orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

نیم ساعت از معاملات گذشته ولی من هنوز نتونستم مفید انلاین رو باز کنم.بنظرم مشکل از مروز گر من باشه.
    بازار اونطور باید مثبت قوی نیست.
    یه فشار خریدی روی وسپه احساس میشه ولی نتونسته ببره به صف خرید ،همینطور روی وبیمه و سپاها فشار خرید احساس میشه
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سیدامیر
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1668

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      کاما هم داره به مقاومت هاش واکنش نشون میده ولی هیچ عقب نشینی زیادی نمیکنه این نشونه خوبیه ولی باید دید بالاخره میتونه بگذره یا نه؟
      سلام ..
      جتاب سجاد فکر کنم فشار خریدی برای سهم اومده ..
      من هم کمی خریدم ..
      از نظر بنیادی هم سهم خوبیست..
      خواستم نظر شما را هم بدانم..
      با تشکر و آرزوی موفقیت..

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

نیم ساعت از معاملات گذشته ولی من هنوز نتونستم مفید انلاین رو باز کنم.بنظرم مشکل از مروز گر من باشه.
        بازار اونطور باید مثبت قوی نیست.
        یه فشار خریدی روی وسپه احساس میشه ولی نتونسته ببره به صف خرید ،همینطور روی وبیمه و سپاها فشار خرید احساس میشه
        صبح به خیر و خوش آمدی دوست من
        مفید من هم امروز درست کار نمیکنه....قطعی و وصلی،کندی سیستماتیک که باعث میشه فکر کنی کامپیوتر خرابه،و همینطور آپ دیت نکردن مرتپ قیمت آخرین خرید
        موفق باشی
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
          سلام ..
          جتاب سجاد فکر کنم فشار خریدی برای سهم اومده ..
          من هم کمی خریدم ..
          از نظر بنیادی هم سهم خوبیست..
          خواستم نظر شما را هم بدانم..
          با تشکر و آرزوی موفقیت..
          آره سهم خوبیه تعدیل هم داره ولی روند حرکتی متعادلی نداره یعنی یه روز با شتاب یه روز کم شتاب ،ولی در کل جهتش رو به بالا بوده .اون مقاومت هایی که گفتم رو در نظر بگیر.الان خاطرم نیست کدوم ها بود ولی پست قبلی نوشتم.
          در کنار کروی و فاسمین و کبافق و فراور این هم مثبت خواهد بود بنظرم گروه روی میتونند قیمت های خوبی ببینند.روند صعودی بیشترشون رو پسندیدم
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            صبح به خیر و خوش آمدی دوست من
            مفید من هم امروز درست کار نمیکنه....قطعی و وصلی،کندی سیستماتیک که باعث میشه فکر کنی کامپیوتر خرابه،و همینطور آپ دیت نکردن مرتپ قیمت آخرین خرید
            موفق باشی
            صبح بخیر

اصلا من نمیتونم بازش کنم.

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

سجاد عزیز و همکاران گرامی
              درود بر همه شما عزیزان..........................
              سرمايه‌گذاري سپه از جمله شرکت‌هاي فعال در صنعت واسطه گري مالي است که بر اساس آخرين گزارش بورس، به .................لحاظ نقدشوندگي .......................در بين شرکت‌هاي سرمايه‌گذاري .................موقعيت ممتازي ...............دارد.
              معمولا نوسانات قيمت سهام سرمايه‌گذاري سپه با گروه سنگ‌آهني همراستا است.......در مجموع ارزش سهامداری میان مدت را دارد

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

واقعا این وسپه سهم اذیت دهنده ای هست ولی من اینجور سهم ها رو خوب می شناسم.شما مطمئن باشید یه روز بی مقدمه در چنان صف خریدی خواهد بود که اصلا حجم مبنا رو هم نخواهند داد.
                خاک تو سر این وبیمه و سپاها ،هر دو صف خرید شدند اینها باید از خیلی وقت پیش صف خرید می شدند.وبیمه همچنان مقاومت 155تومن رو در پیش رو داره.

