکا و منطقه یورو می باشد.
روز گذشته نیز با بازگشایی بازارهای مالی جهان پس از تعطیلات آخر هفته، دلار در برابر ین و فرانک سوئیس به پائین ترین نرخ برابری دست یافت، اما با این حال شاخص دلار در بازار معاملاتی نیویورک تقویت گردید. بازار طلا نیز که تحت تاثیر ریسک گریزی موجود در روندی افزایشی به سر می برد، روز گذشته شرایطی صعودی را پشت سر گذاشت، هرچند رکورد تازه ای را به ثبت نرساند.
شاید تصویب لایحه مورد توافق دولت دموکرات آمریکا و کنگره جمهوری خواه، مانع از ضربه ای ویرانگر به اقتصاد آمریکا و سقوط فاجعه بار دلار شود اما در کوتاه مدت نمی تواند کمکی به آمار های نامطلوب اقتصادی این کشور نماید.
واکنش های متضاد بازار ارز به توافق در آمریکا
با تصویب لایحه افزایش سقف بدهی های دولت آمریکا در کنگره، روز گذشته تا حدی از نگرانی های حاکم بر بازار دلار کاسته شد و باعث گردید شاخص دلار در بازار معاملاتی نیویورک افزایش یابد.
روز دوشنبه usd index در بازار معاملاتی نیویورک (nybot) به نرخ پایانی 74.319 دست یافت تا بابیش از 270 واحد افزایش نسبت به روز جمعه، هفته را با صعود آغاز نماید.
بازار آمریکا روز دوشنبه علاوه بر خبر تصویب لایحه سقف بدهی ها در کنگره شاهد انتشار شاخص اندازه گیری فعالیت های صنعتی (از موسسه مدیریت عرضه – ism) و میزان هزینه صورت پذیرفته در بخش ساخت وساز بود. بنا بر اعلام موسسه مدیریت عرضه، شاخص صنعتی ism برای بیست و چهارمین ماه متوالی در جولای افزایش یافته اما از مقدار رشد آن باز هم کاسته شده است. شاخص مذکور در ماه جولای به 50.9 رسیده، در حالی که در ماه ژوئن میزان آن 55.3 بوده است. از سوی دیگر میزان هزینه های صورت گرفته در ساخت و ساز در ایالات متحده بیش از پیش بینی ها و به مقدار 0.2% افزایش را تجربه نموده است.
بر همین اساس و تحت تاثیر نگرانی های (همچنان) حاکم بر منطقه یورو، eurusd روز گذشته با کاهش مواجه گردید و نرخ 1.4271 را در پایان روز به ثبت رساند تا بیش از 90 پیپ نسبت به روز جمعه افزایش یافته باشد. ضمن آنکه روز گذشته، نرخ بیکاری منطقه یورو نیز مطابق با انتظارات به مقدار 9.9% اعلام گردید تا نشان داده شود منطقه یورو تا خروج از تاثیرات بحران بدهی ها راهی طولانی در پیش دارد. جفت ارز یورو/دلار امروز سه شنبه نیز فضای نزولی دارد و در حال حاضر در سطح 1.4200 در حال مبادله می باشد.
برخلاف eurusd ، جفت ارز دلار/ین روز گذشته در بازار توانست بیش از 50 پیپ تقویت شود و روز را در نرخ 77.56 به پایان برد. افزایش usdjpy بیش از هر چیز بدلیل بسته شدن پوزیشن هایی صورت گرفت که این زوج ارزی را با هدف رسیدن به سطح حمایتی (76.30) مورد فروش قرار داده بودند. روز گذشته دلار/ین پائین ترین رکورد تاریخ برابری این دو ارز را شکست و سطح حمایتی جدیدی در 76.28 به ثبت رسانید.
