<*تالار بورس قم*>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

ومعادن که فرا تر از انتظار ظاهر شد!فکر میکردم امروز فرصت ورود خوبی بده که میشه گفت نداد!!!به نظرم حرکت حقوقی(عرضه در حدود خجم مبنا) برای کمک به تثبیت سهم بالای مقاومت بود...به هر حال به نظرم داره روند میگیره و شاید هم بشه گفت دیگه گرفته....;)

لسرما هم که متاسفانه کم آورد و نتونست عبور کنه...

اما فولای و فاراک فرصت دادن،هرچند فرصت فولای کم بود اما فاراک رو میشد تو صفر یا منفی خفیف اضافه کرد و از مثبت کامل شدن اخر وقت لذت برد:)
    تمام سال من بی تو...

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

مرادی عزیز خاور روند نگرفته؟:D

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط hey پست شده است View Post
        مرادی عزیز خاور روند نگرفته؟:D
        حیدر جان حمایتهاش 53 تومن و 42 تومنه که خیلی محکمه به نظرم...

اما روندی مشاهده نمیشه!;)

دوستان شخارک و واتی و شیران و کسعدی برای گوشه سبد میان مدتی بد نیستن...بررسی با خودتون :D
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          ومعادن که فرا تر از انتظار ظاهر شد!فکر میکردم امروز فرصت ورود خوبی بده که میشه گفت نداد!!!به نظرم حرکت حقوقی(عرضه در حدود خجم مبنا) برای کمک به تثبیت سهم بالای مقاومت بود...به هر حال به نظرم داره روند میگیره و شاید هم بشه گفت دیگه گرفته....;)

اما فولای و فاراک فرصت دادن،هرچند فرصت فولای کم بود اما فاراک رو میشد تو صفر یا منفی خفیف اضافه کرد و از مثبت کامل شدن اخر وقت لذت برد:)
          فولای که بسته برای تعدیل مثبت،فاراک هم که از اون روز تا حالا حدود 18 درصد تو این بازار خونی بالا اومده...;)

ومعادن اما نتونست عبور کنه از مقاومت و حالا داره یواش یواش به قیمت های جذابی برای خرید نزدیک میشه...;)

فعلا به نظر من شخارک با دید مجمع و همینطور کسعدی با دید مجمع گزینه های خوبی هستن...

واتی و شیران هم با دید گزارش های 6 ماهه شون گزینه های خوبی هستن...

لسرما هم داره دوباره به قیمت های جذابی برای خرید میرسه، 154یه پله و 145 یه پله دیگه میشه خرید کرد...البته اینم بازی گرفتن کرسی مدیریتی داره پس باید حواستون خیلی جمع باشه...

کهمدا زیر 300 تومن رو هم که خیلی وقت پیش گفته بودم برای خرید مناسب میشه،امروز خریدش مناسب بود ، فردا هم اگه زیر 300 بدن باز هم مناسبه،با حد ضرر 288 برای خرید کم ریسکه...

شراز هم به قیمت های جذابی رسیده،به نظرم از اولین سهم هایی که با برگشتن بازار صف خرید میشه همین شراز،حواستون خیلی بهش باشه...

ببخشید خیلی پر حرفی کردم

یا حق

پ.ن:از این به بعد اینجا دوستان سوال تکنیکالی داشته باشن در خدمتم،البته در حد همین توان اندکی که دارم...;)
          تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

دوستانی که قصد خرید سهام قندی را دارند می توانند با دید دو ماهه یعنی تا پایان ماه رمضان به سبدشان سهام قندی اضافه کنند . مثبت امروز قندی ها در این بازار سراسر منفی یعنی کف قیمتی گروه قندی همین محدوده است .

تا آنجا که حافظه من یاری می کند در سه سال گذشته با رسیدن ماه رمضان و افزایش مصرف قند و شکر در کشورهای اسلامی و هم زمان با افزایش قیمت جهانی شکر سهم های قندی یک گین 100 تا 200 درصد یکی دو ماهه به سهامدارانشان داده اند . دوستان می توانند نمودار سالهای قبل سهام قندی در ماه رمضان را بررسی نمایند تا به این نکته پی ببرند . تاریخ همواره تکرار می شود .

