orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    کارخانه کاغذ پارس به «محمدجواد مقدم» تحویل شد/ فروش 77میلیارد تومانی پارس

[/COLOR]
    با سلام
    سایت خود شرکت هم امروز عصر ساعت حدود 17 خبر رو قرار داد

واتی خبرهای دیگری هم دارد از فروش دیگر زیر مجموعه های غیر بورسی گرفته تا افزایش سرمایه!
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
      سلام orumbourseعزیز...
      بابت تاپیک خوبتون و نظرات کارشناسیتون بهتون تبریک میگم و همیشه خواننده مطالب و دید خوبتون هستم...امیدوارم همیشه موفق باشید...
      در مورد شکربن چند روزیه ذهنمو درگیر کرده و با توجه به سودهای بسیار مناسبی که زیر مجموعه ها ساخته به نظرم از دید بنیادی پتانسیل رشد خوبی حداقل تا1000ت را داره...اما هنوز از دید تکنیکالی شک دارم روند نزولیش و شکونده باشه(البته امروز با حجم خوبی از یکی از مقاومتش گذشت...)به نظرتون با شکست600 وارد فاز صعودی قوی میشه...؟
      پیشاپیش از پاسختون ممنونم
      درود

در مورد شکربن ،من روندش رو خوب دیدم ،بنظرمن خیلی خوب حرکت میکنه البته ممکنه ما با یه موج شارپ طرف نباشیم و موج های اصلاحی کوچیکی هم داخلش داشته باشیم ولی در کل روندش رو به بالا خواهد بود .فکر نمیکنم دیگه قیمت های پایین گذشته رو ببینیم. فردا پس فردا به اون مقاومت 600تومن خواهد رسید مطمئنا یه واکنشی به اون مقاومت خواهد داشت ولی من تصورم اینه که شکستنش محتمل خواهد بود شاید در برخورد بار اول نتونه و اندکی مثلا یه20-30تومنی عقب نشینی کنه ولی دوباره برمیگرده برشکستنش و میشکنه.
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/01, 22:22.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        با سلام
        سایت خود شرکت هم امروز عصر ساعت حدود 17 خبر رو قرار داد

واتی خبرهای دیگری هم دارد از فروش دیگر زیر مجموعه های غیر بورسی گرفته تا افزایش سرمایه!

درود

درسته پیگیر اخبار فروش شرکت های زیان ده واتی هستم و شنیدم که همین فصل پاییز هم واتی میخواد دو تا شرکت دیگه از زیر مجموعه هاش رو هم واگذار کنه.
        که همگی تاثیرات خوبی روی سود واتی خواهد گذاشت
        من با توجه به مالکیت 17درصدی ولصنم در وآتی منتظر تاثیرات این خبر بر روی ولصنم هم هستم.تو صورتهای مالیش هم دیدم سود نقدی واتی رو 15تومن اعلام کرده که با بالا رفتن پیش بینی سود واتی و تقسیم سود نقدی 40درصدی واتی ،قطعا سود ولصنم هم افزایش خواهد یافت.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/01, 22:28.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• masoud ramezani
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 587

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          سلام orumbourseعزیز...
          بابت تاپیک خوبتون و نظرات کارشناسیتون بهتون تبریک میگم و همیشه خواننده مطالب و دید خوبتون هستم...امیدوارم همیشه موفق باشید...
          در مورد شکربن چند روزیه ذهنمو درگیر کرده و با توجه به سودهای بسیار مناسبی که زیر مجموعه ها ساخته به نظرم از دید بنیادی پتانسیل رشد خوبی حداقل تا1000ت را داره...اما هنوز از دید تکنیکالی شک دارم روند نزولیش و شکونده باشه(البته امروز با حجم خوبی از یکی از مقاومتش گذشت...)به نظرتون با شکست600 وارد فاز صعودی قوی میشه...؟
          پیشاپیش از پاسختون ممنونم
          با اجازه از orumbourseعزیز...
          محمد جان با نظرتون موافقم که شکربن بنیادی خوبی داره و روند کلی سهم صعودی میباشد
          مقاومت اول سهم 560 بود که به راحتی رد کرد و صف خرید تشکیل داد
          مقاومت دوم سهم 605 تومان میباشد
          که در صورت حمایت و تثبیت بالای 605 ورود به سهم می تواند با هدف 705 و 830 خوب باشد
          البته من این سهم را در محدوده 420-430 سوار شدم و در صف خرید دیروز با هدف شناسایی سود خارج شدم

