orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

    #811
    با وجود اینکه صف خرید ولغدر رو عرضه کردند ولی من تقریبا نزدیک پایینترین قیمت در قیمت 781ریال باز هم خریدم.ببینیم از شنبه چطور رفتار میکنه؟
    فکر میکنم حرکتش رو به بالاست حالا شاید با اندکی نوسان.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

    نظر

    • orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

      #812
      فکر میکنم وملت میتونه محدوده 90تومن تا 100تومن رو هم ببینه ولی این ممکنه با یک موج شارپ نباشه ممکنه با سه تا موج باشه مقاومت 68تومن مقاومت قویی و قدری برای سهم محسوب میشه.
      امروز روی خط روند نزولی 15ماهه خودش قرار داره با حجم مناسب تقاضای خرید.هنوز اون رو نشکسته ولی با این تقاضا و این شکل معاملات شکستنش محتمل خواهد بود.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #813
        سلام
        در صورت امکان تحلیلی از سکارون ارائه بدین
        هنوز مجمع نرفته و با لحاظ سود نقدی مجمع که ماه بعد هست الان پی بر ای تقریبا 3 داره که در سیمانی ها از همه کمتره و حتی در بازار جزو کمترین هاست!

        با تشکر
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

          #814
          فکر نمیکنم وساپا زیاد اصلاح بخوره.
          بنظر م این سهم میتونه بالا بره با رسیدن به تارگت اول 120تومن و با شکست اون محدوده 145تومن تا 155تومن رو هم میتونه ببینه
          .
          .
          .
          .
          این مفید دوباره قاط زد،کلا بعضی وقتها خیلی رو اعصابه
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

          نظر

          • omidbefarda
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 104

            #815
            دوست من نظرتون درباره ی فباهنر چیه ؟ 312 امروز خریدم .نگهدارم؟ممنون

            نظر

            • orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

              #816
              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              فکر نمیکنم وساپا زیاد اصلاح بخوره.
              بنظر م این سهم میتونه بالا بره با رسیدن به تارگت اول 120تومن و با شکست اون محدوده 145تومن تا 155تومن رو هم میتونه ببینه
              .
              .
              .
              .
              این مفید دوباره قاط زد،کلا بعضی وقتها خیلی رو اعصابه
              این مفید لعنتی امروز نذاشت من وساپا رو دوباره بخرم.دوباره صف خرید شد.براحتی میشه روی 104تومن خرید.با این انلاینشونX-(

              در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
              دوست من نظرتون درباره ی فباهنر چیه ؟ 312 امروز خریدم .نگهدارم؟ممنون
              یه شفاف سازی داده اگه دید کوتاه مدت داری نصف بفروش بیا پایینتر جایگزین کن،فعلا تو حین معاملات نمیتونم چیز قطعی بگم دفعه قبل 385تومن درا<رده بودم باید عصر وقت روش بذارم.الان فشار هیجانی ناشی از گزارش ممکنه بیاد.
              ولی بصورت کلی روندش صعودی هست
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/19, 11:10.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

              نظر

              • orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

                #817
                علت فروش سنگین حقوقی ها چیست؟

                عرضه سهام توسط حقوقی های بازار در حالی صورت می گیرد که با توجه به شرایط فعلی، انتظار رشد شاخص و همچنین افزایش قیمت سهام بسیاری از شرکت ها انتظاری دست یافتنی و به جاست. حال آنکه به نظر می رسد با این اوصاف واگذاری سهام توسط حقوقی ها آن هم در حجم های بالا، در پاره ای از موارد امری عجیب و سوال برانگیز باشد.
                معاملات این روزهای بازار بورس در حالی با تعادل قیمتی در اغلب نمادها پیگیری می شود که شاید بتوان گفت سهم حقوقی ها در عرضه روزهای اخیر سهام قابل توجه می باشد.

                براساس گزارش بورس نیوز، عرضه سهام توسط حقوقی های بازار در حالی صورت می گیرد که با توجه به شرایط فعلی، انتظار رشد شاخص و همچنین افزایش قیمت سهام بسیاری از شرکت ها انتظاری دست یافتنی و به جاست. حال آنکه به نظر می رسد با این اوصاف واگذاری سهام توسط حقوقی ها آن هم در حجم های بالا، در پاره ای از موارد امری عجیب و سوال برانگیز باشد.

                شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت نیز یکی از حقوقی هایی به شمار می رود که طی روزهای اخیر و در اکثر سهم های موجود در پرتفوی بورسی خود عرضه کننده سهام بوده است.

                در همین ارتباط مدیر سبد سرمایه گذاری های آینده نگر در خصوص عرضه های انجام شده توسط شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت به عنوان یکی از این حقوقی ها، عنوان کرد: دلیل اصلی عرضه های متعدد توسط شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت طی روزهای اخیر، تأمین نقدینگی برای پرداخت اقساط بلوک خریداری شده سهام"فارس" توسط این مجموعه می باشد.

