بساما - (بیمه سامان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بساما - (بیمه سامان)

با آمدن این اطلاعیه فکر کنم کم کم داریم به زمان بازگشایی سهم نزدیک می شویم.

میزان سود قابل تخصیص و نحوه تخصیص سود بر اساس مصوبات مجمع به شرح ذیل می‌باشد:

سود (زیان) خالص ۱۲۶,۷۳۵
    سود (زیان) انباشته ابتدای دوره ۱۳۷,۸۶۴
    تعدیلات سنواتی (۸,۸۲۳)
    سود سهام مصوب مجمع سال قبل (۶۰,۰۰۰)
    انتقال از حساب سود (زیان) انباشته به حساب سرمایه ۰
    انتقال از سایر اندوخته ها به حساب سود (زیان) انباشته ۰
    انتقال از سایر اقلام حقوق صاحبان سهام ۰
    سود قابل تخصیص ۱۹۵,۷۷۶
    اندوخته قانونی ۰
    اندوخته سرمایه ای (۱۹,۰۱۰)
    سایر اندوخته ها ۰
    سود سهام مصوب مجمع سال جاری (۱۰۰,۰۰۰)
    سود (زیان) انباشته پایان دوره با لحاظ نمودن مصوبات مجمع ۷۶,۷۶۶
    سود نقدی هر سهم (ریال) ۲۵۰

اینجا را نگاه کنید:

تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره:
    مبلغ 12,000,000 ریال بابت برگزاری حداقل 1 جلسه در ماه مصوب شد.

تعیین پاداش هیئت مدیره:
    مبلغ 3,000 میلیون ریال ناخالص پاداش هیئت مدیره تعیین شد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
      عضو عادی
      • Oct 2014
      • 29

اون خبر رو خود من گذاشتم از قول مدیر عامل شرکت که گفته بود سهام موجود در پرتفوی شرکت رو به هر قیمتی نمیفروشیم و وقتی اقدام به فروش خواهیم کرد که سود خوبی شناسایی کنیم منبعش هم بورس 24 بود.درمورد بازگشایی سهم هم بعید میدونم فعلا باز بشه چون باید آگهی تصمیمات مجمع فوق العاده هم روی کدال بیاد و احتمالا پیش بینی سود هر سهم با سرمایه جدید که فکر نمیکنم فعلا باز بشه سهم.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بسیار عالی.
        شما تک سهم بساما هستید؟ (نوشته هایتان را نگاه کردم دیدم فقط در این جستار مطلب ارسال کرده اید)
        تحلیل بنیادی درست حسابی از سهم دارید؟ (چه خودتان چه این تحلیل های بنیادی کارگزاری ها و شرکت ها و افراد) اینکه الان وضعیت شرکت دقیقا چه جوری است؟ و آینده سهم چطور پیش بینی می شود؟ تاثیر توافق روی این سهم چگونه است؟ (اصلا تاثیر دارد؟) و ...
        ====================
        قبلا یک مقدار در مورد مجمع توضیح داده بودید، منظورتان از این جمله چه بود؟ "باید به ازای کاهش ارزش سرمایه گذاریهای شرکت ذخیره ای بیشتر در حسابها منظور شود "
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 29