نظر

• mehdipour2000
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 406

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                  غشان سهمی که با p/e 2.5 معامله میشه....
                  لسرما سهمی که با p/e 2.9 معامله میشه...
                  سغرب سهمی که با p/e 2.6 معامله میشه...

فسرب حقوقی میفروشه ولی خریدار داره....
                  9 مهر

سلام
                  و حالا فسرب با دوقلوش داره به 320 نزدیکتر میشه فردا ممکنه متعادل بشه با نزدیک شدن به مقاومت 290 .البته باید ببینیم با صف بسته میشه فردا هم! یا نه. هدف این دوقلو 320 ( سقف کانال نزولی دوساله) شایدم این کانال رو شکست و به 350 ( تکمیل abcd) یا 450 برسه. مکدی که دوروزه تغییر فاز داده و خوش بینی نشون میده. تا خدا چی بخواد
                  تحلیل رایگان
                  اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                  توییتر: m_mehdipour

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

واقعا این وسپه سهم اذیت دهنده ای هست ولی من اینجور سهم ها رو خوب می شناسم.شما مطمئن باشید یه روز بی مقدمه در چنان صف خریدی خواهد بود که اصلا حجم مبنا رو هم نخواهند داد.
                    خاک تو سر این وبیمه و سپاها ،هر دو صف خرید شدند اینها باید از خیلی وقت پیش صف خرید می شدند.وبیمه همچنان مقاومت 155تومن رو در پیش رو داره.
                    در تایید نظر شما در خصوص ...وسپه .....
                    نیز عرض کنم که این سهم از ان دسته سهامی است که بازیگران ان به دنبال ایجاد سردرگمی سرمایه‌گذاران حقیقی سهم و از دست دادن اعتماد سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری کوتاه مدت هستند ......تا بی مقدمه بازی خودشو شروع میکنه ........

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

وتوکا رو هم دیدم تو سایت ها در موردش بحث میشه ،من دیروز یا پریروز بود تکنیکالش رو دیدم ،بنظرم کوتاه مدتش کمی اصلاح اومد که معاملات امروز هم عملا همینطور شد،حالا ببینیم این تا کجا اصلاح میکنه؟زیاد بلند نخواهد بود باید روش وقت بذاریم ببینیم تا کجا میاد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

من بعید میدونم کوتاه مدت این خودرویها فشار خرید قابل ملاحظه ای داشته باشند بنظر میاد اصلاح میتونه داشته باشند تا صعود.
                        ولی بانکیها میتونند تو یه رنج قیمتی درجا یا نوسان بکنند تا زمان صعود دوباره برسه.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

شاخص هم اگه دقت کنید از صبح نمیتونه بیشتر از 175واحد بالا بزنه بین 150تا 175واحد مثبت گیر کرده.
                          البته ما صف های خریدی داریم که میتونه عرضه اونها ،شاخص رو کمی بالا ببره مانند شبندر و رمپنا ولی در کل خیلی کم جون هست

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

این سابقه معاملات ..شیران را نگاه می کردم......عین نوار قلب شده........4 روز منفی یک روز مثبت //////2 روز منفی 4 روز مثبت//////ببینیم دوباره میتونه با تقاضا و صف خرید روبرو بشه یا نه؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                              این سابقه معاملات ..شیران را نگاه می کردم......عین نوار قلب شده........4 روز منفی یک روز مثبت //////2 روز منفی 4 روز مثبت//////ببینیم دوباره میتونه با تقاضا و صف خرید روبرو بشه یا نه؟
                              شیران به یه مقاومت رسیده بخاطر همون داره عکس العمل نشون میده.
                              من فکر میکنم تو شیران کمی صبر بد نباشه اونقدر فرشنده نداره ،این فروشنده ها هم بیکار هستند داره اردر فروش میذارند.فروشنده قوی فعلا من ندیدم
                              اون روز هم گفتم این زمان بسیار نامناسبی رو برای صعود انتخاب کرده ولی در کل بازهم میره بالا

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

درود
                                خدا قوت سجاد جان
                                به نظر میرسه کرمانشا و خراسان هم دیگه کم کم باید صعود رو شروع کنند،نظرتان چیست؟

نظر

در حال کار...
                                X