orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : orumbourse

سجاد جان....
    فرصت کردی تارگت و مقاومت های ولساپا (لیزینگ رایان)را هم بنویس.....میدونم روش مثبتی
    سپاسگزارم
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
      سجاد جان کاهش حجم معاملات تو فراور میتونه نشونه پایان نزول و تخلیه شدن فروشنده های عجول باشه؟ به نظرت افزایش قیمت جهانی روی چقدر روی فراور تاثیر میزاره ؟
      تو فرآور یا دیدت رو میان مدت کن یا میخوای نوسان کوتاه مدت بگیری بیا روی یه سهم دیگه.
      من روی فراور بشدت مثبتم محدوده 650تا 640تومن خیلی محدوده قویی هست.انتظار واکنش دارم ولی تا مقاومت حوالی 750تومن رو نشکسته خریداران قویی براش نمیاد.اینم با بالا رفتن قیمت جهانی روی خواهد شکست.یکی از دوستانم میگفت یه جایی خونده که سال بعد سال قیمت جهانی روی خواهد بود منظور افزایشش.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کارآمد
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 315

با سلام
        دوستان مرقام معاملات جالبي داره مشخصه كه رو سهم برنامه ريزي دارند ديروز صف فروش و سنگين كردن و دست نزدن تا امروز از منفي كامل سهمو جمع كنن و خشكش كنن.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          سجاد جان....
          فرصت کردی تارگت و مقاومت های ولساپا (لیزینگ رایان)را هم بنویس.....میدونم روش مثبتی
          سپاسگزارم
          درود

اون نموداری که چند وقت قبل گذاشتم رو یادتون هست؟تو اونجا یه خط داخل نمودار کشیدم اون خط خیلی مقاومت قویی هست.میشه حوالی 250تا 270تومن این رو بشکنه بنظرم تارگتش میتونه حداقل 350تومن باشه
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

کیف کردم از معاملات آ.س.پ.هدف حداقلی 630تومن.

نظر

• setare_ur
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 108

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              تو وساپا بیمه ایران مثل همیشه می فروشه ولی حقیقی های هستند که این رو خوب میخرند.احتمالا اونها برنامه ای روی سهم دارند چون از صف فروش هم برمیدارند،من هنوز روش مثبتم علیرغم این صف فروش ها
              بیمه ایران داره خزامیاد و میخره از اون طرف سایپا داره خزامیاد میفروشه این وسط وساپا داره جوره این کارو میکشه

نظر

• Diyako
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 170

درود

کجایی؟نیستی؟
                حوالی 390تومن یه حمایت داره.من زیاد از برخی اندیکاتورهاش خوشم نیومد.تا وقتی مطمئن از صعود نشدی واردش نشو چون ممکنه کمی زمانت رو بگیره.
                ما جایی نداریم بریم جز اینجا کامپیوترم مشکل دار شده بود
                عجب صفی شده کگاز کاش بیشتر میخریدم
                به نظرتون خگستر اضافه کنم امروز یکم نقدینگی رسید یا سهم بهتری سراغ دارین

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوستان مرقام معاملات جالبي داره مشخصه كه رو سهم برنامه ريزي دارند ديروز صف فروش و سنگين كردن و دست نزدن تا امروز از منفي كامل سهمو جمع كنن و خشكش كنن.

درود
                  این سهم چاره ای جز شکستن مقاومت 400تا 415تومن نخواهد داشت.فقط میتونه درجا یا جزیی اصلاح داشته باشه.ولی راهش رو به بالاست.منتظر شکست مقاومت هستم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                    ما جایی نداریم بریم جز اینجا کامپیوترم مشکل دار شده بود
                    عجب صفی شده کگاز کاش بیشتر میخریدم
                    به نظرتون خگستر اضافه کنم امروز یکم نقدینگی رسید یا سهم بهتری سراغ دارین
                    خگستر مثبتم روش ولی کمی زود میگفتی آ.س.پ رو پیشنهاد میدادم بنظرم سرعت آ.س.پ بالاست

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

خبهمن هم صف خرید شد اونم از نوع سنگینش.شما خساپا رو رصد کنید با شکست 255تومن فشار خرید خیلی بالا میره