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
              دوستانی که قصد خرید سهام قندی را دارند می توانند با دید دو ماهه یعنی تا پایان ماه رمضان به سبدشان سهام قندی اضافه کنند . مثبت امروز قندی ها در این بازار سراسر منفی یعنی کف قیمتی گروه قندی همین محدوده است .

تا آنجا که حافظه من یاری می کند در سه سال گذشته با رسیدن ماه رمضان و افزایش مصرف قند و شکر در کشورهای اسلامی و هم زمان با افزایش قیمت جهانی شکر سهم های قندی یک گین 100 تا 200 درصد یکی دو ماهه به سهامدارانشان داده اند . دوستان می توانند نمودار سالهای قبل سهام قندی در ماه رمضان را بررسی نمایند تا به این نکته پی ببرند . تاریخ همواره تکرار می شود .
              اتفاقا چند روز قبل یه بررسی از شاخص گروه قند و همینطور قپیرا داشتم(برای یه دوست بسیار عزیز) به نظر من هم رشد اصلی گروه از حدود یک ماه دیگه باید شروع بشه...

من مثبت بودن امروز و احتمالا چند روز اتی رو یه نوسان شیرین میبینم بیشتر تا رشد اصلی...;)

بحثی که با اون دوست عزیزم رو داشتم اینجا هم قرار میدم،شاید مفید بود...;)

یا حق
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

این پیام خصوصی بنده هست مربوط به چهارشنبه گذشته...

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
                ***** جان سلام

بابت تاخیر عذر میخوام

احتمال یه نوسان مثبت توی قندی ها هست اما به نظرم حدود یک ماه با رالی اصلیشون فاصله دارن،شاخص قند به وضوح نشون میده که باید یک ماه نوسانی رو در پیش داشته باشه و اگه بک ماه دیگه از نقطه ی حمایتی نشون داده شده توی نمودار برگرده میتونه یه رالی خیلی خوب رو در پیش داشته باشه،نوسان این مدتشون رو هم میشه پر کردن ظرف زمان در نظر گرفت...

دارم روی یه ایده کار میکنم که مربوط به زمانهای رشد یا افت میشه...رو چندتا سهم امتحانش کردم نسبتا بد نبوده،طبق همون ایده پایان ظرف مان اصلاح قندی ها میشه 26/6/2013 تا 03/07/2013...ببینیم رو قندی ها هم جواب میده این ایده یا نه...;)

البته یه احتمال دیگه هم وجود داره،قندی ها نوسان مثبت ندن،یه کله نزول کنن و زودتر از موعد به سطح حمایتی برسن که تو این حالت پایان اصلاح میشه 01/06/2013...

در کل من حالت اول رو ترجیح میدم چون تو حالت اول (یک ماه نوسانی و رسیدن به سطح حمایت) نهایتا شروع یه رالی خوب رو نوید میده ولی حالت دوم(همچنان سقوط بدون نوسان و رسیدن به حمایت) ممکنه تو کوتاه مدت بعد از این اصلاح یه نوسان خوب بده اما رالی درست و حسابی رو نمیشه پیش بینی کرد براش...

خوب دیگه خیلی پر حرفی کردم!:D

اینم نمودارا:

خلاصه ی اراجیفی که گفتم:

1) برگشت از همین حمایت های فعلی و رشدادامه دار(نیاز به اخبار خوب بنیادی به زودی...)

2)برگشت موقت از همین حمایتها و در ادامه باز هم نزول(حرکت نوسانی تا رسید به حمایت بعدی)==اصلاح نوسانی تا حدود پنج هفته ی اینده و بعد از اون احتمالا رالی جانانه...

3)شکستن این حمایتها و نزول تند و تیز تا حمایت بعدی==اصلاح سریع تا حدود دو هفته ی اینده و بعد از اون نوسان مناسب در کوتاه مدت

حالا با این تفاسیر به نظر شما کدوم گزینه محتمل تره؟!
                البته یه نکته هست که من چهارشنبه بهش دقت نکرده بودم،شاخص قندی ها یه مقاومت تو 4050 واحد داره که اگه فردا هم مثبت باشن عبور میکنه و اونموقع شاید بشه گفت که همین حرکتی که اغاز شده ادامه دار میشه...;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

اتفاقا چند روز قبل یه بررسی از شاخص گروه قند و همینطور قپیرا داشتم(برای یه دوست بسیار عزیز) به نظر من هم رشد اصلی گروه از حدود یک ماه دیگه باید شروع بشه...

