کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : کدام کارگزاری ؟

در اصل توسط talar پست شده است View Post
    همینطوره واقعا ، بیش از یک هفته است درخواست تغییرکارگزاری در یک کارگزاری دیگر برای کل سهامم داده ام ولی بعلت اینکه سهام در کارگزاری آگاه فریز است ، تغییر ناظر انجام نمی شود و جواب تلفن هم کار گزاری آگاه نمیده تا درخواست رفع فریز بدم
    من مطمئنم که سهامتون فریز نیست.
    مثل امروز اتفاقی که برای من افتاد
    از کم سوادی کارگزاری جدیدی است که میخوایید برید.
    برید از درگاه ذینفعان پرینت تک تک سهامتون رو می تونید بگیرید.
    اگه اعتبار بدهکار باشید به اندازه اعتبارتون فریز می کنن فقط.
    البته واسه من تقریبا 4-5 برابر اعتبارم فریز بود.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      اخه مسئله اینجاست که فریز نبود.
      و کارگزاری آگاه هم گفت اگه هر جایی هم رفتی و سهامت رو فریز کرد خلاف مقررات هست
      و حتما مواظب این موضوع باش.
      تنها سهم من که فریز بود فولای بود.
      نمی دونم چرا.
      شاید به خاطر 35 تومن اعتباری که بدهکار بودم اون یکی فریز شده بود.
      بقیه سهامم آزاد بود پرینت گرفتن و مهر کردن بهم دادن.
      فولای رو هم پرینت گرفت. اما فقط مهر نکرد.
      و من الان به راحتی می تونم همه اونها رو انتقال بدم به کارگزاری دیگری.

حتی پرینت گرفتن سهام از درگاه ذینفعان وظیفه کارمندان کارگزاری آگاه نبود.
      خودم باید از کافی نت می گرفت و میاوردم که برام مهر کنن فقط
      اما این کار و برام انجام دادن...
      که بتونم برم کارگزاری دیگه ای و راحت ترید کنم.

اگه به سبک قبل میخواستم برگه سهامم رو بگیرم باید درخواست میداد و دو روز کاری طول می کشید.
      یعنی بدون استفاده از درگاه ذینفعان منظورم هست.
      سلام.
      رفتارشان خوب...
      ولی شلوغی‌اش دیگر به حدی رسیده که ... (از حد انفجار هم گذشته!) دیگر نمی‌توان تحمل کرد...
      (البته خدایی امروز خوب بود! بد نبود!)

یک کارگزاری دارم دقیقا برعکس آگاه است... من به زور می‌خواهم برایم نمادهایم را فریز کنند نمی‌کنند! باید هر بار زنگ بزنم بگویم فلانی لطفا فریز بفرما! (هیچ امکاناتی هم ندارد... فقط خلوت است. خوبی‌اش همین است.)

باید برای کسانی که احراز هویت شده‌اند درخواست ثبت نام در کارگزاری‌های جدید را اینترنتی کنند...
      اصلا چه معنی دارد در قرن ۲۱ بلند شوی بروی تا کارگزاری؟ (فقط موضوع احراز هویت است که آن را هم در سجام کرده‌اند دیگر.)

باید بانک‌ها اجازه داشته باشند کارگزاری باشند. (نه اینکه کارگزاری بزنند. بلکه شعب بانک و سامانه‌های الکترونیک (رایانه‌های) بانک‌ها باید اجازه داشته باشند خدمات بورسی ارایه کنند.)
      ولی انحصار ایجاد کرده‌اند...
      برای چه؟ خدا می‌داند...
      (بعدا معلوم نیست کی طبری کارگزاری‌ها بیرون بزند...)

---------------------------------------------

آهان.. این را می‌خواستم بگویم... آن که باید برگه سهام شما را پرینت بگیرند از سر لطفشان نبوده! این وظیفه‌شان است!
      اتفاقا در همین تهران در همین کارگزاری آگاه یادم آمد دختره هم به من هم به نفری که کنارم بود به آسانی برگه را نمی‌داد! می‌پیچاند! کناری‌ام چون تازه‌وارد بود فکر کرد وظیفه‌شان نیست و یک جور پیچاندنش و آخر هم به او برگه‌ی سهامش را ندادند! سر من هم این‌قدر بازی در آورد تا آخر اگر اشتباه نکنم نیمی‌اش را گرفتم... یا با اخم و تخم گرفتم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام.
        رفتارشان خوب...
        ولی شلوغی‌اش دیگر به حدی رسیده که ... (از حد انفجار هم گذشته!) دیگر نمی‌توان تحمل کرد...
        (البته خدایی امروز خوب بود! بد نبود!)

