orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر سجاد عزيز؛

هميشه خواننده تاپيكت هستم. خواستم ازت يك تشكر كنم و يك خدا قوت بگم و اينكه ان شالله هميشه سلامت باشي و پرانرژي

نظرم نسبت به بازار مثبته و ان شالله در كنار همديگه امسال شاخص 75 هزارتايي رو تجربه خواهيم كرد @};-
    درود سید عزیز
    مرسی برادر خودتون هم خسته نباشید.@};-
    شاخص حتما بالا میره .دقت هم کرده باشید الان دیگه ارقام جدید شاخص حساسیتی بین فعالین بازار ایجاد نمیکنه یعنی دیگه نمیگند شاخص شد 60هزار تا .
    کلا دید نرمالی دارند و این بمعنی جا افتادگی این ارقام و قبول شاخص می باشد و سوای اینها در دولت جدید که حامی تولید هست میشه به چشم اندازهای خوب در بورس امیدوار بود.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/17, 14:08.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

[QUOTE="heydar";378398]سلام سجاد جان
      به نظرتون ونفت تا چه قیمت هایی اصلاح خواهد داشت؟
      ممنون[/QUOTE]

[COLOR="#008000"]درود

معاملاتش رو تعقیب نمیکنم ولی خط روند صعودی 7 ماهه اش رو شکسته و این موج صعودی قبلی هم شبیه پولبک بود حجم هم طوریه که بنظر میاد آوردند بالا و روی مقاومت خالیش کردند. سهم کوچیکه و شاید آلت دست یه عده بشه نمیشه با قاطعیت گفت که تا کجا میاد پایین ولی کف های 1250 و1270 ریال خیلی قویه و یه کف 1180ریال.
      [/COLOR]
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
        سلام.میشه لطف کنید و نظرتون رو در باره مارون در تایم هفتگی بدید ممنون.
        درود

نمودارش بد نیست،پتانسیل صعود داره ولی محض اطمینان بذار 3000تومن رو هم بشکنه.نمیدونم منظورتون از تایم هفتگی چیه؟موردی تو تایم هفتگی هست؟
        من که مشکلی تو نمودار هفتگی ندیدم اگه موردی هست بفرمایید تا بررسی کنیم.
        حتی این 3000تومن هم تو تایم هفتگی مقاومت باند محسوب میشه کلا این 3000تومن مقاومت مهمی هست.
        شابد اندکی اصلاح یا درجا زدن تو این قیمت ها رو داشته باشه ولی من فکر میکنم میتونه بره بالا ولی با شکست 3000تومن .
        قیمت امروز روی مقاومت خط روند نزولی 4ماهه هست شاید به این واکنش اصلاح اندک نشون بده ولی تا زیر2700تومن و یا 2650تومن نیومده همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

شمواد خیلی نزدیک خط روند صعودی 15ماهه اش معامله میشه.هر ان ممکنه فشار فروش بیاد و این خط نازنین خوشگل رو بشکنه .
          پس برای شمواد بهتره که خودش رو بالای این خط نگهداره و از این خط فاصله بگیره.سهم از نظر من اون زمان وارد روند صعودی میشه که بتونه 400تومن رو با شمع های صعودی ترجیحا پرحجم بشکنه. این خط روند صعودی قرمز رنگ رو هم بشکنه دو تا حمایت خیلی مهم روی 330تومن و 310تومن در انتظارشه.

نظر

• najafi.nikan
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 35

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

پتایر جونی برای نزول نداره دنبال بهونه هایی برای صعود هست.صعودش شروع بشه سقف 720تومن رو براحتی خواهد شکست. با شکست 570تومن وارد روند صعودی میشه. برداشتم از نمودارش اینه که این اصلاح زیاد پرقدرت نیست شاید مشکل زمانی اصلاح داره. یه چیزی شبیه الگوی کنج دیده میشه ولی تعداد برخورد با اضلاعش کمتره بنابراین من با اون دید بهش نگاه نمیکنم.
            اما حمایتهاش 425تومن حمایت خوب و مهم و400تومن عدد روانی و 350تومن حمایت خیلی خیلی خیلی قوی.
            این جور سهم ها ممکنه یه روز بلند بشی ببینی صف خرید شده و داره مقاومت هاش رو میشکنه.
            درود
            سجاد جان دو تا سوال داشتم:
            1-چرا پتایر جونی برای نزول نداره؟والبر هم مثه همین پتایر آروم آروم اومد پایین.rsi هنوز اشباع فروش ر نشون نمیده!معیار شما برای قدرت نزول چیه؟
            2-چرا سر و شانه سقف نگیریم؟!!

نظر

• 63morteza63
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 172

راه بدی را انتخاب کرده بودم برای نگه داشتنت

صداقت؛

مهربانی؛

زیاد به “تو” توجه داشتن؛

و خیلی حماقت های دیگر...

