orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samira2121
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 55

آقای orumbourse اگر امکان داره روی کاما هم یک نظری بدهید. من دیروز و امروز خریدمش.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

امروز هر کسی رکیش تو 4درصد مثبت اردر خرید میذاره، عرضه میشه منم یه پله دیگه خریدم ،اگه فردا بتونه با صف خرید تا آخر معاملات بمونه فکر کنم هدف حداقلی 1300تومن خواهد داشت.
      تو اون شرایط اون خط مقاومتی که تو نمودار دیروزی گذاشته بودم شکسته میشه.
      ببینیم فردا چی پیش میاد
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• su6iant
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 25

جناب orumbourse ، توی قندیا چرا امروز فقط قشیر و قشرین منفین ؟ جالبه که دوتاشونم افزایش سرمایه در پیش دارن!
        با سپاس

نظر

• samira2121
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 55

آقای orumbourse اگر امکان داره روی
          کاما
          هم یک نظری بدهید. من دیروز و امروز خریدمش.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط samira2121 پست شده است View Post
            آقای orumbourse اگر امکان داره روی کاما هم یک نظری بدهید. من دیروز و امروز خریدمش.

کاما اون روز من گفتم این فروشنده نداره و امروز هم تقاضا براش تو بالاترین قیمت هست.ولی باید توجه داشت کاما یه مقاومت گردن کلفت تو این محدوده قیمتی داره 1070تا 1080تومن.خیلی قویه،ممکنه کمی اذیت کنه اگه نتونه ازش رد بشه.
            اما من براش یه هدف 1500تومن میبینم ولی با رد شدن مقاومت های 1080تومن و 1140تومن.اینها رو رد نکنه کمی اذیت خواهد کرد ولی تا زمانیکه زیر 1000تومن نیومده پتانسیل حرکت تو کوتاه مدت همچنان پابرجاست
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط su6iant پست شده است View Post
              جناب orumbourse ، توی قندیا چرا امروز فقط قشیر و قشرین منفین ؟ جالبه که دوتاشونم افزایش سرمایه در پیش دارن!
              با سپاس

نمیدونم پیگیر معاملاتشون نیستم شرمنده.

.
              .
              .
              .
              باز دوباره فولاد رفت مثبت ،ذوب هم براش فشار تقاضا اومد

نظر

• امیرعلی56
                عضو جدید
                • Aug 2013
                • 18

سلام جناب orumbourse
                بین خرید شیران و شپدیس مرددم.
                کدوم رو مناسب می دونید؟
                البته الان جم دارم و میخوام با یکی از اینها عوض کنم
                با تشکر

نظر

• samira2121
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 55

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

کاما اون روز من گفتم این فروشنده نداره و امروز هم تقاضا براش تو بالاترین قیمت هست.ولی باید توجه داشت کاما یه مقاومت گردن کلفت تو این محدوده قیمتی داره 1070تا 1080تومن.خیلی قویه،ممکنه کمی اذیت کنه اگه نتونه ازش رد بشه.
                  اما من براش یه هدف 1500تومن میبینم ولی با رد شدن مقاومت های 1080تومن و 1140تومن.اینها رو رد نکنه کمی اذیت خواهد کرد ولی تا زمانیکه زیر 1000تومن نیومده پتانسیل حرکت تو کوتاه مدت همچنان پابرجاست
                  ممنون از پاسختون.
                  به نظر شما سود 50 تومانی سه ماهه 92 ( پوشش 35 درصد) در مقابل 15 تومانی سه ماهه91 و گزارش خوب شش ماهه باعث نمیشه این مقاومت رو رد کنه؟

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

دوست من خريد وگستر چظوره؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط امیرعلی56 پست شده است View Post
                      سلام جناب orumbourse
                      بین خرید شیران و شپدیس مرددم.
                      کدوم رو مناسب می دونید؟
                      البته الان جم دارم و میخوام با یکی از اینها عوض کنم
                      با تشکر
                      شیران که اصلا رشدی نداشته ولی خب شپدیس بازهم یه 20درصدی اومده بالا.
                      من روی شیران فعالم.شپدیش 2050تا 2030تومن و2170تومن و 2230تومن مقاومت های پیش روی سهم هست. حمایت و حدضرر 1900تومن.
                      اگه قرار باشه پتروشیمی ها برند بالا بیشترشون بستگی به اینکه چه نوع محصولی تولید میکنند میرند بالا.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/01, 11:25.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط samira2121 پست شده است View Post
                        ممنون از پاسختون.
                        به نظر شما سود 50 تومانی سه ماهه 92 ( پوشش 35 درصد) در مقابل 15 تومانی سه ماهه91 و گزارش خوب شش ماهه باعث نمیشه این مقاومت رو رد کنه؟
                        بنظرم با متوقف شدن برای تعدیل مثبت (اگه میخواد تو شش ماه بده)راحتتر بتونه این مقاومت رو بشکنه تا روی تابلوی معاملات.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          دوست من خريد وگستر چظوره؟
                          نمودارش رو ندارم .شرمنده

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

تو شیران یه معامله با حجم دو میلیونی روی 3280تومن سریع انجام گرفت

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

شیران 3320تومن رو بشکنه براش فشار خرید مضاعفی میتونه بیاره، هرچند این معامله با حجم دو میلیونی روی 3280تومن نخواهد گذاشت پایانی زیاد بالا بیاد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

هرچقدر قیمت شیران میاد بالا برای واتی خریدار بیشتری میاد .الان واتی نزدیک صف خریده
                                احتمال صف خرید شدن هر دوشون امروز زیاده

نظر

در حال کار...
                                X