orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.n88
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 49

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    سهام آفتابه سازی هم رشد کرد ولی این وسپه تکونی نخورد .سهامدار عمده هم اینقدر بی لیاقت
    از شبریز ما که بدتر نیست آقا سجاد

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

حواستتون به صف فروش ساراب و سپاها و سایر سیمانیها باشه زیاد پرحجم نیستند .با برداشتن صف فروش یه پله بخرید
      ساراب که صف خرید شده ،سپاها هم بالای 3درصد مثبت معامله میشه.امیدوارم این مثبتشون تداوم داشته باشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

یه فشار خرید اندک بیاد میتونه این شیران ما رو صف خرید بکنه و ما رو بسی خوشحال .هرچند این شیران زمان بسیار نامناسبی رو برای صعود انتخاب کرده .احتمال میدم شاید بازار هفته اینده ،شاخص منفی شروع بشه
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

یه فشار خرید اندک بیاد میتونه این شیران ما رو صف خرید بکنه و ما رو بسی خوشحال .هرچند این شیران زمان بسیار نامناسبی رو برای صعود انتخاب کرده .احتمال میدم شاید بازار هفته اینده ،شاخص منفی شروع بشه
          صف خرید شد همین شنبه روی 3180تومن خریدیم حالا من باز گرون خریدم میشد روی 3150تومن هم خرید.
          .
          .
          .
          .
          .
          پرتفوی وبیمه اومده رو کدال 77درصد سرمایه گذاری توی املاک داره ،بیشتر سرمایه "ذاریش خارج از سهام بورسی هست. من زیاد پایینی براش نمیبینم ولی شما با شکست 155تومن اقدام کنید

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

شیران ما به کنار... تکلیف این وسپه ما چیه؟
            1 تومن میره تو سود...5 ریال پس میکشه!
            3 تومن میره تو ضرر... 1 تومن میره تو سود!
            والا خسته کردن همه ی بچه ها رو
            تکنیکال هم بر نمیداره به نظر من...چون حقوقی سهم نوسانگیر شده!
            باز هم خدا پدر ذوب رو بیامرزه که اگه حول و حوش 400 میچرخه ..لااقل تو این محدوده برای نواسانگیری کم نظیره
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

فباهنر صف فروش شده ولی من باور نمیکنم .بنظر من این سهم زیاد پایینی نداره.باید رصد بشه با جمع شدن صف فروش یه پله اقدام بشه من برای میان مدت فباهنر رو بالای 385تومن میبینم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                شیران ما به کنار... تکلیف این وسپه ما چیه؟
                1 تومن میره تو سود...5 ریال پس میکشه!
                3 تومن میره تو ضرر... 1 تومن میره تو سود!
                والا خسته کردن همه ی بچه ها رو
                تکنیکال هم بر نمیداره به نظر من...چون حقوقی سهم نوسانگیر شده!
                باز هم خدا پدر ذوب رو بیامرزه که اگه حول و حوش 400 میچرخه ..لااقل تو این محدوده برای نواسانگیری کم نظیره
                بابا ولله بالله تمامی سهم ها تکنیکالی حرکت میکنند منتها ما سواد تکنیکیالی نداریم ،اسم خودمون رو هم گذاشتیم چارتیست،ولله
                من چند بار گفتم مقاومت 240تومن مهمه براش .دقیقا از اونجا برگشته .الان من 228تومن زوم کردم ببینیم میتونه برگرده یا نه؟
                بازار هفته بعد خوب باشه میتونه.حالا شما اینقدر صبر کردید ،یه یک سال هم صبر کنید دیگه:D

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

دوست عزيز
                  يه سهمي هست 2تا خريدار داره با 2 تا فروشنده امروز؟ به نظرت معنيش چي ميتونه باشه؟
                  مرسي
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    دوست عزيز
                    يه سهمي هست 2تا خريدار داره با 2 تا فروشنده امروز؟ به نظرت معنيش چي ميتونه باشه؟
                    مرسي
                    معنیش اینه که دو نفر خودشون هم خریدارند هم فروشنده.:D
                    حالا این سهم اسم نداره یا جز اسرار خیلی محرمانه هست؟

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

بابا ولله بالله تمامی سهم ها تکنیکالی حرکت میکنند منتها ما سواد تکنیکیالی نداریم ،اسم خودمون رو هم گذاشتیم چارتیست،ولله
                      من چند بار گفتم مقاومت 240تومن مهمه براش .دقیقا از اونجا برگشته .الان من 228تومن زوم کردم ببینیم میتونه برگرده یا نه؟
                      بازار هفته بعد خوب باشه میتونه.حالا شما اینقدر صبر کردید ،یه یک سال هم صبر کنید دیگه:D
                      :D
                      بله تکنیکالی حرکت میکنند.... و میشد 240 رو رد کنیم که حقوقی جوانمرد در نقابی از رابینهود ظاهر شد و سهم رو بین همه ی فقرا تقسیم کرد.... البته برای اینکه نقش رابینهود رو کامل بازی کرده باشه بعدا دوباره خرید!
                      گویا رابینهود هم نوسانگیر بوده!

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

شسينا
                        فكر كنم سهم خوبي است. نظري داري روش؟
                        معنیش اینه که دو نفر خودشون هم خریدارند هم فروشنده.:D
                        حالا این سهم اسم نداره یا جز اسرار خیلی محرمانه هست؟
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          دوست عزيز
                          مرسي
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

فراور یه مقاومت روند نزولی بلند مدت قوی داره روی محدوده 725 تا 735تومن این رو بشکنه و بتونه بالای این دوام بیاره 1000تومن رو هم میتونه ببینه

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

درود
                              خسته نباشی سجاد جان
                              نظرت در مورد ثغرب چیه؟به نظر میرسه یک پله برای خرید خوب باشه
                              در مورد کرمانشا هم نظر بدی ممنون

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

امروز اصلا حواسمون به رکیش نبود ،ناسلامتی سهامدارش هستیم.خوب معامله شده همچنان امیدور به صعود هستیم

نظر

در حال کار...
                                X