سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nav
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 97

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

در خصوص پارسان :

امروز بازهم عشایر 1 میلیون سهم خرید تعداد سهامش در پارسان به 381 میلیون سهم رسیده 50 % افزایش سرمایه بهش اضافه کن
    چه حالی می کنه این عشایر از همون اول این پارسان رو می خرید چیزی که عشایر بخره ضرر توش نیست
    قربان من هم امروز مقداری پارسان خریدم گذاشتم تو صندوق پیش پاکسان /:.yead.:/
    هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• nav
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 97

اقا احسان از راهنماییتون ممنون دیروز تو منفی خاذین خریدم و دفارا چیزی رو تو سبد نمی خوام عوض کنم فقط مقداری کاشی اصفهان دارم به نظر شما نگه دارم یا باید عوض بشه
      هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

گروه دارو تا شب عيد حداقل بطور ميانگين 50% بازدهي خواهد داشت.
        سهامي كه بدون بازيگر به اهداف قيمتي خود با توجه به سود هاي اعلامي، خواهند رسيد.
        در نماد دفارا امروز بيشتر خوشحال ميشدم، كه 140000سهم را به جاي حقوقي، حقيقي ها خريداري مي كردند. اما در مجموع مثل اينكه حقوقي ها بيشتر به ارزش سهم واقف هستند.
        حقوقي بسيار حرفه اي عمل مي كند. خواهيم ديد در رشدهاي كه سهم تا 4000 تومان خواهد داشت، همين حقوقي كه 3000 تومان خريد كرده، حجم مبنا را در مواقع لازم مي دهد.
        سهم بطور كامل خشك است و فقط سهامدار مي طلبد.

هنوز ارزشهاي دفارا را بازار درك نكرده است. بي سر و صدا و بدون نوسانگير دفارا بازدهي مناسبي براي سهامدارانش به ارمغان خواهد آورد.

موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• BETA
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 447

امروز هم حقوقی سبحان هم دفارا درس خوبی دادن به کسایی که قدر سهامشون و نمیدونن..
          تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• محمد جمالی
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 69

سلام جناب شفاف سازی عزیز آیا اگر فردا فالسمین رو توی صف باشه و بتونم بخرم صلاح میدانید ایکارو بکنم یا خرید در +4 اشتباهه>
            ممنون از شما

نظر

• pedrammohtashami
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 17

سلام احسان جان خدا قوت ميگم از راه دور واقعا تحليلات حرف نداره

الان 4 تا دارويي تو سبدم دارم اما ميخوام همشو يه كاسه كنم بشه يكي و تا شب عيد نگه دارم

با تحليل هاي فاندامنتال و تكنيكالي كه انجام دادي به نظرت كدوم دارويي بيشترين بازدهي و درصد سود رو تا شب عيد داره؟

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                اقا احسان از راهنماییتون ممنون دیروز تو منفی خاذین خریدم و دفارا چیزی رو تو سبد نمی خوام عوض کنم فقط مقداری کاشی اصفهان دارم به نظر شما نگه دارم یا باید عوض بشه
                سلام،
                كاشي اصفهان كه فعلا هنوز بسته هست. بگذاريد ببينيم گزارشهاي آن چه شكلي است، تا در مورد سهم تصميم بهتري گرفته شودو
                موفق باشيد.

نظر

• samie
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 98

سلام احسان جان

دیران رو یه نگاهی میندازی ؟؟؟
                  دکیمی رو هم لطف کن
                  [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط samie پست شده است View Post
                    سلام احسان جان

دیران رو یه نگاهی میندازی ؟؟؟
                    دکیمی رو هم لطف کن
                    سلام،
                    هر دو سهم جز سهام خوب گروه دارو هستند، يكي در حال استراحت است و ديگري رشدش را بعد از هيجان بازگشايي ادامه مي دهد.
                    موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

در اصل توسط سعیدحاج حیدری پست شده است
                      اون سری که خواستیم وارد شیم بازار راه نداد این سری بازار راه میده من پول ندارم اخه خدای این چه کاره

سر و شانه تکمیل اصلاح تکمیل پولی میخواهد برای روپایی زدن ......
                      تحليلي از شلعاب از دوست خوبم جناب حاج حيدري عزيز

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

سلام دوستان.......شیران سهمی آماده صعود
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
                          سلام جناب شفاف سازی عزیز آیا اگر فردا فالسمین رو توی صف باشه و بتونم بخرم صلاح میدانید ایکارو بکنم یا خرید در +4 اشتباهه>
                          ممنون از شما

با سلام
                          همیشه در +4 خریدن اشتباه نیست
                          قرار گرفتن سهم در مدار روند صعودی دیگه صغیر و کبیر نمی شناسه هر چی بیاید جلو از میان بر می داره