این روزها، هرچه خائن تر باشی،

دوست داشتنی تری..

شعری برای تمام کسانیکه سهم شان در اصلاح قرار می گیرد:D

این کلید واژه خاین اینروزها زیاد دیده شده !؟
              دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                درود
                سجاد جان دو تا سوال داشتم:
                1-چرا پتایر جونی برای نزول نداره؟والبر هم مثه همین پتایر آروم آروم اومد پایین.rsi هنوز اشباع فروش ر نشون نمیده!معیار شما برای قدرت نزول چیه؟
                2-چرا سر و شانه سقف نگیریم؟!!l]

نظر

• najafi.nikan
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 35

من نفهمیدم!
                  تو فاز اصلاحی هستیم و قاعدتا انتظار نداریم حجم معاملات افزایشی باشه!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                    من نفهمیدم!
                    تو فاز اصلاحی هستیم و قاعدتا انتظار نداریم حجم معاملات افزایشی باشه!

این حرف از شما بعیده!
                    یعنی چون تو فاز اصلاحی هستیم نباید حجم معاملات افزایش پیدا کنه؟چرا نمیتونه افزایش پیدا کنه؟
                    تعبیر دیگه حرف شما اینه که چون توم فاز صعودی هستیم نباید حجم معاملات کاهش پیدا کنه!
                    عزیز من تو هر روندی حجم معاملات میتونه هم کاهش پیدا کنه هم افزایش ولی تو هر روندی چه صعودی چه نزولی این حجم معاملات هست که اون رو جلو میبره.
                    در واقع حجم معاملات قدرت و نیروی جلو برنده هر روندی هست فرق نمیکنه چه صعودی باشه چه نزولی.
                    هر زمان که حجم معاملات بطرز قابل ملموسی کاهش پیدا کنه باید منتظر تغییر روند بود و این تغییر روند معمولا روز تغییرش با افزایش حجم همراه خواهد بود.
                    یعنی تو موج های صعودی که حجم معاملات اندک هست و با روند افزایش پیدا نمیکنه یعنی قدرت روند خیلی اندک شده و سهم خریدار بالایی نداره و باید منتظر تغییر روند بود و در یک روز تمامی اون خریداران اندک هم با عرضه ای از بین میروند و سهم از صعودی به اصلاحی تغییر جهت میده.
                    حالا برعکس در هر موج اصلاحی هرچقدر که به جلو میرویم باید حجم معاملات افزایش پیدا کنه تا قیمت زیاد بیاد پایین ،یعنی بدین صورت که هی خریدار میخره ولی فروشنده تمامی نداره پس این موج قدرت زیاد داره ولی به مقطعی میرسیم که خریدار دیگه فروشنده ای رو در منفی پیدا نمیکنه که بخره و بنابراین موج اصلاحی به زور منفی میخوره در چنین زمانی باید منتظر تغییر روند بود.
                    ولی یه بحث دیگه ای که هست اینه که شما حجم معاملات در موج های صعودی رو با موج های اصلاحی قیاس کنید کاهش اون رو میبینید برای اینکه روند های ما معمولا جنبشی صعودی هست و باید اینگونه باشه ولی این دلیل نمیشه که موج اصلاحی از همون ابتدا حجم معاملات اندک رو داشته باشه بلکه باید افزایشی باشه اگر حجم معاملات کاهشی باشه یعنی قدرت بالایی نداره و باید منتظر تغییر روند بود
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/17, 20:09.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

یه چند تا سهم رو نگاهی به نمودارشون انداختم.
                      میتونم بگم با اون مثبت چند روز هفته قبل بازار و معاملات این هفته ای که در بازار فروشنده بالایی نبود و خریدار هم جسته و گریخته بود ،حاصل اینها باعث شده تا به این نتیجه برسم که چنانچه بازار در روزهای پیش رو دو روز منفی پشت سر هم شدید مانند صف فروش نداشته باشه،که تقریبا هم بعیده، اون وقت بازار با یک یا دو روز مثبت میتونه مقاومت های خودش رو بشکنه و وارد روند صعودی کوتاه مدت بشه.
                      اگر این سناریو به وقوع بپیونده تارگت های اصلاحی وسپه و وغدیر و فولاد فیلد میشه.
                      این نظر جدید من در مورد بازار هست
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/17, 21:51.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