                بهرامی ادامه داد: تاکنون بیشترین عرضه انجام شده توسط شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت، در نماد "وپاسار" بوده که به نظر می رسد با توجه به حجم زیاد فروش در آن، عرضه دیگری در سهام این بانک نخواهیم داشت.

                این مقام مسئول در خصوص برنامه عرضه سهام در دیگر نمادهای بانکی گفت: شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت سهام بانک های ملت و سینا را نیز در اختیار دارد که در صورت رشد قیمت این دو سهم و رسیدن آن به هدف قیمتی مد نظر مدیران این صندوق، فروش بخشی از سهام آنها نیز در دستور کار قرار می گیرد.

                وی با اشاره به عرضه سهام "شیران" توسط این مجموعه حقوقی نیز عنوان کرد: طی روزهای اخیر بعد از سهام بانک پاسارگاد، در سهام شرکت صنایع شیمیایی ایران بیشترین فروش انجام شده و در حال حاضر تنها مالک 10 تا 11 میلیون سهم از این شرکت هستیم.

                بهرامی در خصوص میزان نقدینگی مورد نیاز تأمین شده توسط این مجموعه حقوقی تا به امروز اظهار کرد: صندوق بازنشستگی نفت با توجه به فروش هایی که تاکنون در نمادهای گوناگون داشته، توانسته حدود 50 درصد از مبالغ مورد نیاز جهت تسویه قسط اول بلوک "فارس" را فراهم نماید و با توجه به اینکه دیگر اقساط در اواخر تابستان پرداخت خواهد شد، به نظر می رسد در حال حاضر عرضه پرحجم دیگری از سوی این حقوقی صورت نگیرد.

                مدیر سرمایه گذاری های این مجموعه حقوقی اضافه کرد: البته این بدان معنا نیست که در صورت دستیابی قیمت سهمی به هدف قیمتی مد نظر مدیران، شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت اقدام به فروش آن نکند.

                این مقام مسئول در بیان شرایط و استراتژی های کلی مجموعه های حقوقی فعال در بورس عنوان کرد: واقعیت امر این است که بخشی از عرضه های انجام شده توسط صندوق بازنشستگی نفت و یا دیگر حقوقی های بورس، براساس تحلیل های صورت گرفته، است و بخش دیگر آن با در نظر گرفتن شرایط خود مجموعه صورت می گیرد؛ از همین رو همیشه فروش سهام توسط حقوقی ها به منزله ارزنده نبودن آن سهم نیست.

                مدیر سبد سرمایه گذاری های آینده نگر در خاتمه با مخاطب قرار دادن سرمایه گذاران حقیقی بازار سرمایه گفت: کلیه فعالین بازار سرمایه باید این نکته را مدنظر قرار دهند که استراتژی های یک سرمایه گذار حقوقی با فعالان حقیقی بسیار متفاوت است. از همین رو نقاط ورود و خروج به سهام شرکت ها نیز توسط این دو گروه تفاوت دارد. چه بسا شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت در پاره ای از موارد اقدام به فروش سهم هایی می کند که خود نیز به ارزندگی آن اعتقاد دارد، اما به دلیل شرایط خاص مجموعه تصمیم به عرضه آن سهم گرفته می شود. بنابراین به نظر می رسد در شرایط فعلی هیچ جای نگرانی از بابت صنایع پرپتانسیل همچون فرآورده های نفتی، پتروشیمی و بانکی نیست و با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور، بازار سرمایه از توان مضاعفی برای رشد برخوردار است.

                یک کارشناس بازار سرمایه نیز در بیان دلایل عرضه های پرحجم توسط حقوقی های بورس طی روزهای اخیر عنوان کرد: عرضه پرحجم سهام توسط حقوقی ها می تواند به دلایل گوناگون اتفاق بیفتد، به عنوان مثال با توجه به رشد قیمتی سهام بسیاری از شرکت ها طی روزهای اخیر، حقوقی های فعالی که برای مدت های طولانی در برخی از سهام مجبور به شناسایی زیان بوده اند، اکنون با افزایش قیمتی سهم مذکور اقدام به فروش آنها می نمایند.

                بهمن حسن پور ادامه داد: یکی دیگر از دلایل عرضه سهام توسط شرکت های حقوقی، فروش های دستوری در برخی از نمادهاست که این مورد از اختیار مجموعه های حقوقی خارج بوده و این قبیل سرمایه گذاران بنا به مصالح خاص مجبور به انجام آن هستند.

                وی در خاتمه پیرامون اثرات چنین عملکردی توسط مجموعه های حقوقی گفت: هدف اصلی حقوقی ها در کنار کسب سود، حمایت از سهام موجود در بورس است. به گونه ای که در صورت رشد بی رویه قیمت سهم و یا در مقابل، کاهش غیر منطقی قیمت ها، این سرمایه گذاران اقدام به خرید یا فروش سهم مذکور می نمایند. اما اینکه در پاره ای از موارد عرضه یا خرید سهمی بدون در نظر گرفتن موارد مطرح شده اتفاق می افتد، بحثی است که می تواند در کوتاه مدت موجب نگرانی سرمایه گذاران و فعالان بازار گردد.

