تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nesvatb
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 69

کاپیتان عزیز
    میدانی که فیس بوک فیلتر ا ست وخیلی ها مثل من دسترسی ندارند
    بنابراین ازشما درخواست داریم نوشته های جناب نادرعلی را هرچند کوتاه برایمان به نمایش بگذارید
    قبلا از اینکار شماتشکر مینمایم

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2934

Kazem Naderali

اخابر تا سال93بنظرم پتانسیل500تومن شدن را داره فعلا340همون مقاومت که قبلا گفته شده بود سبب اصلاح قیمتی شده
      البته انتظار نداشتم اینطور با سرعت تا این سطح کوتاه مدت بیاد ولی خوب بالا اومد ، مخابرات سال بعد میتونه رشد خوبی کنه
      وقتی یکسری سهام با زیان بالا قیمتشون بالای250-300هست مخابرات با سود40-50تومنی این قیمت ریسکی نداره...

اذرماه امسال یکی دو طرح میدکوی پاسارگاد به بهره برداری میرسه البته کک سازیش هم شهریور ماه راه اندازی شد و شروع به تولید کرده ...

https://www.facebook.com/kazem.nnn
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

Kazem Naderali :

اين هم قرارداد خريد سهام ترجيحى براى كارگران وكارمندان مخابرات از خصوصى سازى و مفاد قرارداد كه نشون ميده تا پايان خرداد سال ١٣٩٩حق فروش ندارند
        متن كامل قرارداد را اينجا بخوانيد :

Kazem Naderali :

جناب زیبا سرشت وسینا255مقاومتش هست بنظرم یه برگشت و استراحتی رو این مقاومت میکنه

24minutes ago · Unlike · 2

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

Kazem Naderali :

درباره فارس اغلب تحلیلهای که صورت میگیره خصوصا راجع رشد تصاعدی سود از300-400تومن تا...
          بنظر من بالای75% با ضریب خطای فاحشی صورت گرفته و با فرضیات تخفیف10یا15یا20درصدی یکسری سودهای نجومی حساب کردند یا اینکه اگر با 100%ظرفیت
          کار کنه چقدر سود میسازه که اینا روی کاغذ راحته ولی در واقعیت بسیار مشکل من فقط یک اشاره کنم

اول اینکه برخی زیر مجموعه های هلدینگ خلیج فارس با هم مرتبط هستند یه محصول در این تولید میشه بعد در دیگری بعنوان خوراک مصرف میشه مثلا همین
          پتروشیمی پارس مثال میزنم شما نگاه کنید خوراک پارس گاز طبیعی -اتیلن-بنزن و...است که از برزویه و بوعلی بنزن میگیره ازاینور خودش گاز طبیهی میگره ازش
          اتان استحصال میکنه میفروشه اریاساسول بجاش ازین اتیلن میگیره دوباره ازبروزیه lpgمیگیره خب حالا کجای خوراکش میخواد تخفیف بگیره؟

بابت گاز طبیعی که باید تازه گرونتر هم بشه بابت بنزن و اتلین و ال پی جی؟
          اینا را هم از خود مجموعه هلدینگ میگیره نه دولت پس نمیشه مگر خوراکی که برخی واحدهای هلدینگ از دولت میگیرند اونم باید براش ردیف بودجه در نظر بگیرند و
          مابه التفاوت دولت از جیب خودش بده به بقیه شرکتهای گروه هم نگاه کنید میبینید انقدر از این شرکت به اون یکی لوله رفته چند لوله برگشته یکی به این خوراک میده
          اون یکی از این خوراک میگیره تبدیل میکنه به فلان چیز میفروشه اون یکی و تفکیک اینکه چند درصد خوراکش از پالایشگاهها و شرکت ملی نفت میگیرند باید انجام بشه و
          باز خود هلدینگ برخی محصولاتش بعنوان خوراک در جم و شکبیر و...استفاده میشه اونا بخوان تخفیف بابت خوراک بگیرند هلدینگ قبول میکنه ارزون بده؟
          مسلما خیر پس باید براش ردیف بودجه دیده بشه مثل شاراک و شیران و ...که از پالایشگاه اصفهان خوراک میگیرند ایا شپنا قبول میکنه به شاراک و شیران تخفیف بده؟