سحاد عزیز
                        درود و تشکر از زحمات...کوتاه عرض کنم......به نظر میرسد همانند یکسال قبل از قبول قطعنامه 598 گه مکاتباتی میان روسای جمهور ایران و عراق پیش آمد که منتج به پایان جنگ شد...اکنون به نوعی دیگر با تغییر اهنگ صحبت های میان مسیولان دو کشور ایران و امریکا ....روبرو هستیم.....به نظر میرسد بعد ار پایان اجلاس عمومی سازمان ملل .....اخبار خوشایندی از تفاهم .....با امتیازاتی که 2 طرف به یکدیگر می دهند روبرو شویم.....همیشه پیش خودم می گفتم اگر سرمایه بلوکه شده ایران ار قبل ار انقلاب تا کنون توسط امریکا ازاد شود ....شاید به عنوان اولین یا دومین قدم.....خلاصه روی ارامش را بعد از سالیان سال. ببینیم....و بعد از سالیان سال هم ......سرمایه های کشور و مردم به جای واقعی خود سرمایه گذاری شود................ تا دلال بازی ووووووووووووووو...........به روزهای پیش رو بسیار امیدوارم.................ضمن اینکه غرب نیز یواش یواش بعضی از تحریم ها را از طریق دادگاه اتحادیه اروپا لغو نموده که این نیز می تواند نشانه های خوبی باشد.....
                        در نهایت بهترین ها را آرزومندم.....................

نظر

• salehiar
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 331

درود

نمودارش بد نیست،پتانسیل صعود داره ولی محض اطمینان بذار 3000تومن رو هم بشکنه.نمیدونم منظورتون از تایم هفتگی چیه؟موردی تو تایم هفتگی هست؟
                          من که مشکلی تو نمودار هفتگی ندیدم اگه موردی هست بفرمایید تا بررسی کنیم.
                          حتی این 3000تومن هم تو تایم هفتگی مقاومت باند محسوب میشه کلا این 3000تومن مقاومت مهمی هست.
                          شابد اندکی اصلاح یا درجا زدن تو این قیمت ها رو داشته باشه ولی من فکر میکنم میتونه بره بالا ولی با شکست 3000تومن .
                          قیمت امروز روی مقاومت خط روند نزولی 4ماهه هست شاید به این واکنش اصلاح اندک نشون بده ولی تا زیر2700تومن و یا 2650تومن نیومده همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت
                          خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.نمودار هفتگی که گفتم به این خاطر بود که فکر کردم یک الگوی مثلث بوجود امده خواستم نظر شما رو بدونم.البته وقتی نمودار میاد تو تایم هفتگی تعداد کندل ها اونقدر کم میشه که شاید نشه نگاه اماریه درستی داشت.ولی به هرحال بازم ممنون از پاسختون

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

واتی امروز خیلی خوب معامله میشه

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

شدوص تو این قیمت ها یه مقاومت داره ولی بنظر من امکان شکستن این مقاومت بالاست،الان صف خریدش عرضه شده ولی احتمال میدم دوباره صف خرید بشه و یا با یکی دو روز نوسان بشکنه

نظر

• Diyako
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 170

سلام اروم جان صبح بخیر

مدتی هست که یک موضوعی ذهن من رو مشغول کرده میخواستم شما راهنمایی بفرمایید

از جایی که بازار ما یک بازار با نوسان محدود هست همیشه شاهد صف هستیم صفهای خرید و فروش
                                محدودیتی که در بازار های دیگه نیست و صف توی اون بازار وجود نداره و بجای اون رشد و یا کاهش زیاد قیمت شاهدیم

درسته که بازار ما بی تحلیل هست اما کی گفته در بقیه بازارهای دنیا همه افراد تحلیل گرند
                                حتی این جمله معروف یکی از اساتید اونطرف که میکه : بازار بیشتر از روی ترس و حرص معامله میشه تا تحلیل .استیو نیلسون

اما اینکه چو افتاده بازار ما بی تحلیل هست من خیلی می پسندم چون باعث ترغیب افراد میشه .
                                متاسفانه تحلیلگر بودن ملاک نبوده و سود کردن ملاکه واسه همین هر کس براش کافیه در کنار تحلیلگر باشه .
                                اما چاره ای هم نیست آیا همه این امکان رو دارن مثل (اروم ) بشن . و چون نمیتونن بشن از این بازار کنار کذاشته بشن؟

اما بحث من در این مورده که :

شاید این افت و خیزهایی که به نظر ما عجیب میاد زیاد هم عجیب نباشه
                                به نظرم این هیجان هست که به بازار جون میده نه تحلیل
                                وگرنه همه یک مدل معامله میکردن و یا خیلی شبیه هم
                                وقتی محدودیتی نباشه بازار سمتش رو به سرعت پیدا میکنه درسته خیلی ها هم ضرر میکنن

اما این رو هم قبول دارم که به خاطر عمق کم بازار ما اگر این صفها نباشه هیجان و جذابیت بازار به شدت کاهش پیدا میکنه
                                به نظرم
                                باید دامنه نواسان رو آرام آرام بیشتر کنند و بجای نوسان 8 درصد بشه 10 درصد و بعد بیشتر تا آرام آرام به کل حذف بشه
                                و به سمت جهانی شدن هم برویم.

نظر

در حال کار...
                                X