سلام دوستان بیمه دانشجوهارو بچسبید که بالای 80%سود شنیدم مبلغشهم در حدود 100ملیارد از این محل ببینید چقد سود حاصل میشه؟راستی گزارشش فرستادن بورس این کارشناسش باید بزاره رو کدال
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
در اصل توسط kohnekar پست شده است View Postسلام دوستان بیمه دانشجوهارو بچسبید که بالای 80%سود شنیدم مبلغشهم در حدود 100ملیارد از این محل ببینید چقد سود حاصل میشه؟راستی گزارشش فرستادن بورس این کارشناسش باید بزاره رو کدال
متاسفانه چون بیمه دی در قرارداد بازنشستگان نتوانست به تعهداتش عمل کند ، اعتبارش تخریب شد.
نظر
-
با سلام دوست عزیز مثل اینکه یادت نیست تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم اینجا ایران است
جدا یه خبر توپ بدم چشاتونو ببندید بیمه دی بخرید روزنامه رسمی علی حسینی اومد اونایی که در جریانن میدونن من چی میگم گیر کار تموم شد این یعنی امزای پی در پی قراردادهای بزرگ
نظر
-
-
من موندم این فروشنده های اساطیریه امروز یهو از کدوم لپ لپ درومدن رو 230 اینا که خشک بود تقریبا بعدشم که سهم قفل بود و به زور به سرخطیا رسید! یهو اینا از کجا اومدن خدا میدونه! طرف میبینه سره دو دیقه اخر یهو صفو ورمیدارن میاد رو منفی باز میشه، باز میره رو منفی کامل میفروشه، امیدوارم بازی خورا زودتر خالی کنن چون سهم بازیگرای بدی داره قبلانم اینو نشون داده، حداقل تا اعلام قراردادا به بورس باید سهامداری کرد باز گویا قرارداد جدیدم گرفتن اینجوری که بچه ها امار میدن ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postمن موندم این فروشنده های اساطیریه امروز یهو از کدوم لپ لپ درومدن رو 230 اینا که خشک بود تقریبا بعدشم که سهم قفل بود و به زور به سرخطیا رسید! یهو اینا از کجا اومدن خدا میدونه! طرف میبینه سره دو دیقه اخر یهو صفو ورمیدارن میاد رو منفی باز میشه، باز میره رو منفی کامل میفروشه، امیدوارم بازی خورا زودتر خالی کنن چون سهم بازیگرای بدی داره قبلانم اینو نشون داده، حداقل تا اعلام قراردادا به بورس باید سهامداری کرد باز گویا قرارداد جدیدم گرفتن اینجوری که بچه ها امار میدن ...
نظر
-
یه نقل قول از سایت همسایه
پيش گزيده
سلام دوستان من فک کنم ابهامات سهم بر طرف شد از فردا بالا میره اون حسابی به چند دلیل
1 خیال سهامدارها از بابت یک قرارداد زیان ده راحت شد (نوش جون سهامدارای بدبخت دانا)
2با اتمام قرارداد تکمیل که زیانده بود یه ی پ س درشت تو راهه همیشه نیست که گرفتن کار مهمه بلکه سودش مهمه ما همین قراردادهای کوچیک پر سودو ترجیح میدیم
3 من یه حسابی کردم حدود 55 تا 70 تومان میتونه سود اعلام کنه از فردا پس فردا صف خریده خیال جم
پر سود باشید
نظر
نظر