عمرا مگر اینکه دولت بگه تو فلان قیمت بده مابه التفاوت ضررتو بیا از من بگیر اونم اگر وسعش برسه و کسری بودجه اجازه بده پس این مسئله تخفیف خوراک براحتی
          چیزی که تحلیلگران روی کاغذ2*2میکنند میگند4میشه نیست درباره اینکه اگر هلدینگ فول ظرفیت کار کنه انقدر سود میسازه هم باز مسئله پیچیده تر ازین حرفاست
          ابتدا باید خوراکش کامل تامین بشه ومشکل و موانع صادرات هم برداشته باشه و سرمایگذاری خوبی تو حوزه نفت و گاز و پالایشگاهی انجام بشه تا این امر محقق بشه
          اونم مستلزم زمان و بودجه کافی جهت سرمایگذاری و توصعه این بخش است و چیزی نیست که براحتی طی چند ماه انجام بشه

بنظر من هلدینگ میتونه سال93حدود200تومن بسازه ولی باز در مجمع تقسیم سود بالایی نخواهد شد حالا با شرایط کاهش تحریمها و افزایش تولید نفت و...دلار 2700در
          نظر بگیریم و تولید شرکت هم بالا بره باز سود شرکت بیش از350در سال94فکر نکنم باشه در ضمن کل فروش تلفیقی سال92هلدینگ20هزار میلیارد تومن بود
          که2800میلیارد تلفیقی سود ساخت سال93 فروش بشه 30هزار میلیارد و با5%تخفیف بیشتر 5500میلیارد تلفیقی سود بسازه
          سال94بشه40هزار میلیارد فروش تلفیقی نهایتا9هزار میلیارد سود خواهد ساخت در حالیکه ارزش بازار شرکت همین الان45هزار میلیارد تومان میباشد که با
          چشم انداز فعلی و اینکه شاید1ماه دیگه سود اوراق مشارکت و سود بانکی بلند مدت24-25درصد اعلام بشه قیمت فعلی پره...

رکیش118%از اورده نقدی و مطالبات افزایش سرمایه داد تو مجمع درباره سرمایگذاریهای جدید و یکسری قرارداد با بانک تجارت صحبت شده
          (البته قراردادها هنوز اعلام رسمی نشده) یکسری قرارداد هم با همراه اول و بانک سپه صحبتش است احتمالا سهم در شرایط عادی بازار
          حوالی650-670بازگشایی بشه اگر شرایط جوی بازار مناسب بود میتونه حوالی700هم بازگشایی بشه با این سرمایه جدید امسال حوالی 80تومن و
          سال93بالای 120تومن میتونه سود بسازه...

بیشترین تاثیر سوییفت و تحریم بانکی روی بانکهای ملت و صادرات که اگر این تحریمها حذف بشه این2بانک همراه بانک تجارت میتونند با رشد سود
          همراه شوند حال این تحریمها باقی هم بمانند باز ملت و تجارت از محل سرمایگذاریها و تسعیر ارز میتونند تعدیل مثبت خوبی بدند لذا بحث سوییفت
          یا تحریم بانکی چندان ربطی به سینا یا پاسارگاد و پارسیان و..نداره در ضمن اگر تحریمها لغو نشه که بیشترین ریسک برای حکشتی و بترانس و ...است
          که صرفا بخاطر خوشبینی به مذاکرات رشد کردند و پی براییهای فضایی دارند کماکان با بانک پاسارگاد هستم بانک سینا هم به این سهم تبدیل کردم
          داروییهامو همب ه والبر تبدیل کردم کمی هم سهام معدنی بود به سفارس تبدیل کردم کمی هم رکیش و سهام متفرقه دیگر دارم...

وپاسار تازه از سقف الگو در225-230خارج شده و بالای230تثبیت میشه برای اهداف بالاتر اما وبصادر و برخی بانکیها یه اصلاح کوتاه و درجا زدن کوتاه خواهند داشت
          بانک دی چند هفته پیش که 172تومن بود گفتم خارج شدم و به چند تا از دوستان هم که پرسیده بودند گفتم با ی بانکی دیگر عوض کنند که اونموقه
          وپاسار210وسینا هم216بود الانم تعویض کنید وپاسار بیاد رنج227-233باهاش جابجا کنید...

