سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeidhidari
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 496

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

شاید وپارس تا اون ناحیه ریزش داشته باشد ..... البته شاید

و بانک تجارت تا این حوالی ریزش داشته باشد .....

نظر

• mohammad reza66
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 140

سلام سعید جان
      خوبی؟
      گروه سیمان با دارو رو 1 بررسی میکنی؟
      بابت تحلیلای عالیتم ممنون/:.Heart.:/
      [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

توریل
        احتمال ریزش بیشتر تا محدود فوق وجود دارد .....

نظر

• saeidhidari
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 496

در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Post
          سلام سعید جان
          خوبی؟
          گروه سیمان با دارو رو 1 بررسی میکنی؟
          بابت تحلیلای عالیتم ممنون/:.Heart.:/
          سلام دوست عزیز شرمنده که من نمی تونم تحلیل های درخواستی قرار بدم اما در مورد 2 گروه در گروه دارو دامین از لحاظ بینادی چشم من را گرفته است نگاهی به تراز نامه بیندازید
          در گروه سیمان هم فارس سکارون ساراب و سشمال می تونه خوب باشه الان تحلیل گروه سیمان رو میزارم که احتمال صعود ق رو در این گروه می تونیم در اینده ایی نچندان دور شاهد باشیم ..... اما این صعود به عقیده من موقت هست و نیاز به اصلاح بیشتر نیز وجود دارد ......

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
            کروی سهمی که اصلاح رو بعد از افزایش سرمایه تمام کرده و داره الف ب یک صعود بزرگ را تشکیل میدهد ..... اما این تحلیل حکایت از یک حرکت شارپ ندارد احتمال صعود ماکزیمم تا 300 تومان است و خودم معتقد تا حوالی 280 بیشتر زور ندار .....
            (نمودار تعدیل نشده است ) نکته مهم این که یکی از سقف های روند قبلی احتمالا فردا یا پس فردا شکسته شود ..... اولین هشدار برای تغییر روند ....

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
            باما سهمی که اصلاح رو تمام کرده است و در حال ساخت سازه ایی برای صعود هست این ساز در موج5 از 3 از 1 است که احتمالا موج 2 مصادف میشه با مجمع ...... اما به اینده این گروه خوش بین هستم .......
            در تایم روزانه روند جدید شکل گرفته است سقفی از روند قبلی را شکسته است اما نیاز به اصلاح داشته است به دلیل واگرایی مخفی که در شکل داشتیم تشکیل موج 4 (در 1 ساعته ) و حالا باید منتظر افزایش قیمت باشیم ....

تایم 1 ساعته ریز موج های سازه رو قشنگ نشان دادم ....

با سلام
            سعید جان خسته نباشید

من هم به این گروه امیدوارم و چقدر زود دیر می شه

انگار همین دیروز بود داد می زدیم کروی 215 تومانی مفت ترین سهم بازار است

فاسمین 400 کاما 950 تومانی فزرین 480 تومانی خیلی مفت به نظر می امدند

اما عده ای بدنبال سفته بازی هستند و دنبال سهام بنیادی نمی روند برای همین است که بیشتر اوقات ضرر می کنند

من خیلی خوشحال هستم تایپیک فاسیمن - کروی - کاما و فزرین ورق نمی خوره و طرفداری نداره

این در حالی است که این گروه در دو سه هفته گذشته ضرری که نداشته بلکه به سهامدارانش سود رسونده به دور از استرس و هیجانات مثبت و منفی 4و 5%

دقیقا" این گروه من رو به یاد پارسان یک دوسال پیش می انداخت که فقط من در اون تایپیک مطلب می نوشتم

همچنان منتظر رشد این گروه هستم بدون کوچکترین استرس

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

رتکو به دلیل خروج از ضلع بالای مثلث روند صعودی خود را شروع کرده به به نظر این حقیر هدف اول 1300 میباشد
              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

بمیلا که به نظر این حقیر الگویی شبیه کاپ را تکمیل کرده و هدف این الگو 2300 میباشد

نظر

• arminfar
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 479

وتوکا نیز در حال تشکیل الگوی کاپ میباشد که همراهی با این نماد خالی از لطف نیست

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

کاما ، شکست خط روند نزولی و پول بک ، مک دی در حال تغییر فاز ، و علی رغم گواه اسیلاتورها حجم نیز افزایش داشته است

