بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kohnekar
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 122

سلام دوستان بیمه دانشجوهارو بچسبید که بالای 80%سود شنیدم مبلغشهم در حدود 100ملیارد از این محل ببینید چقد سود حاصل میشه؟راستی گزارشش فرستادن بورس این کارشناسش باید بزاره رو کدال

نظر

• beraket
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 48

باتشكر فراوان از شما دوست گرامي اميدوارم هميشه پرسود باشي

نظر

• ahmad1350
        عضو جدید
        • Feb 2013
        • 17

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
        سلام دوستان بیمه دانشجوهارو بچسبید که بالای 80%سود شنیدم مبلغشهم در حدود 100ملیارد از این محل ببینید چقد سود حاصل میشه؟راستی گزارشش فرستادن بورس این کارشناسش باید بزاره رو کدال
        دوست گرامی حاشیه سود 80 درصد برای قرارداد بیمه ای فقط به جوک شباهت دارد. مطمئن باشید شرکت های بیمه ای دیگر که خیلی معتبرتر و خوشنام تر از بیمه دی هستند ، حاضرند همین قرارداد را با مبلغ خیلی کمتر با حاشیه سود 8 تا 10 درصد ببندند. بنابراین طرف قرارداد دلیلی ندارد که پول مفت به یک شرکت بیمه درپیت و بد نام بدهد.
        متاسفانه چون بیمه دی در قرارداد بازنشستگان نتوانست به تعهداتش عمل کند ، اعتبارش تخریب شد.

نظر

• kohnekar
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 122

با سلام دوست عزیز مثل اینکه یادت نیست تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم اینجا ایران است
          جدا یه خبر توپ بدم چشاتونو ببندید بیمه دی بخرید روزنامه رسمی علی حسینی اومد اونایی که در جریانن میدونن من چی میگم گیر کار تموم شد این یعنی امزای پی در پی قراردادهای بزرگ

نظر

• آرش و نوید
            ستاره دار(16)
            • Oct 2011
            • 778

بدون شرح

دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• هامد
              ستاره دار(7)
              • Aug 2012
              • 2611

من موندم این فروشنده های اساطیریه امروز یهو از کدوم لپ لپ درومدن رو 230 اینا که خشک بود تقریبا بعدشم که سهم قفل بود و به زور به سرخطیا رسید! یهو اینا از کجا اومدن خدا میدونه! طرف میبینه سره دو دیقه اخر یهو صفو ورمیدارن میاد رو منفی باز میشه، باز میره رو منفی کامل میفروشه، امیدوارم بازی خورا زودتر خالی کنن چون سهم بازیگرای بدی داره قبلانم اینو نشون داده، حداقل تا اعلام قراردادا به بورس باید سهامداری کرد باز گویا قرارداد جدیدم گرفتن اینجوری که بچه ها امار میدن ...
              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

حقیقی تماما فروشندهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• م-مقیمی
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 36

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                  حقیقی تماما فروشندهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  دوست عزیز حقیقی هایی که امروز فروشنده بودند درآینده ای نزدیک حسرت این روزها رو خواهند خورد..چرا که من یک سال ونیم پیش سهامدار ودی بودم وکاملا با بازیهای این سهم آشنا هستم

نظر

• م-مقیمی
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 36

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                    من موندم این فروشنده های اساطیریه امروز یهو از کدوم لپ لپ درومدن رو 230 اینا که خشک بود تقریبا بعدشم که سهم قفل بود و به زور به سرخطیا رسید! یهو اینا از کجا اومدن خدا میدونه! طرف میبینه سره دو دیقه اخر یهو صفو ورمیدارن میاد رو منفی باز میشه، باز میره رو منفی کامل میفروشه، امیدوارم بازی خورا زودتر خالی کنن چون سهم بازیگرای بدی داره قبلانم اینو نشون داده، حداقل تا اعلام قراردادا به بورس باید سهامداری کرد باز گویا قرارداد جدیدم گرفتن اینجوری که بچه ها امار میدن ...
                    دوست عزیز بازیگرای امروز یا خودی بودند یا گول کارگردان رو خوردند و..................................

نظر

• kohnekar
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 122

با سلام دوستان یه خبرهایی داره میاد از تعدیل قشنگی از این بیمه دی دیروز هر کی فروخت اشتباه کرد به نظرم

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

چند بار صف فروشش جمع شد اما دوباره حقیقی فروشنده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• kohnekar
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 122

با سلام دوستان این فروشندهای امروز واقعا پشیمان خواهند شد اینو قول میدم

نظر

• marzogh
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 29

با توجه به روند مثبت مذاکرات منتظر هفته ای سبز سبز برای ودی هستیم.

نظر

• kohnekar
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 122

با سلام با خبرهای رسیده ودی یکی از بهترین نمادهای بورسه برای سرمایه گذاری /:.wubsmiley.:/

نظر

• kohnekar
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 122

یه نقل قول از سایت همسایه

پيش گزيده

سلام دوستان من فک کنم ابهامات سهم بر طرف شد از فردا بالا میره اون حسابی به چند دلیل
                                1 خیال سهامدارها از بابت یک قرارداد زیان ده راحت شد (نوش جون سهامدارای بدبخت دانا)
                                2با اتمام قرارداد تکمیل که زیانده بود یه ی پ س درشت تو راهه همیشه نیست که گرفتن کار مهمه بلکه سودش مهمه ما همین قراردادهای کوچیک پر سودو ترجیح میدیم
                                3 من یه حسابی کردم حدود 55 تا 70 تومان میتونه سود اعلام کنه از فردا پس فردا صف خریده خیال جم
                                پر سود باشید

نظر

در حال کار...
                                X