https://www.facebook.com/kazem.nnn

نظر

• رها519
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 173

كاظم نادرعلى
            رکیش118%از اورده نقدی و مطالبات افزایش سرمایه داد تو مجمع درباره سرمایگذاریهای جدید و یکسری قرارداد با بانک تجارت صحبت شده(البته قراردادها هنوز اعلام رسمی نشده) یکسری قرارداد هم با همراه اول و بانک سپه صحبتش است احتمالا سهم در شرایط عادی بازار حوالی650-670بازگشایی بشه اگر شرایط جوی بازار مناسب بود میتونه حوالی700هم بازگشایی بشه با این سرمایه جدید امسال حوالی 80تومن و سال93بالای 120تومن میتونه سود بسازه
            بیشترین تاثیر سوییفت و تحریم بانکی روی بانکهای ملت و صادرات که اگر این تحریمها حذف بشه این2بانک همراه بانک تجارت میتونند با رشد سود همراه شوند حال این تحریمها باقی هم بمانند باز ملت و تجارت از محل سرمایگذاریها و تسعیر ارز میتونند تعدیل مثبت خوبی بدند لذا بحث سوییفت یا تحریم بانکی چندان ربطی به سینا یا پاسارگاد و پارسیان و...نداره در ضمن اگر تحریمها لغو نشه که بیشترین ریسک برای حکشتی و بترانس و ...است که صرفا بخاطر خوشبینی به مذاکرات رشد کردند و پی براییهای فضایی دارند کماکان با بانک پاسارگاد هستم بانک سینا هم به این سهم تبدیل کردم داروییهامو همب ه والبر تبدیل کردم کمی هم سهام معدنی بود به سفارس تبدیل کردم کمی هم رکیش و سهام متفرقه دیگر دارم
            بانک دی چند هفته پیش که 172تومن بود گفتم خارج شدم و به چند تا از دوستان هم که پرسیده بودند گفتم با ی بانکی دیگر عوض کنند که اونموقه وپاسار210وسینا هم216بود الانم تعویض کنید وپاسار بیاد رنج227-233باهاش جابجا کنید
            از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• nesvatb
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 69

جناب کاپیتان
              پیشنهاد میکنم مطالبی راکه درمورد معرفی دلاوران ایرانی درتالار همسایه منصرف شدید دراینجا بیاورید
              به همه انها مدیون هستیم وباید قدردان انها باشیم.
              خشک وتر نباید که باهم بسوزد
              ملت ایران قدر دلاوران ازجان گذشته خود راخوب میداند
              این ملت بهترین ملتهاست
              به امید پیروزی تیم اقای ظریف

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

در اصل توسط nesvatb پست شده است View Post
                جناب کاپیتان
                پیشنهاد میکنم مطالبی راکه درمورد معرفی دلاوران ایرانی درتالار همسایه منصرف شدید دراینجا بیاورید
                به همه انها مدیون هستیم وباید قدردان انها باشیم.
                خشک وتر نباید که باهم بسوزد
                ملت ایران قدر دلاوران ازجان گذشته خود راخوب میداند
                این ملت بهترین ملتهاست
                به امید پیروزی تیم اقای ظریف
                دوست عزیز
                با سلام ... در بخش آزاد همین سایت تاپیکی وجود دارد به نام افسانه تامکت که بنده سالهاست در مورد این دلاور مردان مطلب میزنم .
                امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره ...

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=555&page=105

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

Kazem Naderali

رو 1700بهش اشاره شد هدف اول2250گفته شده بود که رسید البته دیدم یه جا یک اسگولی زده بود نادرعلی شپدیس1700فرصت فروش میگفت و ازین مزخرفات حالا خوبه تحلیل شپدیس همینجا هست رو1700وهمچنین تحلیل سایر پرتوها قبل اینک گزارشهای6ماهه را بخوان ارایه بدن بنیادی و تکنیکی اهداف صعودیشون ذکر شده بود ...ازین گاگولهای عقده ای تو بورس کم نداریم طرف رفته1800شبندر خریده مونده تو پاچه اش چون همون موقع در این پیج اعلام خروج از صنعت(ش)کردم و گفتم بجاش پاسارگاد و سینای200تومنی بخرید یا دالبر1000تومنی دلر1560تومنی بخرید که الان میشه مقایسه کرد کدومهاش این مدت بهتر گین دادند شبندری که با توصیه اونا هر کی خرید 20%ضرر کرد یا داروییهایی که40%این مدت گین دادند یا بانکیهایی که35%گین همین مدت دادند؟ اینجور افراد مثل جنتی و احمد خاتمی میمونند که وقتی حرف میزنند نمیدونی به وقاحت و زشتیها و دروغهاشون حرص بخوری یا به جهالت و پست بودنشون بخندی در ضمن خیلی از سهما اینجا تحلیل شده که شاید10%اون سهما را من داشتم در حالیکه اغلب فعالان بازار فقط راجع چندرغاز سهمی که خودشون دارند مطلب و تبلیغات میزنند یه توصیه هم به سایر دوستان تحلیلگر میکنم اینکه بدون اینکه فکرشون باغ وحش کنند و به اینجور حیوانات و چرندیاتشون بها بدند تحلیلهای خودشون ارایه بدند اغلب این افراد با اینکه سالیان متمادی است در بورس فعالیت دارند بخاطر کم بودن دانش و عقلشون نه تحلیلی یاد گرفتند نه بلدند از تحلیلی استفاده کنند کسی که شجاعت این داره تحلیل ارایه بده کارش قابل تحسین وگرنه حرفهای خاله زنکی زدن که نه شجاعتی میخواد نه مهارتی الهم یشفع کل مریض

