بترانس رفت برای مجمه سالیانه .یادتون باشه بعد از مجمع روز بازگشایی حمله ای بهش بکنید
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
قضیه عرضه وصندوق چیه !!!!!!!!!!!!!!!!1اونم حقوقی؟؟؟؟؟؟؟؟زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postوبیمه-هفتگی
نمودار شما بدون تغییر هست؟جون نمودار وبیمه من کمی متفاوت تر از نمودار شما هست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط blue_eb1982 پست شده است View Postقضیه عرضه وصندوق چیه !!!!!!!!!!!!!!!!1اونم حقوقی؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز روی مقاومت هست ولی این بیشتر پرتفوش تقسیم سود بالایی تو مجمعاشون داشتند بیشتر از سود در نظر گرفته در گزارشات وصندوق .تعدیل مثبت داره.من نظرم مثبته"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
توی این بازار مثبت کهمدا را کجای دلمون بگزاریم ....
چرا حرکتشا درست حسابی شروع نمیکنه ؟
کی حرکتش شروع میشه ؟
تشکر"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
وبیمه یه میلیون صف خرید براحتی میشد حوالی 133 خرید .البته الان من چند روز پشت سرهم میگه این نفله رو بخرید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postتوی این بازار مثبت کهمدا را کجای دلمون بگزاریم ....
چرا حرکتشا درست حسابی شروع نمیکنه ؟
کی حرکتش شروع میشه ؟
متاسفانه این سهم حامی درست و حسابی روی تابلو نداره افتاده دست یه عده"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
-
نظر