کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ولی برخلاف نظر دوستمون به نظر من تدبیرگران جزو بهترین شرکتهای کارگزاری هست توی قم،هرچند من مدتیه باهاشون کار نمیکنم و رفتم پیش یکی از رفقای همین سایت(ایدی عطا) ولی از حق نباید بگذریم،تو دو سه سالی که باهاشون کار میکردم جز همکاری و همراهی چیزی دیگه ندیدم،منتهی اقای غلامی اخلاق خاص خودشون رو دارن که ارتباط برقرار کردن باهاشون شاید تو نگاه اول سخت به نظر برسه،ولی اینقدر انسان شریف و نازنینی هستن که من هنوزم به چشم یه دوست بهشون نگاه میکنم...
این اواخر من اوضاعم یه مقدار نافرم شده بود،دو ماهی میشد که مبلغ قابل توجهی بدهی داشتم به کارگزاری ولی نه تنها با اینکه طبق قرارداد اختیار فروش داشتن فروش نزدن رو سهمهای من بلکه یه روز اقای غلامی تماس گرفت باهام و صرفا احوال پرسی کرد که مدتیه خبری ازت نیست و سری به ما نزدی و نگرانت شدم و این صحبت ها...انتهاش هم گفت که اصلا تماسش ربطی به بدهی نداره و نگرانش نباش و مشکلی نیست و کلی قوت قلب داد بهم و تقریبا تا یک هفته به قطع همکاری هم من همچنان بدهکار بودم بهشون...
اگه حتما میخواید که از استیشن های خود قم کد بگیرید من اکیدا تدبیگران رو توصیه میکنم،چون واقعا منظم و دقیق و در عین حال مشتری مدار هستن...
اگر هم فرقی براتون نمیکنه استیشن کدوم شهر باشه و مشکلی با مکاتبه ندارید سپهر باستان رو پیشنهاد میکنم که دوستمون عطا استیشن داره و انصافا ایشون هم خیلی خوب راه میاد با مشتری و ادم دوست داشتنی هست...
یا حق
ولی برخلاف نظر دوستمون به نظر من تدبیرگران جزو بهترین شرکتهای کارگزاری هست توی قم،هرچند من مدتیه باهاشون کار نمیکنم و رفتم پیش یکی از رفقای همین سایت(ایدی عطا) ولی از حق نباید بگذریم،تو دو سه سالی که باهاشون کار میکردم جز همکاری و همراهی چیزی دیگه ندیدم،منتهی اقای غلامی اخلاق خاص خودشون رو دارن که ارتباط برقرار کردن باهاشون شاید تو نگاه اول سخت به نظر برسه،ولی اینقدر انسان شریف و نازنینی هستن که من هنوزم به چشم یه دوست بهشون نگاه میکنم...
این اواخر من اوضاعم یه مقدار نافرم شده بود،دو ماهی میشد که مبلغ قابل توجهی بدهی داشتم به کارگزاری ولی نه تنها با اینکه طبق قرارداد اختیار فروش داشتن فروش نزدن رو سهمهای من بلکه یه روز اقای غلامی تماس گرفت باهام و صرفا احوال پرسی کرد که مدتیه خبری ازت نیست و سری به ما نزدی و نگرانت شدم و این صحبت ها...انتهاش هم گفت که اصلا تماسش ربطی به بدهی نداره و نگرانش نباش و مشکلی نیست و کلی قوت قلب داد بهم و تقریبا تا یک هفته به قطع همکاری هم من همچنان بدهکار بودم بهشون...
اگه حتما میخواید که از استیشن های خود قم کد بگیرید من اکیدا تدبیگران رو توصیه میکنم،چون واقعا منظم و دقیق و در عین حال مشتری مدار هستن...
اگر هم فرقی براتون نمیکنه استیشن کدوم شهر باشه و مشکلی با مکاتبه ندارید سپهر باستان رو پیشنهاد میکنم که دوستمون عطا استیشن داره و انصافا ایشون هم خیلی خوب راه میاد با مشتری و ادم دوست داشتنی هست...
یا حق
سلام. ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین. میشه لطفا در مورد کارگزاری تدبیرگران فردا بیشتر توضیح بدین . کدوم یکی از این مشخصات که من میخوام داره؟
harvey
عضو جدید تاریخ عضویت بهمن ۱۳۹۳
ارسال 14
تشکر 6
تشکر شده 6 بار در 5 ارسال
پاسخ : <*تالار بورس قم*>
من دنبال یه کارگزاری میگردم که
محد.ودیت حداقل معامله نداشته باشه چون برا یهمدت میخوام تمرینی تریدای کوچیک کنم
با تازه کارا خوب برخورد بکنن و احترام بزارن
عرضه اولیه هم بدن
سیستم آنلاینشون قطعی نداشته باشه
خودشون هم آموزش بدن و راهنمایی کنن
با متاتریدر بشه کارکرد
لطفا میشه بگین نمودار نوسانات لحظه ای بازار رو کجا ببینم؟
مثل متاتریدر میخوام آنلاین باشه ولی ظاهرا متاتریدر تا کدبورسی و یوزر پسورد اونم ار مفید نداشته باشی نمیشه استفاده کرد.
