orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

درود بر همه دوستان عزیز ...و تشکر از زحمات سجاد عزیز
    به نظر میرسد در دنیای سیاست و در روز سه شنبه هفته دیگر .....هنگام سخنرانی ریس جمهور ....اگر هیات دیپلماتی امریکا در جلسه حاضر باشد بر خلاف همه رویه های سال های گذشته که اکثر کشورها هنگام سخنرتنی ریس جمهورهای وقت کشورمان جلسه را ترک می کردند......می توان به خیلی از موضوعات پیش رو خوش بین بود و نشانه های ار اب شدن روبط سرد را دید........به شحصه تحولات پیش رو را مثبت می بینم و تاثیر ان را در دنیای سرمایه و بورس......و امیدوارم همه دوستان شیرینی این اتفاقات خوب را در بورس و در سرمایه گذاری های خود ببنیم............
    .................................................. .................................................. .................................................. ....
    این چند نکته وریر کار را هم برای مطالعه و استحضار دوستان درج می کنم ....قابل توجه است:

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

حمایت های لسرما
      340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• space_mohamad
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 313

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        حمایت های لسرما
        340تومن خودش یه حمایت هست ولی چندان قوی نیست ،محدوده 315تا 320تومن حمایت خیلی قوی، 295تومن و 275تومن حمایت های بعدی سهم در این موج اصلاحی می باشند.
        سلام و تشکر
        به نظرتون با توجه به اینکه لسرما و لابسا یه جورایی مثبت و منفی شدنشون به هم وابستس و هر دو فردا به حمایتهاشون میرسن ، و باز با توجه به بازار مثبت احتمالی فردا ، این دو سهم نمیتونن فردا مثبت باشن ؟...
        از اونجایی که معاملات چهارشنبه در این دو نماد پر حجم بود ، به نظر من فردا هر دو سهم مثبت یا حتی صف خریدن
        "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
          سلام و تشکر
          به نظرتون با توجه به اینکه لسرما و لابسا یه جورایی مثبت و منفی شدنشون به هم وابستس و هر دو فردا به حمایتهاشون میرسن ، و باز با توجه به بازار مثبت احتمالی فردا ، این دو سهم نمیتونن فردا مثبت باشن ؟...
          از اونجایی که معاملات چهارشنبه در این دو نماد پر حجم بود ، به نظر من فردا هر دو سهم مثبت یا حتی صف خریدن
          درود

من معاملات لابسا رو تعقیب نمیکنم ولی لسرما اونقدر ها هم پرحجم معامله نشده .340تومن برای لسرما یه حمایت هست بخاطر همون اون مطلب رو نوشتم ممکنه واکنشی نشون بده ولی چون حمایت 370تومن رو شکسته الان 370تومن خودش یه مقاومت قوی براش محسوب میشه و قطعا در عبور از اون ممکنه با مشکل مواجه بشه همینطور مقاومت 390تومن.
          من فعلا بیشتر نظرم روی 315تا 320تومن هست.بهرحال باید دید خریداراش روزهای اینده چقدر قدرت دارند؟ تشخیص روند کوتاه مدت اینقدرها هم ساده نیست .علی الخصوص تو سهم های کوچکی مثل این.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

درود

من معاملات لابسا رو تعقیب نمیکنم ولی لسرما اونقدر ها هم پرحجم معامله نشده .340تومن برای لسرما یه حمایت هست بخاطر همون اون مطلب رو نوشتم ممکنه واکنشی نشون بده ولی چون حمایت 370تومن رو شکسته الان 370تومن خودش یه مقاومت قوی براش محسوب میشه و قطعا در عبور از اون ممکنه با مشکل مواجه بشه همینطور مقاومت 390تومن.
            من فعلا بیشتر نظرم روی 315تا 320تومن هست.بهرحال باید دید خریداراش روزهای اینده چقدر قدرت دارند؟ تشخیص روند کوتاه مدت اینقدرها هم ساده نیست .علی الخصوص تو سهم های کوچکی مثل این.
            به نظرتون با نرمش سیاسی که دولت در ارتباط با دنیا داره و اتفاقات مثبتی که به همین جهت در اقتصاد ایران رخ خواهد داد ، سمت و سوی بازار به سمت گروه هایی میره که مدتهاست به علت بی تدبیری رشد زیادی نداشته اند ؟ .....
            واینکه باز با بیشتر شدن واردات ، و کم شدن خرید مصرف کنندگان از محصولات داخلی ، باز باید شاهد رکود در این گونه نماد ها باشیم ؟؟؟
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• koroosh
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 57

سلام سجاد جان
              اقا روند ثشاهد و شدوص رو چطوری میبینی؟
              ممنون

نظر

• امیرعلی56
                عضو جدید
                • Aug 2013
                • 18

سلام جناب orumbourse
                با اینکه خیلی کم می نویسم ولی همیشه از مطالب و تحلیلهای پربارتون استفاده می کنم.
                لطفا نظرتون رو درباره سبد شلوغ من که میدونم وقتتون رو خواهد گرفت بفرمایید.
                قبلا از وقتی که می ذارید سپاسگذارم
                سهگمت،ثغرب،جم،شپدیس،شیران،کگاز،خودرو،خاور،حفاری،غش ان،قشهد،والبر،وساپا،وسینا

