orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

متاسفانه بعضی از تحلیلگرهای ما در تحلیل های خودشون خیلی اغراق و مبالغه میکنند البته این موضوع ربطی به توانایی های اونها نداره (که از نظر من حتی اونها تحلیلگرهای قابلی هستند) ولی وقتی شما در تحلیل و یا خدای نکرده در تبلیغ سهم از جمله های نامتعارف تعریف مانند این چنین هست و چنان خواهد شد و نمیدونم هزار حرف دیگه استفاده میکنید، اولا شما وقتی این گونه بشکل افراطی نامتعارف از سهامتان تعریف و تمجید میکنید ناخواسته از اون سهم یه تصور غلط مبنی بر خدشه ناپذیر بودن و قدرتمند بودن سهم از هر خطری در ذهن سهامداران مبتدی و احساسی و یا حتی سهامداران باتجربه شکل می دهید که باعث میشه حتی موقعی که سهم خلاف روند پیش بینی شده شما،افت میکنه دیگر سهامداران نمیتوانند اون حدضرر گفته شده رو رعایت کنند زیرا آنچنان تبلیغات نامتعارف انجام شده که قبول افت سهم و فعال شدن حدضرر برایشان ناممکن میشه و دقیقا در این لحظه احساس بر عقل و منطق سهامدار غلبه میکنه و ناخواسته سهامدار در ضرر مالی و یا زمانی که مستقیما به روح و روانش صدمه میزنه قرار میگیره.
    ثانیا من فکر میکنم اصلا تحلیلگر نباید بدنبال تبلیغ سهم برای خرید یا فروش دیگران باشد بلکه بدنبال نشان دادن زوایای تاریک و روشن سهم باشد تا سهامداران در مورد خرید یا فروش اون تصمیم بگیرند.
    پس چه بهتره که موقع تحلیل و یا احیانا تبلیغ از واژه های نامتعارف و غلوآمیز استفاده نکنیم تا سهامداران احساسی در وضعیت سخت تصمیم گیری قرار نگیرند.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/18, 22:13.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hamzeh
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 397

آروم جان با این خبر معاون وزیر صنعت مبنی بر کاهش ممنوعیت قند و شکر,فکر کنم این گروه از هفته بعد رشد رشد خوبی را تجربه خواهند کرد و برای خرید شنبه مناسب باشند.
      میخواستم نظر شما رو در این باره بدونم؟
      توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
        http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920627
        آروم جان با این خبر معاون وزیر صنعت مبنی بر کاهش ممنوعیت قند و شکر,فکر کنم این گروه از هفته بعد رشد رشد خوبی را تجربه خواهند کرد و برای خرید شنبه مناسب باشند.
        میخواستم نظر شما رو در این باره بدونم؟
        درود

تکنیکال دو سه تاش رو دیدم بنظرم میتونند هفته بعد یه صعودی رو تجربه کنند ولی اینکه به صعود پایدار با این رشد دست پیدا کنند اون رو باید دید که در برخورد با مقاومت هاشون چطور رفتار میکنند آخه بعضی هاشون حمایت های مهمی رو شکونند و دارند زیر اون معامله میشند.بعضی ها هم که چند روزیه مثبت میخورند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ائلشن
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 993

با سلام خدمت orumbourse عزیز

ممنون از اینکه اطلاعات و تحلیلهای خود را در اختیار عموم قرار می دهید.

1- orumbourse عزیز شما در تحلیل هاتون همیشه قدرت خریداران و فروشندگان رو لحاظ می کنید ممنون میشم در این مورد اگر امکانش باشه یک پست آموزشی بزنید.

2- تکنیکال گروه لاستیک و بویژه پتایر را چطور ارزیابی می کنید.بنظر میاد آماده صعوده.

امیدوارم هر کجا هستید شاد و پرسود باشید.
          آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/09/19, 08:06.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
            با سلام خدمت orumbourse عزیز

ممنون از اینکه اطلاعات و تحلیلهای خود را در اختیار عموم قرار می دهید.

1- orumbourse عزیز شما در تحلیل هاتون همیشه قدرت خریداران و فروشندگان رو لحاظ می کنید ممنون میشم در این مورد اگر امکانش باشه یک پست آموزشی بزنید.

2- تکنیکال گروه لاستیک و بویژه پتایر را چطور ارزیابی می کنید.بنظر میاد آماده صعوده.