Sh All سلام جناب نادرعلی غبشهرروچطور میبینید ظاهرا مدیراش در گزارش جدید میخان مارمولک بازی درارن
                  2 hours ago · Like

Kazem Naderali درباره غذاییها 2-3ماه پیش گفتم ارزش بازار غبشهر بیش از اندازه بالا رفته و امسال1000هم بسازه سال بعد اول کار نمیاد بالاتر از450-500سود اعلام کنه بنظرم من با یک گپ پایین سود93اعلام خواهد کرد و ارزش سرمایگاری تو این قیمتها نداره این سهما گینشون دادند
                  2 hours ago · Unlike · 8

Amir Hashemi ممنون از تحلبلهاتون نطرتون در مورد سه نماد شلعاب، شاملا و کرمانشاه چیه و کدوم را مناسب میدونید
                  about an hour ago · Like · 1

Fatemeh Moradi کاظم خان واقعا باید آفرین گفت به اعتماد بنفس بعضیها! تو بازاری که بعضی سهمها طی 1.5 ماه 40% رشد کردند سهمی مثل شپدیس با بازدهی 14% درصدی رو سمبل حرفه ای گری خودشون میدونند!! البته آمار 11 ماهه چندان مناسبی هم نداره میفرستم خدمتتون
                  about an hour ago · Unlike · 2

Kazem Naderali بیشتر اعتماد به سقف دارند تا اعتماد به نفس اینا همونایی هستند که برای اینکه خودشون علامه دهر نشون بدونند تا7-8ماه پیش هی تکرار میکردند توصیه به خرید تجهیزاتیا بزرگترین اشتباه نادرعلی بود و ما میدونستیم این صنعت هیچی توش نیست ازینجور خود شیرینیها بعد که دیدند که این صنعت رشد خفنی کرد 300%بالاتر تازه خودشون شیپور میزدند که خرید مپنا و اذراب و...توصیه میشه و ...بگذریم اینا ارزش اینکه بهشون فکر کنی ندارند.

Kazem Naderali
                  در این استاتوس وقتی سینا و پاسارگاد صف فروش بودند و هر دو تا190ریزش داشتند تحلیل شدند و توصیه به خرید در محدوده200شدند شکر خدا تا الان هم گین خوبی دادند بماند که بعضیا هم تاکید میکردند بانکیا ورشکسته اند طرفشون نروید و هی روی صندوق توسعه و یکسری اخبار منفی مانور میدادند درحالیکه اگراینها ریسکشون بحث مطالبات و...است لااقل مشکل انفجار مخزن بنزین یا...ندارند که چند سال یکبار رخ میده و ریسک صنعتو بالا میبره
                  14 hours ago · Like · 19

Mina Khordbin من از آقای نادرعلی بخاطر راهنمایی ها و توصیه های بموقعشان تشکر میکنم . من که واقعا استفاده کردم.
                  14 hours ago · Like · 1

Kazem Naderali البته من این1ماه 102وبصادر خریدم بعد بازگشایی با دی148تومنی که وبصادر 113و دی172فروختم به پاسارگاد210و سینای215تومنی تبدیل کردم الانم از بانکیا پاسارگاد برام مونده انصافا بانکیا گزینه های کم ریسکی هستند وانصار هم از دستم پرید واقعا مفت بود...

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

Kazem Naderali

درود بر جناب ظریف که جانانه 4روز تمام از حق ملت و حقوق هسته ای دفاع کرد
                    دیگه مسیر 6ماه اینده بورس هم مشخص شد
                    دلار بنظر میاد محدوده2950 الی2750نوسانی باشه
                    با این گام به جلو ریسک سیاسی بازار کمتر شده و میشه به پی برایی8الی10در برخی صنایع که چشم انداز مثبت دارند حساب باز کرد

از چند ماه قبل مرتب اعلام شد صنعت بانکی و دارویی کم ریسکترینهاست معاملات امروز بخوبی این نکته را تعیین کرد.