یک کارگزاری دارم دقیقا برعکس آگاه است... من به زور می‌خواهم برایم نمادهایم را فریز کنند نمی‌کنند! باید هر بار زنگ بزنم بگویم فلانی لطفا فریز بفرما! (هیچ امکاناتی هم ندارد... فقط خلوت است. خوبی‌اش همین است.)

باید برای کسانی که احراز هویت شده‌اند درخواست ثبت نام در کارگزاری‌های جدید را اینترنتی کنند...
        اصلا چه معنی دارد در قرن ۲۱ بلند شوی بروی تا کارگزاری؟ (فقط موضوع احراز هویت است که آن را هم در سجام کرده‌اند دیگر.)

باید بانک‌ها اجازه داشته باشند کارگزاری باشند. (نه اینکه کارگزاری بزنند. بلکه شعب بانک و سامانه‌های الکترونیک (رایانه‌های) بانک‌ها باید اجازه داشته باشند خدمات بورسی ارایه کنند.)
        ولی انحصار ایجاد کرده‌اند...
        برای چه؟ خدا می‌داند...
        (بعدا معلوم نیست کی طبری کارگزاری‌ها بیرون بزند...)

---------------------------------------------

آهان.. این را می‌خواستم بگویم... آن که باید برگه سهام شما را پرینت بگیرند از سر لطفشان نبوده! این وظیفه‌شان است!
        اتفاقا در همین تهران در همین کارگزاری آگاه یادم آمد دختره هم به من هم به نفری که کنارم بود به آسانی برگه را نمی‌داد! می‌پیچاند! کناری‌ام چون تازه‌وارد بود فکر کرد وظیفه‌شان نیست و یک جور پیچاندنش و آخر هم به او برگه‌ی سهامش را ندادند! سر من هم این‌قدر بازی در آورد تا آخر اگر اشتباه نکنم نیمی‌اش را گرفتم... یا با اخم و تخم گرفتم...
        والا چمیدونم جناب محمدحسین.
        من اولین باری بود که برگه سهامم رو میخواستم.
        کارمنده نمی داد.
        رفتم پیش رئیس اصلی شون.
        می شناسمشون
        از همون روز اولی که وارد کارگزاری آگاه شدم رفتم پیش ایشون و کلی مشاوره بهم دادن...
        که البته به حرف هاشون هم گوش نکردم/.:biggrinsmiley.:/ (در رابطه با پول هایی که میخواستم بیارم بورس و می گفتن نیارم. اونایی که واسه خودم نبود رو)
        امروز هم خدایی نهایت همکاری رو باهام کردن.
        اومد به کارمندش گفت کار ایشون رو راه بندازید.
        تمام سهامش رو بهش بدید فقط اندازه ی اعتبارش هر چی که هست نگه دارید.
        کارمندش هم نه تنها برگه سهامم رو بهم داد کلی هم مشاوره بهم داد و حتی کلی وقت روی بررسی سبدم گذاشت.
        در کل من هر زمان مراجعه حضوری به کارگزاری آگاه داشتم برخورد کارمنداش خوب بوده.
        به هر حال من شاید در زمان دیگری نقل مکان کردم.
        یا با عرضه اولیه شروع می کنم.
        و بعد با خرید های جدیدم. نه انتقال سهام.
        اگه دیدم کارگزاری خوبی هست یواش یواش کوچ می کنم.
        راستی جناب محمدحسین چه کارگزاری ای هست که بدون مراجعه ی حضوری میشه ثبت نام کرد؟
        اگه باشه واسه مامان بابام میخوام ....
        میشه لطفا اسمش و بفرمایید؟؟؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

والا چمیدونم جناب محمدحسین.
          من اولین باری بود که برگه سهامم رو میخواستم.
          کارمنده نمی داد.
          رفتم پیش رئیس اصلی شون.
          می شناسمشون
          از همون روز اولی که وارد کارگزاری آگاه شدم رفتم پیش ایشون و کلی مشاوره بهم دادن...
          که البته به حرف هاشون هم گوش نکردم/.:biggrinsmiley.:/ (در رابطه با پول هایی که میخواستم بیارم بورس و می گفتن نیارم. اونایی که واسه خودم نبود رو)
          امروز هم خدایی نهایت همکاری رو باهام کردن.
          اومد به کارمندش گفت کار ایشون رو راه بندازید.
          تمام سهامش رو بهش بدید فقط اندازه ی اعتبارش هر چی که هست نگه دارید.
          کارمندش هم نه تنها برگه سهامم رو بهم داد کلی هم مشاوره بهم داد و حتی کلی وقت روی بررسی سبدم گذاشت.
          در کل من هر زمان مراجعه حضوری به کارگزاری آگاه داشتم برخورد کارمنداش خوب بوده.
          به هر حال من شاید در زمان دیگری نقل مکان کردم.
          یا با عرضه اولیه شروع می کنم.
          و بعد با خرید های جدیدم. نه انتقال سهام.
          اگه دیدم کارگزاری خوبی هست یواش یواش کوچ می کنم.
          راستی جناب محمدحسین چه کارگزاری ای هست که بدون مراجعه ی حضوری میشه ثبت نام کرد؟
          اگه باشه واسه مامان بابام میخوام ....
          میشه لطفا اسمش و بفرمایید؟؟؟

