orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Diyako
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 170

سلام

بررسی و نگاهتون از بازار عالی بود دقیقا" همونطوری که گفتین کردین عمل کرد لذت بردم .

میخواستم بپرسم والبر به نظرتون احتمال پولبک به کانال نزولی که شکسته میبینین یا باز هم رشد میکنه چون صفش رو دو بار دادن .

ممنون

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

مداران پس از افزایش سرمایه 250درصدی با سود 235ریالی سرمایه جدید بازگشایی میشه.
      رصدش کنید اگه قیمت پایینی بود فکر میکنم بشه نوسانی گرفت. حجم معاملات و الگوی شمعی مد نظر باشه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
        سلام

بررسی و نگاهتون از بازار عالی بود دقیقا" همونطوری که گفتین کردین عمل کرد لذت بردم .

میخواستم بپرسم والبر به نظرتون احتمال پولبک به کانال نزولی که شکسته میبینین یا باز هم رشد میکنه چون صفش رو دو بار دادن .

ممنون
        درود

فکر میکنم تا روز دوشنبه کاهش قیمتی از سوی والبر نباشه ولی از روز دوشنبه با توجه قیمت دتولید تحت تاثیر قرار میگیره،اگه قیمت خوبی عرضه بشه مطمئنا روی والبر تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت.
        هرچند الان صف خرید رو دادند ولی من فکر میکنم فردا و روز دوشنبه بالاتر از این قیمت ها باشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• space_mohamad
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 313

یعنی حالا شاخص پولبک زد و میره به طرف 55000 ؟؟؟ .... همه ی اخبار که به نفع بازار شده و قیمتها هم که جذاب ... یعنی می خواد باز اصلاح بکنه ؟؟
          ممنون
          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
            یعنی حالا شاخص پولبک زد و میره به طرف 55000 ؟؟؟ .... همه ی اخبار که به نفع بازار شده و قیمتها هم که جذاب ... یعنی می خواد باز اصلاح بکنه ؟؟
            ممنون
            درود

اول اینکه بیاید این موضوع رو یاد بگیریم که قیمت سهام و یا شاخص میتونه بعضی وقتها مانند موجودات زنده گوش داشته باشه و برای هر خبر که اون رو تاثیر بده واکنش نشون بده.
            یعنی شما اگر خبر بدی رو به سهم بدی میتونه سهم اون رو شنیده و واکنش منفی نشون بده و یا برعکس اون.
            ولی موضوعی که باید مورد توجه فعالین بازار قرار بگیره اینه که هر وقت خبر خوب یا بدی اومد و قیمت سهام واکنشی نشون ندادند یعنی اینکه اون روند قبلی هنوز قدرت داره و این خبرها برایش تاثیر بالایی نمیذارند.
            شما این همه خبر خوب برای بازار می بینید ولی بازار امروز نشون داد که نمیخواد به اون حرفها گوش کنه و راه خودش رو میره،پس میتونیم اینطور برداشت کنیم که فعلا خریداران به این اخبار واکنش مثبتی نشون نمیدند و از این اخبار اشباع شدند.
            در این حالت یا باید قیمت ها باز هم افت کنه و یا زمان بگذره و مستندات بنیادی سود بتونه خریداران رو قانع کنه.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              مداران پس از افزایش سرمایه 250درصدی با سود 235ریالی سرمایه جدید بازگشایی میشه.
              رصدش کنید اگه قیمت پایینی بود فکر میکنم بشه نوسانی گرفت. حجم معاملات و الگوی شمعی مد نظر باشه

من روی این قیمت ها بالای 200تومن قصد خرید مداران رو ندارم.از نظر من قیمت بالاست.خیلی ازسهم بهتر از اون رو میشه با چند روزی صبر خرید.
              شاید تو این قیمت ها هم یه گینی بده ولی من نمیخرم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

بعضی از سهم ها مانند فملی حمایت میشه،بذارید ببینیم میتوه بقیه بازار رو تحت تاثیر قرار بدن یا نه؟
                فارس ،شبندر ،رمپنا اینها حرکت نکنند وضعیت بازار همینجوریه.