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

وبوعلی ، بعد از استراحت مناسب ، آماده پیمودن ادامه راه میباشد

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

بنده صنايع ريختگري ايران را معرفي كردم(خريخت) شمه اي از توليدات شركت را مي گذارم :
                        عمده توليدات شركت انواع قطعات چدني خودرو از جمله بلوك سيلندر ، سرسيلندر ، ديسك ، كاسه ترمز ، فلايويل ، مانيفولد اگزوز و قطعات متنوع صنعتي ديگر مي باشد . شركت صنايع ريخته گري ايران علاوه بر بازارهاي داخلي محصولات خود را به خارج از كشور نيز صادر مي نمايد .
                        اين شركت براي انواع ماشينهاي سواري و وانت بار و سنگين قطعات بالا را توليد مي كند و سود سرشاري بدست مي آوردبا يك محاسبه ساده مي توان نتيجه گرفت كه با توليد روزانه 1200سرسيلندر و ميل لنگ و ... و كسب سود خالص 20000تومان از هر قطعه ،سالانه به سودخالص 23ميليارد توماني خواهد رسيد كه با تقسيم بر تعداد سهام،سود هر سهم حدود 460تومان خواهدشد واگر ضريب پي اي را 5 بگيريم قيمت سهام در مينيمم قيمتي 2300تومان خواهد شداين محاسبه در بدبينانه ترين حالت صورت گرفته. وبا توجه به پايين بودن تعداد سهام كه 50ميليون سهم است و شناوري 3ميليوني به نظر مي رسد به سرعت توجه بازار به اين سهم جلب شود و گروه هاي زيادي در صف هاي خريد وارد شوند. توصيه بنده به دوستان حقيقي اين است كه اگر به نظر خودشون صنعت خودرو در سه سال آينده حرفهاي زيادي براي گفتن دارد از هركدام از سهامهاي گروه خودرويي خريد كنند سود خواهند كرد ولي اگر مي خواهند سود سرشاري ببرند بهتر است از صنايع كوچكتر بهره بگيرند

با تشكر سامان اربابي
                        آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2014/05/05, 05:20.
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• saeidhidari
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 496

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام
                          سعید جان خسته نباشید

اما عده ای بدنبال سفته بازی هستند و دنبال سهام بنیادی نمی روند برای همین است که بیشتر اوقات ضرر می کنند

من خیلی خوشحال هستم تایپیک فاسیمن - کروی - کاما و فزرین ورق نمی خوره و طرفداری نداره

این در حالی است که این گروه در دو سه هفته گذشته ضرری که نداشته بلکه به سهامدارانش سود رسونده به دور از استرس و هیجانات مثبت و منفی 4و 5%

دقیقا" این گروه من رو به یاد پارسان یک دوسال پیش می انداخت که فقط من در اون تایپیک مطلب می نوشتم

شفاف سازی عزیز هر کسی با این گروه سهامداری کند و کرده باشد الان میلیارد شده یا میشود چون پتانسیل های این گروه وحشتناک است و نکته دیگر این که این سهمها در این قیمت جوکی بیش نیست در اینده نچندان دور لیدر دوباره بازار خواهند بود افزایش طلا در بازار های جهانی یعنی تورم تورم یعنی افزایش قیمت افزایش قیمت یعنی هجوم خریداران هجوم خریداران یعنی افزایش تقاضا در مواد اولیه ...... یعنی فروش بیشتر و سود بیشتر ........
                          دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد این گروه فقط سهامداری کنید

ارادت داریم جناب شفاف سازی

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

با سلام
                            سعید جان خسته نباشید

@};-
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• sonami2616
                              Banned
                              • Jan 2014
                              • 269