فرانک سوئیس نیز مانند ین به رکوردی تازه در برابر دلار آمریکا دست یافت و توانست رکورد کمینه 0.7731 را روز گذشته به ثبت برساند. فرانک سوئیس با افزایش نگرانی ها در خصوص شرایط اعتباری ارزهای اصلی (دلار و یورو) با افزایش تقاضا بعنوان ارز ذخیره مواجه شده و روند تقویت آن در برابر دلار آمریکا شتاب بیشتری گرفته است. بازار usdchf نیز امروز کاملا نزولی ارزیابی شده و به نظر می رسد امروز نیز رکورد دیگری در نرخ کمینه این جفت ارز به ثبت برسد.
تثبیت نرخ بهره استرالیا و کاهش audusd
لحظاتی پیش بانک مرکزی استرالیا مطابق با پیش بینی ها نرخ بهره بانکی این کشور را در 4.75% تصویب نمود. Rba (بانک مرکزی استرالیا) به ریاست گلن استیونس از نوامبر 2010 که نرخ بهره بانکی را به میزان 0.25% افزایش داده، تاکنون تغییری در نرخ بهره رسمی این کشور ایجاد ننموده است.
آقای استیونس در جلسه امروز rba ( سه شنبه 2 آگوست) تصریح نموده که تثبیت نرخ بهره در این کشور از روی احتیاط و با توجه به نگرانی موجود در فضای اقتصاد جهانی اتخاذ شده است. ایشان هم چنین اظهار امیدواری نموده که با پایان یافتن تاثیرات نامطلوب اقتصادی سیل استرالیا، در فصل های آتی تورم و سطح عمومی قیمت ها نیز با کاهش مواجه شوند.
در حال حاضر شاخص بهای مصرف کننده سه ماهه در استرالیا 0.9% می باشد و در مقیاس سالانه نیز تورم با 0.3 درصد افزایش به 3.6% رسیده است.
با توجه به اظهارت آقای استیونس که در رسانه های بین المللی مخابره شده است، به نظر می رسد هرگونه افزایش نرخ بهره بانکی در استرالیا در هاله ای از ابهام قرار گرفته و مشخص نیست که آیا rba پیش از پایان سال جاری اقدام به افزایش نرخ بهره رسمی خواهد نمود با خیر.
دلار استرالیا بدلیل بالاتر بودن سطح نرخ بهره بانکی این کشور در مقایسه با سایر اقتصاد های پیشرو جهان در خلال بحران اقتصادی جهان و از سال 2008 ، با افزایش تقاضا و ارزش قابل توجهی روبه رو شده است.
Audusd نیز که در بازار فارکس به سبب اختلاف نرخ بهره فاحش میان دو کشور (آمریکا 025% و استرالیا 4.75%) مورد اسقبال معامله گران انتقالی (کری) قرار گرفته ، امروز و در پی تصمیم بانک مرکزی استرالیا، بسرعت در بازار ارز در حال سقوط می باشد، بطوری که با بیش از 121 پیپ کاهش نسب به روز گذشته، در حال حاضر در نرخ 1.0870 در حال مبادله می باشد.
اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل خود ما برمی گردد.
