orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
    به نظرتون استاد وساپا برا نوسان گیری خوبه یا دتولید؟؟/ چندروزیه وساپا اروم داره حرکت میکنه هدف اولیه رو میشه رو 210 گذاشت
    درود

من یه چیز خوبی تو نمودار وساپا دیده ام که فکر میکنم در زمانش خوب حرکت خواهد کرد.خودم تمایل زیاد دارم که وساپا رو تبلیغ کنم ولی به جهت برخی مسایل بی بنیادی سهم و غیره ،سعی میکنم جسته گریخته روی سهم بیام حتی کنار ولساپا براش مطلب میزنم.
    من نظرم روی وساپا مثبته همینطور روی دتولید.
    حالا دیگه کوتاه مدتش رو کدوم زود میره بالا.نمیشه دقیق گفت.دتولید فرابورسیه نوسان 10درصدی داره در طول روز ولی وساپا غیرقابل پیش بینیه.من مثبتم روش
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
      دتولید مثل مسابقه طناب کشی شده یک لحظه مثبته و یک لحظه منفی

اروم جان به نظر شما این الگوی کنج نیست ؟ چی تایید میکنه و چه چیز رد ؟ ممنون
      خگستر

نه فکر نمیکنم الگوی کنج باشه.
      اون اندیکاتور ار اس آی رو که خودت هم کشیدی نشون میده امروز و فردا روی مقاومت هست.امروز هم عملا داره واکنش نشون میده فردا هم ممکنه این برنامه باشه.من انتظار دارم این رو با نوساناتی بشکنه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

فعلا با اجازه

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

سجاد جان نتونستم تحلیل قبلیتون رو در مورد فرآور پیدا کنم. به نظرتون نزدیک 760 مقاومت داره ؟ سقف کانال رو شما تو محدوده 800 میبیند؟

نظر

• علی نظامی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1033

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود

من یه چیز خوبی تو نمودار وساپا دیده ام که فکر میکنم در زمانش خوب حرکت خواهد کرد.خودم تمایل زیاد دارم که وساپا رو تبلیغ کنم ولی به جهت برخی مسایل بی بنیادی سهم و غیره ،سعی میکنم جسته گریخته روی سهم بیام حتی کنار ولساپا براش مطلب میزنم.
            حالا دیگه کوتاه مدتش رو کدوم زود میره بالا.نمیشه دقیق گفت.دتولید فرابورسیه نوسان 10درصدی داره در طول روز ولی وساپا غیرقابل پیش بینیه.من مثبتم روش
            خیلی ممنون از زحماتت آقا سجاد. من که در طول روز خیلی استفاده می کنم. به نظرم حرکت وساپا قویتر باشه چون اصلاح خوبی کرده بود. دتولید تو سه ماه یعنی از عرضه اولیش بیشتر از 2 برابر شده که نفسشو گرفته. بازم شما استادی هرچی بگی قبولت داریم:x

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
              سجاد جان نتونستم تحلیل قبلیتون رو در مورد فرآور پیدا کنم. به نظرتون نزدیک 760 مقاومت داره ؟ سقف کانال رو شما تو محدوده 800 میبیند؟

.

فرآور

فرآور در نزدیکی مقاومت خط روند نزولی بلند مدت محدوده 750تا 800تومن قرار داره که از نظر من احتمال شکستن خیلی بالاست .با شکست این محدوده هدف حداقلی 1000تومن رو خواهد داشت

در تحلیل قبلی همانطور که ملاحظه میفرمایید محدوده 750تا 800تومن مقاومت روند نزولی بلند مدت شناسایی شده بود و انتظار شکست داشتیم ولی این مهم اتفاق نیفتاد و سهم با برخورد به این محدوده اصلاح خورد .در شرایط فعلی محدوده 600تا 570تومن محدوده حمایتی مهمی می باشد،برای دوستانی که دید میان مدت دارند بنظرم قیمت های مناسبی باشد.
              هنوز هم اعتقاد دارم این سهم توانایی شکستن مقاومت محدوده 750تا 800تومن(مقاومت خط روند نزولی سبز رنگ) رو داره. حدضرر این سهم شکست خط حمایتی قرمز رنگ خواهد بود.

نظر

• arashsefid
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 205

درود

استاد خسته نباشید
                اون چیز خوب استوکاستیکش نیست؟

نظر

• frankval
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 132

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
                  استاد حرص نخورید.....این جماعت صف نشینه........دتولید صف میلیونی که براش بچینن تازه همه میخوان بخرنش!
                  دقیقا! یک روز رفته بودم پنج شنبه بازار میوه بخرم.طرف شروع کرد به داد زدن که سیب 3000 تومان نخر فقط کیلو 2000 تومان!
                  خدا وکیلی هم سیبهای خوبی بود ولی طرف چون اهل دوز و کلک نبود و میوه هاش رو هم واکس نزده بود خریدار آنچنانی نداشت!
                  من رفتم و سیبم رو ازش خریدم و در همون حین شنیدم که رفیقش بهش گفت:"دیدی گفتم وقتی ارزون می فروشی ملت می گرخن؟!"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

وبصادر در محدوده 106تا 110تومن حمایت قویی داره بشکنه باید منتظر 94تا 97تومن بود.
                    روند اصلاحی خیلی کم جون هست ولی خریداران تمایلی به خرید در قیمت های مثبت فعلا از خودشون نشون نمیدهند.