                در خاتمه این گزارش می افزاید، مدیریت پرتفوی شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت توسط شرکت سرمایه گذاری آینده نگر انجام می پذیرد.
                بورس نیوز
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                نظر

                • parvaz
                  عضو فعال
                  • Feb 2010
                  • 555

                  #818
                  جناب سجاد سلام . یه نگاه به نمودار سایپا میندازید ببینید وضعش چجوریه؟ با تشکر...

                  نظر

                  • pole
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 65

                    #819
                    سلام
                    میشه نظرتون رو در مورد غشان تو کوتاه مدت بفرمائید .

                    نظر

                    • orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

                      #820
                      در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      جناب سجاد سلام . یه نگاه به نمودار سایپا میندازید ببینید وضعش چجوریه؟ با تشکر...
                      درود بر شما

                      نمودارش خوبه،ازش خوشم میاد.
                      روند نزولی بلند مدت رو شکسته.امروز روی مقاومت ،صف خرید عرضه شده ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت فوقش کمی نوسان یا یه چند تومنی اصلاح.
                      من فکر میکنم میتونه 140تومن رو هم ببینه.
                      حدضرر نفوذ به 95تومن با الگوی شمعی نزولی پرحجم.



                      در اصل توسط pole پست شده است View Post
                      سلام
                      میشه نظرتون رو در مورد غشان تو کوتاه مدت بفرمائید .
                      درود

                      باور بفرمایید دیتاش رو ندارم.شرمنده
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/19, 19:34.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                      نظر

                      • orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

                        #821
                        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        سلام
                        در صورت امکان تحلیلی از سکارون ارائه بدین
                        هنوز مجمع نرفته و با لحاظ سود نقدی مجمع که ماه بعد هست الان پی بر ای تقریبا 3 داره که در سیمانی ها از همه کمتره و حتی در بازار جزو کمترین هاست!

                        با تشکر
                        درود

                        گزارشات شرکت رو خوندم.دلیل اینکه پی برایی نازلی داره برمیگرده به پیش بینی سود سال گذشته که 844 ریال بود و قیمت تابلوی سهم 280تومن بود که سهم تعدیل مثبت برای پیش بینی سود سال 92به مبلغ 1608ریال داد و قیمت سهم از 280تومن به 670تومن بازگشایی شد بخاطر همین بود.
                        دلیل تعدیل پیش بینی سود سال 92 رو هم افزایش 6درصدی تولید و افزایش 11درصدی مقدار فروش با افزایش 54درصدی مبلغ فروش اعلام شده یعنی نرخ فروش رو با نرخ های جدید که بالاتر از قیمت های گذشته می باشد اعلام کرده.
                        سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 هم 902ریال شده.
                        در مورد تکنیکالش من نظرم مثبته این سهم روند نزولی بلند مدت خود رو شکسته و روند صعودی بخودش گرفته.
                        بنظرم حداقل 870تومن رو هم خواهد دید ولی ترجیحا پله دوم یا آخری خرید با شکست 675تومن انجام بشه. تا اون رو نشکسته اصلاح یا نوسان خواهد داشت .
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                        نظر

                        • sea2003son
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 179

                          #822
                          جناب اروم بورس یه تحلیل تکنیکال از ثشرق با دید 6 ماهه بزنید ممنون میشم

                          نظر

                          • orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

                            #823


                            دلار مدام کف های کوتاه مدت خودش رو میشکنه ، تا این لحظه 3310تومن.
                            به 2980تومن فکر میکنم.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/20, 11:38.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                            نظر

                            • behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

                              #824
                              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              http://www.2gheroon.com/index.php

                              دلار مدام کف های کوتاه مدت خودش رو میشکنه ، تا این لحظه 3310تومن.
                              به 2980تومن فکر میکنم.
                              درود بر دوست خوبم،اروم بورس عزیز
                              در میان مدت دلار رو کاهشی می بینم
                              در کل ارزش ریال باید تا حدی در مقابل سایر ارزها تقویت بشه
                              فکر میکنم در میان مدت سقف 3000 تومنی و کف 2500 تومنی منظقی باشه
                              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/20, 11:56.
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

                              نظر

                              • orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

                                #825
                                در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                درود بر دوست خوبم،اروم بورس عزیز
                                در میان مدت دلار رو کاهشی می بینم
                                در کل ارزش ریال باید تا حدی در مقابل سایر ارزها تقویت بشه
                                فکر میکنم در میا مدت سقف 3000 تومنی و کف 2500 تومنی منظقی باشه
                                درود بر بهنام عزیز

                                3270تومن
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                                نظر

                                در حال کار...
                                X