کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
mey عزیز سلام هر وقت خواستی سهمی بخری ما را هم خبر کن قدمت طلا و برکت است .... صدتا لایک داری ... اشتباه نگیری ... منظورم امضاته .. فقط از موضوع بورسیه ها که با خبرم تا زنده ام خواهم سوخت ...راستی در ونزوئلا پول را دارند با ترازو وزن می کنند اونقدر ارزش پول اومده پایین ... همون وطن دوم آن مرحوم .
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1396/12/29 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه و گاز طی نامه شماره مورخ 1395/11/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1396/12/29 با سرمایه 250,000 میلیون ریال مبلغ 2,276 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
(شرکت آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 95/12/30 را با 2% تعدیل منفی(افزایش زیان) نسبت به گزارش قبل به ازای هر سهم 262 ریال زیان اعلام کرده است.)
تغییر 262 ریال زیان هر سهم آخرین پیش بینی سال مالی قبل(سال 95) به 2,276 ریال سود هر سهم در پیش بینی سال مالی جدید(سال 96)
mey عزیز سلام هر وقت خواستی سهمی بخری ما را هم خبر کن قدمت طلا و برکت است .... صدتا لایک داری ... اشتباه نگیری ... منظورم امضاته .. فقط از موضوع بورسیه ها که با خبرم تا زنده ام خواهم سوخت ...راستی در ونزوئلا پول را دارند با ترازو وزن می کنند اونقدر ارزش پول اومده پایین ... همون وطن دوم آن مرحوم .
مخلص ارمان عزیز....
با این مصوبه 4 اسفند هیات دولت عددی بسیار بیشتر از 71 توامن به سود فعلی اضافه میشه.....تبریک
نظر