بنابراین :
                          1- اگر هدفتون بلند مدت است برای شما 2-3% بالا پایین زیاد فرق نمی کنه

2- در این خصوص حتما " و حتما" نظر یک استاد تکنیکال کار متعمد را جویا باشید اگر سهم در مدار صعودی قرار گرفته باشد بازهم بخرید

سهام گروه روی بخصوص فاسمین - کاما و فزرین و کروی فعلا" اول راهشون است از لحاظ بنیادی هم تایید شده هستند

چند هفته پیش گفتیم کاما 1100 تومانی بخرید تقدیمتان می کردند
                          فاسمین در منفی 830-840 تومان به حراج گذاشته بودند
                          و برای فروش تقدم فزرین در 419 تومان صف کشیده بودند

چقدر گفتیم بخرید بخرید دنبال صف های خرید نروید اینجا حراجی است اتیش زدیم به مالمون و....

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                            گروه دارو تا شب عيد حداقل بطور ميانگين 50% بازدهي خواهد داشت.
                            سهامي كه بدون بازيگر به اهداف قيمتي خود با توجه به سود هاي اعلامي، خواهند رسيد.
                            در نماد دفارا امروز بيشتر خوشحال ميشدم، كه 140000سهم را به جاي حقوقي، حقيقي ها خريداري مي كردند. اما در مجموع مثل اينكه حقوقي ها بيشتر به ارزش سهم واقف هستند.
                            حقوقي بسيار حرفه اي عمل مي كند. خواهيم ديد در رشدهاي كه سهم تا 4000 تومان خواهد داشت، همين حقوقي كه 3000 تومان خريد كرده، حجم مبنا را در مواقع لازم مي دهد.
                            سهم بطور كامل خشك است و فقط سهامدار مي طلبد.

هنوز ارزشهاي دفارا را بازار درك نكرده است. بي سر و صدا و بدون نوسانگير دفارا بازدهي مناسبي براي سهامدارانش به ارمغان خواهد آورد.

موفق باشيد.
                            سلام استاد خدا قوط.......میخواستم از منظر تکنیکی یک نظر بزارم...........بنظرم سهم در موج سوم بزرگ خودش ودر انتهای ریز موج 3 هفتگی خودش میباشد.............در اینجا اصلاح کوتاه مدت سهم بنظر میرسد برای ساخت موج 4...کسانی که میخوان بخرن یا اضافه کنند در منفیهای روزهای آینده وارد شن........اصلاح2300-2500 بعید نیست.........موفق وپرسود باشید
                            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2013/12/15, 21:24.
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Ship Storm
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 119

سلام خدمت استاد احسان عزیز
                              در خصوص نماد شیران ، بیمه آسیا و خبهمن ، بترانس و بانک دی ممنون میشم نظرتون رو بدونم (شرمنده تعداد نمادها زیاد شد اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمائید با تشکر)
                              من مقداری بترانس دارم میخوام بدونم بفروشم یا دست نگه دارم و همچنین برای خرید فردا تصمیم داشنم روی یکی از نمادهای مورد اشاره اقدام کنیم ، نظرتون رد این باره چیه و خوشحال میشم نظرتون رو بدونم که آیا پیشنهاد دیگه ای دارید برای فردا ؟
                              با تشکر
                              [CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                                سلام استاد خدا قوط.......میخواستم از منظر تکنیکی یک نظر بزارم...........بنظرم سهم در موج سوم بزرگ خودش ودر انتهای ریز موج 3 هفتگی خودش میباشد.............در اینجا اصلاح کوتاه مدت سهم بنظر میرسد برای ساخت موج 4...کسانی که میخوان بخرن یا اضافه کنند در منفیهای روزهای آینده وارد شن........اصلاح2300-2500 بعید نیست.........موفق وپرسود باشید
                                سلام،
                                با يكي از دوستان تكنيكال كه براي ورود به دفاراي 2100 تومان صحبت كردم، كمي در موردش شك داشت. اما وقتي بررسي بنيادي سهم رو انجام دادم، ترديدي براي خريد به خود راه ندادم، چرا كه سهم با پي بر اي تحليل 3 در حال معامله بود. همكنون بالاي 45% در يك ماه رشد داشته است، ادامه نيز اينگونه خواهد بود. كليت گروه دارو اينگونه است. در اين مورد هم باز بايد به استناد بيشتري به عوامل بنيادي نگاه كرد. رشد تقريبا شارپ شبندر از 120 تومان تا 1800 تومان را به كدام پشتوانه تكنيكال مي توانستيم حدس بزنيم. در اين حالتها بايد الاهم فالاهم كرد، يعني انچه اهميت و ملاكش بيشتر است، را ملاك انتخاب خود قرار بدهيم.
                                موفق باشيد.

نظر

در حال کار...
                                X