نظر
-
خانم آریان فر دور تا دور سلام گرم من را پذیرا باشید منتظر مطالب سودمند شما دوست و همکار گرامی هستم .در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
با نظر موافق مجلس و همکاری خوب در مورد وزرا وهمچنین خریدهای خوب علی الخصوص در گروه بانکی و در آخر خودرویی و تجهیزاتی به نظر میرسه هفته آینده تا دوشنبه بازار مثبت باشه بعد دوشنبه باید بازارهای جهانی و ... را مدنظر داشتدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
سقوط آزاد در بورسهای دنیا و سقوط قیمتهای جهانی نفت و فلزات باز همه سراغ طلا رقتند باید شنبه واکنش مردم و بورس خودمان را ببینیم فکر میکنم گروه بانکی و تجهیزاتیها پیشرو باشند و یا شاید اون چیزی که دور از ذهن نباشد این که این استرس باعث بشه صف خرید همه را بدهند...در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
من تو این دو روزه فقط تماشاگر بودم رفتار سهامها را زیر نظر داشتم با بازی حقوقی ها فقط منتظرم فردا بازارهای جهانی شروع به کار بکند چین هم در مورد اوراق قرضه به آمریکا هشدار داده فکر میکنم جنگ اقتصادی هفته پیش تبعاتش این هفته آشکار بشه چین که داره همه چیز رو تبدیل به طلا میکنه اروپا و آمریکا هم موندن چیکار کنند به نظر من پایین آوردن قیمت جهانی نفت میتونه یک کمکی برای اقتصاد
آمریکا باشه فعلا منتظر دوشنبه ایمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
بورس تبریز جان
چند وقتیه دارم مطالبتون رو دنبال میکنم انصافا در این مدت هرچه عنوان کردید همون شده مثل جمعه شب که عنوان کردید شنبه بانکی ها و تجهیزات در مدار توجهات بازار قرار میگیرند ، که گرفتند
لطفا حضورتونو پررنگتر کنید تا ما جوونا از تجربیات ارزشمند اساتیدی چون شما استفاده کافی رو ببریم
یاشاسین @};-یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
حامد جان چشم و چشم من چند روزه نظاره گر هستم احساس میکنم بازار یه ریزشی خواهد داشت الان که نگاه میکنم کلا بورس آمریکا و اروپا و قیمتهای جهانی فلزات و ... همگی ریزش دارند وضع و اوضاع اقتصادی چندان خوب نیست گزینه مطوظن ظلا است فقط یه نکته کوچک بگم اگر منوال به همین روش پیش برود تنها چیزی که میتواند کشورهای ابرقدرت را از وضعیت بحرانی نجات دهد متاسفانه گزینه جنگ یا تغییر حکومت برخی قدرتهای منطقه خواهد بود که این سناریو دارد پیش میرود به طور کلی احساسم این است که فردا صفهای خرید دوباره توسط حقوقی ها داده شود و دچار ریزش بشوددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
سلام و شب خوش :
دوست عزیزم البته من تو این مدت چندان خریدی نداشتم به دلیل مسافرت که داشتم مدتی از بازار به دور بودم البته تو ابن مدت اخباری از شرکتها به دستم رسیده به توصیه یکی از دوستان کارگزارم مقداری پست بانک تو قیمت 5600 ریال و مقداری بانک سرمایه تو 2200 ریال خرید کردم البته اطلاعاتی که دوستان کارگزاری داشتند و روی آن دارم تحقیق میکنم در مورد پست بانک ظاهرا" قراره بلوک 64 درصدی این سهم را از وزارت دارایی مخابرات یا همراه اول بخره البته ممکنه مشتریان دیگری هم اضافه بشوند به قول ایشان مبلغ هر سهم بالای 15000ریال خواهد بود ( قبل از افزایش سرمایه ) فعلا تو این معامله بلوکی اختلاف است از ظرفی بحث افزایش سرمایه به همراه تجدید داراییها مطرح است گفته شده که این افزایش حداکثر تا پایان 6 ماهه اول باید داده شود بخث مجمع شرکت هم تو این مدت یعنی تا 6 ماهه اول باید حل شود دوستان تو سازمان بورس طی نامه محرمانه اون طور که میدونم خواستار حل مساله مجمع این بانک شدند که تا شهریور ماه فرصت خواستند که بورس قبول کرده معاملات این چند روز حاکی از رشد اقبال به این سهم بوده البته من بنا نیست تبلیغ سهم بکنم فقط شنیده هامو میگم در مورد بانکها در صورت افزایش حداقل یک درصدی نرخ سود بانکی