خیر تک سهم بساما نیستم ولی درصد قابل توجهی از پرتفوم رو روی بیمه سامان دارم با توجه به صورتهای مالی سه ماهه ابتدای سال 94 خوشبختانه روند نزولی صدور بیمه نامه های زیانده مانند شخص ثالث همچنان ادامه داشته از طرف دیگر رشد قابل توجهی در مورد بیمه نامه های درمان میبینیم بیمه نامه های درمان وضعیت سربه سری معمولا در شرکتهای بیمه ای دارند و خوب به مانند گذشته درصد قابل توجهی از پرتفوی بیمه نامه های سامان رو بیمه عمر به خودش اختصاص داده است.به نظر من اگر افزایش سرمایه های آتی بیمه سامان طبق برنامه انجام شود آینده خوبی رو برای سهم متصور خواهیم بود چون می تواند بیمه نامه های اتکایی بیشتری جذب کرده و مقدار بیمه نامه های سهم نگهداری خودش رو هم بالاتر ببره و خوب روابط کارگزاری بیمه با بیمه های خارجی و گرفتن خسارتهای مربوطه نیز سهل وآسانتر خواهد شد.
          درمورد اون جمله هم توضیح آنکه در مورد سرمایه گذاریهای شرکت ارزش روز آنها بخاطر شرایط نامناسب بورس که همه با آن آشنابودیم چیزی در حدود 10 میلیارد پایین تر از بهای تمام شده بوده و شرکت باید به همین میزان ذخیره در حسابها منظور نماید ولی تنها 3میلیارد ذخیره گرفته بود که بند حسابرس و ایراد نماینده بورس هم به همین موضوع بود و نظرشون این بود که باید 7میلیارد دیگر هم ذخیره در حسابها منظور بشه که همون جریان آقای ضرابیه که براتون گفتم پیش آمد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

موضوع: تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29شرکت بيمه سامان - نماد: بساما(بسامان)
            الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
            مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت، بر اساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1394/04/16 در خصوص دعوت به مجمع عمومی فوق العاده راُس ساعت 11:30 روز سه شنبه مورخ 1394/04/30 درمحل هتل سيمرغ واقع در تهران,خيابان وليعصر,پايين تر از پارک ساعي,شماره 2141 برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود
            ب– دستور جلسه :
            تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
            ج – حاضرین درجلسه مجمع عمومی :
            اسامی سهامداران تعداد سهام درصد
            همکار شيشه غرب 860000 0.22 %
            شيشه همدان 6323204 1.58 %
            موسسه صندوق بازنشستگي شرکت ملي صنايع مس ايران 13857142 3.46 %
            موسسه صندوق حمايت و بازنشستگي کارکنان فولاد 14000000 3.5 %
            الين شيمي 14000000 3.5 %
            سرمايه گذاري مس سرچشمه 14200000 3.55 %
            ايران و غرب 16260000 4.07 %
            بازرگاني هزار کرمان 28000000 7 %
            توسعه سرمايه گذاري سامان 28106670 7.03 %
            بانک سامان 59343557 14.84 %
            ساير 162563052 40.64 %
            جمع 357513625 89.38 %
            د- اعضای هیئت رئیسه:
            براساس رأی‌گیری به‌عمل‌آمده در جلسة مجمع عمومی، اعضای هیئت‌رئیسه به‌شرح ذیل انتخاب گردیدند:

آقای/ خانم خسرو فخيم هاشمي به‌عنوان رئیس مجمع .
            آقای/ خانم اسماعيل ميرزائي به‌عنوان ناظرمجمع .
            آقای/ خانم محمود عبدالهي نمين به‌عنوان ناظرمجمع .
            آقای/ خانم محمد علي معظمي به‌عنوان منشی مجمع .

ر- تصمیمات متخذه در رابطه با دستور جلسه :

مجمع با افزایش سرمایه (به شرح جدول ذیل) موافقت نمود

«محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 29

پیش بینی درآمد هر سهم بیمه سامان با توجه به عملکرد سه ماهه روی کدال نشست.اگر خاطرتون باشه شرکت در اولین پیش بینی خودش سود خالص دوره رو 9میلیارد و 600 میلیون تومان گزارش کرده بود ولی خوشبختانه در گزارش فعلی سود خالص سال 94 رو 13میلیارد و 500میلیون تومان پیش بینی کرده است که البته به نظر بنده در صورت ادامه همین روند باز جای تعدیل بیشتری وجود دارد. به امید روزهای خوب و بهتر پیش رو...

