در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postسلام
بانکیها روند رشدشون داره تموم میشه یا فقط یه اصلاح لازم دارن؟ توی گروه چه نمادهایی مناسبتر هستن برای زیر نظر داشتن؟
سپاس
من فکر میکنم دوباره روند صعودی خواهند گرفت.روزهای دیگه پله ای خوبه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postکهمدا در تایم ساعتی 370تومن رو ردکنه بنظر من احتمال صف خرید شدنش بالاست علی الخصوص قیمت پایانی رو هم بکشه بالا.الگوی شمعیش تا الان مثبته
با یه مقدار نوسان بهش میرسه
اما این پله اولشه،هنوز جا داره
سال مالیش تازه تموم شده
منتظر گزارش 12 ماهه اش هستم که برم سراغ سود امسالشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسلام ودرود
اقا این سرمایه گذاری خوارزمی چه جوریاست؟
امروز مهاملاتش خیلی برام جالبه،هی صف فروش میشه و جمعش میکنن!
ضمن اینکه خریدارش هم گروهی و حقوقی هستن،و فروشنده حقیقی...تعدادخریداران هم کمتر از فروشنده هاست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postپتایر قبل از رفتن به مجمع روی 600 بود الان حتی توی قیمت 566 هم خریدار نداره و توی بازگشایی به مشکل خورده
نباید زیر 599تومن باز میکرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postکار خوبی کردی،آدم سهمی داشته باشه اونم ومعادن مطمئن باش ومعادن و فملی و فولاد سهم هایی نیستند که به آدم ضرر برسونه حتی تو بالاترین قیمت.
.
.
.
.
کهمدا خاک تو اون سرت.میدونم بالا خواهی رفت ولی منو خواهی کشت.از سهم هایی که درجا بزنه نفرت دارم بخاطر همین تو ابتدای روند میخرم.الان این آدم رو میکشه تا بالا بره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسجاد جان پرتفوش رو نگاه کردم،1 میلیارد سهم بانک پاسارگاد داره،600 میلیون سهم بانک صادرات...
اینها بیشتر به چشم میان تو پرتفوش...:D
عصری روش کار میکنم ببینم میتونیم چیزی از توش دربیاریم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postاقا بهنام نظر شما چیه روی این سهم؟
حالا باید صبر کنیم ببینیم گزارش 3 ماهه اش چه جوریه
البته من این سهم رو ندارم
هیچ وقت هم سهمی که از 130 تومن شده 600 رو نمیخرمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نظر