سایتtsetmc هم نمودارهاش مال یک روز قبله و نمودار لحظه ای نمیده
سلام. ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین. میشه لطفا در مورد کارگزاری تدبیرگران فردا بیشتر توضیح بدین . کدوم یکی از این مشخصات که من میخوام داره؟
harvey
عضو جدید تاریخ عضویت بهمن ۱۳۹۳
ارسال 14
تشکر 6
تشکر شده 6 بار در 5 ارسال
پاسخ : <*تالار بورس قم*>
من دنبال یه کارگزاری میگردم که
محد.ودیت حداقل معامله نداشته باشه چون برا یهمدت میخوام تمرینی تریدای کوچیک کنم
با تازه کارا خوب برخورد بکنن و احترام بزارن
عرضه اولیه هم بدن
سیستم آنلاینشون قطعی نداشته باشه
خودشون هم آموزش بدن و راهنمایی کنن
با متاتریدر بشه کارکرد
محدودیت خرید در کل بورس 150 هزار تومنه اگر یادم نرفته باشه
تازه کار و قدیمی کار نداره که دوست عزیزم
شما پشت سیستم تو خونت هستی و اتفاقا باید از هر جمعی دوری کنی که حرف از بازار سرمایه میزنن
آموزش ندارند حالا دیگه چی بشه یکی این وسط از سر لطف شخصی اش به شما بیاد ی چهارتا چیز به شما بگه اما از من میشنوی خودت یاد بگیر و به حرف این و آن گوش نکن
اگر میخوای پول در بیاری باید زحمتشو بکشی و خودت یاد بگیری و از منابع و کتاب های گوناگون استفاده کنی
داخل همین سایت کلی جزوه آموزشی هست...از صفر تا 100
درباره نرم افزار مشاهده لحظه ای بازار مفید هم بالاخره مجبوری که ثبت نام کنی وگرنه در حالت دمو هر یک ماه صفر میشه و کل نمودارایی که براشون وقت گذاشتی میپرن
ی چی میگم ناراحت نشیا
خیلی خیلی حساسی...به چیزهایی داری دقت می کنی که شاید در اولویت آخر یک معامله گر هم نباشند
در مورد آ موزش هم خودم دارم مطالعه میکنم کلاس هم دارم میرم فنی حرفه ای. من منظورم از آموزش کارگزاری در مورد ماهیت بورس که نبود منظورم در مورد کار با پنل آنلاین هست اینو کارگزاری یاد نمیده؟
توی فروم تالار بورس دیدم خیلیا اومده بودن میگفتن کارگزاریم ال و بلله میخوام عوضش کنم تورو خدا بگین کدوم کارگزاری خوبه!!!!!!!!!!!!!
خب من میخوام این دقت رو اول داشته باشم بجای اینکه اول اقدام اشتباه کنم بعد بخوام بهش فکر کنم.
در ضمن تو همون فروم تاپیکی هست در مزمت کارگزاری مفید و 738 نفر تو رایگیری شرکت کردن و بهکارگزاری مفید رای منفی دادن.......
برید ببینید چه فحشها و نفرینها که نکردن!!!!!!!!!!!
من شخصا تفاوت خاصی بین کارگزاری ها قایل نیستم.چون واقعا خدمات خاصی ارایه نمی کنند.خودم با کارگزاری تجارت کار می کنم.حداقل اخلاقشون تا الان خوب بوده!! اگر سوالی یا مطلبی داشتم ، مودبانه جواب دادند.برخی کارگزاری ها متاسفانه باید چند ترم کلاس ادب و آداب معاشرت بگذرونند
اگر می خواهید بدونید بهترین کارگزاری کدام است باید ازفردی با تجربه و گرم و سرد چشیده که در بورس قم فعالیت داشته سوال کرد و آن شخص کسی نیست جز احمدخان با کوله باری از تجربه که با اکثر کارگزاری های استان همکاری داشته افراد علاقمند به احمدخان پیام خصوصی بدهند.
اگر می خواهید بدونید بهترین کارگزاری کدام است باید ازفردی با تجربه و گرم و سرد چشیده که در بورس قم فعالیت داشته سوال کرد و آن شخص کسی نیست جز احمدخان با کوله باری از تجربه که با اکثر کارگزاری های استان همکاری داشته افراد علاقمند به احمدخان پیام خصوصی بدهند.
نظر