امیدوارم هر کجا هستید شاد و پرسود باشید.
            در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

پتایر جونی برای نزول نداره دنبال بهونه هایی برای صعود هست.صعودش شروع بشه سقف 720تومن رو براحتی خواهد شکست. با شکست 570تومن وارد روند صعودی میشه. برداشتم از نمودارش اینه که این اصلاح زیاد پرقدرت نیست شاید مشکل زمانی اصلاح داره. یه چیزی شبیه الگوی کنج دیده میشه ولی تعداد برخورد با اضلاعش کمتره بنابراین من با اون دید بهش نگاه نمیکنم.
            اما حمایتهاش 425تومن حمایت خوب و مهم و400تومن عدد روانی و 350تومن حمایت خیلی خیلی خیلی قوی.
            این جور سهم ها ممکنه یه روز بلند بشی ببینی صف خرید شده و داره مقاومت هاش رو میشکنه.
            درود
            اینو رو چند روز پیش در مورد پتایر نوشتیم.
            در مورد قدرت خریدارها و فروشنده ها من بیشتر از روی تجربه میگم و هم اینکه به حجم معاملات توجه ویژه دارم .
            بالاخره وقتی زیاد به معاملات سهام دقت بکنید و رصدشون کنید قدرت پنهان خریدارها و فروشنده ها دستتون میاد.

نظر

• ehsanksh
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 179

با سلام و روز بخیر
              به نطر شما قهکمت با توجه به اعمال افزایش سرمایه و خبر ازاد شدن صادرات ممکنه از این وضعیت بیرون بیاد؟؟؟

با تشکر و ارادت

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                با سلام و روز بخیر
                به نطر شما قهکمت با توجه به اعمال افزایش سرمایه و خبر ازاد شدن صادرات ممکنه از این وضعیت بیرون بیاد؟؟؟

با تشکر و ارادت
                درود

نمودارش رو ندارم عزیز

نظر

• omid f
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 93

جناب اروم بورس سلام و روز بخير
                  در مورد بشهاب برريس كرديد اين روزها زياد ازش ميشنويم.افزايش سرمايه!ورود حقوقي جديد!افزايش توليدو...
                  [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

در اصل توسط omid f پست شده است View Post
                    جناب اروم بورس سلام و روز بخير
                    در مورد بشهاب برريس كرديد اين روزها زياد ازش ميشنويم.افزايش سرمايه!ورود حقوقي جديد!افزايش توليدو...
                    درود
                    نمودارش رو دیدم ظاهرا چهارشنبه هم صف فروش اندکش رو جمع آوری کردند.
                    در مقطع فعلی بنظر من فقط باید نظاره گر بود تا سهم روند کوتاه مدت خودش رو نمایان کنه،هنوز تکنیکالش سیگنال قوی خرید نمیده و حتی کمی هم قدرت برای شکستن 970تومن نشون میده. من فکر میکنم اگه شنبه براش خریدار نیاد میتونه کف 970تومن رو بشکنه و ممکنه تا قیمت پایانی 910تومن هم بیاد پایین.
                    برای من فعلا سیگنال خرید صادر نمیشه حتی میتونم بگم سیگنال فروش میده البته ممکنه با توجه به سودش زیاد افت نکنه مثلا یه 10درصدی 15درصدی .
                    اگه دوست داری داخل روند بخری با شکست1160تومن انجام بده و یا اینکه ببین با شکست 970تومن شاید بشه پایینتر پله ای اقدام به خرید کرد.
                    نمودار بلند مدتش صعودی هست و مقاومت های مهمی رو هم شکونده ولی کوتاه مدتش کمی تزلزل تو روند صعودی دیده میشه

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

با عرض سلام خدمت جناب orumbourse
                      در صورت امکان وضعیت بترانس رو هم بررسی بفرمایین
                      سپاس فراوان

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جناب اروم بورس در مورد شپنا نظرتون چيه؟
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• omid f
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 93

