orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    کبافق و کاما رو همچنان صعودی میبینم ،البته اینها حرکتشون معمولا نوسانی هست
    کبافق هم کمی خریدار بیاد میتونه صف خرید رو ببینه اونقدر ها فروشنده نداره
    بالاخره کبافق صف خرید اندکی براش تشکیل شد،منتظر پرحجم شدن صف خرید هستیم .هرکی میخواست بخره روی 2085یا 2090تومن هم میتونست بخره .
    ببینیم امروز نماد همراه چطور خواهد شد؟کمی فشار خرید بیاد میتونه امروز سهامدارانش رو خوشحال کنه
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

امروز کاما رو هم زیر نظر داشته باشید وقتی کبافق صف خرید میشه کاما چرا نشه؟این از کبافق ارزشمندتره.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

یه چند دقیقه ای معاملات کاما رو رصد کردم تو این قیمت های 1110تومن خوب خریدار داره،خریدار ممکنه اگه فروشنده تو این قیمت ها تموم بشه ،ممکنه اردر خریدش رو بالاتر ببره

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

یه چند دقیقه ای معاملات کاما رو رصد کردم تو این قیمت های 1110تومن خوب خریدار داره،خریدار ممکنه اگه فروشنده تو این قیمت ها تموم بشه ،ممکنه اردر خریدش رو بالاتر ببره
          درود
          سجاد جان کاما رو مجموعه پارسیان داره جمع میکنه اول بانک پارسیان خرید میکرد،الان بیمه پارسیان هم میخره
          یک حقوقی فروشنده داشت که روند سهم رو خراب کرد،که الان خبری ازش نیست
          بنیادی بسیار ارزنده است
          گزارش سال های پیش رو بخونید مطالب جالبی دارد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            درود
            سجاد جان کاما رو مجموعه پارسیان داره جمع میکنه اول بانک پارسیان خرید میکرد،الان بیمه پارسیان هم میخره
            یک حقوقی فروشنده داشت که روند سهم رو خراب کرد،که الان خبری ازش نیست
            بنیادی بسیار ارزنده است
            گزارش سال های پیش رو بخونید مطالب جالبی دارد
            من فکر میکنم کاما فردا قیمت بالاتری از این معامله بشه.البته اگه خبر بدی برای بازار نیاد و بازار حال و روز امروز رو داشته باشه

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

در وسپه امید باز هم عرضه کرد و باز هم مثل این که میخواد نوسان بگیره
              امیدوارم بازار این بار گول نخوره

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

با این افزایش نیم ساعته ساعت معاملاتی ،تنها ثمری که برای من داشته اذیت شدن چشمام بوده
                .
                .
                .
                .
                فردا دوباره نماد همراه رو زیر نظر بگیرید آخر وقت خوب خریدنش

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                  در وسپه امید باز هم عرضه کرد و باز هم مثل این که میخواد نوسان بگیره
                  امیدوارم بازار این بار گول نخوره
                  5 میل صف رو آخر بازار داد....از صبح هم همینطور به صف میفروخت! این دیگه کیه....
                  ولی باز هم فشار خرید بود وقتی سهم بست!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    5 میل صف رو آخر بازار داد....از صبح هم همینطور به صف میفروخت! این دیگه کیه....
                    ولی باز هم فشار خرید بود وقتی سهم بست!
                    با اینکه از وسپه خارج شدم ولی خیلی دوست دارم بازار یه درس عبرتی به امید (این حقوقی نوسانگیر /.:blinksmiley.:/) بده تا با یه مقدار سهامش بازار و بازی نگیره..

واقعا نیاز به عمق بیشتر در بازار احساس میشه که خدارا شکر داریم به این سمت میریم..

من فکر میکنم کاما فردا قیمت بالاتری از این معامله بشه.البته اگه خبر بدی برای بازار نیاد و بازار حال و روز امروز رو داشته باشه
                    سجاد جان بازار بد و خوب دیگه به نظرم اثر چندانی رو این سهم نداشته باشه ..چون با عدم موفقیت مذاکرات نرخ دلار بالا خواهد رفت و در صورت موفقیت مذاکرات حجم صادرات بالا خواهد رفت و البته با کاهش هزینه صادرات ( که در حال حاضر با وجود تحریم ها ) به شرکت تحمیل شده.. در مجموع سهم کم ریسک و پرپتانسیلی به نظرم میاد..
                    امروز بازهم اضافه کردم..
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ائلشن
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 993

شکربن هم ممکنه بعضی از چارتیسیتها شکست خط روند صعودی رو تو نمودارش احساس کنند ولی من هنوز به این نتیجه نرسیده ام و فکر میکنم هنوز روی خط روند صعودی هست و اون رو نشکسته و میتونه از اونجا به روند صعودی برگرده.برای اطمینان شکست 610تومن و یه شمع روی اون میتونه نشانه برگشت به روند صعودی باشه.هنوز به برگشت به روند صعودی خوشبینم
                      با سلام

سجاد جان متاسفانه شناوری بالای سهم بلای جونش شده. از نظر موج شماری در تایم روزانه و هفتگی هم نمودارش خبر از صعود میدهد.

از نظر من اگر شدوص بازگشایی خوبی داشته باشه میتونه محرکی برای این سهم باشه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                        با سلام

سجاد جان متاسفانه شناوری بالای سهم بلای جونش شده. از نظر موج شماری در تایم روزانه و هفتگی هم نمودارش خبر از صعود میدهد.

از نظر من اگر شدوص بازگشایی خوبی داشته باشه میتونه محرکی برای این سهم باشه.

درود

تا وقتی 540تومن رو نشکسته خطری سهم رو تهدید نمیکنه،ضمن اینکه من نظرم همچنان مثبته باید دید خریداران کمی دل و جرات تر وارد بازی میشند یا نه؟
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        وغدیر

وغدیر فردا با مقاومت مهمی دست و پنچه نرم خواهد کرد با توجه به اینکه پارسان زیر مجموعه وغدیر تونسته مقاومت مهمی رو بشکنه و وارد روند صعودی بشه ، احتمال اینکه وغدیر هم مقاومت محدوده 585تا 600تومن رو بشکنه بالاست.ضمن اینکه امروز صف خرید شد ولی صف عرضه شده اما بنظر من هنوز پتانسیل صعود داره .سهم رو رصد کنید

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

میشه خواهش کنم یک سهم تاپ با دید میان مدت معرفی کنید؟
                          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

فردا پتروشیمی خراسان و پتروشیمی کرمانشاه رو هم زیر نظر داشته باشید .نمودارهای خوبی دارند. کرماشا با شکست 960تومن و خراسان با شکست 1030تومن میتونند وارد فاز صعودی شوند

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                              میشه خواهش کنم یک سهم تاپ با دید میان مدت معرفی کنید؟
                              درود

بازار صعودیه نمودار بیشتر سهم ها هم صعودی هست،تمامی سهم ها الان تاپ هستند اخابر خگستر والبر دتولید دیران کاما ...

نظر

• frankval
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 132

خرید بانک دی برای فردا چطوره؟هدفش چه قیمتی رو نشونه گرفته؟
                                یا اینکه بهتره صبر کنم پالایشی ها کمی قرمزتر شوند و پالایشی یا شیمیایی بخرم؟اگر جواب مثبته چه سهمی؟

نظر

در حال کار...
                                X