کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان سلام
این ولساپا دیگه شورش رو در آورده
سایپا صفه
لیزینگیا هم خوبن و صفن....حقوقیش اذیت میکنه..... نظری نداری؟
نگران نباش،ولساپا جزوءاون سهم هاست که باید سهامداری کرد و بی خیال نوساناتش باشی.حدضرر این سهم روی 208تومن قرار داره.امروز هم بد معامله نمیشه خوبه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز یه عکس از صف فروش اندک فرآور میگیرم ،پس از یکی دو ماه بالا میارمش تا قیمت ها رو مقایسه کنم، ببینم فروشنده ها برنده شده اند یا سهامدارها.
مقایسه نمودار فراور با قیمت جهانی روی نشون میده که خواهد توانست
سجاد جان معاملات امروز ولغدر خوب بوده. اما نمیتونه صف خرید بشه و بمونه! به نظرت کجای کار گیر داره ؟ یعنی هماهنگ کردن صف نشه که بتونن خریداشونو تکمیل کنن؟
تا وقتی سهامداری باشند که برای شاملا هم رنج منفی اونم تو این وضعیت بزنند ما نمیتونیم برای رشد سهاممون برنامه ریزی زمانی انجام بدیم. واقعا متاسفم که کارمون طوریه که دیگران هم میتونند برامون تصمیم بگیرند سود رو کی سیو کنیم
بذارید شاملا رو بفروشند شما هم روی 1620تا 1590تومن خرید کنید.
درود بر سجاد عزیز. آقا هنوز با وساپا هستی؟ دیگه دارم شک میکنم اینجور عرضه ها از طرف بیمه ایران به جیب کی داره میره! به قول یاسر عزیز وقتی میتونه به صف بفروشه چرا اینجوری میکنه؟ حالا برو ببین تو سهم کمباین سازی چه کثیف کاری دیگه ای راه انداخته=(( البته من که استفاده کردم و اضافیدم:D
نظر