orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

پاسخ : orumbourse

با اجازه سجادخان

به نظرم این تفکر، تفکر اشتباهیه که دنبال سهم ارزان (از لحاظ ريالی) بگردیم بلکه باید دنبال سهمی ارزان (از لحاظ ارزندگی ذاتی یا سودده بالا )بگردیم...

به عنوان مثال الان سهمی مثا شپاکسا با قیمت نزدیک 26600 ريال و با سود 5200 ريالی بسیار ارزنده تر و ارزانتر است نسبت به خیلی از سهام زیر 150 تومان موجود در بازار ولی چون قیمتش بالاست مثلا بگیم گرونه ولی اینو در نظر نمیگیریم که سود این سهم (5200ريال) خودش 5 برابر قیمت سهمیه که به اصطلاح عوامانه ارزان است.. و به نظرم این اشتباه در بازار مخصوصا سرمایه های جدیدی که به تازگی وارد بازار شده داره دیده میشه..

برای انتخاب یک سهم باید اول به سود و دارایی یک شرکت و همچنین افق رشد سود آن شرکت توجه بشه...
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• hadi1258
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 40

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
      با اجازه سجادخان

به نظرم این تفکر، تفکر اشتباهیه که دنبال سهم ارزان (از لحاظ ريالی) بگردیم بلکه باید دنبال سهمی ارزان (از لحاظ ارزندگی ذاتی یا سودده بالا )بگردیم...

به عنوان مثال الان سهمی مثا شپاکسا با قیمت نزدیک 26600 ريال و با سود 5200 ريالی بسیار ارزنده تر و ارزانتر است نسبت به خیلی از سهام زیر 150 تومان موجود در بازار ولی چون قیمتش بالاست مثلا بگیم گرونه ولی اینو در نظر نمیگیریم که سود این سهم (5200ريال) خودش 5 برابر قیمت سهمیه که به اصطلاح عوامانه ارزان است.. و به نظرم این اشتباه در بازار مخصوصا سرمایه های جدیدی که به تازگی وارد بازار شده داره دیده میشه..

برای انتخاب یک سهم باید اول به سود و دارایی یک شرکت و همچنین افق رشد سود آن شرکت توجه بشه...
      حرف شما کاملا درست هست
      من با توجه به بودجه ام گفتم
      وگرنه اگه پول داشتم اصلا به هیچ وجه سراغ این سهام ارزان قیمت نمیرفتم
      سهام های خوب و ارزشمند اکثرا قیمتاشون بالاست مثل گروه دارویی یا ....

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        دتولید از زیر 2350تا 2270تومن محدوده حمایتی قویی قرار داره،یه جورایی خرید پله ایش بدک نیست. بای
        میتونی موقتی از دکیمی خارج بشی ممکنه یه اصلاح چند درصدی داشته باشه .در مورد ورود به دتولید اون محدوده گفته شده قویی هست ولی فعلا واکنشی از سهم ندیدم ،شمع امروز راضی کننده نیست.باید دید زیر 2300تومن الگوی شمعیش چطوره؟فردا رو نگاه کن اگه از منفی با درصد پایین شروع کرد و قیمت پایانی بالای اولین قیمت باشه ورود خوبه
        امروز خرید دتولید در قیمت های منفی یه خرید خوب محسوب میشد
        .
        .
        .
        .
        .
        خسته نباشید.بازار امروز بد نبود بیشتر سهم های من صف خرید بود الا فراور و مرقام.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

در اصل توسط hadi1258 پست شده است View Post
          حرف شما کاملا درست هست
          من با توجه به بودجه ام گفتم
          وگرنه اگه پول داشتم اصلا به هیچ وجه سراغ این سهام ارزان قیمت نمیرفتم
          سهام های خوب و ارزشمند اکثرا قیمتاشون بالاست مثل گروه دارویی یا ....
          خواهش میکنم..

اما راجع به تعدادی که فرمودید.. دوست من میزان سرمایه شما به انتخاب سهم از بابت گران بودن یا ارزان بودن سهم (از لحاظ ريالی) ربطی نداره، مهم بازدهی پول شماست..

مثال میزنم..

شما یک میلیون تومان سرمایه دارید حالا اگه با اون سهمی که 100 هزار تومان است بخرید توانایی خرید 10 عدد آن را دارید!! حالا این سهم به فرض فرداش 4% مثبت میخوره که در این صورت هر سهم شما میشود 104000 تومان و شما 40 هزار تومان بازدهی دارید..

در حالتی دیگر شما سهمی که 100 تومان است (ارزان از لحاظ ريالی) انتخاب میکنید .. و شما با این سرمایه 10000 عدد سهم میتوانید بخرید .. حالا این سهم به فرض فرداش 4% مثبت میخوره که در این صورت هر سهم شما میشود 104 تومان و باز هم شما 40 هزار تومان بازدهی خواهید داشت ..

پس عملا در نفس عمل که هدف کسب بازدهی از سرمایه هست هیچ تفاوتی بین سهم 100000 تومانی و 100 تومانی نخواهیم داشت..

موفق باشید..
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• hadi1258
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 40

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
            خواهش میکنم..

اما راجع به تعدادی که فرمودید.. دوست من میزان سرمایه شما به انتخاب سهم از بابت گران بودن یا ارزان بودن سهم (از لحاظ ريالی) ربطی نداره، مهم بازدهی پول شماست..

مثال میزنم..

شما یک میلیون تومان سرمایه دارید حالا اگه با اون سهمی که 100 هزار تومان است بخرید توانایی خرید 10 عدد آن را دارید!! حالا این سهم به فرض فرداش 4% مثبت میخوره که در این صورت هر سهم شما میشود 104000 تومان و شما 40 هزار تومان بازدهی دارید..