نظر

• amirhossein
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 74

خگستر دوباره صف خرید شد،خدا کنه دوباره نریزه واقعا اعصاب خرد کن میشه.امروز و حتی فردا روی مقاومت هست.
                      خساپا هم شاید تا دقایقی دیگه صف بشه.همچنان روی کاما و فرآور و دتولید مثبت هستم اگه امروز هم صف نشوند برای روزهای اینده منتظرشون هستم البته فرآور رو امروز بعید میدونم صف خرید بشه ولی روزهای اینده منتظرشم

سلام سجاد جان!
                      اگه برات امکان داره، تکنیکال این سهم رو بذار کنار!!! /.:blinksmiley.:/ذهنت رو درگیرش نکن! :D
                      این سهم هنوز بازیش شروع نشده. اگر افزایش سرمایه سنگین وپارس قطعی بشه و انجام بشه، خگستر بعد از افزایش سرمایه 100% در همین قیمت هاست...
                      در این سهم همه راه ها به برنامه های آتی بانک پارسیان ختم می شود
                      چرا که بالای 90% از سود این سهم از مسیر وپارس به صورت مستقیم و غیرمستقیم تامین می شود. میزان مالکیت خگستر با سرمایه 150 میلیارد تومانی (1.5 میلیارد سهم) بر وپارس به این صورت است؛
                      1- مالکیت مستقیم
                      - شرکت صاحب 1.313 میلیارد سهم بانک پارسیان می باشد که با توجه به قانون سقف مالکیت 10% بر شرکت های بانکی، سهام مازاد شرکت به دو زیر مجموعه خدمات بیمه ایرانخودرو و بیمه فردا (با مالکیت 100% خگستر) منتقل شده است.
                      - خدمات بیمه ایرانخودرو مالک 354 میلیون سهم
                      - بیمه فردا مالک 33 میلیون سهم
                      پس به صورت مستقیم مالک 1.7 میلیارد سهم بانک پارسیان می باشد.
                      2- مالکیت غیرمستقیم
                      - سرمایه گذاری سمند مالک 910 میلیون سهم وپارسه که با توجه به مالکیت 30% خگستر بر آن، سهم این شرکت در حدود 273 میلیون سهم می شود.
                      - نیرومحرکه مالک 142 میلیون سهم وپارسه که با توجه به مالکیت 49% خگستر بر آن، سهم این شرکت در حدود 69 میلیون سهم می شود.
                      پس به صورت غیرمستقیم مالک 348 میلیون سهم وپارس می باشد.
                      مجموع دو مالکیت در حدود 2.048 میلیارد سهم وپارس می شود .

با آرزوی موفقیت و شادکامی@};-

نظر

• مهشید
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 124

سلام اقا سجاد رون غبشهر رو چجوری میبینید ؟خروج به صلاحه؟

نظر

• کارآمد
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 315

سلام جناب اروم بورس نظرتون در مورد مرقام چیه؟
                          شایعه شده که فرهنگیان میخواد سهمو ببره بالا

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
                            سلام اقا سجاد رون غبشهر رو چجوری میبینید ؟خروج به صلاحه؟
                            درود
                            روند صعودی قویی نداره ولی تا زمانی که 1450تومن رو به پایین نشکسته با سهم بمون.شاید کمی جون گرفت و مقاومت مهم 1700تومن رو بشکنه

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                            سلام جناب اروم بورس نظرتون در مورد مرقام چیه؟
                            شایعه شده که فرهنگیان میخواد سهمو ببره بالا
                            درود

نمودار خوبی داره ازش خوشم میاد یه مقاومت مهم و گردن کلفت حوالی 390تا 415تومن داره .این رو با قدرت بشکنه ممکنه قیمت های بالایی ببینه حداقلش 580تومن.
                            هنوز این مقاومت رو نشکسته ،ممکنه کمی نوسان حوالی این مقاومت داشته باشه .من نظرم روش مثبته.حدضرر فراموش نشه

نظر

• محمد ساده
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 934

سلام سجاد عزیز
                              نظرتون راجع به واحیا چیه...دیتای خاصی نداره...اما دارم روش کار میکنم...اگه موج شماری ازش بکنیم می تونیم به تارگت4500تومان برسیم...؟

نظر

• nima_rp_64
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4

سلام
                                در مورد گروه قندی تحلیلتون چی هست؟

نظر

در حال کار...
                                X