نظر

• space_mohamad
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 313

درود

اول اینکه بیاید این موضوع رو یاد بگیریم که قیمت سهام و یا شاخص میتونه بعضی وقتها مانند موجودات زنده گوش داشته باشه و برای هر خبر که اون رو تاثیر بده واکنش نشون بده.
                  یعنی شما اگر خبر بدی رو به سهم بدی میتونه سهم اون رو شنیده و واکنش منفی نشون بده و یا برعکس اون.
                  ولی موضوعی که باید مورد توجه فعالین بازار قرار بگیره اینه که هر وقت خبر خوب یا بدی اومد و قیمت سهام واکنشی نشون ندادند یعنی اینکه اون روند قبلی هنوز قدرت داره و این خبرها برایش تاثیر بالایی نمیذارند.
                  شما این همه خبر خوب برای بازار می بینید ولی بازار امروز نشون داد که نمیخواد به اون حرفها گوش کنه و راه خودش رو میره،پس میتونیم اینطور برداشت کنیم که فعلا خریداران به این اخبار واکنش مثبتی نشون نمیدند و از این اخبار اشباع شدند.
                  در این حالت یا باید قیمت ها باز هم افت کنه و یا زمان بگذره و مستندات بنیادی سود بتونه خریداران رو قانع کنه.
                  ممنون ... کاملا" صحیح میفرمایید ولی افقهای بازار همگی روشن هستند ... از طرفی تمام بازارهای موازی در حالت رکود به سر میبرند و اولویتهای اصلی دولت هم ثابت نگه داشتن اون بازارهاست
                  که خداییش هم واقعا" توی این کار تا به حال موفق بوده ... اگه این اخبار جنگ و.. توی دولت احمدی نژاد میشد ، دلار شاید تا 5000 ویا بیشتر هم میرفت ولی تونستند به زیبایی کنترلش کنند و نشون دادند میتونن این کار را برای مدتها انجام بدن .. که برای بازار عالیه
                  از جهتی نرخ سود بانکی افزایش پیدا نکرد که این هم برای بازار خیلی مفیده .. از همه مهمتر امید پیدا کردن سهامداران به سود آوری و رفع تحریمها و آرامش سیاسی و اقتصادی است که مهمترین بخش زمینه ی یک بازار بورس مثبت است ... چه سهامدارن و سرمایه گذارانی که این سالها به علت ناامیدی به اوضاع مملکت ، به کشورهای دیگه رفتن و در این میان پولهای بسیاری از گردش پول کشور خارج شد ..
                  دید دولت به بورس هم که خوشبختانه ، مثل بعضی کاندیدها نیست که میگفتن پول بورس حرومه یا ...
                  تمام اتفاقات میان مدتی و بلند مدتی بازار بورس بسیار مثبته و چشم انداز بازار خیلی امیدوار کنندس ... ولی شاید کوتاه مدت و از نظر تکنیکالی یکم اذین کنه /:.Heart.:/
                  "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• mosyjoon
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 31

سلام
                    نظرتون درباره قیمت ورود به کگاز و شکربن چیه؟
                    همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

درود

واقعا زیبا گفتی!!! چش مایی سجاد خان !!!
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Diyako
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 170

درود

فکر میکنم تا روز دوشنبه کاهش قیمتی از سوی والبر نباشه ولی از روز دوشنبه با توجه قیمت دتولید تحت تاثیر قرار میگیره،اگه قیمت خوبی عرضه بشه مطمئنا روی والبر تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت.
                        هرچند الان صف خرید رو دادند ولی من فکر میکنم فردا و روز دوشنبه بالاتر از این قیمت ها باشه.
                        والبر هم دوباره صف شد
                        یک خانه تکانی از نوسانگیرها کرد به نظرم

همونطور که گفتید صبر میکنیم ببینیم دوشنبه قدرت داره یا نه ؟
                        ممنون

نظر

• Diyako
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 170

......

نظر

• hamzeh
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 397

آروم جان شگل و شپاکسا رو برای خرید فردا چطوره؟ (به دید نوسان گیری یک هفته ای)
                            توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

از دوستان کسی تونسته دیتای معاملات امروز رو با تی سه کلینت بگیره؟من نمیتونم بگیرم

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

از دوستان کسی تونسته دیتای معاملات امروز رو با تی سه کلینت بگیره؟من نمیتونم بگیرم
                                نه من هم تا الان نتونستم! ظاهرا این برنامه تستی که امروز داشتند مشکل ایجاد کرده...بدجوری نیاز به تحلیل و بررسی دیتاهای امروز دارم لامصبا نمی دونم چیکار دارن میکنن! /:.sadsmiley.:/
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X