سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

با سلام استاد گرامی شفاف سازی و احسان گرامی از لطف و رراهنمایی شما ممنونم
    میشه در مورد بهره مالکانه راهنمایی بفرمایید یا این کاما و چادر ملو چقدر تحت تاثیر قرار می گیرن.؟ممنوناگه در مورد وتوشه هم رانمایی بفرمایید می گن با پوشش لخزر ناوش تا 800 هم میر سه.در سنه؟ممنون

نظر

• محمد جمالی
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 69

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

درود بر شما،
      خعتبار را زماني پورتفويش را بررسي كردم، زياد نكته خاصي نداشت، هرچند با جو گروه رشد خواهد كرد.
      به نظرم خگستر، خبهمن و قطعات سودده رشد بيشتري نسبت به اين سهم داشته باشند.
      موفق باشيد.

سلام استاد مهدی این خعتبار شما بنده رو توی مسابقه هفتگی اون پایین نگه داشته زودتر رد کن بره لطفاً

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
        سلام و وقت بخير
        امروز بازار در منفي فرصتهاي خوبي داد.
        از اين فرصتها در 4-% و سهامي كه مد نظر داشتيد، استفاده كنيد. امروز مجدد در 4-% كامل وبيمه اضافه كردم.
        از فردا مجددا جاي مثبت و منفي هاي امروز عوض خواهد شد. بهترين و كم استرس ترين راه بازده اي، خريد و صبوري در سهام بنيادي و سهامي كه بازار به ان توجه دارد، مي باشد.
        روند بازار رو به رشد است، تنها نوسانگيران از اين گروه به آن گروه جابجا مي شوند، و باعث بازدهي براي سهامداران خواهند شد.
        موفق و پرسود باشيد.

با سلام
        احسان از این مثبت منفی های 4 درصد خسته شدم
        یکی دو هفته افتادیم تو این کار
        سهام مثبت 4% بفروش سهام منفی 4-5 % بردار
        کار خسته کننده ای شده
        امروز : فروش مقداری ونفت به صف خرید ........خرید وبیمه به صف فروش
        فروش مقداری ثشرق و ثباغ به صف خرید ...........خرید وبیمه به صف فروش

شاید اینکار خسته کننده رو کنار بزارم

چند هفته ای از شرکت های اوره ای گفتیم وقعا" عالی جواب داد

کرماشا.......860 تومانی ..........امروز 1030 تومان به فاصله دو هفته
        خراسان .....930 تومانی ..........امروز 1130 تومان با صف سنگین
        شیراز .......صف سنگین
        و همچنین شپدیس

این چند تا سهم به همراه پارسان - وغدیر بهترین مکان برای سرمایه گذاری بدون استرس و مطمئن می باشد

کسانیکه به nav پارسان گیر داده که قیمتش پر شده همچین nav ایی برای پارسان درست کنند که نگو و نپرس
        روزی 3-4% nav پارسان افزایش پیدا می کنه

گروه پتروشیمی اوره ای تنها گروه پترویی بازار می باشند که در طول یکسال اخیر کمترین رشد را کرده اند

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          با سلام استاد گرامی شفاف سازی و احسان گرامی از لطف و رراهنمایی شما ممنونم
          میشه در مورد بهره مالکانه راهنمایی بفرمایید یا این کاما و چادر ملو چقدر تحت تاثیر قرار می گیرن.؟ممنوناگه در مورد وتوشه هم رانمایی بفرمایید می گن با پوشش لخزر ناوش تا 800 هم میر سه.در سنه؟ممنون

با سلام
          کاما رو فکر می کنم شامل نمی شه کاما خودش صاحب معدن است
          در مورد چادرملو از اعداد و ارقام جدید بهره مالکانه خبری دقیق ندارم بحث سه برابر شدن است
          وتوشه را اگر دارید فعلا" نفروشید nav این سهم داره به 800 تومان نزدیک می شه

