امروز وسپه هم نسبت به روز چهارشنبه بد معامله نمیشه .چهارشنبه من اندکی خریدم.این بیاد بالای 238تومن قرار بگیره روند صعودی پایدارش رو شروع میکنه.
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
اینطور معاملات در چنین بازار هایی در شان ذوب نیست.خجالت بکش:D
شاخص هم رسید به مقاومت 61400واحد .این رو بشکنه فشار تقاضا عیجانی از سوی احساسی های بازار میاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط omid f پست شده است View Postامروز چی بخریم جناب اروم بورس؟:D
این همه من سهم گفتم ،یه دو سه صفحه بری عقب کلی سهم هست شما میگید چی بخرم؟!"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postدرود بر همه دوستان و درود بر سجاد عزیز و تشکر همیشگی از برای همه زحمات
آرزوی بهترین ها برای همه
والبر.........سینه خیز در حرکت و بی سرو صدا در حال معامله می باشد.......
خوبی جناب سکه شانس
امروز هم صف خرید نشه فردا با عرضه دتولید صف خریده"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاینطور معاملات در چنین بازار هایی در شان ذوب نیست.خجالت بکش:D
شاخص هم رسید به مقاومت 61400واحد .این رو بشکنه فشار تقاضا عیجانی از سوی احساسی های بازار میاد
نظر
-
اونهاییکه میخواند وبوعلی تو سبدشون باشه که صد البته باید تو سبد باشه روند صعودی با شکست 170تومن اغاز میشه شکست حمایت 150تومن میتونه یه چند تومنی قیمت رو بیاره پایین ولی زیاد افت نخواهد کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاینطور معاملات در چنین بازار هایی در شان ذوب نیست.خجالت بکش:D
شاخص هم رسید به مقاومت 61400واحد .این رو بشکنه فشار تقاضا عیجانی از سوی احساسی های بازار میاد
نه به هفته های قبل که فرش قرمز برای جنگ پهن کرده بود..........
نه به حالا که که فرش سبز برای نیویورک پهن کرده........
خلاصه بازار سرمایه مصداق شعر ....... ناصر خسرو.......شده:
گرباد......شمال .......اید روبه انسو
گر باد .......جنوب .........اید رو به آنسو
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاونهاییکه میخواند وبوعلی تو سبدشون باشه که صد البته باید تو سبد باشه روند صعودی با شکست 170تومن اغاز میشه شکست حمایت 150تومن میتونه یه چند تومنی قیمت رو بیاره پایین ولی زیاد افت نخواهد کرد
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postبا سلام خدمت orumbourse عزیز
معاملات مداران را چطور می بینید.؟
مثل اینکه فشار خرید زیادی از طرف خریدارها وجود داره.
یاشا
.
.
.
.پتایر هم صف خرید اندک هست اون روز گفتم اصلاحش جوندار نیست و دنبال بهانه هایی برای مثبت خوردنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
خوبی جناب سکه شانس
امروز هم صف خرید نشه فردا با عرضه دتولید صف خریده
این روزها فرصت بیشتری برای رصد بازار برام فراهم شده....و در کنار راهنمایی های ارزشمند و صادقانه شما در حال کسب اموزش و سرمایه گذاری کوچکی هستم........
خیلی خوشحالم که تاپیک شما ......فضای دوستانه برای همه فراهم کرده و مورد توجه جمع زیادی از علاقمندان قرار گرفته............
بهترین بهترین ها را برای همه دوستان و شخص جنابعالی از حضرت احدیت آرزومندم............
نظر
نظر