<*تالار بورس قم*>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب
    فکر میکنم مردم قم به عشق شما به روحانی رای دادند (( با بقیه کاری نداریم ما که عاشقتیم هم کار خودت درسته هم تحلیل های قشنگت )) به هر حال از ما گفتن بود مواظب خودت باش > ما دوست داریم همیشه شما رو همراه با تحلیها و پیشنهادات خوبتون در این تاپیک عزیز داشته باشیم
    راستی اخابر را هم زیر نظر داشته باشید با هدف 490
    سلام و درود
    از الطافتون بسیار بسیار سپاسگذارم...:x
    تمام سال من بی تو...

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

ممدی اون روزا که توی دست و بال روحانی بودی رو یادمه ها...
      فک کنم الان بشی رئیس سازمان بورس!!!
      دست ما رو هم بگیر
      راستی این امار تفکیکی رو توی چه سایتی دیدی؟
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        ممدی اون روزا که توی دست و بال روحانی بودی رو یادمه ها...
        فک کنم الان بشی رئیس سازمان بورس!!!
        دست ما رو هم بگیر
        راستی این امار تفکیکی رو توی چه سایتی دیدی؟
        شما جات رو سر ماست دکتر جان،آمار قم رو فقط دارم ،اون رو هم که چون خودمون فرستادیم برای وزارت کشور دارم!:D

خدا وکیلی هیچ پیش بینی تا حالا مثل پیش بینی سه ماه پیشم تو تاپیک تاثیر انتخابات بر بورس بهم حال نداده بود!انصافا اون موقع هیچکس حتی فکرش رو هم نمیکرد روحانی رئیس جمهور بشه...B-)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          شما جات رو سر ماست دکتر جان،آمار قم رو فقط دارم ،اون رو هم که چون خودمون فرستادیم برای وزارت کشور دارم!:D

خدا وکیلی هیچ پیش بینی تا حالا مثل پیش بینی سه ماه پیشم تو تاپیک تاثیر انتخابات بر بورس بهم حال نداده بود!انصافا اون موقع هیچکس حتی فکرش رو هم نمیکرد روحانی رئیس جمهور بشه...B-)
          اره من به دلائلی که خهودتم بهتر می دونی فکر می کردم اون یکی چهارمی بیاد بالا که به همین منظور میزان زیادی از سبدو نقد کردم....انصافا عالی بود....
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

شاخص فردا روی حمایت،در صورت نزول، حمایت اول 47482 واحد و حمایت بعدی و محکم تر 46632 واحد خواهد بود...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

به به به،جناب مهندس منور فرمودید کلبه درویشان رو ;)

اینم فولاژ از نظر من:

به نظرم سهم تو یه کانال نزولی کوتاه مدتی داره نوسان میکنه،حمایت پیش رو 480 تومنه که در صورت شکست میتونه تا حوالی 420 تومن هم اصلاح داشته باشه(گزینه ای که تو ذهن من پر رنگ تره،مگر اینکه سهم بتونه خودش رو به بالای خط روند نزولی،خط زرد رنگ،برسونه)...

اگه سهم بخواد از همین جاها برگرده و رشد کنه به نظرم بیشترین مشکلش باید تو محدوده ی 435 تا 455 تومن باشه(بسته به اینکه کی به خط زرد رنگ برسه...)...

مهندس جان،من که حضورا خیلی وقته توفیق زیارتتون رو نداشتم اما اینجا بیشتر به ما سر بزن،خوشحال میشیم...:x
              پیرو تحلیل قبلی از فولاژ،سهم تونست خودش رو از کانال خارج کنه و حالا در حال پولبک کردنه...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

جناب علیرضا امروز چه کردی؟!شاید بشه گفت تحلیل دیشب راجع به اون سهم یکی از بهترین تحلیل هایی بوده باشه که این مدت انجام داده بودم ;) :))

