در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
-
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postبفروشیم یه نگه داریم؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحجم معاملات اونقدر قابل توجه نیست فکر نمیکنم روز تخلیه باشه،اگه تا آخر ساعت معاملاتی حجم معاملات بیشتر نشه بذار برای شنبه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postخیلی دلم میخواد از صف فروش فاذر یه ناخنکی بزنم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط blue_eb1982 پست شده است View Postصف شد؟جناب مرادی به نظرت روندش صعودیه؟من هنوز نخریدم؟
اونطوری که من بررسی کردم تا 200 حداقل جا داره...
سجاد جان نظرت راجع به بانکیها چیه؟!خوب ازشون حمایت میشه!من انتظار داشتم افت کنن یه مقدار،مثلا امروز رو حداقل صف فروشی چیزی.... اما نشد!!!!قیمت های مناسب از نظر من اینا بود:
وپارس زیر 240،حوالی 220 مناسب ترین
وبملت زیر 160،حوالی 150 مناسب ترین
وتجارت زیر 160،حوالی 150 مناسب ترین
به نظرت میتونیم تو این قیمتها سوار بشیم؟!تمام سال من بی تو...
نظر
نظر