کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که دنبال سهم خوب میگردن برای خرید فردا چند تا سهم خوب پیشنهاد میدم : ;)
1-کرماشا
تاثیرپذیری از تعدیل مثبت 100 درصدی شاراک و پیش بینی بازار از اینکه کرماشا هم ممکنه مثل شاراک تعدیل خوب بده.
2-شاراک
در صورت بازگشایی محدوده قیمتی 1300 خرید خوبی میتوه باشه .
3- وبانک
در صورت بازگشایی زیر قیمت 400 عالیه
4-ذوب
قیمت واقعیش بیش از این حرفهاست و الان مفته مفته به شرطی که گیر بیاد .
5-قچار و قزوین و قپیرا و قشیر و قصفها از گروه قندی
به این دلیل که تا الان گزارش قندی ها عالی بوده و احتمال تعدیل مثبت خوب در سهم های فوق زیاد است و هر لحظه ممکنه برای تعدیل ببندند . همچنین قیمت شکر بالا رفته و به دلیل اهرمی بودن این شرکت ها سودشان بشدت افزایش می یابد . هر لحظه ممکنه قندی ها مثل سیمانی ها تو صف خرید قفل شوند و 50 درصد گین بدهند . در ضمن در کشوری که گرانی بیداد میکنه و تورم شدیده بیشترین سود را شرکت های مواد غذایی میبرند چون انبارشون پر از کالاست . قندی ها هم تا دلتون بخواد قند و شکر تو انبار دارن .
6-وتوشه
زیر مجموعه هاش رشد خوبی کردند و کمتر از زیر مجموعه هاش رشد داشته و امروز مقاومت مهمی را شکست و افزایش سرمایه و سود مجمع هم داره .
7-خگستر و خبهمن
به خاطر قرار داشتن در گروه خودرویی از بازار جا موندن و با خودرویی ها اومدن پایین و خیلی مفتن .
مرادي عزيز از زمان راه اندازي اين تاپيك ديگه حرفي حديثي از روغني ها نيست
ياران غبشهر را چه شد
ياران شاراك را چه شد
چند باز مي شود
تا كجا بال مي گشايد
ياران اندوه توكا كشت مارا
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
مرادی جان با سلام و عرض ادب مپنا را چگونه می بینی؟
سلام و درود
بابت تاخیر عذر میخوام:)
همونطور که توی نمودار پیداست،حمایت 260 به زیبایی عمل کرده و سهم امروز تونسته از مقاومت 285 هم عبور کنه اما مقاومت 300 مقاومت محکمی برای سهم به حساب میاد،البته واگرایی منفی هم مشهوده،اگه سهم بتونه از سد محدوده ی 300 عبور کنه باید رشد خوبی رو از سهم شاهد باشیم...در غیر اینصورت سهم برای جذب نیروی بیشتر باید یه مقدار درجا بزنه...
با این خبری که راجع به پالایشی ها منتشر شد با توجه به جو احتمالا مثبت شنبه ی گروهش اگه 1400-1500 هم باز بشه من تعجب نمیکنم...هرچند قیمت معقولش همون 1200-1300 تومنه به نظرم...;)
سلام بر مهندس مرادی عزیز
اقا تاپیک جدید مبروک-------------
میخواستم بپرسم بعد از راه اندازی کارتون برنامه ای برای جمع کردن بچه های قمی یا احیانا کلاسی چیزی....ندارید.
لطفا اگر تصمیمی گرفتید اطلاع رسانی کنید.
ضمنا میخواستم پیشنهاد کنم از اساتیدی مثل اقای مهرورز درخواست کنید تا مطلب بزنند وما از حضورشون تواین تاپیک استفاده کنیم.
ایده راه اندازی این تاپیک بسیار خلاقانه و بجابود
ممنون
سلام،از لطفتون سپاسگذارم
انشالله برای دور هم جمع شدن بروبچه های قمی برای اشنایی بیشتر با همدیگه هماهنگی میکنیم،اصلا شاید نمایشگاه بورس بهونه ی خوبی باشه;)تا خدا چه خواهد...