توسط بانک مرکزی احتمال رشد 10 درصدی قیمت گروه بانکی ها میرود گرچه هنوز تصویب نشده و رشد قیمت پیش خور میشود بانک سرمایه تعدیل 12 درصدی سود خواهد داشت که کارگزار بنده با توجه به اطلاعاتی که از یکی از مدیران ارشد این بانک داشته اقدام به خرید کرده در آینده خبرهای دیگری در مورد دیگر شرکتها به اطلاع خواهم رسانددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوستان فکر میکنم گروه تجهیزاتی فردا در مدار مثبت قرار میکیرند اخبار در مورد اینها زیاده مهمترین خبر بستن قرارداد 5/3 با پیمانکاران داخلی است که مهمه شنیده شده تحت زیر مجموعه ایی صدرا و فاراک هم هستند بانکی ها هم به مینمت ورود پاسارگاد مورد حمایت قرار میگیرند کلا به نظر میرسه فردا مثبت بشود در مورد پست بانک هم چشم به موقع رسیدن اخباری به اطلاع میرسد من خریدش را برای بلند مدت 2 ماهه مشکل نمیبینمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
با نظر دوستم آقای محمد صالحی موافقم احساس میکنم با توجه به روند منفی بازارهای جهانی در این دوروز گذشته و برخی مسایل بین المللی منطقه ایی -بازار بورس میل به منفی شدن داشته باشد با این که خودم پاسارگاد - پست بانک - سایپا و ... دارم ولی صلاح میدونم پاسارگاد و سایپا را تو مثبت بازار بدهم بره گرچه احساسم این است که صف خرید پاسارگاد قبل از گشایش محو خواهد شد ...در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
[QUOTE=بورس تبریز;44362]با نظر دوستم آقای محمد صالحی موافقم احساس میکنم با توجه به روند منفی بازارهای جهانی در این دوروز گذشته و برخی مسایل بین المللی منطقه ایی -بازار بورس میل به منفی شدن داشته باشد با این که خودم پاسارگاد - پست بانک - سایپا و ... دارم ولی صلاح میدونم پاسارگاد و سایپا را تو مثبت بازار بدهم بره گرچه احساسم این است که صف خرید پاسارگاد قبل از گشایش محو خواهد شد ...[/QUOTE]
بسیار بسیار موافقموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
قیمتهای مناسب و رویایی
قصد تعریف یا تخریب هیچ کدام از سهمها را ندارم ولی فکر میکنم فاذر اگه اجازه بده تو 2200 ریال وارد میشیم فاراک تو 1750 ریال حق تقدم مس تو 3000 ریال خساپا تو 2050 خبهمن تو 2080ریال خارزمی تو 1700 ریال پارس توشه ظاهرا" پاسارگاداشو میخواد بفروشه تو 1850 ریال خریدش خوبه پست بانک هم این چند روزه از بازار داره جمع میشه از لحاظ زمانی و قیمتی و حجم معاملات تو این چند روز منتظر یه خبر است که منفحر بشه بره بالا بازار منتظر گشایش جهانی تو دوشنبه است که اینجا تعطیله معاملات سه شنبه و چهارشنبه این هفته تعیین کننده برای جو و معاملات هفته آینده است ... خوش باشیددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postقصد تعریف یا تخریب هیچ کدام از سهمها را ندارم ولی فکر میکنم فاذر اگه اجازه بده تو 2200 ریال وارد میشیم فاراک تو 1750 ریال حق تقدم مس تو 3000 ریال خساپا تو 2050 خبهمن تو 2080ریال خارزمی تو 1700 ریال پارس توشه ظاهرا" پاسارگاداشو میخواد بفروشه تو 1850 ریال خریدش خوبه پست بانک هم این چند روزه از بازار داره جمع میشه از لحاظ زمانی و قیمتی و حجم معاملات تو این چند روز منتظر یه خبر است که منفحر بشه بره بالا بازار منتظر گشایش جهانی تو دوشنبه است که اینجا تعطیله معاملات سه شنبه و چهارشنبه این هفته تعیین کننده برای جو و معاملات هفته آینده است ... خوش باشید
فاذر 2200 ريالللللللللللللللللللللللللللل :-&:-SS
خدا کنه اين قيمت هاي مناسب و رويايي به قيمتهاي واقعي تبديل نشه #-o
نظر
-
احساستونو کاملا درک میکنم بعضی موقع ها هم این پایین آمدنها زمینه یک صعود عالی را میسازند ولی بورس تبریز قلبا" و وجدانا" راضی به ضرر هیچ سهامدار جز نیست بالاخره بورس هست و فراز و نشیبدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
نظر