بساما - (بیمه سامان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sg1367
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 29

پاسخ : بساما - (بیمه سامان)

تا اینجای کار روند معاملات بیمه سامان مناسب بوده امیدوارم در روزهای آتی نیز خریدهای شرکتهای حقوقی مثل شیشه همدان ادامه دار باشه.البته مدیر عامل بیمه سامان دیروز در مصاحبه با بورس 24 گفته بود استراتژی ما حضور فعال در بازار بورسه سهام هم کم نداریم ولی به قیمت شناسایی زیان نخواهیم فروخت و فقط وقتی در سود باشیم اقدام به این کار خواهیم کرد.در صورت ادامه بازار انشالله از این محل نیز بیمه سامان در سال 94 سود خوبی شناسایی کنه.

نظر

• hosein4151
      عضو عادی
      • Nov 2014
      • 38

در اصل توسط sg1367 پست شده است View Post
      با سلام جناب hosein4151 در روز 30 تیر دو مجمع خواهیم داشت اولین مجمع همان مجمع سالیانه یا بقول شما مجمع تقسیم سود می باشد و مجمع دوم که فوق العاده خواهد بود به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه آتی بیمه سامان تشکیل خواهد شد.
      ممنونم دوست عزیز

نظر

• sg1367
        عضو عادی
        • Oct 2014
        • 29

با سلام و عرض تبریک خدمت همه شما سهامداران بیمه سامان،امیدوارم اتفاق امروز در وهله اول باعث موفقیت و بهبود روزافزون ایران و در درجه دوم باعث رشد و رونق هر چه بیشتر بیمه سامان شود.

نظر

• sg1367
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 29

با سلام خدمت دوستان عزیز،فردا کسی مجمع تشریف میبرد؟سابقه حضور در مجامع سالهای گذشته بیمه سامان را داشته اید؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

با سلام خدمت دوستان عزیز،فردا کسی مجمع تشریف میبرد؟سابقه حضور در مجامع سالهای گذشته بیمه سامان را داشته اید؟
            سلام
            اصلا این دعوت به مجمعش کجاست؟
            محل و زمان برگزاری را می شود بفرمایید.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

الان دیدم خودم

از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1394/04/30 درمحل هتل سيمرغ واقع در تهران,خيابان وليعصر,پايين تر از پارک ساعي,شماره 2141 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
              جالب است، در کدال بود ولی در سایت tsetmc نبود
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
                عضو عادی
                • Oct 2014
                • 29

در مجمع بیمه سامان به ازای هر سهم 250ریال سود تقسیم شد و افزایش سرمایه از مبلغ 40 میلیارد به 60 میلیارد نیز مورد تصویب قرار گرفت.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در مجمع بیمه سامان به ازای هر سهم 250ریال سود تقسیم شد و افزایش سرمایه از مبلغ 40 میلیارد به 60 میلیارد نیز مورد تصویب قرار گرفت.
                  سلام دوست عزیز،
                  یک مقدار بیشتر توضیح می دهید؟
                  چه گفتند؟ چه شنویدید؟ در مورد آینده شرکت چه صحبت هایی شد؟ مجمع با کلاس بود یا مثل بعضی شرکت ها فحش و فحش کاری؟ سهامداران راضی بودند؟ هدیه ای هم به سهامداران داده شد؟ افزایش سرمایه از کدام محل بود؟ در مورد باز شدن سهم صحبت شد؟
                  ببخشید زیاد سوال می پرسم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
                    عضو عادی
                    • Oct 2014
                    • 29

با سلام خدمت شما دوست گرامی
                    بیشترین بحث بر سر تقسیم سود بود که پیشنهاد هیئت مدیره 20 تومان به ازای هر سهم بود ولی برخلاف همه مجامع که سهامداران جزء اعتراض می کنند اینجا خود جناب آقای محمد ضرابیه پیشنهاد تقسیم سود 25 تومانی را به مجمع داد که البته نماینده بورس مخالفت کرد در ابتدا چون معتقد بود باید به ازای کاهش ارزش سرمایه گذاریهای شرکت ذخیره ای بیشتر در حسابها منظور شود در صورتیکه آقای ضرابیه محکم وایسادن و گفتن ما مطمینیم نیازی به اینکار نیست که بخوایم ذخیره ای بیشتر از این چیزی که گرفتیم بگیریم.درمورد افزایش سرمایه هم از سود انباشته،آورده نقدی و مطالبات سهامداران انجام خواهد شد و سرمایه از 40 به 60 افزایش پیدا خواهد کرد در گام اول.مجمع هم در کل در کمال آرامش برگزار شد بدون مشکل خاصی.درمورد باز شدن سهم هم صحبتی نشد.