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

درود
                  سجاد جان میتونم سبد مورد علاقه شما رو در روزهای آینده بدونم؟
                  تا جایی که من پست ها رو دنبال کردم.واتی،والبر،ذوب و وسپه یادمه.اگه سهم دیگه ای هم هست لطف کنید نام ببرید
                  راستی هنوز وبوعلی داری؟؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط koroosh پست شده است View Post
                    سلام سجاد جان
                    اقا روند ثشاهد و شدوص رو چطوری میبینی؟
                    ممنون
                    درود

شدوص روی مقاومت مهم که چندین بار ازش برگشته داره معامله میشه ،انتظار دارم ایندفعه اون رو بشکنه حالا با اندکی اصلاح یا نوسان این مقاومت رو میشکنه من فکر میکنم بعد از شکسته شدنش ،صعود روانتری رو شاهد باشیم.
                    ثشاهد هم یه مقاومت قوی محدوده 2220تا 230تومن داره ،شاید در برخورد با این مقاومت کمی اصلاح کنه ولی انتظار شکستنش رو دارم حالا در اولین برخورد هم نباشه برمیگرده و میشکنه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                      درود
                      سجاد جان میتونم سبد مورد علاقه شما رو در روزهای آینده بدونم؟
                      تا جایی که من پست ها رو دنبال کردم.واتی،والبر،ذوب و وسپه یادمه.اگه سهم دیگه ای هم هست لطف کنید نام ببرید
                      راستی هنوز وبوعلی داری؟؟
                      خیلی از سهم ها امروز میتونند تو سبد جا بگیرند وضعیت تکنکیالی بیشتر سهم ها خیلی خوبه،میل به نزول کمتری دارند بیشتر تمایل به صعود دارند حالا ممکنه کمی درجا بزنند بعد صعود کنند.
                      خگستر واتی والبر لسرما وسپه شخارک ولغدر وملت فباهنر وغدیر ذوب وبوعلی اخابر تشرق ثتران ثمسکن رکیش فلوله غشان شکربن وپترو شپدیش پسهند غبشهر شدوص فولای ...

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جناب اروم بورس عزيز
                        سلام
                        در مورد دالبر نظرت چيه؟
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• dpi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 578

آقا سجاد اگه ممکن بود براتون یک تحلیل از دلر بگذارید.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط امیرعلی56 پست شده است View Post
                            سلام جناب orumbourse
                            با اینکه خیلی کم می نویسم ولی همیشه از مطالب و تحلیلهای پربارتون استفاده می کنم.
                            لطفا نظرتون رو درباره سبد شلوغ من که میدونم وقتتون رو خواهد گرفت بفرمایید.
                            قبلا از وقتی که می ذارید سپاسگذارم
                            سهگمت،ثغرب،جم،شپدیس،شیران،کگاز،خودرو،خاور،حفاری،غش ان،قشهد،والبر،وساپا،وسینا

بنظر من سبد خیلی خوبی دارین در مورد سهگمت نموداری ندارم ولی بقیه خوبند اونهایی هم که تو اصلاح هستند نزدیک خط روند صعودی هستند احتمالا از اون ناحیه مورد حمایت واقع میشند. بنظر من سبد شما با چینش بنیادی انجام گرفته و میتونه برای شما سود بده اگه قیمت خرید بعضی از سهم هایی که تو اصلاح هستند به قیمت روز نزدیک باشه ولی کمی تعداد سهام سبدتون زیاده،یه منشی باید استخدام کنید تا هر روز تغییرات اینها رو برایتان گزارش کنه :D
                            خیلی از سهم ها امروز میتونند تو سبد جا بگیرند وضعیت تکنکیالی بیشتر سهم ها خیلی خوبه،میل به نزول کمتری دارند بیشتر تمایل به صعود دارند حالا ممکنه کمی درجا بزنند بعد صعود کنند.
                            خگستر واتی والبر لسرما وسپه شخارک ولغدر وملت فباهنر وغدیر ذوب وبوعلی اخابر تشرق ثتران ثمسکن رکیش فلوله غشان شکربن وپترو شپدیش پسهند غبشهر شدوص فولای ...
                            جالبه این پست مورد اقبال واقع نشد.

نظر

• fakhr
                              عضو جدید
                              • Sep 2013
                              • 14

جناب اروم بورس سلام و خسته نباشید
                              برای خرید سنگین چه سهمهای میان مدتی مد نظر شریف قرار میگیرند
                              با تشکر

نظر

• امیرعلی56
                                عضو جدید
                                • Aug 2013
                                • 18

بنظر من سبد خیلی خوبی دارین در مورد سهگمت نموداری ندارم ولی بقیه خوبند اونهایی هم که تو اصلاح هستند نزدیک خط روند صعودی هستند احتمالا از اون ناحیه مورد حمایت واقع میشند. بنظر من سبد شما با چینش بنیادی انجام گرفته و میتونه برای شما سود بده اگه قیمت خرید بعضی از سهم هایی که تو اصلاح هستند به قیمت روز نزدیک باشه ولی کمی تعداد سهام سبدتون زیاده،یه منشی باید استخدام کنید تا هر روز تغییرات اینها رو برایتان گزارش کنه :D

جالبه این پست مورد اقبال واقع نشد.
                                بابت راهنماییتون ممنونم
                                بله مشکل اساسی من همین شلوغ بودنه سبدمه که به قول شما یه منشی باید استخدام کنم که مدام رصدشون کنه:D

ولی خوب چیکار کنم عاشق بورسم و دوست دارم مدام یه نوک به سهمهای خوب بزنم.
                                همین سهمهایی که در پست آخرتون هست و من بیشترشون رو ندارم و نقد هم نیستم که بخرم غصه دارم کرده :(

نظر

در حال کار...
                                X