محمد جان در صورت امکان در نمودارات ابر ایچی موکو را پاک کن تا همه بیشتر از تحلیل هایت استفاده کنیم.
<*تالار بورس قم*>
Collapse
X
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمحمد جان در صورت امکان در نمودارات ابر ایچی موکو را پاک کن تا همه بیشتر از تحلیل هایت استفاده کنیم.
راستی مهدی جان خوشحال میشم بعضی وقتا افتخار بدی و نوشته ها و تحلیل های خوبت رو اینجا هم ببینیم:xتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدومین سهمی که این روزها توجه من رو جلب کرده خبهمنه;)
سهم به زیبایی مقاومتش رو رد کرده و کندل پولبک رو هم زده،با توجه به اندیکاتورها انتظار دارم سهم بتونه تو کوتاه مدت به قیمت 200 برسه...مقاومت سهم در179 تومن خواهد بود حدودا...:)
فردا میرسیم به اولین مقاومت و اگه بتونه عبور کنه میریم برای مقاومت بعدی یعنی 205 حدودا...:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postممد جان خبهمن که پول بک نزده!!!! بعد از شکست کانال تا حالا من پول بکی ندیدم در سهم....
منظورم از پولبک شکل زیر بود،هرچند میدونم که شاید نشه به عنوان پولبک در نظر گرفتش اما تجربه به من نشون داده که این شکل کندل زدن یه جورایی پولبکه توی روند صعودی شدید...;):D
برای همین هم معتقدم که خبهمن به زودی حداقل میرسه به 200تمام سال من بی تو...
نظر
-
بابا با تجربه... دست ما بی تجربه ها هم بگیر... کلاس آموزشی بزار دمت گرم .... داداش هی فکر می کردم این ناقلا الانه که پول بک کنه... پس بگو اینجوری پول بک میزنن توی روند صعودی شدید... دستت درد نکنه.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postبابا با تجربه... دست ما بی تجربه ها هم بگیر... کلاس آموزشی بزار دمت گرم .... داداش هی فکر می کردم این ناقلا الانه که پول بک کنه... پس بگو اینجوری پول بک میزنن توی روند صعودی شدید... دستت درد نکنه.
ولی جدا وقتی یه سهمی خریدار قوی مثل ساتا داره افتش لحظه ای میشه برا همین هم کندل این شکلی بوجود میاد به نظرم...;)
به نظرت ساتا اجازه ی پولبک کلاسیک رو به سهم میده؟!;))
حالا علی الحساب تو این کندل ها رو به عنوان پولبک (البته توی بازار ایران) از من قبول کن تا تاریخ شروع کلاس های اموزش خصوصی که برات در نظر گرفتم رو بهت اعلام کنم،چه کار میشه کرد،اســـــــــتادی و هزار دردسر:D:D:D:D:D
الـــــــــــــــــــــــــــــفــــــــرار:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postممد دعا کن این سهم تا هفته دیگه پول بک نکنه والا به جای ممد غبشهری اسمت میشه ممد پول بکی!!!!
(شوخی کردم داداش....ناراحت نشو)
البته با وجود مقاومت 179،تکنیکالی احتمالش اصلا کم نیست،اما همه چیز به نظر ساتا بستگی داره...:D
اسم منم اونوقت باید بشه ممد خبهمنی...ضمن اینکه ابداع کننده ی اسمم(علی کرمی) تو تاپیک خبهمن گفته این سهم میتونه برای ما غبشهر دوم باشه...:))تمام سال من بی تو...
نظر
-
ممنون امیر جان،لطف داری
خگستر خیلی ببشتر از این قیمتها میارزه...;)
نگرانش نباش،قول میدم با دید میان مدت بهترین سود رو بهت بده،الان یه چیزی فراتر از کف قیمتیه فقط و فقط به خاطر قرار داشتن تو گروه خودرو و همینطور داشتن یه حقوقی نافرم...به دوستان پیشنهاد میکنم فقط برن دارایی مستقیم و غیر مستقیم بانک پارسیان این سهم رو بررسی کنن تا دستشون بیاد خگستر چند میارزه...;)
ضمن اینکه تکنیکالی امروز انتظار یه قرمز جانانه رو از سهم داشتم که در عمل دیدیم اینطور نشد و سهم رو خیلی خوب میخریدن(البته جو نیمه مثبت گروه خودرو هم بی اثر نبود) برای همین تقریبا میشه مطمئن شد که سهم حداکثر از استاپ 135 برمیگرده ، به همین خاطر به نظرم سهامداری گزینه ی بدی نباشه،البته بازم حتما بیشتر بررسی کنید خودتون...:)
در مورد فارس هم والا دیتایی که وجود نداره بشه تکنیکالی نظر داد،بنیاد سهم هم تا حدودی غیر شفافه،صرفا میشه بر اساس احساس و شایعات و روانشناسی بازار نظر داد...
