orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

سلام اقا.سجاد عزيز
    عرض ادب وارادت
    لطفاً نظرتون رو در موردرون سهام بانك پارسيان و تجارت بفرمايين،به نظر شما خريد تجارت در اين محدوده قيمتي توجيه تكنيكالي داره؟تارگت وتجارت و وپارس به نظرتون چنده ،؟مقاومتهاي پيش روي هر دو را هم اگه مقدوره نگاهي بندازين...ممنون
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      سلام اقا.سجاد عزيز
      عرض ادب وارادت
      لطفاً نظرتون رو در موردرون سهام بانك پارسيان و تجارت بفرمايين،به نظر شما خريد تجارت در اين محدوده قيمتي توجيه تكنيكالي داره؟تارگت وتجارت و وپارس به نظرتون چنده ،؟مقاومتهاي پيش روي هر دو را هم اگه مقدوره نگاهي بندازين...ممنون
      در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

نظرم روش مثبته و فکر میکنم اهداف بالایی در بازه زمانی خودش داره .من برای بانک پارسیان اهداف بالای 377تومن رو میبینم ولی اگر بپرسید آیا بصورت موج شارپ یا نوسانی ؟جواب منطقی ندارم فقط این رو میدانم که سهم با مقاومت 225تومن درگیره که خیلی زود اون رو خواهد شکست و مقاومت مهم بعدی 285تومن خواهد بود.

درود

خب این تحلیل وپارس رو که 50روز پیش در جواب سوال شما زدیم ،اهداف هم مشخصه که.
      نوسان خواهد داشت ولی هدف شکست 377تومن خواهد بود .با دید در چه زمانی ؟روی زمانش کار نکردم. تا اینجا یه گین بیش از سی درصدی با سود مجمع داده.
      وتجارت الان که نگاه میکنم دیتاش رو نگرفتم باید بگیرم.تحلیلش رو میزنم
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/20, 17:41.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

اقا سجاد كارت درسته،بدون تعارف تحليلهاي شما جنسش يه جور ديگه اس ،خمون ماجراي عيب بنزه!!!!منتظر تحليل راهگشاي شما در مورد بانك تجارت هستم،اخبار خوبي ازش مياد...

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

اقا سجاد كارت درسته،بدون تعارف تحليلهاي شما جنسش يه جور ديگه اس ،خمون ماجراي عيب بنزه!!!!منتظر تحليل راهگشاي شما در مورد بانك تجارت هستم،اخبار خوبي ازش مياد...
          مرسی برادر

دیتاش رو الان گرفتم.
          نظرم در مورد وتجارت کاملا مثبته.الان نزدیک مقاومت 168تومن هستیم که مقاومت قویی هم هست ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت شاید کمی نوسان یا یه چند تومنی اصلاح،ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و میشکنه.
          هدف شکستن 200تومن خواهد بود با تارگت حداقلی 255تومن ولی خب زمانش ممکنه یه چند ماهی باشه.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/20, 17:40.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

مرسی برادر

دیتاش رو الان گرفتم.
            نظرم در مورد وتجارت کاملا مثبته.الان نزدیک مقاومت 168تومن هستیم که مقاومت قویی هم هست ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت شاید کمی نوسان یا یه چند تومنی اصلاح،ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و میشکنه.
            هدف شکستن 200تومن خواهد بود با تارگت حداقلی 255تومن ولی خب زمانش ممکنه یه چند ماهی باشه.
            اقا سجاد عزیز چند تا نکته اس میخواستم نظر شما هم بدونم
            1)شرکت افزایش سرمایه 14 درصدی از محل سود انباشته داره در تیر ماه همزمان با تشکیل مجمع عمومی سالیانه قراره عملی بشه.
            2)سود حدود 30 تومان با سرمایه جدید قراره الام بشه
            3)در شهریور ماه افزایش سرمایه 80 در صدی از محل تجدید ارزیابی داراییها داره
            به نظرتون هر کدام از این تغییرات باعث چه فرایندی در پروسه حرکتی سهم میشه؟ممنونم

نظر

• جان مورفی
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 179

سجاد جان خرید واتی رو الان به صلاح می دونید؟
              ممنونم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

اقا سجاد عزیز چند تا نکته اس میخواستم نظر شما هم بدونم
                1)شرکت افزایش سرمایه 14 درصدی از محل سود انباشته داره در تیر ماه همزمان با تشکیل مجمع عمومی سالیانه قراره عملی بشه.
                2)سود حدود 30 تومان با سرمایه جدید قراره الام بشه
                3)در شهریور ماه افزایش سرمایه 80 در صدی از محل تجدید ارزیابی داراییها داره
                به نظرتون هر کدام از این تغییرات باعث چه فرایندی در پروسه حرکتی سهم میشه؟ممنونم
                خوبه،هر کدوم از اینها میتونه محرک خوبی برای جلب نظر خریدار باشه و سه تای اینها با هم مطمئنا حجم تقاضای خرید رو افزایش و روند رو قویتر خواهند کرد.
                با این اخبار شما بنظرم گین خوبی خواهد داشت کلا نظرم روی بانکیها مثبته .شاخص گروه بانکی هم مقاومت تاریخی خودش رو تحت فشار قرار گذاشته تا بشکنه.