نظر

• setare_ur
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 108

استاد رو بانک دی نظری داشتین به نظر اگه مقاومت 275 رو بشکونه تا 300-320 بایذ بره
                        دیروز و امروز یه اصلاح داشته فکر میکنین اصلاحش تا کجا باشه؟؟؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                          استاد رو بانک دی نظری داشتین به نظر اگه مقاومت 275 رو بشکونه تا 300-320 بایذ بره
                          دیروز و امروز یه اصلاح داشته فکر میکنین اصلاحش تا کجا باشه؟؟؟
                          چرا از اون سهم هایی که من میگم رو نمیخریدید؟همشون هم بالا میرند ،مگه نمیخواهید سود کنید؟
                          ولله من در مورد بانک دی مطالعه نداشتم ،حین معاملات نمیتونم بانک دی رو بررسی کنم هرچند فکر کنم یه بار یکی از دوستان پرسیده بودم نظرم رو گفتم .خودتون برین پستش پیدا کنید

نظر

• setare_ur
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 108

چرا از اون سهم هایی که من میگم رو نمیخریدید؟همشون هم بالا میرند ،مگه نمیخواهید سود کنید؟
                            ولله من در مورد بانک دی مطالعه نداشتم ،حین معاملات نمیتونم بانک دی رو بررسی کنم هرچند فکر کنم یه بار یکی از دوستان پرسیده بودم نظرم رو گفتم .خودتون برین پستش پیدا کنید
                            واقعیتش از پستهای شما نهایت استفاده رو میکنم برا مثال
                            وساپا رو 175 خریده بودم دیروز 1946 دیدم بیمه ایران اذیت میکنه خالی کردم
                            بترانس و رو 615 وارد شدم و امروز 666 خارج شدم و خبهمن رو 3150 خرید کردم سنگین
                            بانک صادرات و از 111 برداشته بودم دیدم عرضه نمیزاره نفس بکشه امروز رو 1159 فروختم و وپارس و 3456 وارد شدم واقعیتش زیاد رو سهم نمیمونم چون به نظرم بازار باید تا اخر این ماه یکم اصلاح بکنه و ماه بهمنو زیاد خوب نمیبینم
                            الانم سبدم به ترتیب وزن خبهمن بانک دی ثشرق خزامیاد وانصار و وپارس هستش نظرتون رو سبدم چطوره؟

نظر

• vahid_sh
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 388

خراسان و کلا پتروها امروز برگشتن ولی خیلی جون دار معامله نمیشن که احتمالا به خاطر عدم اطمینان خریدارها از قضیه نرخ گاز هست. مشکل اصلی خراسان نداشتن یه حقوقی خوبه که ازش حمایت کنه. امیدوارم این گروه هم مورد توجه بازار قرار بگیره.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                                واقعیتش از پستهای شما نهایت استفاده رو میکنم برا مثال
                                وساپا رو 175 خریده بودم دیروز 1946 دیدم بیمه ایران اذیت میکنه خالی کردم
                                بترانس و رو 615 وارد شدم و امروز 666 خارج شدم و خبهمن رو 3150 خرید کردم سنگین
                                بانک صادرات و از 111 برداشته بودم دیدم عرضه نمیزاره نفس بکشه امروز رو 1159 فروختم و وپارس و 3456 وارد شدم واقعیتش زیاد رو سهم نمیمونم چون به نظرم بازار باید تا اخر این ماه یکم اصلاح بکنه و ماه بهمنو زیاد خوب نمیبینم
                                الانم سبدم به ترتیب وزن خبهمن بانک دی ثشرق خزامیاد وانصار و وپارس هستش نظرتون رو سبدم چطوره؟

.
                                .
                                .
                                .
                                حالا قیافه فروشندگان خگستر روی 425تومن دیدن داره.
                                این لیزینگها خیلی پرنوسان هستند ولی رو به بالا نوسان میکنند بنظرمن تو این قیمت ها ارزنده هستند
                                این بیمه ایران چقدر وساپا رو عرضه میکنه جالبتر اینکه خریداران حتی توی صف فروش هم برمیدارند درحالیکه میتونستند فردا صف رو بردارند بنظرتون این نشانه این نیست که خود خریدارها هم با هم رقابت دارند؟

نظر

در حال کار...
                                X