نظر

• nav
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 97

شفاف سازی جان سلام
            همچنان با پاکسان 2570 هستم نظر شما تا پایان سال چیه چه قیمتی رو ببینه؟
            هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط nav پست شده است View Post
              شفاف سازی جان سلام
              همچنان با پاکسان 2570 هستم نظر شما تا پایان سال چیه چه قیمتی رو ببینه؟
              با سلام

نگهداری شپاکسا بستگی به این داره که این سهم چند درصد سبد شما رو تشکیل می ده
              نگهداری به عنوان بخش کوچکی از سبد توصیه می شه ولی بعنوان بخش بزرگ سبد موجب عقب ماندن از کل بازار می شه
              این سهم یک سهم بنیادی بلند مدتی است
              تحولات سهم می تونه نزدیک مجمع و افزایش سرمایه 300 درصدی اتفاق بیافته

نظر

• j_farhud
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 77

دوستان دقت کردید ونفت از 8/18 تا به امروز بیش از 330 میلیون سهم ونفت فقط بالای 370 تومان معامله شده یعنی ونفت الان کف قیمت خودش هست.ونفت دیگه اماده پرواز هست.با ونفت فقط بلند مدت سهامداری کنیید با این حجم معامله بی سابقه ونفت تا اخره سال قیمت رویایی خواهد گرفت.ما که بلند مدت به توصیه دوستان ونفت 800 هزار سهم تک سهم شدم.

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام

شرکت پارسان از نگاهی دیگر :

این شرکت ها تا چند سال دیگه از دل پارسان بیرون خواهند زد ( طرح و توسعه عظیم ):

1- پتروشیمی شیراز 2 به ظرفیت 1,000,000 تن اوره در سال 93
                  2- پتروشیمی پردیس 2 به ظرفیت 1,000,000 تن اوره در سال 93
                  3- پتروشیمی پردیس 3 به ظرفیت 1,000,000 تن اوره در سال 94
                  4- کرماشا 2 به ظرفیت 700,000 تن اوره در 95
                  5- پتروشیمی شیراز 3 به ظرفیت 1,000,000 تن اوره ( فاز 3 ) در سال های اینده
                  6- پترو کیان به ظرفیت 4-5 میلیون تن الفین در سال های اینده

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

هرچند بعضی از دوستان تحلیگرنما که دوتا ارزش بازار و... یاد گرفتند مجدد دوباره پالایشگاهی ها رو فرصت فروش دانستند ولی این سهم برای بلند مدت عالی هستند
                    بهتره برای گوشه سبدتون مقداری شبندر یا شبریز و... بخرید من دیروز و امروز شبریز خریدم

شبندر 1500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 2400 تومان
                    شبریز 2500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 3000 تومان
                    بقیه هم در کوتاه مدت به تناسب رشد خواهند کرد

گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف
                    مپنا در 940 قفل شده این دوست عزیزمون می گه......
                    دنیا خیلی کوچکتر از این حرف هاست در چند ماه قبل هم خیلی ها می گفتند مپنا 200-300-400-500-600-700-800 حبابه
                    بابا یخورده تحلیل هم خوب چیزه
                    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/12/09, 23:30.

نظر

• nav
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 97

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام

هرچند بعضی از دوستان تحلیگرنما که دوتا ارزش بازار و... یاد گرفتند مجدد دوباره پالایشگاهی ها رو فرصت فروش دانستند ولی این سهم برای بلند مدت عالی هستند
                      بهتره برای گوشه سبدتون مقداری شبندر یا شبریز و... بخرید من دیروز و امروز شبریز خریدم

شبندر 1500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 2400 تومان
                      شبریز 2500 تومان ........... هدف کوتاه مدت 3000 تومان
                      بقیه هم در کوتاه مدت به تناسب رشد خواهند کرد

گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف
                      مپنا در 940 قفل شده این دوست عزیزمون می گه......
                      دنیا خیلی کوچکتر از این حرف هاست در چند ماه قبل هم خیلی ها مپنا 200-300-400-500-600-700-800 حبابه
                      بابا یخورده تحلیل هم خوب چیزه
                      شفاف سازی جان چی شده سر حال نیستی یکم کیش میشی بنظر میان استاد و دوست دوست داشتنی/:.grlim:./

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                        شفاف سازی جان چی شده سر حال نیستی یکم کیش میشی بنظر میان استاد و دوست دوست داشتنی/:.grlim:./

با سلام

نه دوست عزیز سرحال هستم ادمی به گفته بعضی ها یه خورده تاسف می خوره .....

به فرض :
                        من شبندر ندارم
                        چرا هر روز با روح سهامداران اون شرکت بازی کنم من یکبار می گویم این سهم بدرد نمی خوره تمام
                        چرا اینا با احساسات سهامداران بازی می کنندکوچکترین تحریک سهامداران منجر به خرید یا فروش می شه
                        ما که صورت های مالی و گزارشات اون شرکت بررسی نکردیم چه جوری می اییم و فرصت فروش اعلام می کنیم
                        با این حال که هزار بار حرف این دوستمون نادرست از اب درامده بازهم از رو نمی ره

به هر حال بگذریم
                        در ساختمانی ها ثشرق رو در 220 معرفی کردیم در کمتر از یکماه بالای 50% بازدهی داد این سهم اهداف بالایی دارد قابل توجه دوستان تکنیکالی
                        ثباغ هم هفته گذشته در 280 معرفی کردیم

ونفت به نظرم اهداف خیلی بالایی رو دنبال می کنه به کسی پیشنهاد نمی کنم

پارسان - وغدیر - کرماشا - خراسان - شیراز در قیمت های مفت معرفی شدند

دوستان حالشو ببرند

نظر

• nav
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 97

با سلام

نه دوست عزیز سرحال هستم ادمی به گفته بعضی ها یه خورده تاسف می خوره .....

به فرض :
                          من شبندر ندارم
                          چرا هر روز با روح سهامداران اون شرکت بازی کنم من یکبار می گویم این سهم بدرد نمی خوره تمام
                          چرا اینا با احساسات سهامداران بازی می کنندکوچکترین تحریک سهامداران منجر به خرید یا فروش می شه
                          ما که صورت های مالی و گزارشات اون شرکت بررسی نکردیم چه جوری می اییم و فرصت فروش اعلام می کنیم
                          با این حال که هزار بار حرف این دوستمون نادرست از اب درامده بازهم از رو نمی ره

به هر حال بگذریم
                          در ساختمانی ها ثشرق رو در 220 معرفی کردیم در کمتر از یکماه بالای 50% بازدهی داد این سهم اهداف بالایی دارد قابل توجه دوستان تکنیکالی
                          ثباغ هم هفته گذشته در 280 معرفی کردیم

ونفت به نظرم اهداف خیلی بالایی رو دنبال می کنه به کسی پیشنهاد نمی کنم

پارسان - وغدیر - کرماشا - خراسان - شیراز در قیمت های مفت معرفی شدند

دوستان حالشو ببرند
                          اره برادر یه زمانی سهمی داشتم که یکی از همین به ظاهر تحلیلگرا دائم میومد تو تاپیکش و هشدار میداد و کلی از سهامدارا رو با ضرر از سهم خارج کرد اون افت قیمتی رو هم که متصور میکرد هرگز محقق نشد اینا یک جو معرفت ندارن میخوای سهم معرفی کنی بکن دیگه سهمی که نداری دردت چیه میای هشدار میدی و بعد هم رجز میخونی الانم هر بار اسمشو میبینم حس بدی دارم خدا هدایتشون کنه