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                سجاد جان خرید واتی رو الان به صلاح می دونید؟
                ممنونم
                درود

قیمت 420تومن یه مقاومت براش محسوب میشه ولی اونقدر مقاومت قویی نیست،فکر نمیکنم با این جو مثبتی که تو بازار برای واتی اتفاق افتاده زیاد افت کنه.
                میتونی بصورت پله ای خرید کنی من فکر مکینم ایستگاه بعدی واتی 480تا 500تومن خواهد بود ممکنه تو قیمت های فعلی کمی نوسان کنه ولی این سهم فروشنده نداره.دیروز زیاد عرضه شده ولی فشار خرید براش بیاد میتونه دوباره بره بالا.
                درجا زدن یا اندک اصلاح یا ادامه روند صعودی با توجه به فشار خرید امروز میشه فهمید ولی در کل من نظرم مثبته.شما هم پله ای اقدام به خرید کنید تا میانگین خرید به قیمت های پایین نزدیک باشه
                درود
                در مورد واتی 480تومن یه مقاومت محسوب میشه(این هدف رو من خیلی وقت پیش اون زمان که سهم حوالی 250تومن معامله میشد دراورده بودم که بالاخره رسید).
                روی 480تومن قبل از مجمع فوق العاده عرضه انجام گرفته .من همچنان سهم رو دارای پتانسیل صعود میبینم ولی ترجیح میدم با عبور از 500تومن به اون فکر کنم.ممکنه این مقاومت با این عرضه ها کمی درجا زدن یا اندکی اصلاح داشته باشه .ممکنه بعضی از حقیقی ها با توجه به رشد قیمتی سهم شناسایی سود کنند رفتار سهم در روز بازگشایی خیلی مهم هست جو گروه هم روش تاثیرگذار خواهد بود.
                امیدوارم تو روز بازگشایی ،شیران از عرضه های سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت خلاص پیدا کنه اون وقت این واتی هم راحتتر تقاضای خرید براش میاد.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/20, 20:10.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

گزارش سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 ذوب برروی کدال اومد.
                  ذوب گزارش سود واقعی 12ماهه حسابرسی نشده خود رو مبلغ 26ریال اعلام کرده که نسبت به آخرین پیش بینی سود سال 91 که مبلغ 138ریال بود کاهش 81درصدی رو نشون میده.
                  شرکت دلایل تعدیل رو اینگونه اعلام کرده:

علیرغم کاهش 12 درصدي در مقدار فروش که ناشي از توقفات تولید بدلیل تعمیرات بوده مبلغ فروش بدلیل افزایش نرخ به میزان 51 درصد افزایش داشته است.
                  افزایش در بهاي تمام شده کالا فروش رفته بدلیل افزایش نرخ نهاده هاي تولید شامل مواد اولیه دستمزد و سربار مي باشد که عمدتا ناشي از افزایش نرخ تورم و نرخ ارز در سال موردنظر بوده است.
                  افزایش هزینه هاي مالي در شرکت بدلیل افزایش 103 درصدي در حجم تسهیلات دریافتي نسبت به سال گذشته مي باشد و از طرفي بدلیل افزایش نرخ اخذ تسهیلات با توجه به دستورالعملهاي بانک مرکزي ج . ا .ا و همچنین تسعیر هزینه سود و کارمزد تسهیلات ارزي بر اساس نرخ مبادله اي هزینه هاي مالي شرکت با افزایش شدید نسبت به سال قبل مواجه بوده است.

لازم بذکر هست جدیدترین پیش بینی سود سال 92 شرکت مبلغ 483ریال اعلام شده که 1ریال بیشتر از آخرین پیش بینی قبلی می باشد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

شدوص

بنظر میاد یه الگوی سر و شانه سقف تو نمودارش دیده میشه ولی هنوز خط گردن الگو شکسته نشده. با توجه به بنیادی خوب شدوص نباید زیاد عجله کرد هنوز سیگنال قطعی فروش صادر نشده ممکنه دوباره فشار خرید براش بیاد.
                    حدضرر این سهم باید شکست 960تومن باشه.شکست اون پتانسیل صعود رو از سهم خواهد گرفت.

