كهرام صفه
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبه این میگن هنر اردرگذاری ،بخشی از کهمدا خریداری شد.
.
.
.
.
.
صف خرید وملت رو عرضه کردند ولی من فکر میکنم همچنان پتانسیل صعود داره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
معاملات ولغدر و لسرما از نظر من عجیبه اینها نباید منفی معامله بشند پتانسیل صعود دارند
.
.
.
.
صف خرید بانک پارسیان رو عرضه کردند همچنان فکر میکنم برای میان مدت پتانسیل صعود داره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فباهنر رو امروز خوب میخرند تقریبا یه شمع خوبی هم زده ولی باید ببینم روز سه سنبه چیکار میکنه احتمال برگشت برای روز سه شنبه 30درصد می باشد.
ذوب داره بازگشایی میشه.
بترانس بخاطر پوشش سود واقعی کمتر از پیش بینی حدود 10درصد ،امروز منفی شده ولی زیاد اصلاح نخواهد خورد بهتره توی واچینیگ لیست باشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ذوب باید بیاد بالای 315تومن خودش رو تثبیت کنه حتی بعد از اون هم یه محدوده مقاومتی تا 350تومن داره.یه کف 270تومنی داره اون رو نباید بشکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
وتوصا امروز روی مقاومت سه ساله خود رو 170تومن قرار داره و داره با اون دست و گنچه نرم میکنه ،شکست این مقاومت میتونه صعود تا 230تومن رو هموار کنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
از نظر من روند بانکیها در شرایط فعلی قویتر از هر گروه دیگه ای هست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postمعاملات ولغدر و لسرما از نظر من عجیبه اینها نباید منفی معامله بشند پتانسیل صعود دارند
.
.
.
.
صف خرید بانک پارسیان رو عرضه کردند همچنان فکر میکنم برای میان مدت پتانسیل صعود داره
منتظر لسرما هستم ببینم این چرا صف خرید نمیشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
این سهام اعتضاد غدیر تو ولغدر تموم نشد؟هی عرضه میکنه،صف خرید رو بیخود از بین میبره.
اینا واقعا از قیمت و قدرت روند هیچی نمیدونند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
از 7تا سهم توی سبد 5تا سهم صف خرید هست، یکیش یک ریال مونده به صف خرید و یکیش لسرما تو 1.88منفی معامله میشه که نگرانش نیستم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین سهام اعتضاد غدیر تو ولغدر تموم نشد؟هی عرضه میکنه،صف خرید رو بیخود از بین میبره.
اینا واقعا از قیمت و قدرت روند هیچی نمیدونند.
کلا 7.3 میل از سهامش مونده بود
امروزم حقوقی تقریبا 3.7 میل فروخته که مشخصه باز هم امروز فروش داشته
نهایت یه چیزی حدود 3.6 میل براش مونده
اونم به احتمال زیاد سه شنبه میده و تموم میشه
روی روندش تاثیر گذار نیست
این سهم سودآوریش از این رو به اون رو شده
عملکردش در گزارش 3 ماهه عالی بوده
خیلی سریع باید بیاد بالای 100 تومن و خودشو بالای این سطح تثبیت کنه
هم ولغدر و هم ولصنم در بلند مدت صعود بسیار خوبی خواهند داشتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاز 7تا سهم توی سبد 5تا سهم صف خرید هست، یکیش یک ریال مونده به صف خرید و یکیش لسرما تو 1.88منفی معامله میشه که نگرانش نیستم
واقعا از خودم خجالت ميكشم تو اين بازار مثبت :((بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postخوش به حالون من از 4 تا سهم دو تا شو تو ضررم يكيشو ير به ير يكيشم بسته است ، خوب به منم كمك كنيد ديگه :-/:("مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط KITY پست شده است View Postخوش به حالون من از 4 تا سهم دو تا شو تو ضررم يكيشو ير به ير يكيشم بسته است ، خوب به منم كمك كنيد ديگه :-/:(
واقعا از خودم خجالت ميكشم تو اين بازار مثبت :((
نظر
-
نظر