کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
این قانون کلی هست یا قانون کارگزاری شماست ؟
چون جناب فلاح فرمودند کارگزاریشون برابر دارایی اعتبار میده .
درود دوست گرامی
گرفتن اعتبار و میزان اون به صورت توافقیه
به خصوص اگه گردش حساب بالا باشه
بنده هم نگفتم قانون هست
نرمالش اینه که تا درصدی از گردش ماهانه به شما اعتبار میدن البته با توجه به دارایی شما حالا دلیلش :
اومدیم و شما با کارگزار تسویه حساب نکردی
یه سهم پرتفوی شما هم با وزن زیاد بسته شد
اونوقت کارگزار چه طور میخواد پولشو از شما بگیره ؟
تمام سهام شما رو هم بفروشه باز بستانکاره
اینه که کارگزار تا درصدی از گردش و دارایی شما بهتون اعتبار میده
نه به اندازه کل دارایی شما
چون هیچ کارگزاری دنبال درد سر نیست که پولشو به یه نفر اعتبار بده و بعد با هزار زحمت بخواد پولشو پس بگیره
دوستانی که تو بورس فعال هستید به نظرتون حداقل سرمایه برای ورود به بورس چقدر هست ؟
چون من با تورم که می سنجم سرمایه های کم یا سودش خیلی کم هست و یا اینکه به نسبت وقتی که میزاری چیزی ازش درنمیاد تازه اگه سود کنی
فکر می کنم زیر 50 تومن فایده نداشته باشه
دوستانی که تو بورس فعال هستید به نظرتون حداقل سرمایه برای ورود به بورس چقدر هست ؟
چون من با تورم که می سنجم سرمایه های کم یا سودش خیلی کم هست و یا اینکه به نسبت وقتی که میزاری چیزی ازش درنمیاد تازه اگه سود کنی
دوست گرامی
از قدیم میگن : هر که بامش بیش،برفش بیشتر
خب سرمایه زیاد سود و البته ضرر بیشتری در پی خواهد داشت
و هر چی مبلغ سرمایه گذاری بیشتر بشه،باید با ریسک مناسب همراه باشه
به نظر بنده اگر قراره تازه شروع کنید با یه مبلغی حداقلی از نظر خودتون آغاز کنید
حالا ممکنه این مبلغ برای یکی 5 تومن باشه و برای دیگری 50 تومن
توی بورس حرف اول رو تجربه میزنه
اینکه شما بازار رو بشناسی و بتونی با توجه به رفتار بازار تصمیم درست رو بگیری
تجربه ای که بعد از چند سال توی بورس به دست میاد در هیچ کتابی ننوشتن و در هیچ دانشگاهیی هم تدریس نمیکنن
باید شما خودتون تجربه کنید تا پخته بشین
و البته هیچ گاه خودتون رو دست کم نگیرید و هیچ گاه به خودتون مغرور نشین
چون هر دوی اینها به ضرر یک سرمایه گذاره
لازمه فعالیت در بورس جسارته،اما در کنار درایت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
اگه تجربه نداری نیا بدردت نمیخوره 2سال طول میکشه یادبگیری
بنظرم توبورس نیای بهتره اینوازمن نصیحت داشته باش
سلام
چرا کارگزاریها اعتبار رو فقط یک ماهه میدن ?
کارگزاری هست که اعتبار رو برای مدت بیشتری بده ?
چون بانکها روزهای پایانی ماه رو به هیچ وجه به کارگزاری وام نمیدن(به دلیل معدل شعبه)
من تا حالا ندیدم کارگزاری به مشتری معمولی بیشتر از یک ماه اعتبار بده
اگه تجربه نداری نیا بدردت نمیخوره 2سال طول میکشه یادبگیری
بنظرم توبورس نیای بهتره اینوازمن نصیحت داشته باش
من فعالیت اصلی ام روی بازار ارز هست دیدم در روز 3 ساعت وقتم رو بیشتر نمیگیره و همین طور 5 روز در هفته هست
از نظر تحلیلی با هم و ابزارهای تکنیکال مشابه هستند
بستگی به ادمش هم داره پسر عموی من با اینکه حدود یکماه هست شروع کرده اما خیلی خوب سود کرده البته
استراتژی معاملاتی خودش رو داره
كارگزاري تامين سرمايه نوين معادل 15% كارمزد معاملات سال گذشته رو بابت عيدي به حسابم واريز كرده
شايد در انتخاب كارگزاري كمك كنه
ولي قطعي سيستمشون تو موقعيتهاي حساس زياد اتفاق ميافته
كارگزاري تامين سرمايه نوين معادل 15% كارمزد معاملات سال گذشته رو بابت عيدي به حسابم واريز كرده
شايد در انتخاب كارگزاري كمك كنه
ولي قطعي سيستمشون تو موقعيتهاي حساس زياد اتفاق ميافته
قطعی سیستم به کارگزاری مربوط نمی شه این نرم افزار مزخرف رایان هم افزا هست که نمیتونه درست ساپورت کنه که متاسفانه کارگزای تامین سرمایه و کارگزاری خود من (سرمایه ملی ) از این نرم افزار استفاده می کنن.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
من فعالیت اصلی ام روی بازار ارز هست دیدم در روز 3 ساعت وقتم رو بیشتر نمیگیره و همین طور 5 روز در هفته هست
از نظر تحلیلی با هم و ابزارهای تکنیکال مشابه هستند
بستگی به ادمش هم داره پسر عموی من با اینکه حدود یکماه هست شروع کرده اما خیلی خوب سود کرده البته
استراتژی معاملاتی خودش رو داره
دوست عزیز اون 3 ساعتی که گفتید فقط ساعت معاملاته مطمئن باشید وقت خیلی بیشتری از شما میگیره
مطمئنا کسی که یک ماهه شروع کرده هنوز اول راهه و اگه سودی هم برده نمیتونه دلیل به اینکاره بودنش باشه
حداقل 2سال زمان میبره تا شما سوار بازار بشید
اگر قصد ورود به بازار دارید با سرمایه کم شروع کنید(یک سوم سرمایه) و تمام سرمایه رو وارد نکید تا به وقتش
نظر