نظر

• znshi
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 193

کرماشا.......860 تومانی ..........امروز 1030 تومان به فاصله دو هفته
                            خراسان .....930 تومانی ..........امروز 1130 تومان با صف سنگین
                            شیراز .......صف سنگین
                            و همچنین شپدیس

این چند تا سهم به همراه پارسان - وغدیر بهترین مکان برای سرمایه گذاری بدون استرس و مطمئن می باشد
                            سلام دوست عزیز این خراسان کدوم نماده؟؟؟؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• nav
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 97

احسان جان سلام

یه مقداری کپارس دارم یه کوچولو تو ضررم البته نه خیلی, این سهمو دوست دارم به نظر شما تا پایان سال چه وضعیتی خواهد داشت؟

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام به همگي دوستان، شب بخير.

متن دوستان عزيز رو خوندم. مطمينم جناب نيت شفاف سازي عزيز حمايت از سهامدار حقيقي جز است، از طرف ديگر، جناب موي عاقل هم همين نيت رو دارند.

برداشت من اينست، هركس جوري معامله مي كند، و جوري بازار را مي بيند، كه زمان شروع و آشنايي با بورس در ذهنش نقش بسته باشد و يا با چه افرادي در بورس نشست و برخاست كرده باشد. بنده پيرمرد نيستم!!، اما از سال 83 كه پايم به بورس باز شد و تفنني خريد و فروش مي كرديم و هر چي مي خريديم، ضرر مي داديم، هم بسيار پوست كلفت شدم و هم رفتم دنبال افرادي كه توي بورس سود كرده بودند تا شايد كسب طريقت كنم، يادمه با پيرمردي در تالار آشنا شدم، از سهامداران قديمي كروي بود،‌ از زماني كه 100 تومان پذيره نويسي توسعه و معادن روي انجام شده بود، سهامدار بود، گرم و سرد روزهاي رونق و زيان صنعت روي را چشيده بود، و البته در صنعت روي به نان و نوايي رسيده بود.

فاندامنتال كار اساسي بود، سالي چند بار به شركتهاي كه سهامدار بود، در زنجان، مشهد و شيراز سرك مي كشيد. آن زمان حباب بيداد مي كرد، و واقعا هم حباب بود. نه پولي در بازار بود و نه اطلاعرساني درستي. اگر سهمي رو نمي فروختي، ديگر ممكن بود، سالها نتوني بفروشي! (مثل فنرژي كه امد و معاملات ميليوني كرد و بستن و دزديدن و رفتن، بگذريم)‌ ،سهم 100 تومني مي شد 7000 تومان با معاملات چرخشي گروهي. كل بازار روي يك گروه شيفت مي كرد و تا مرز حباب سهام را مي بردند. يك سال خانواده تجهيزاتي (فاذر، فاراك و صدرا)، يك زمان هم سيماني، و يك زمان گروه وپترو رو حباب مي كردند. دوستي داشتم شيرازي كه بالاي 2000 تومان صدرا خريد كرده و در قيمتهاي حدود 700 تومان سال 83 فكر كنم، هنوز ميانگين كم مي كرد.

عده اي به سودهاي آنچناني مي رسيدند، خانه در آلمان مي خريدند با سودهاي شكربن. عده اي مثل ما، كه گران خريد كرده بوديم، ضررهاي هنگفت. جناب عبده تبريزي ميگفت سرمايه گذاري بخريد، ريسك كمتر دارد، سرمايه گذاري مي خريديم، سرمايمان نصف نمي شد، خدا رو شكر مي كرديم!!

بگذريم، بالاخره مار گزيده بايد از ريسمان سياه و سفيد بترسه، كه اگر نترسه دوري از عقل است.

خيلي خوشحالم با اون پيرمرد و آن سبك و سياق خريد و فروش در بورس آشنا شدم، چون اين روش خريد و فروش بيشتر به من مي سازد. البته هركس هم در خريد و فروش آ‍زاده.

به اميد سود سهامدار حقيقي جز

موفق باشيد.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X