تا جایی که من دریافتم هیچ کارگزاری‌ای.
          همه باید مراجعه حضوری داشته باشید.
          برخی هم پیک می‌فرستادند دم منزل (در تهران) که می‌گفتند از زمانی که بورس رونق گرفت و صف پشت درب کارگزاری‌ها کشیدند دیگر از این هم خبری نیست.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• MORTEZA66
            عضو عادی
            • Jun 2020
            • 94

هر جا خاستید حساب باز کنید اول زنگ بزنید به پشتیبانی ببینید میتونید راحت در تماس باشید
            بعد برید حساب باز کنید. الان یکسری کارگزاریا اصلا جواب تلفن شما رو نمیدهند ویا مثلا نیم ساعت باید تو صف تلفن وایستید. حضوری هم برید بسیار شلوغ هستند.
            ولی شنیدم پاسارگاد گزینه خوبیه یک سرچی بکنید.
            آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2020/06/30, 21:55.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ای خدا!!!
              چرا این آگاه این‌قدر دارد اعصاب آدم را خرد می‌کند؟؟؟؟؟؟
              ببینید با من چه کار دارد می‌کند روز تعطیلی! (منظورم از من خودم نیست... یکی از عزیزانی است که برایش دارایی‌اش را مدیریت می‌کنم.)
              ۲ تومان حساب مرا شارژ کرده...
              در گردش حساب نوشته این دو تومان بابت انتقال دارا یکم بوده!

از آن ور پیامک برایم فرستاده که دارا یکم را برای شما خریده‌ایم و فقط باید بروید احراز هویت کنید!
              از آن ور گفته یک تراکنش دستی باز برایتان می‌گذاریم از آن استفاده کنید...

الان نکند خرید را انجام نداده باشند؟
              اگر انجام داده‌اند پس این پول را روی چه حسابی برگشت داده‌اند؟
              ای خدا!!!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

متن پیامک کارگزاری آگاه برای من:
                * کارگزاری آگاه *مشتری گرامی
                خرید سهام صندوق دارا یکم برای شما با موفقیت انجام شده است، جهت اضافه شدن دارایی سپرده گذاری به سبد سهام و امکان فروش آن، می‌بایست در سایت sejam.ir ثبت نام نموده و احراز هویت خود را انجام دهید.
                برای مشاهده‌ی سود و زیان تحقق نیافته بر روی نماد دارا یکم، یک تراکنش دستی خرید برای شما ثبت گردیده که کافی است آن را اعمال نمائید.
                برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه‌ی اعمال این تراکنش به لینک زیر مراجعه فرمائید.
                اگر انجام شده است، پس چرا دو تومان را برگردانده‌اند؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Ali
                  ستاره‌دار(64)
                  • Mar 2011
                  • 2536

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                  معمولا کارگزاری ها سهامی رو که کارگزاریشون خریداری میکنید فریز میکنن.این به این معنی هست که همون جا هم بفروشیدو کامزد فروش هم توی جیب خودشون بره.و تا زمانی که فریز باشن در کارگزاری دیگر قابل رویت نیستن.
                  شایدم من اشتباه میکنم/:.winksmiley02.:/
                  سلام
                  کارگزاری میتواند فقط سهام مشتریان اعتباری را فریز کند
                  فریز کردن سهام مشتریان غیر اعتباری مغایر با ضوابط است.
                  ولی اگر در زمان خرید دارایی شما در ان نماد صفر بوده باشد ، کارگزار خریدار بعنولن کارگزار ناظر تعیین میگردد.