اگر دلار بودجه سال93حوالی2500-2700تک نرخی بشه باز بنفع صنعت دارویی و همچنین صنعت سیمان خواهد بود.

چون اغلب سیمانیها امسال با افزایش صادرات30-35درصدی نسبت به سال قبل مواجه بودند و با کاهش تحریمها و دلار2500-2700 و رشد صادرات و احتساب افزایش40%قیمت حاملهای انرژی سال بعد نیز سود خوبی خواهند ساخت.

در صنعت سیمان سفارس لیدر گروه است این هلدینگ تکنیکی 660نشانه گرفته ارزش جایگزینی سفارس1400تومان امسال74تومان و سال93حدود110تومان سود خواهد ساخت سهم در موج3بزرگ است.

در صنعت دارو که از قیمتهای60%پایینتر تحلیل این صنعت زده شده بود و توصیه به خرید میکردیم
                    والبر لیدر گروه است .
                    والبر تلفیقی امسال180تومان خواهد ساخت و شرکت اصلی نیز حدود110-120امسال سود میسازد.
                    سال93والبر تلفیقی حدود 240سود خواهد ساخت و شرکت اصلی حدود 150سود خواهد ساخت تکنیکی845نشانه گرفت که تا عید انشالله خواهد دید. با دید1ساله تا1200توان رشد دارد .

در صنعت بانکی انصار و پاسارگاد کم ریسکترین هستند هر چند بقیه بانکیها نیز ارزنده هستند و رشد خوبی خواهند داشت.
                    درباره این صنعت هم از ابتدای سال که وسینا145 و پاسار140بود توصیه به خرید کردیم
                    تحلیل بنیادی سهام این گروه هم قبلا انجام شده نیازی به تکرار مکررات نیست.
                    وپاسار امسال52سال بعد66-70تومان سود دارد هدف تا فروردین395-400تومان است.
                    وانصار هم ابتدا320بعد400تومان خواهد زد.

در گروه پتروشیمی هم با برداشته شدن تحریمها تا حدی هزینه حمل و مشکلات صادرات کاهش خواهد یافت و پی برایی گروه بالا خواهد رفت.
                    اوره نیز این1ماه اخیر از285دلار به335دلار رشد داشته و متانول صادراتی نیز کماکان حوالی450دلار میباشد.
                    لذا شرکتهایی که مشکل صادرات داشتند با کاهش تحریمهای پتروشیمی میشه امیدوار شد که با رشد صادرات افت قیمت دلار را جبران کنند و سود خوبی بسازند.

البته نظر شخصی من اینه تا اردیبهشت ماه که شاخص به 120هزار هم میتونه برسه بیشترین رشد را صنعت بانکی-دارویی-تک سهمای سیمانی خواهند داشت بقیه بازار نیز همگام با شاخص رشد خواهند کرد منتهی این3صنعت عمده نقش را در این رالی خواهند داشت.

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

Kazem Naderali

10میلیارد دلار پول بلوکه نفت ایران در هند از هفته بعد بصورت یورو توسط بانکهای هندی پرداخت خواهد شد + آمریکا هم مجوز پرداخت8میلیارد دلار از پول بلوکه ایران در غرب را صادر کرد تحریمهای پتروشیمی وفلزات هم از دسامبر یعنی6روز دیگه معلق می شود تا6ماه دیگه هم خبری از تحریم و...نیست شاخص تا22اذر 87هزار بعد92هزار منفی سهام بنیادی فردا و چهارشنبه خریدنی است .

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

Kazem Naderali

نگهداری والبر-سفارس-وپاسار این مثلث عشقه منه تا به اهدف میان مدت نرسند باهاشون میمانم بنظرم حمایت پاسارگاد تا275-280و حمایت سفارس تا405بالا اومده کاهش عوارض صادراتی کنسانتره سنگ اهن برای میدکوی پاسارگاد که امسال4میلیون تن و سال بعد8میلیون تن کنسانتره سنگ اهن تولید و بخشی را صادر خواهد کرد خبر عالی است چه برسه که سنگ اهن داخلی افزایش نرخ هم بگیره سفارس هم همینطور با ارزش جایگزینی1400تومنی و سود بالای100تومن سال93قیمتش 650-700تا اردیبهشت خواهد دید حالا سفارس اگر چند زیرمجموعه خارج بورسی هم اورد فرابورس فروخت سودش قابلیت رشد بیشتری پیدا خواهد کرد

Kazem Naderali

خودرو محدوده335مقاومت سنگینی داره الان جدیدا نمودارشو ندیدم وبملت 430تومن تکنیکی نشون میده که بنظرم طی4-5ماه بهش میرسه راجع فخوز نظری ندارن ریسک سهم بحث تغییر قیمت کنسانتره سنگ اهن و افزایش قیمت برق میتونه باشه