ضبح اول وقت وقتی صف سنگین رو دیدم با خودم گفتم آبرو و حیثیتمون رفت،تا حالا از ریختن هیچ سهمی خوشحال نشده بودم،میدونم خوب نیست اما واقعا امروز لذت بردم،شاید بهتر باشه بگم از صحت تحلیل لذت بردم... :D
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

ومعادن

خب خوشحالم که حداقل دو نفر ساکن قم تو بورسی هستن:D
                  از امیر خان و صبا خانم ممنونم:)
                  اولین چراغ رو هم خودم روشن میکنم با یه تحلیل آماتوری از ومعادن;)

اختیار داری،ماشالله دوستان همه صاحب نظرن...

سهم از کف حوالی 480 به خوبی برگشت زده و میتونه تا حدود 555 رشد کنه و اونجا با مقاومت مهمی روبرو میشه،این محدوده از طرفی دوبار جلوی رشد سهم رو گرفته و یک بار جلوی نزول سهم رو و از طرفی تو شکل هم مشخصه که ابرها ممکنه سهم رو یه مقدار اذیت کنن;)
                  ضمن اینکه ار اس ای هم وجود مقاومت رو تایید میکنه...

درصورتی که سهم بتونه از این قیمت عبور کنه و بعدش هم از 585 رد بشه کف دو قلوش تایید میشه و میره برای حدود 710 تومن...;)

پ.ن2:جناب هی منم همینطور;):))
                  پ.ن2:حمید خان ممنون:x
                  پیرو تحلیل قبلی از ومعادن:

سهم دقیقا از بازه ی مقاومتش برگشت اما با توجه به وضعیت فعلی اندیکاتور ها این بار انگار بازی فرق میکنه...شاید این دفعه بتونه از کمند این بازه555-585 عبور کنه...;)

درود بر دکتر عزیز

بابت تاخیر عذر میخوام ;)
                  ]
                  ومعادن:
                  به نظرم سهم خیلی خوب موقعی بسته شد،بازی داشت خطرناک میشد کم کم...
                  خمایت 470-500 خیلی محکمه...

پیرو تحلیل های قبلی بد نیست نگاهی داشته باشیم به ومعادن:

ومعادن داره یه پولبک خوشگل میکنه،به شخصه اگه برسه به 575 خریدارم...

محدوده ی حمایتی قوی در 600 -575 تومن داره...انشالله که از دست نمیره!اندیکاتورها هم نشونه هایی از ادامه ی صعود میدن...

پ.ن:کف کف ومعادن به نظر من 565 تومنه و تقریبا محال میبینم که تو کوتاه مدت بره زیر این قیمت!

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

فسرب

فسرب:

سیگنال خرید،در صورت عبور از 230 تومن با هدف 300 تومن...مقاومت در راه:250 تومن...

دوستان خوبم،بنیادی بررسی نداشتم،حتما خودتون هم بررسی کنید...;)

پیرو تحلیل قبلی ار فسرب:

سهم تونست از 230 عبور کنه خوشبختانه و یه مقدار با 250 هم درگیر شد،اگه سه شنبه مثبت باشه عملا تا 300 مشکلی نباید بوجود بیاد...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

لسرما

لسرما هم پیروی تحلیل قبلی اگه خاطرتون باشه که گفتم یا باید زود بیاد بالای 170 و یا ناگزیر به سقوط میشه،خوشبختانه تونست بیاد بالای 170 تومن بعد از یکی دو روز و بعد از اون هم از مقاومت 186 عبور کرد و حالا باید حرکت کنه به سمت مقاومت 210 تا 217 تومن...این یکی هم به نظرم با توجه به وضعیت اندیکاتورهاش باید تا 210 حداقل رشد کنه فعلا و اونجا دوباره باید بررسی بشه...

در مورد خرید کهمدا که به نظرم خرید هوشمندانه و به موقعی بوده اما فروش کسعدی رو واقعا نمیدونم چی بگم راجع بهش!از طرفی روند صعود محکمی رو شروع کرده و از طرفی هم شما تا اونجا که میدونم تو سود خوبی بودید!پس واقعا نمیشه نظری داد...