نظر

• *وطن*
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 37

سجاد جان
            واقعا حس روانشناسی شما از سهم ها وبازار و تحلیلهایتان بنظر اینجانب و فکر کنم اکثر دوستان
            در بین تحلیلگران از بهترین ها میباشید و مهمتر جز پاکترین انها و بخصوص در زمان بازار هم تحلیل
            خود را در اختیار دیگران قرار میدهد. وظیفه خود میدانم از شما تشکر کنم@};-
            از دوستان هم تقاضا دارم در زمان/تعداد/ ونوع سوالات دقت نماییم تا همگی با توجه به این که سجاد جان
            بدون هیج چشم داشتی اطلاعات و وقت خود را در اختیار ما قرار میدهند بهترین استفاده را نماییم.

نظر

• masoud ramezani
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 587

orumbourse عزیز سلام

لطفا نظر خودتون را در مورد روند و اهداف وصندوق اعلام میفرمایید
              دوستان و اساتید بزرگ هم راهنمایی بفرمایند
              با تشکر

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

یه چند روزه که شاخص کل بصورت پیوسته داره مثبت میخوره، این احتمال وجود داره که شاخص کل برای نفس چاق کنی هم که شده در برخورد با مقاومت های پیش رو ،یه دو سه روزی منفی رو هم تجربه کنه .فعلا که این روزها مثبت میخوره و جای نگرانی نداره ولی باید تمام احتمالات رو در نظر داشت

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در مورد کروی من سوابق معاملاتیش رو بررسی کردم.
                  اون طوری که نمودار نشون میده کروی حدود سه ساله که در یک کانال افقی گیر کرده کف این کانال بین 160تا 183تومن بوده و سقف کانال بین 345تا 387تومن بوده و در طول این چندین سال امواجی از کف کانال تا سقف کانال داشته که طول موج های زمانی این امواج معمولا 4ماه و بعضی وقتها تا 7ماه بوده.
                  من فکر میکنم که خیلی مدته که داخل این کانال بازی میکنه و وقتشه که این کانال خارج بشه.
                  فعلا سهم تو ریل صعود پایدار نیفتاده ولی با شکست مقاومت خیلی مهم محدوده 250تومن تا 255تومن وارد روند صعودی میشه مقاومت های محدوده 280تومن تا300تومن خیلی مهم می باشد.
                  من فکر میکنم در طول زمانی ذکر شده در بالا میتونه یه موج صعودی داشته باشه،اگر قیمت های جهانی یاری کنه میتونه خودش رو از این کانال خارج کنه .

تحلیل زمانی ما درست درآومد،15اردیبهشت این تحلیل رو زدیم

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

نمیدونم مردم چرا میترسند سهم بنیادی خوب مثل شیران یا بقیه سهام بنیادی رو برند تو صف خریدش،حتما باید سهم زیان ده مثل خودرو باشه تا برید تو صفش و صف خرید صد میلیونی تشکیل بدید؟!

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

واتی متوقف شده،پیغام ناظری من ندیدم ولی اگه متوقف شده باشه قطعا بخاطر تاثیر فروش کاغذ پارس بر روی سود پیش بینی شده اش خواهد بود.
                      خوشحال شدم. مطالب دو سه روز قبل بیشتر در مورد شیران و واتی بوده

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

فکر کنم باید برای ولصنم هم خریدار بیاد

نظر

• najafi613
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 62

سلام نظر شما در مورد غشان چیه

مقاومت 700 تومان رو که قبلا فرموده بودید با قدرت شکست
                          [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

فکر کنم باید برای ولصنم هم خریدار بیاد
                            خوبه دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید براش صف خرید تشکیل دادند البته ما سه چها روزه در مورد ولصنم مطلب می نویسیم.
                            من واقعا تو ارسال مطالب مشکل اساسی دارم.

نظر

• erfanslash
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 762

سجاد جان خدا قوت
                              ما خیلی تلاش کردیم به بچه ها بگیم واتی بخرید و اخبار دسته اول دادیم و گفتیم سهمتون ارزشمنده قیمت سهم این جاها نیست سهامداری کنید
                              خیلی ها جا ماندند ولی تبریک میگم به سهامدارای واقعی واتی

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

بازار واقعا خیلی پرنوسان شده ،یه روز صف خرید یه روز منفی.یه روز صف فروش یه روز مثبت!
                                نمیدونم شایدهم این شیوه جدید برای رد کردن حقیقی ها باشه.

نظر

در حال کار...
                                X