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

Kazem Naderali
                          تحریم بیمه نامه کشتی هم برداشته شد داره یکی یکی اخبار مثبت تعلیق تحریمها میاد امروز710میلیاردتومن ارزش معاملات بازار بود که210میلیاردتومنش صنعت بانکی180میلیارد پتروشیمی75میلیارد پالایشی و75میلیارد خودرویی باقی سایر گروهها بعضیا فکر میکنند این گروهها و پولهای جدیدی که روانه بازار شده برای 10%یا20%سود و با یه نوسان سریع شناسایی سود میکنند افق 6ماهه اینده بازار از نظر ارامش سیاسی امیدوار کننده هست جناب افشاری نظر من اینه تا اواسط فروردین خراسان1500- زاگرس4500-وانصار415-وپاسار445-تاپیکو740-والبر900-سفارس660-خواهند دید همینکه سایه جنگ و تحریمهای جدید برداشته میشه و تحریمهای قبلی پله به پله معلق میشه باعث افزایش امنیت سرمایگذاری میشه دیگه اینطور نیست شب بخوابیم فردا ببینیم کشتی نیست یا بیمه نامه مشکل دارند یا فلان مواد اولیه نمیدن یا....سال بعد صادرات پتروشیمی ایران7-8میلیارد دلار بیشتر خواهد شد صادرات نفتی 10میلیارد دلار بیش از الان خواهد بود در ضمن هزینه های اضافی مثل 2برابر شدن هزینه حمل و بیمه نامه ومفتخوری محصولات با تخفیف15-10درصدی و...دیگه نخواهد بود.ایران میتونه به پولهای بلوکه شده خودش در چین و هند که بالغ بر60-50میلیارد دلار است بمرور دسترسی پیدا کنه بخشی از پولهای بلوکه شده ایران در غرب ازاد خواهد شد که الان8میلیارد دلارش مجوزش داده شده و ازاد شد صادرات غیر نفتی مثل سیمان و محصولات پالایشگاهی با کاهش تحریمها بیشتر خواهد شد ایران میتونه از محل صادرات سیمان و مازوت و گازوییل و نفت سفید به عراق و ترکیه و کشورهای منطقه درامدهای ارزی را بالا ببره همچنین با ورود سرمایگذاران جدید از غرب و اروپا در بخش نفت و گاز و خودرو یا حتی مسکن میشه به رشد اقتصادی و رشد تولید و کاهش تورم امیدوار بود ایران پارسال بابت فروش روزانه100هزار بشکه نفت و صادرات گاز به ترکیه کلی طلای 1500دلاری بجای پول تحویل گرفت که الان ارزشش کلی پایین اومده یا صادرات نفت به هند بجای یورو با روپیه پولش داده میشد که ارزش پول هند یعنی روپیه این1سال کلی پایین اومد یا پولهای بلوکه ایران در چین و...در کل این توافق بنظر من گام مثبتی بود هر چند اینا10سال پیش باید توافق میکردند ولی کاچی به از هیچی دلار هم 2950-2750نوسانی خواهد بود همین سیمانیا تا پارسال با1226تسعیر میکردند امسال با مبادله ای سال بعد با دلار2750-2500و رشد صادرات سودهای خوبی خواهند ساخت یا دارویی همینطور پتروشیمیها هم یکسری با ظرفیت 50-60درصد کار میکردند و کلی پول اضافی بابت هزینه حمل و بیمه نامه میدادند که اینا هم با تحولات جدید با کاهش هزینه مواجه خواهند شد بانکیا هم عرضه ها دستوری بود و دوباره با یه استراحت کوتاه به صعودشان ادامه خواهند داد در دولت جدید برنامه این هست بانکها افزایش سرمایه های سنگینی بدهند سرمایشان بالا ببرند و پشتیبان تولید باشند نه مثل دولت8ساله احمقی نژاد بعنوان دلال ارز و سکه و وامهای دستوری و برداشته شبانه و...برای همین سرمایه اغلب بانکیا افزایش خواهد یافت و همچنین تعدیلهای خوبی بابت تسعیر ارز و سرمایگذاریها خواهند داشت