سلام آقا سعید نظرت در مورد ثتران چیه؟

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

3- شرکت هایی با p/e پایین و dps بالا
                                بی شک این شرکت ها تا برج 4 حرف اول و اخر بازار را خواهند زد و شرکت های با سود کم و زیان از توجه بازار خارج خواهند شد
                                گروه سیمانی :
                                بیشترین سود تقسمیمی رو خواهند داشت و یک سود مجمع مجانی برای این گروه متصور هستم
                                سفانو - سکارون - سبهان -سغرب - سکرما و... می توانند بازدهی خوبی داشته باشند
                                گروه سرب و روی :
                                فاسیمن - کاما و فزرین می توانند بالای 15% قیمت شون در مجمع سود تقسیم بکنند
                                گروه پتروشیمی هم سود های خوبی تقسیم خواهند کرد
                                از این گروه خراسان به شدت در محدوده 900 تومان مورد توجه من بود
                                کرماشا - در صورت افت بیشتر شیراز - می توانند یک سود مجانی مجمع را در پیشرو داشته باشند

4- گروه ساختمانی :
                                این گروه هم با p/e پایین و امکان تعدیل سود همچنان می توانند مورد توجه بازار باشند همچنین با توجه به اینکه در سونامی فصل زمستان بیشترین افت قیمتی رو این گروه داشته اند
                                ثباغ - ثشرق - ثتران و ثغرب در قیمت های منفی می توانند مورد توجه باشند

تا یک مدتی دیگر گزارش های 12 ماهه خواهد امد و گزارشات با تایید زیان - بدون سود - سود اعلام شده قبلی - و سود تعدیل مثبت داده شده منتشر خواهد شد ولی ان موقع برای انتخاب سهم خوب دیر خواهد بود
                                از این گیج زدن بازار نهایت استفاده رو ببرید
                                با سلام

نگاهی کوتاه به سهام های معرفی شده :

سرب و روی :
                                فاسمین .......معرفی مجدد 400 تومان ..........قیمت امروز 470 تومان .......17% بازدهی
                                کاما .......معرفی مجدد 950تومان ..........قیمت امروز 1070تومان .......15% بازدهی
                                کروی .......معرفی مجدد 215تومان ..........قیمت امروز 260تومان .......17% بازدهی
                                فزرین .......معرفی مجدد 480تومان ..........قیمت امروز 535تومان .......11% بازدهی

گروه سیمانی :
                                سکارون .......معرفی م680 تومان ..........قیمت امروز 800تومان .......17% بازدهی و صف خرید
                                سکرما .......معرفی 1000 تومان ..........قیمت امروز 1150تومان .......15% بازدهی
                                سغرب .......معرفی 800 تومان ..........قیمت امروز 880تومان .......10% بازدهی
                                سبهان .......معرفی 4500تومان ..........قیمت امروز 4750 تومان .......6% بازدهی
                                سفانو.......معرفی 680تومان ..........قیمت امروز 705تومان .......4% بازدهی
                                در گروه ساختمانی :
                                بارها خرید بعد از افت 10 درصدی سهام این گروه ثتران زیر 260 ثباغ 250 ثغرب زیر 290 ثشرق 260 تومان توصیه شد
                                گروه ساختمانی :

در گروه ساختمانی :
                                بارها خرید بعد از افت 10 درصدی سهام این گروه ثتران زیر 260 ثباغ 250 ثغرب زیر 290 ثشرق 260 تومان توصیه شد

قیمت امروز ثباغ 285 .......14%..........ثتران 290 تومان .....11% بازدهی داشتند

سرمایه گذاری :
                                وغدیر .........معرفی 640 تومان .........امروز 750 تومان ........17% بازدهی

اما امروز قصد دارم یک سهم معرفی کنم
                                ودر روزهای اینده قصد دارم به پرتفوی خود اضافه کنم
                                خرید اول هم می تونه هیمن روزها باشه و در صورت افت بیشتر حجم خرید را بالا خواهم برد

و این سهمی نیست جز ................ واتی

از هر گروه بهترین ها اعلام شد بدون استرس و با بازدهی خوب متوسط 15 % در یک ماه اخیر در این گروه ها با خیال راحت سهامداری کنید به معاملات توجهی نداشته باشید به کارهاتون برسید و از بازار دور باشید
                                با خیال راحت در مجامع شرکت کنید و سود مجمع را دریافت کنید و بزنید تو رگ و بعد از مدت کوتاهی سود مجمع براتون مجانی می شه و قیمت سهم به قیمت قبل از مجمع خواهد رسید
                                از گروه پتروشیمی هم گزینه ها قبلا" معرفی شدند

نظر

در حال کار...
                                X