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

اقا سجاد سلام،ارادتمندم
                      نظرتون در مورد پرديس چيه؟
                      بابت تحليل بدون نقصتون در مورد تجارت سپاسگزارم،راستي لسرما طبق تحليل شما با قدرت مقاومتش رو شكوند،به نظر شما هدف كلاسيك لسرما چنده؟؟ممنون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

اقا سجاد سلام،ارادتمندم
                        نظرتون در مورد پرديس چيه؟
                        بابت تحليل بدون نقصتون در مورد تجارت سپاسگزارم،راستي لسرما طبق تحليل شما با قدرت مقاومتش رو شكوند،به نظر شما هدف كلاسيك لسرما چنده؟؟ممنون
                        لسرما
                        سهم های کوچیک بازی های مخصوص بخود دارند،یه دو سه هفته پیش همین حرف رو در مورد کهمدا گفتم و گفتم نگران نباشید ،الان ببینید قیمتش چنده.
                        اما در مورد لسرما اون تحلیل قبلیمون به هدف خورده .
                        یه نگاهی به بنیادی سهم انداختم.
                        برای پیش بینی سود سال 92 مقدار تولید رو 27.8درصد نسبت به مقدار تولید امسال کاهش داده،همینطور مقدار فروش رو با 22درصد کاهش نسبت به امسال داده ولی مبلغ فروش رو 33درصد افزایش داده.یعنی هم پیش بنیی کرده کم تولید کنه ،کم فروش کنه ولی با قیمت بالا بفروشه.ضمن اینکه موجودی آماده برای فروش نسبت به پیش بینی ابتدای پارسال کاهش 25درصدی نشون میده یعنی امسال بیشتر از تولید فروش داشتند.هزینه ها رو هم بالا گرفته نرخ تسعیر ارز مواد اولیه وارداتی رو 3800تومن در نظر گرفته.بنظر من این پیش بینی سود سال 92 کاملا محتاطانه داده شده.
                        بنظر من اگر سال بعد بتونه مثل امسال تولید کنه قطعا هم از اینجا و هم از بابت کاهش بهای تمام شده محصول تعدیل مثبت داره ولی احتمالا برای نیم سال نگه داره.
                        من نمودارش رو نگاه کردم ابتدا باید عرض کنم که انتظار دارم روز شنبه مثبت باشه.175تومن حمایت خوبی هست.
                        تنها راهنمایی که میکنم برای این سهم اینه که با توجه به کوچیک بودن سهم و کنترل سهم احیانا توسط عده ای ،اگر سهم حمله ای برد برای شکستن 213تومن و ناکام موند و برگشت 175تومن رو شکست پتانسیل صعود رو از دست خواهد داد و ممکنه مدتی وارد یه محدوده کوچیک قیمیت بشه و اونجا بازی کنه.زیاد افت براش نمیبینم ،صعود هم تا زمانیکه این مقاومت 213تومن که مهم هست براش نشکسته نمیشه اون رو بشکنه 250یا 260تومن رو میبینه.
                        صبح بخیر

بله شکسته.
                        اگه منظورتون سرمایه گذاری پردیس هست متاسفانه نمودارش رو ندارم

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

صبح شما هم بخير
                          اره منظورم سرمايه گذاري پرديسه
                          اگه براتون مقدوره يه نگاهي بهش بندازين ،يكي از دوستان نظرش اينه كه چارتش شبيه وبانكه،بخاطر همين مزاحم شما شدم،فكر ميكنم حركت شارپ و خوبي داشته باشه،نظر شما برام خيلي مهمه،در هر صورت ممنونم

نظر

• امید
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 123

با سلام
                            در صورت امکان لطفا تحلیلی از شاخض گروه خودرو و گروه بانکی داشته باشید .

و اگر ممکنه لطفا بفرمایید در این دو گروه کدامیک از سهم ها بیشتر مد نظرتان بوده و پرپتانسیل تر می بینید. باسپاس فراوان

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                              با سلام
                              در صورت امکان لطفا تحلیلی از شاخض گروه خودرو و گروه بانکی داشته باشید .

و اگر ممکنه لطفا بفرمایید در این دو گروه کدامیک از سهم ها بیشتر مد نظرتان بوده و پرپتانسیل تر می بینید. باسپاس فراوان
                              درود
                              روند هر دو گروه صعودی هست ولی روند گروه بانکی بنظر من بهتره چون خودروها حاشیه فراوان دارند.
                              کاهش دلار برای هر دو گروه یه مزیت محسوب میشه چون خودروها مواد اولیه و مصرفی رو از خارج وارد میکنند و گروه بانکی هم با افزایش ارزش ریال ،مردم تمایل به پس انداز خواهند داشت.
                              ولی گروه خودرو یه مشکلی بنام تحریم خودرو و کاهش تولید دارند.که این مقوله میتونه رو روند گروه خودرو تاثیر بذاره.
                              وبملت وپارس وتجارت
                              خگستر خبهمن

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

نمیدونم چرا سایت بورسی یه تایپک نداره که اونجا تو ساعت معاملات ،بچه ها تو اون تایپک اطلاعات خودشون رو ردوبدل کنند؟
                                بالاخره تو حین معاملات بچه ها یه جا جمع بشند میتونند خیلی بهم کمک کنند.
                                خب اینم یه پیشنهاد دیگه.

نظر

در حال کار...
                                X