نظر

• banima
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 277

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                    سلام

دوستان جانبازی دارم که توانایی رفتن به دفاتر کارگزاری ندارند ممنون میشم اگر کارگزاری میشناسید که غیر حضوری احراز هویت میکنند اطلاع رسانی کنید
                    از نرم افزار سیگنال برای سجام و احراز هویت غیر حضوری استفاده کنید

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خوب... اکنون یک مقدار خیالم راحت شد... در حسابی که در آن دارا یکم خودم را فروخته بودم هم ۲ تومان شارژ شده.
                      معلوم نیست دارند چه کار می‌کنند... ممکن است جریان آن ۲ تومان وام یک ماهه باشد...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• HOSSEINY
                        عضو عادی
                        • Feb 2015
                        • 172

در اصل توسط banima پست شده است View Post
                        از نرم افزار سیگنال برای سجام و احراز هویت غیر حضوری استفاده کنید
                        سلام

احراز هویت سجام میتوان به صورت غیرحضوری انجام داد منتهی احراز هویت خود کارگزاری ها حتما باید حضوری باشه ( واقعا احراز هویت سجام به چه درد میخوره وقتی کارگزاری قبول نمیکنه )

----------------
                        احتمالا این هفته مشکل کد شخصی ام حل بشه و بتونم در حساب شخصی ام فعالیت کنم
                        گویا کارگزاری بانک انصار و سرمایه ملی کمترین تاخیر و به نسبت پاسخ گویی خوبی دارند دوستان در این کارگزاری ها حساب دارید ؟ چطور هستن

===========
                        اگر مدیران سایت پلاگینی نصب میکردن که در صورت نقل قول کردن پست به فرد اطلاع میداد عالی میشد

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

من هم خدا رو شکر هم برای پدرم و هم برای مادرم کد بورسی رو فعلا گرفتم.
                          مونده یه کارگزاری انتخاب کنم و ببرم ثبت نامشون کنم.
                          که نمی دونم چه کارگزاری ای ببرمشون.

و یه چیز جالب. با اینکه من یک سال و نیم پیش کد گرفتم اما
                          کد من و بابام و مامانم عین هم هست. فقط شماره اخر با هم فرق داره که اونم پشت سر همیم.
                          مثلا دو شماره اخر بابام 29. مامانم 30 و من 31 هستم.

نظر

• farhad1353
                            ستاره‌دار(11)
                            • Nov 2018
                            • 488

با عرض پوزش
                            دو ميليون رو انتقال داده اند اگر بحسابت برگردانده ميشد ميزد واريز
                            شما دارا يكم رو خريدي و پولش رو بلوكه كرده بودند در حسابت و الان انتقال دادن بابت خريد دارا يكم
                            عملا اين دو ميليون قبلا از حساب شما كم شده بود و بلوكه گرديده والان بابت خريدت انتقال دادن

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

من هم خدا رو شکر هم برای پدرم و هم برای مادرم کد بورسی رو فعلا گرفتم.
                              مونده یه کارگزاری انتخاب کنم و ببرم ثبت نامشون کنم.
                              که نمی دونم چه کارگزاری ای ببرمشون.

و یه چیز جالب. با اینکه من یک سال و نیم پیش کد گرفتم اما
                              کد من و بابام و مامانم عین هم هست. فقط شماره اخر با هم فرق داره که اونم پشت سر همیم.
                              مثلا دو شماره اخر بابام 29. مامانم 30 و من 31 هستم.
                              خوشبخنانه با سرچ کردن در بین کارگزاری ها( بعضی از آنها) این امکان بوجود آمده برای افرادی که توانایی رفتن به کارگزاری ندارند و یا بخاطر کرونا احتیاط می کنند بصورت غیرحضوری بعد از گرفتن بورسی کد معاملاتی را صادر می کنند.در داخل سایت آنها با وارد کردن کد ملی و تلفن ثبت نام در سجام تمامی اصلاع بالا میاد بعد فرمها ی را پرینت گرفته و اثر انگشت و امضاء همه صفحات را کامل کرده و پست کرده و بعد از دو روز از رسیدن بدست کارگزاری کدمعاملاتی را پیامک و ایمیل می کنند.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                                با عرض پوزش
                                دو ميليون رو انتقال داده اند اگر بحسابت برگردانده ميشد ميزد واريز
                                شما دارا يكم رو خريدي و پولش رو بلوكه كرده بودند در حسابت و الان انتقال دادن بابت خريد دارا يكم
                                عملا اين دو ميليون قبلا از حساب شما كم شده بود و بلوكه گرديده والان بابت خريدت انتقال دادن
                                سلام.
                                ممنون.
                                موضوع این بود که این دو تومان را آورده بودند به مانده اعتبار ریالی‌ام در کارگزاری. یعنی قابل برداشت بود!
                                (مانند این که برایم مجانی خرید کرده باشند! در گذشته پولم را کم کرده باشند و اکنون برگردانده باشند به خودم!)
                                که البته امروز اشتباهشان را تصحیح کردند و دو تومان برگشت.
                                (بین خودمان بماند... من هم از این فرصت استفاده کردم و یک کوچولو الکی در حسابم بلوکه کرده بودند که با این اشتباه توانستم درخواست وجه بزنم./:.happysmiley:./)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X