کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به به به،جناب مهندس منور فرمودید کلبه درویشان رو ;)
اینم فولاژ از نظر من:
به نظرم سهم تو یه کانال نزولی کوتاه مدتی داره نوسان میکنه،حمایت پیش رو 480 تومنه که در صورت شکست میتونه تا حوالی 420 تومن هم اصلاح داشته باشه(گزینه ای که تو ذهن من پر رنگ تره،مگر اینکه سهم بتونه خودش رو به بالای خط روند نزولی،خط زرد رنگ،برسونه)...
اگه سهم بخواد از همین جاها برگرده و رشد کنه به نظرم بیشترین مشکلش باید تو محدوده ی 435 تا 455 تومن باشه(بسته به اینکه کی به خط زرد رنگ برسه...)...
مهندس جان،من که حضورا خیلی وقته توفیق زیارتتون رو نداشتم اما اینجا بیشتر به ما سر بزن،خوشحال میشیم...:x
سلام و درود
علیرضا جان این کرازی خبری توش هست؟!!!کلا نمودارش خیلی کوتاهه،ظاهرا سهم کم معامله ای بوده در گذشته اما خب حجم این دو روز اخیرش واقعا چشمک میزنه،ضمن اینکه اندیماتور هاش هم سیگنال ورود دادن چند روزیه،در صورت عبور از سقف قبلی در 150 تومن(که به نظرم میتونه عبور کنه) مقاومت 167 تومنی رو در پیش خواهد داشت...(شرمنده اما با توجه به دیتایی که ازش دارم بیشتر از این نمیشه نظری داد)
در مورد پردیس و لسرما هم این نمودارهاشون از نظر منه:
همونطور که توی نمودار پیداس،پردیس مقاومت 147 تومن(حدودا) رو در پیش داره و در صورت عبور(که به نظرم میتونه عبور کنه) میره برای مقاومت اصلیش در بازه ی 160-165 تومن...
وضعیت اندیکاتورهاش مناسبه و به نظرم تا 160-165 رو مشکلی نداشته باشه،اونجا اما باید دوباره بررسی بشه...
لسرما هم پیروی تحلیل قبلی اگه خاطرتون باشه که گفتم یا باید زود بیاد بالای 170 و یا ناگزیر به سقوط میشه،خوشبختانه تونست بیاد بالای 170 تومن بعد از یکی دو روز و بعد از اون هم از مقاومت 186 عبور کرد و حالا باید حرکت کنه به سمت مقاومت 210 تا 217 تومن...این یکی هم به نظرم با توجه به وضعیت اندیکاتورهاش باید تا 210 حداقل رشد کنه فعلا و اونجا دوباره باید بررسی بشه...
در مورد خرید کهمدا که به نظرم خرید هوشمندانه و به موقعی بوده اما فروش کسعدی رو واقعا نمیدونم چی بگم راجع بهش!از طرفی روند صعود محکمی رو شروع کرده و از طرفی هم شما تا اونجا که میدونم تو سود خوبی بودید!پس واقعا نمیشه نظری داد...
اگه ابهامی بود درخدمتم
همیشه موفق و پر سود باشی دوست خوبم.یاحق:x
محمد جان سلام و تشكر بابت زحمات
كرازي ميتونه پديده٩٢باشه،حداقل ٥٠رو ميسازه،من مدتيه كه روش كار ميكنم،د ر مورد پرديس به نظرت تحريم شدن شركت از طرف امريكا ميتونه تاثيري روي قيمت سهم بكذاره؟؟مرسي
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
محمد جان سلام و تشكر بابت زحمات
كرازي ميتونه پديده٩٢باشه،حداقل ٥٠رو ميسازه،من مدتيه كه روش كار ميكنم،د ر مورد پرديس به نظرت تحريم شدن شركت از طرف امريكا ميتونه تاثيري روي قيمت سهم بكذاره؟؟مرسي
به نظر من که نباید تاثیر چندانی بزاره،شرکت سرمایه گذاریه،صادرات یا وارداتی نداره که بخواد از تخریم ضرر کنه!البته باید بیشتر بررسی کرد...;)
منفی امروز کهمدا برام یه مقداری عجیب بود!امیدوارم زیر 320 تومن نره...
واتی حجم عجیب و غریبی زد!حدود یک پنجم سهام شناورش معامله شد!!!!
از همه عجیب تر نوع معاملات حقوقی تو وتوکا بود...
کلا امروز روز عجایب بود به نظرم!:D ;)
محمد جان هر چی سهم در نماد وتوکا عرضه شد را حقوقی خرید.وتوکا فقط یه صف خرید میخواد تا پروازش شروع بشه .بزودی این اتفاق میفته .صبر وصبر
کهمدا چون نتونست مقاومت 250 رو بشکونه نوسانگیران محترم صف فروشش کردن .الماس همدان ارزش سهامداری رو داره .مطمین هستم سهمی با بنیادی کهمدا محکوم به صعوده.....
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
چند روز پیش اشاره کردم که فلزات اساسی در استانه شروع رالی هستن،فردا اگه گروه بتونه مثبت بمونه رالی جدید رسما اغاز میشه که به نظر رالی جوندار و خوبی باید باشه...
سلام
تو زنبیل چی داری؟
من زنبیلم اینه
1.فلزی:فولای-ذوب-فولاد
2.زاگرس-شیران-واتی
+شدوص
فعلا سبد خودم اینه حیدر جان:
غبشهر
فولای
واتی
وتوکا
پردیس
به نظرم فلزی هات رو فعلا نگه دار که طبق تحلیل همین چند پست پیش فعلا تو یه رالی صعودی قرار گرفتن... ;)
منم حجم سنگینی از سبدم الان شامل فولای و وتوکا میشه(مجموعا حدود نصف سبد).... فقط حیف که این فولای رو باز نمیکنن...
واقعا مردم قم شگفت زده ام کردن!انتظار نداشتم حدود 40 درصد ارا قم به حسن روحانی باشه!باورتون نمیشه هر صندوقی که صورتجلسه اش میومد از دیدن فاصله ی ارای روحانی با بقیه چه ذوقی میکردم... ;)
دیگه همه تو هیئت اجرایی فهمیده بودن من طرفدار حسن روحانی ام!:D
واقعا مردم قم شگفت زده ام کردن!انتظار نداشتم حدود 40 درصد ارا قم به حسن روحانی باشه!باورتون نمیشه هر صندوقی که صورتجلسه اش میومد از دیدن فاصله ی ارای روحانی با بقیه چه ذوقی میکردم... ;)
دیگه همه تو هیئت اجرایی فهمیده بودن من طرفدار حسن روحانی ام!:D
سلام وعرض ادب
فکر میکنم مردم قم به عشق شما به روحانی رای دادند (( با بقیه کاری نداریم ما که عاشقتیم هم کار خودت درسته هم تحلیل های قشنگت )) به هر حال از ما گفتن بود مواظب خودت باش > ما دوست داریم همیشه شما رو همراه با تحلیها و پیشنهادات خوبتون در این تاپیک عزیز داشته باشیم
راستی اخابر را هم زیر نظر داشته باشید با هدف 490
نظر