نظر

• sg1367
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 29

اطلاعات و صورتهای مالی سه ماهه بیمه سامان بر روی کدال نشست:تحقق 3میلیارد و 200 میلیون تومان سود که به نسبت دوره مشابه پارسال رشد 31 در صدی نشان می دهد.تبریک به سهامداران محترم بیمه سامان.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

با سلام خدمت شما دوست گرامی
                        بیشترین بحث بر سر تقسیم سود بود که پیشنهاد هیئت مدیره 20 تومان به ازای هر سهم بود ولی برخلاف همه مجامع که سهامداران جزء اعتراض می کنند اینجا خود جناب آقای محمد ضرابیه پیشنهاد تقسیم سود 25 تومانی را به مجمع داد
                        که البته نماینده بورس مخالفت کرد در ابتدا چون معتقد بود باید به ازای کاهش ارزش سرمایه گذاریهای شرکت ذخیره ای بیشتر در حسابها منظور شود
                        در صورتیکه آقای ضرابیه محکم وایسادن و گفتن ما مطمینیم نیازی به اینکار نیست که بخوایم ذخیره ای بیشتر از این چیزی که گرفتیم بگیریم.
                        درمورد افزایش سرمایه هم از سود انباشته،آورده نقدی و مطالبات سهامداران انجام خواهد شد و سرمایه از 40 به 60 افزایش پیدا خواهد کرد در گام اول.
                        مجمع هم در کل در کمال آرامش برگزار شد بدون مشکل خاصی.درمورد باز شدن سهم هم صحبتی نشد.
                        خیلی متشکرم از توضیحات خوبتان.
                        باز هم اگر چیزی به یادتان آمد لطفا بفرمایید.
                        ==============
                        من طبق
                        این تحلیلی که قبلا کرده بودم مقداری از سبدم را به این سهم اختصاص دادم.
                        خیلی خیلی دوست داشتم امروز بیایم مجمع ولی متاسفانه کاری پیش آمد.
                        ==============
                        ان شاء الله که سود خوبی در این سهم بکنیم (این سهم خیلی به دل من نشسته و دوستش دارم)
                        ==============
                        الان یادم آمد، در مورد فروش سهامدار عمده صحبتی نشد؟ (شما بعد از مجمع ماندید با مسئولین سهم صحبت کنید؟)
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/07/21, 16:45.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35706

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1394/03/31 (حسابرسی نشده)

3 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- درآمد حق بیمه : 28 درصد افزایش
                          2- سود ناخالص فعالیت بیمه ای : 24 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 22 درصد افزایش
                          4- سود خالص : 31 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 80 ریال

نظر

• sg1367
                            عضو عادی
                            • Oct 2014
                            • 29

صحبتی در مورد فروش سهامدار عمده نشد البته اگر دقت کنید در روزهای منتهی به بسته شدن سهم شیشه همدان و سرمایه گذاری مس سرچشمه هر کدام خریدار سهم هم بودند البته این موضوعی رو که میفرمایید شاید من در جریانش نیستم و خوشحال میشم برای منم تشریح کنید جریان رو.با تشکر و به امید سودهای فراوان برای همه دوستان به خصوص ما سهامداران بیمه سامان!!

نظر

• sg1367
                              عضو عادی
                              • Oct 2014
                              • 29

آگهی تصمیمات مجمع سالیانه بر روی کدال قرار گرفت قابل توجه دوستانی که در مجمع تشریف نداشتن...

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

صحبتی در مورد فروش سهامدار عمده نشد البته اگر دقت کنید در روزهای منتهی به بسته شدن سهم شیشه همدان و سرمایه گذاری مس سرچشمه هر کدام خریدار سهم هم بودند البته این موضوعی رو که میفرمایید شاید من در جریانش نیستم و خوشحال میشم برای منم تشریح کنید جریان رو.با تشکر و به امید سودهای فراوان برای همه دوستان به خصوص ما سهامداران بیمه سامان!!
                                سلام
                                ببخشید این نوشته تان را قبلا ندیده بودم.
                                یک سری می گفتند سهامدار عمده دارد می فروشد (اگر اشتباه نکنم در همین جستار بود) و علتش هم پول لازمی سهامدار است. اصلا اگر اشتباه نکنم خود مدیر عامل گفته بود.
                                البته گفته بود که ما فقط در مثبت می فروشیم و ...
                                ولی به هر حال این برای ما خیلی بد است مگر اینکه یک حقوقی یگر پیدا شود و با توجه به ارزندگی سهم هر چه این می فروشد آن بخرد.
                                (شاید هم دارم اشتباه می کنم و اصلا این خود بساما بوده که داشته سهم هایش را می فروخته، می گردم درستش را پیدا کردم قرار می دهم.)
                                به هر حال من به این سهم به چشم میان مدت نگاه می کنم و خیلی هم به این سهم نگاه خوبی دارم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X