من مثبت بودن امروز و احتمالا چند روز اتی رو یه نوسان شیرین میبینم بیشتر تا رشد اصلی...;)

بحثی که با اون دوست عزیزم رو داشتم اینجا هم قرار میدم،شاید مفید بود...;)

یا حق
                  موافقم محمدرضا و نظر خودم هم فعلا نوسان دو سه روزه می باشد ولی با توجه به کوچک بودن این گروه و داشتن سرمایه و سهام کم و احتمال تعدیل خوب در قشهد و قشیر و قپیرا ممکنه نوسان تبدیل به یک صعود شارپی شود و بازار و نوسان گیران را غافل گیر کند . این صحبت را برای کسانی گفتم که دید دوماهه دارند و در پی یک سود عالی .

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

موافقم محمدرضا و نظر خودم هم فعلا نوسان دو سه روزه می باشد ولی با توجه به کوچک بودن این گروه و داشتن سرمایه و سهام کم و احتمال تعدیل خوب در قشهد و قشیر و قپیرا ممکنه نوسان تبدیل به یک صعود شارپی شود و بازار و نوسان گیران را غافل گیر کند . این صحبت را برای کسانی گفتم که دید دوماهه دارند و در پی یک سود عالی .
                    کاملا موافقم...

راستی بودان جان اگه وقت داشتی نذار چراغ اینجا خاموش بشه!;)

پرچمُ بالا نگه دار!:D
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

کاملا موافقم...

راستی بودان جان اگه وقت داشتی نذار چراغ اینجا خاموش بشه!;)

پرچمُ بالا نگه دار!:D
                      خیلی دوست داشتم بتونم هر روز تعدادی تحلیل قرار بدم منتهی فعلا که گیر امتحانات ارشد افتادم و اصلا وقت ندارم . شما خودت استادی تحلیل بگذار تا ما هم استفاده کنیم . ;)

در نمودار دومی هم که مربوط به شاخص قند و شکر میشه شاید فعلا شاخص قصد رسیدن به خط حمایت زرد رنگ پایینی را نداشته باشد و از خط زرد یا حمایت وسطی روند صعودی بگیرد .

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

خیلی دوست داشتم بتونم هر روز تعدادی تحلیل قرار بدم منتهی فعلا که گیر امتحانات ارشد افتادم و اصلا وقت ندارم . شما خودت استادی تحلیل بگذار تا ما هم استفاده کنیم . ;)

در نمودار دومی هم که مربوط به شاخص قند و شکر میشه شاید فعلا شاخص قصد رسیدن به خط حمایت زرد رنگ پایینی را نداشته باشد و از خط زرد یا حمایت وسطی روند صعودی بگیرد .
                        پس همدردیم تقریبا!:D

درسته منم همین نظر رو دارم،در واقع مثبت امروز برگشتن از همون خط اولی بود...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• BETA
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 447

سلام...مرادی جان مطلب دیروزتو (آیا میدانید شیران طی سه سال اخیر بازدهی 33 برابری را نسیب سهامدارانش کرده است؟!!!...) یه فروم دیگه نقل قول کردن...اومدم تاپیک و دیدم..ای دل غافللل کل دیالوگ دیروز حذف شده!!! /:)
                          تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سلام،کجا نقل قول کردن؟!

آره خودمم الان دیدم همه ی پستهای دیروزم پاک شده!کاش زودتر مشکلات سایت حل میشد...
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• BETA
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 447

تاپیک چ.چ سایت ا.ت... معروف شدی ها...:))
                              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                                تاپیک چ.چ سایت ا.ت... معروف شدی ها...:))
                                جدا؟!!!:))جالب بود...

ولی خداییش دیروز کلی مطلب نوشته بودم،خیلی دلم سوخت پرید...:(
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X