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          درود
                          نمودارش رو دیدم ظاهرا چهارشنبه هم صف فروش اندکش رو جمع آوری کردند.
                          در مقطع فعلی بنظر من فقط باید نظاره گر بود تا سهم روند کوتاه مدت خودش رو نمایان کنه،هنوز تکنیکالش سیگنال قوی خرید نمیده و حتی کمی هم قدرت برای شکستن 970تومن نشون میده. من فکر میکنم اگه شنبه براش خریدار نیاد میتونه کف 970تومن رو بشکنه و ممکنه تا قیمت پایانی 910تومن هم بیاد پایین.
                          برای من فعلا سیگنال خرید صادر نمیشه حتی میتونم بگم سیگنال فروش میده البته ممکنه با توجه به سودش زیاد افت نکنه مثلا یه 10درصدی 15درصدی .
                          اگه دوست داری داخل روند بخری با شکست1160تومن انجام بده و یا اینکه ببین با شکست 970تومن شاید بشه پایینتر پله ای اقدام به خرید کرد.
                          نمودار بلند مدتش صعودی هست و مقاومت های مهمی رو هم شکونده ولی کوتاه مدتش کمی تزلزل تو روند صعودی دیده میشه
                          بسیار متشکرم
                          مخصوصا rsi و macd جذابی داره!رفت تو واچینگ لیست!البته بستگی زیادی به عملکرد خوب حقوقیش داره!'@-@
                          [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• سیدامیر
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1668

باسلام ...
                            جناب سجاد خواستم نظر جدید شمارا درمورد بترانس بدانم..
                            و همچنین با توجه به اینکه خبرهای خوبی از سیمان بهبهان به دستم رسیده نظر شما
                            از روند و تکنیکال سهم چیست ...
                            صمیمانه از زحمات شما متشکرم.....

نظر

• alieslamian
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 95

با سلام
                              میدونم سبدم شلوغ هست اما ممنون میشم نظری بدید

وسپه-واتی-فایرا-فولای-وبصادر - وبملت-فباهنر-شکربن-سشرق-ثشرق-حتاید-حفاری-غمارگ

با تشکر
                              [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                                با عرض سلام خدمت جناب orumbourse
                                در صورت امکان وضعیت بترانس رو هم بررسی بفرمایین
                                سپاس فراوان
                                در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                                باسلام ...
                                جناب سجاد خواستم نظر جدید شمارا درمورد بترانس بدانم..
                                و همچنین با توجه به اینکه خبرهای خوبی از سیمان بهبهان به دستم رسیده نظر شما
                                از روند و تکنیکال سهم چیست ...
                                صمیمانه از زحمات شما متشکرم.....

درود

در مورد بترانس من یه دوهفته پیش بود با شکست 480تومن گفتم این سیگنال فروش صادر کرده و انتظار داشتم حداقل تا 400تومن افت کنه چون تکنیکالش خیلی قدرت صعود رو نشون نمیداد که تا 443تومن اومد پایین و از اونجا یه فشار خریدی براش پیدا شد.از نظر من بترانس یه هدف حداقلی 750تومن در میان مدت داره .
                                الان بترانس روی 530تومن مقاومت خیلی مهمی داره که روز های پیش رو با اون برخورد میکنه و چالش بزرگی برای سهم محسوب میشه اگه این رو بشکنه دو تا مقاومت 570و 630تومن سر راهش برای صعود هستند.
                                اگه جو بازار خوب باشه مطمئنا بترانس جز اون سهم هاییکه میتونه مثبت باشه.
                                اگه نتونه 530تومن رو بشکنه حد ضرر 470تومن .

در اصل توسط alieslamian پست شده است View Post
                                با سلام
                                میدونم سبدم شلوغ هست اما ممنون میشم نظری بدید

وسپه-واتی-فایرا-فولای-وبصادر - وبملت-فباهنر-شکربن-سشرق-ثشرق-حتاید-حفاری-غمارگ

با تشکر
                                درود
                                برای سبد شما من یادمه یه بار نظرم رو گفتم تو صفحات قبل هست.

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                جناب اروم بورس در مورد شپنا نظرتون چيه؟
                                شپنا رو من انتظار داشتم حداقل تا 2960تومن بالا بیاد و اون شکاف رو پر کنه ولی نتونست.
                                از نظر من شپنا الان دیگه یه سهم خوب بنیادی محسوب میشه و با توجه به سودش دیگه میشه بعنوان یه سهم برای بلند مدت روش حساب کرد .
                                شپنا با توجه به نمودار الان نزدیک حمایت خیلی مهم معامله میشه حوالی 2600تومن.
                                بالای اون حمایت باشه مشکلی نداره ،این رو بشکنه تو کوتاه مدت اذیت خواهد کرد اون وقت حمایت 2370و 2250تومن رو باید در نظر داشت.

نظر

در حال کار...
                                X