اگه ابهامی بود درخدمتم
                      همیشه موفق و پر سود باشی دوست خوبم.یاحق:x
                      پیرو تحلیل های قبلی لسرما رو به این شکل میبینم:

سهم با مقاومت گفته شده درگیر شد و به نظر میرسه بتونه از پسش بربیاد،فصل تازه ای در معاملات لسرما اغاز شده... ;)

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

اینم نمودار حفاری که قولش رو داده بودم:

با توجه به جو احتمالی بازار میشه تصور کرد که فردا سهم مثبت باشه(هرچند اخرین کندل منفیه)،ام اگه بخوام صرفا تکنیکالی به موضوع نگاه کنم،سهم حمایت معتبری در محدوده ی 370 تومن داره،مقاومت ها هم به ترتیب413،423، و اگه بخواد بدون استراحت رشد کنه (با همین شیب ادامه بده) مقاومت جدی حوالی 440 تومن خواهد بود...
                        پیرو تحلیل فوق و تحلیل های قبلی حفاری رو به این شکل میبینم:

به نظرم سهم به تارگت رسیده و فعلا به مقداری استراحت نیاز داره...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

وصندوق

سلام

دوست عزیز در مورد خرید واتی نظرم بسیار مساعده،واتی تو این قیمتها فوق العاده ارزنده است،اما خب سهم خودتون هم به نظر شرایط مساعدی رو فعلا داره...

این نمودار وصندوق:

همونطور که تو شکل پیداست سهم همچنان در روند صعودی به سر میبره،مقاومت 387 تومن که امروز میشه گفت پشت سر گذاشته شد،مقاومت بعدی هم حوالی 410-412 تومن باید باشه که اگه بتونه عبور کنه به نظرم حد اقل تا سقف قبلی یعنی 466 تومن صعود کنه و در صورت عبور از سقف قبلی هدف 515 تومنی اصلا دور از ذهن نیست...

به نظرم باید سهمتون رو رصد کنید،اگه نتونست از مقاومت عبور کنه تعویض به صلاحه و گرنه... ;)

امیدوارم مفید بوده باشه،سوالی بود درخدمتم...
                          پیرو تحلیل قبلی از وصندوق:

سهم متاسفانه نتونست سقف قبلی رو بشکنه واین یه مقدار کار رو سخت میکنه،به هر حال مقاومت 476 خیلی جدی میتونه ظاهر بشه برای سهم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

ببخشید خیلی پر چونگی کردم امشب،فعلا یا حق

پ.ن:سوال تکنیکالی بود در حد دانش کم خودم در خدمتم... ;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• هادی میر
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 24

سلام لطفا ذوب و شیران رو هم یه نظری بندازین . متشکرم

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

قچار :
                                هفته گذشته موج یک صعودی را به پایان رساند و در حال حاضر در موج 2 اصلاحی به سر می برد ، پایان موج 2 در قیمت 580 تومان قرار دارد که شنبه با آن برخورد خواهد داشت ، و از اواسط شنبه وارد موج 3 صعودی خواهد شد و پایان موج 3 روز چهارشنبه در قیمت 730 تومان می باشد ، سپس وارد موج 4 شده و تا محدوده 700 اصلاح خواهد داشت و در نهایت موج 5 را خواهیم داشت که تا 840 تومان پیش می رود . اتمام این 5 موج تقریبا به بیش از یک ماه زمان نیاز دارد . بیضی سبز رنگ هم که مشاهده میکنید و به زیر خط حمایت نفوذ کرده به دلیل تعدیل قیمت و تقسیم سود 28 تومانی می باشد ، یعنی در نمودار تعدیل نشده خط حمایت شکسته نشده است . اما هدف میان مدت سهم را 1000 تومان می دانم و معتقدم تا پایان امسال قچار رقم 1000 را نیز به خود ببیند

نظر

در حال کار...
                                X