نظر

• رها519
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 173

خیلی از صنایع این1ساله رشد چند صد درصدی داشته اند ولی تغییر بنیادی در اونا رخ نداده بود مثل صنعت خودرو یا تجهیزاتی(بجز حفاری و فاراک که تعدیلهای خوبی دادند)یا حکشتی و بترانس و امثالهم که صرفا با جو مثبت بودن مذاکرات و فضای سیاسی رشد کردند حال شاید سال بعد با رشد سوداوری مواجه شوند شایدم نه به هر حال همین فاذر سودش تغییر چندانی نداشت ولی صرفا با تغییرات مدیرتی و خریدهای میلیونی که توسط گروهی وابسته به دولت جدید سهم جمعاوری شد و400%رشد کرد حالا این2-3سال اینده همین تیم ممکن قراردادهای چند صد میلیون یورویی با فاذر ببندند که سودهای خوبی بسازد که این دیگه بستگی به رانت افراد داره چیزی نیست که از الان بشه از روی صورتهای مالی این سهم فهمید یا صنعت خودرو شاید از قبل توافقاتی شده ما خبر نداریم شایدم صرفا تزریق پول شایدم از قبل رایزنی شده برای حضور خودروسازان خارجی و یا معاملات بلوکی و...بهر حال صورتهای مالی این صنعت هم برای امسال تغییر سوداوری خاصی نشون نمیده ولی امید به چشم انداز مثبت سیاسی و تغییرات در تولیدات و بهبود شرایط ممکن باعث بشه سالهای بعد متحول بشوند یا مپنا درست امسال سودش تا الان تغییر خاصی نداشته ولی قیمت سهم6برابر شده اینکه سالهای بعد سوداوری شرکت چقدر متحول بشه بستگی به حمایت دولت از صنعت برق داره مپنا پتانسیل بالایی داره کافیه نیروگاهایش را بیارد فرابورس 10%را عرضه کند و دولت هم اجازه صادرات برق و واقعی شدن قیمت برق در داخل بده اونوقت براحتی میتونه150-200سود بسازد اما صنایعی هم بودند که انصافا پوشش سود خوبی داشتند و با تغییرات بنیادین امسال روبرو شدند مثلا صنعت دارویی شما حساب کنید این صنعت دلار1226میگرفت برای واردات و قیمتگذاری هم بر اساس همین ارز مرجع بود درحالیکه الان واردات با ارز مبادله ای و قیمتگذاری محصولات هم با همین ارز مبادله ای سبب رشد200-300درصدی سود در این صنعت شده در ضمن امسال این صنعت عملا8ماه افزایش قیمت تو صورتهاش محاسبه شده و تا اخر خراد با قیمتهای فروش سال قبل کار میکردند و سال بعد سود بالاتری از امسال خواهند ساخت تو همین صنعت هم نه همه سهام بلکه 3-4سهم با ارزش هست که همچنان مستحق رشد هستند بنابراین رشد این صنعت کاملا دلیل بنیادی داشت و ربطی به فضای مثبت سیاسی و یا تزریق پول نداشت یا صنعت سیمان سال قبل صادراتشان با ارز مرجع بود و اصلا از رشد دلار منتفع نشده بودند در حالیکه سال قبل پتروشیمیها بواسطه رشد دلار3-4برابر رشد کردند ولی سیمانیها مظلوم واقع شده بودند امسال با تسعیر ارز به نرخ مبادلاتی تعدیلهای200-300درصدی دادند که ایناهم عین صنعت سیمان از خرداد به بعد افزایش نرخ گرفتند و نرخ صادراتی هم طی 3-4ماه اخیر حداقل10دلار رشد داشت حال شما پوشش نیمه دوم امسال به سال بعد تعمیم بدید سودهای سیمانیها باز50%بیش از سود امسال بدست خواهد اومد لذا رشد این صنعت کاملا دلیل بنیادی داشت و برعکس برخی سهام اصلا ربطی به فضای سیاسی و...نداشت یا صنعت بانکی وبملت که سال قبل25تومن سود داشت در پایان سال سودش به44تومان رسید امسال هم تا اینجای کار40تومن اعلام کرده که براحتی با تسعیر ارز و افزایش سود گروه مالی ملت و سایر سرمایگذاریها در پایان سال 55تومن و سال بعد65تومن محقق خواهد کرد یا پاسارگاد سال قبل سودش 37بود کردش44تومن امسال52تومن سال بعد66تومن سود عملیاتی میسازه در شرایطی که پی برایی بازار به8واحد رسیده رشد قیمتی این سهم با پی برایی تحلیلی 4کاملا دلیل بنیادی و منطقی داشته و چه بسا کمتر از بقیه بازار رشد کرده در ضمن صنعت بانکی 4سال تمام علی رغم رشد سوداوری با بی مهری روبرو شده بود و شده بود حیاط خلوت دولت الان ولی وضعیت نسبتا بهتری نسبت به قبل دارند و رشدی هم که امسال این صنعت داشته بواسطه پوششهای خوب6ماهه و تعدیلهای خوبی بود که طی این چند ماه داشته پس اینکه رشد باازر فقط سیاسی بوده شامل همه صنایع نمیشه بله سهامی بودند که نه تعدیلی نداشتند نه پوشش خوبی ولی200-300درصد رشد کردند و صرفا بخاطر امید و اما و اگر و شاید و باید صعود میکنند اگر رانت نداشته باشی نمیتونی راجع صعود اینا اظهار نظر دقیقی کنی ولی صنایعی هم بودند که200-300درصد نسبت به سود سال قبل تعدیل دادند اینا رشدشان واقعی بود و هنوزم کم ریسک هستند در ضمن شما سیاست تقسیم سود صنایع هم در فصل مجامع در نظر بگیرید برخی صنایع بخاطر نیاز به نقدینگی در مجامع سود بالایی تقسیم نمیکنند کما اینکه الانم شاید پی برایی بالای8داشته باشند اینجا بجایp/e باید p/d یعنی قمت سهم نسبت به دی پی اس سهم در نظر گرفت و اگر قیمت بر اساس سود نقدی مجمع حساب کنید پی برایی بالای15-20بدست میاد که شخصا خود من سراغ همچین سهامی نمیروم ولی خیلیا هستند بیشتر دنبال رشد قیمت هستند تا رشد سوداوری خود من همین عوامل در نظر گرفتم و دیدم صنایعی که رشدشان بواسطه تغییرات بنیادی بوده و سال بعد سوداوری خوبی دارند انتخاب کردم
                            از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• رها519
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 173