در مورد کلاس هم که فعلا خودمون هم باید بریم کلاس تا یاد بگیریم;):Dاما واقعا حیفه ما اساتیدی مثل اقای مهرورز رو توی قم داریم و استفاده نمیکنیم ازشون...;)
مرادي عزيز از زمان راه اندازي اين تاپيك ديگه حرفي حديثي از روغني ها نيست
ياران غبشهر را چه شد
ياران شاراك را چه شد
چند باز مي شود
تا كجا بال مي گشايد
ياران اندوه توكا كشت مارا
بشاش جان روغنی ها که بسته ان فعلا و چیزی نمیشه گفت راجع بهشون...
شاراک هم که مزد صبوری ها رو داد بالاخره;)
وتوکا رو هم غصه اش رو نخور...انشالله وقتی از 220 رد بشه بازار صف میلیونی براش میچینه،مطمئنم...
سلام محمد جون
دو تا سهم فکر کنم روندشون عوض شده
1.بافق2.شدوص
نظرت رو اگر اعلام کنی ممنون میشم؟بویژه بافق
سلام حیدر عزیز
امیدوارم بدون نمودار از بنده بپزیرید;)
در مورد بافق امروز سهم نتونست از مقاومت جدی 1360 عبور کنه...حمایتهای سهم محدوده ی 1240...بعدی 1180 و نهایتا 1160 تومنه که به نظرم اگه سهم بره زیر 1160 تومن میتونه تا کف قبلی یعنی 850 تومن هم نزول کنه...
در مورد مقاومتهای سهم هم باید ببینیم از کجا برمیگرده تا بهتر بتونیم قضاوت کنیم...
در مورد شدوص،این سهم از عجایب بازار ماست،صرفا میتونم بگم مقاومت سهم باید حوالی 1330 تومن باشه،اما تکنیکالی ممکنه تا بالای 1500 هم رشد کنه!که البته برای خود من خیلی عجیبه اگه برسه تا اونجا ها...:D
خبهمن متاسفانه نتونست از سد 179 عبور کنه و برگشت اما حالا حمایت 160 تومن رو در پیش داره که حمایت خوبیه،ضمن اینکه در صورت برگشت از 160 اینبار واقعا پولبکش رو هم انجام داده:D(قابل توجه مهدی عزیز:)))
نکته ی مهمی که باید بهش توجه کرد اینه که همین امرزو که سهم منفی خورد 1.3 میلیون حق تقدم استفاده نشده ی سهم(بدون قابلیت فروش مجدد) روی قیمت 70 تومن معامله شد!!!به نظر میرسه داریم به اخرای بازی نزدیک میشم و با احتمال بالایی اینبار سهم از 160 تا 200 رو یه نفس بره...به شخصه اگه روی 160 از سهم حمایت بشه مجدد خرید خواهم کرد...;)
دومین سهمی که این روزها توجه من رو جلب کرده خبهمنه;)
سهم به زیبایی مقاومتش رو رد کرده و کندل پولبک رو هم زده،با توجه به اندیکاتورها انتظار دارم سهم بتونه تو کوتاه مدت به قیمت 200 برسه...مقاومت سهم در179 تومن خواهد بود حدودا...:)
از دوستان (چه قمی و چه غیر قمی) هم تقاضا دارم تو بحث ها بهمون کمک کنن،با تشکر
پ.ن:ممنونم جناب بودان،انشالله با کمک همه ی دوستان همینطور خواهد شد...:x
پ.ن2:راجع به خبهمن که با مهدی عزیز صحبت کردیم موضوعی که مطرح کردم صرفا بحث روانشاسی بود و ارزش تکنیکالی نداره و اگه بنا بر اظهار نظر تکنیکال صرف باشه با توجه به کندل دوجی که سهم زده باید شاهد ریزش(هرچند کوچک) تو سهم باشیم...اما به نظرم روند خبهمن فعلا به اراده ی ساتا بستگی داره...;)
نظر