نظر بنده هم اینه که امروز فارس لیدری بازار رو از چنگ شبندر درآورد و با توجه به اینکه حدس میزنم کلیت بازار باید رشد کنه پس فارس هم باید رشد کنه،ضمن اینکه عرضه نشدن امروز نشون داد سهم رو گرفتن دست خودی ها و میشه پیش بینی کرد که میخوان ببرنش بالا و از طرفی برای اینکه اثبات کنن فارس 995 تومن میارزیده و بازار اشتباه میکرده میشه حدس زد حداقل تا این حوالی بیارنش بالا...اما هیچ نظر قطعی نمیشه داد..
پ.ن1:من یه دونه فارس ندارم و اصلا هم قصد خرید ندارم...;)
پ.ن2:راجع به خبهمن که با مهدی عزیز صحبت کردیم موضوعی که مطرح کردم صرفا بحث روانشاسی بود و ارزش تکنیکالی نداره و اگه بنا بر اظهار نظر تکنیکال صرف باشه با توجه به کندل دوجی که سهم زده باید شاهد ریزش(هرچند کوچک) تو سهم باشیم...اما به نظرم روند خبهمن فعلا به اراده ی ساتا بستگی داره...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط امیر303 پست شده است View Postمرادی جان با سلام و عرض ادب مپنا را چگونه می بینی؟
اقا تاپیک جدید مبروک-------------
میخواستم بپرسم بعد از راه اندازی کارتون برنامه ای برای جمع کردن بچه های قمی یا احیانا کلاسی چیزی....ندارید.
لطفا اگر تصمیمی گرفتید اطلاع رسانی کنید.
ضمنا میخواستم پیشنهاد کنم از اساتیدی مثل اقای مهرورز درخواست کنید تا مطلب بزنند وما از حضورشون تواین تاپیک استفاده کنیم.
ایده راه اندازی این تاپیک بسیار خلاقانه و بجابود
ممنون
نظر
-
ذوب :
ذوب اگر بتونه بالای 3250 صف خرید بشه میره تو کانال آبی رنگ و سیگنال خرید کوتاه مدت با هدف 3800 صادر میشه.
امروز با حجم کم حدود 3.6 میلیون سهم صف خرید شد که نشونه خوبی میتونه باشه همچنین بلوک 55 درصدی ذوب 5111 قیمت خورد که نشون میده که ارزش واقعی ذوب بیش از این حرفهاست و ذوب 300 تومانی بیشتر شبیه جوکه .
کلا در گروه فلزات ذوب را بیشتر از بقیه سهم ها میپسندم به همین دلیل 20 درصد سبد را بهش اختصاص دادم .
در ضمن روند رو به رشد سود آوری ذوب را که در سال های اخیر بررسی می کردم با حساب کتاب بنده ذوب میتوه برای سال آتی 100 تومان به ازای هر سهم سود بسازه که اگر پی به ای 5 بدیم همان 500 تومان معامله بلوکی بدست میاد . پس دوستان ارزش واقعی ذوب 500 تومان می باشد نه 300 تومان .
نظر
-
در مورد خگستر باید بگم که هر روز پله ای خرید می کنم . ارزش خگستر واقعا بیشتر از اینهاست ، منتهی گروهی دارند تو سهم بازی در میارن تا مفت از چنگ ملت سهم را بیرون بکشن . سه ماه پیش سهامدار وبانک بودم اونم با قیمت خرید 250 تومان و میدونستم که وبانک بیش از 400 تومان ارزش داره ولی بخاطر همین بازی در آوردن ها سر به سر فروختم که بعدش یک جهش اساسی کرد که خیلی از فروشش افسوس خوردم . الانم میگم که خگستر بیش از 250 تومان ارزش داره و پله ای هر روز خرید میکنم و اشتباه وبانک را تکرار نخواهم کرد
نظر
نظر