• تو صنعت خودرو خبهمن روند نزولی بلند مدتشو تو همین هفته شکسته (در نمودار خام) بنظرم فعل و انفعالات مثبتی در این سهم رخ خواهد داد که باعث رشد سهم تا335و بعد400تومان خواهد شد

همین پریروز بود نوشتم سه شنبه چارشنبه خرید منفی سهام بنیادی بهترین کاره یکعده وپاسار275هم رنج میزدند میفروختند یا والبرو600میفروختند انگار سگ دنبالشون کرده بود در حالیکه گفتم275-280حمایتش است و از همینجا بگشت یا سفارس دقیقا از405برگشت یا والبر از600برگشت یا والبر600که الان وپاسار297والبر656هست اونم با صف خرید بعضیا واقعا حقشون تو بورس ضرر کنند یکشنبه محدوده84هزار ممکن شاخص کمی اذیت بشه البته در بعضی سهما از شنبه پس لرزه هایی شروع خواهد شد ولی بعد نوسانی میره87هزار بعد هم92هزار سعی کنید سهامی بخرید نسبت ریسک به ریوارد منطقی داشته باشه اگر10%جای افت داشته باشه لااقل 30-40درصد جای رشد داشته باشه نسبت پی برایی سهم و سوداوری سال بعد مد نظر قرار بدید 2ماه دیگه گزارشهای9ماهه و سود سال93که اعلام بشه عیار خیلی از سهما تازه روشن خواهد شد اینکه بازار پول توش هست و برویم هر سهمی شد بخریم منطقی نیست حواستون به معاملات و قیمت پایه برخی محصولات هم تو بورس کالا باشه
                              • سفارس ممکن کوتاه مدت 460-440کمی ریپ بزنه بعد راهی510و بعد600و660خواهد شد 600-660را فروردین بنظرم خواهد دید

نظر

• رها519
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 173

"‎‫خبهمن :اغلب سهم تحلیل میکنم و دوست ندارم توصیه کنم اما این سهمو تو سبد داشته باشید.
                                کوتاه مدت خیلی زود335 و بعد410خواهد دید
                                ولی هدف 6ماهه حوالی570 می باشد.
                                بدون تغییر و تحول در صنعت خودرو امسال این سهم48تومن سال بعد54تومن میسازه ولی با مشارکت خودروسازان خارجی در صنعت خودرو که صحبتش هست و تغییر تحولات بنیادی در صنعت خودرو این شرکت سال بعد فروشش براحتی بالای1500میلیارد خواهد رفت و بالای70تومان سود خواهد داشت
                                ارزش بازار خبهمن1300میلیارد هست در حالیکه بالای5هزار میلیارد تومان دارایی دارد
                                سود انباشته شرکت بالای100تومان

نظر

در حال کار...
                                X