در حالتی دیگر شما سهمی که 100 تومان است (ارزان از لحاظ ريالی) انتخاب میکنید .. و شما با این سرمایه 10000 عدد سهم میتوانید بخرید .. حالا این سهم به فرض فرداش 4% مثبت میخوره که در این صورت هر سهم شما میشود 104 تومان و باز هم شما 40 هزار تومان بازدهی خواهید داشت ..

پس عملا در نفس عمل که هدف کسب بازدهی از سرمایه هست هیچ تفاوتی بین سهم 100000 تومانی و 100 تومانی نخواهیم داشت..

موفق باشید..
            بسیار عالی توضیح دادید دوست عزیز واقعا استفاده بردم.
            حالا احیانا اگر چنین سهمی گران یا ارزان فرقی ندارد که استعداد رشد رو داشته باشه ( ترجیحا کوتاه مدت یا میان مدت ) بسیار سپاسگزار میشم بهم معرفی کنید .

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

در اصل توسط hadi1258 پست شده است View Post
              بسیار عالی توضیح دادید دوست عزیز واقعا استفاده بردم.
              حالا احیانا اگر چنین سهمی گران یا ارزان فرقی ندارد که استعداد رشد رو داشته باشه ( ترجیحا کوتاه مدت یا میان مدت ) بسیار سپاسگزار میشم بهم معرفی کنید .
              سپاسگزارم..

والا شخصا در این بازار هیجانی خرید و یا فروش هیجانی نمیکنم و توصیه ای هم ندارم..

تا بازار دستش را برام رو نکنه خرید حجیم نمیکنم و صرفا در صورت خرید رو سهمهای فوقالعاده بنیادی مثل شپاکسا که مطمئنم پایین چندانی نداره و یا حداقل اگه پایینی داشته باشه سود مجمع خوبی ازش برام میمونه با رشد سود مناسب.. منتها اینگونه سهام شاید با روحیات شما سازگار نباشه چون خیلی شارپ و سریع شاید بازدهی نده و صبر لازم داشته باشه..

خرید های شارپیم در دوهفته پیش بود که خدا را شکر نوسان خوبی هم گرفتیم..

از راهنماییهای جناب orumbourse که به حق تحلیلگر قابلی هستند برای خرید استفاده فرمائید...

سلامت و پرسود باشید..

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

.
                .
                .
                .
                .
                خسته نباشید.بازار امروز بد نبود بیشتر سهم های من صف خرید بود الا فراور و مرقام.
                دتولید رفت برای 3000 ؟

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  خسته نباشید.بازار امروز بد نبود
                  بیشتر سهم های من صف خرید بود الا فراور و مرقام.
                  سجاد جان یعنی ولغدر شما امروز صف خرید بود ؟ :D

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                    سجاد جان یعنی ولغدر شما امروز صف خرید بود ؟ :D
                    اون روز گفتم از فروش سهم های راکد فرآور خریدم قربانی خرید فراور ،ولغدر بود البته اندکی مونده ولی زیاد نیست.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

چیزی این روزها ذهنم رو بخودش مشغول کرده منفی های اندک شاخص کل هست.میترسم این منفی های اندک شاخص کل رفته رفته زیادتر بشه و کل بورس رو منفی کنه.باید با دقت بیشتری بازار رو رصد کنیم

نظر

• فدایی
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 710

چیزی این روزها ذهنم رو بخودش مشغول کرده منفی های اندک شاخص کل هست.میترسم این منفی های اندک شاخص کل رفته رفته زیادتر بشه و کل بورس رو منفی کنه.باید با دقت بیشتری بازار رو رصد کنیم
                        احتمالا بازار داره اصلاح زمانی انجام میده. هفته بعد که گزارشات 9 ماهه بیان، جهت بازار معلوم میشه.
                        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

با سلام
                          سجاد خان با روندی که فسرب در پیش گرفته مقاومتها و هدف سهم رو بیان میکنی قربان؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                            با سلام
                            سجاد خان با روندی که فسرب در پیش گرفته مقاومتها و هدف سهم رو بیان میکنی قربان؟
                            جناب علیرضا

عزیز من تو این چند روز این سومین بار هست در مورد فسرب از من میپرسید.اگه زیاد اذیتتون میکنه میتونید خارج بشید.من نظرم رو قبلا گفته ام .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            احساس میکنم بعضی ها از من سوال میکنند که برای سهم شون تو تایپک تبلیغ باشه.من وارد این بازی نخواهم شد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

تا زمانیکه خکاوه این خط قرمز رنگ رو نشکسته با سهم بمونید ،اینم میشه محدوده 120تا 118تومن.
                              نمودارش برای کوتاه مدت هم بد نیست ممکنه یه موج صعودی هم شروع کنه ولی تا بالای 150تومن نرفته نمیشه از روند صعودی مطمئن بود.
                              من نظرم برای میان مدت روش مثبته برای کوتاه مدت هم محدوده 120تا 118تومن رو حمایت خوبی میدونم هم حد ضرر کوتاه مدت .حالا قبل اون هم برگرده که خوبه.

نظر

• alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

جناب علیرضا

عزیز من تو این چند روز این سومین بار هست در مورد فسرب از من میپرسید.اگه زیاد اذیتتون میکنه میتونید خارج بشید.من نظرم رو قبلا گفته ام .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                احساس میکنم بعضی ها از من سوال میکنند که برای سهم شون تو تایپک تبلیغ باشه.من وارد این بازی نخواهم شد.
                                اروم عزیز بله قصد بنده اینه که شما بعنوان استاد فن نظرت رو بگی چون برام حجته و منم اونو تو تایپیکم میزنم

ولی اشتباه برداشت نکنید قربان
                                بازم ممنون

نظر

در حال کار...
                                X