نظر

• sg1367
                عضو عادی
                • Oct 2014
                • 29

با سلام خدمت دوستان سامانی،کسی از دوستان میدونه چرا نماد معاملاتی شرکت هنوز بسته است علیرغم گزارشی که فرابورس از دلیل بسته بودن نمادها ارائه کرده بود درمورد بیمه سامان دومورد پیش بینی درآمد با سرمایه جدید و اطلاعات 3ماهه میاندوره ای رو ذکر کرده بود که هر دوی اینها رو شرکت اعلام کرده ولی اینکه چرا نماد بسته است نمیدونم.:D

نظر

• sg1367
                  عضو عادی
                  • Oct 2014
                  • 29

طی تماسی که با امور سهام بیمه سامان امروز داشتم خانم کارشناس مربوطه از زمان بازگشایی سهم اظهار بی اطلاعی کردن و گفتن مراحل بررسی افزایش سرمایه در سازمان بورس در حال پیگیری است و توپ رو خلاصه به زمین سازمان بورس انداختند...

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    دیگر خیلی خیلی دیر شده.
                    البته ملالی نیست. بازار مثبت نیست که از باز شدن سهم خوشحال شویم.
                    در عین حال سهم را هم به چشم بلند مدت خرید کرده ایم. (البته بلند مدتی که اگر در کوتاه مدت عملکرد هیجانی داشت متناسبا واکنش نشان دهیم)
                    بگذار اصلا یک ماه دو ماه دیگر بازش کنند!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 29

البته با صحبت شما کاملا موافقم در این بازار خون و خون ریزی و فرسایشی و اعصاب خوردکن باز نشدن سهم بهتر از باز شدن سهم هستش،البته پیگیری من بیشتر از بابت این بود که خدای نکرده نکنه مشکل خاصی در راه بازگشایی سهم باشه که با صحبت امروزم با امور سهام برطرف شد این نگرانیم حالا باز شد هر وقت باز شد....مهم خوب باز شدن ودر زمان خوبی باز شدنه که ایشالا همینطور هم میشه

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام
                        سه ماهه آمد.
                        ان شاء الله اول بگذارند این سهم های سنگین پایین باز شوند و زهر خودشان را (روی کلیت بازار) بریزند بعدا بساما را باز کنند.
                        این طور که از تاخیر باز شدن بساما به نظر می آید مدیریت شرکت می خواهد سهم را بالا ببرد تا حق تقدم ها را بفروشد که البته برای ما هم خوب است و باعث می شود سهم هایمان بالا برود... (اگر درست حدس زده باشم)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

و اما قیمت بازگشایی...
                          ابتدا از نظر تئوریک باید بدانیم که طبق فرمول زیر:

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          فرمول افزایش سرمایه
                          ==============

قیمت گشایش سهم بعد از افزایش سرمایه می شود:
                          (قیمت قبل از افزایش) + (میزان افزایش از آورده ضربدر قیمت اسمی هر سهم که 1000 ریال باشد )
                          ------------------------------------------------تقسیم بر-------------------------------------------------
                          (1) + (میزان افزایش از آورده) + (میزان افزایش از انباشته و مطالبات و تجدید)

ابتدا باید سود تقسیمی را کم کنیم که قیمت سهم از پایانی 1691 به 1441 تغییر می کند.
                          بعد با توجه به اینکه 37.5 درصد از آورده و 12.5 درصد از انباشته است.
                          قیمت بازگشایی باید بشود 1441+375 تقسیم بر 1+0.375+0.125 یعنی قیمت بازگشایی باید بشود 1210 ریال
                          اما
                          قبلا یک بررسی در مورد قیمت سهم داشتیم:

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

جدول بالا به ما می گوید امسال 50 درصد افزایش سرمایه داریم که بعد از افزایش سرمایه سود شرکت تغییر نخواهد کرد! که این مانع افت قیمت سهم می شود + بخاطر اینکه آورده نقدی هم هست قیمت سهم افت زیادی نخواهد کرد + بعد از افزایش سرمایه مجددا یک افزایش سرمایه با درصد بیشتر پیش روی شرکت است که این هم باز مانع افت قیمت سهم می شود.
                          نتیجه اینکه به احتمال زیاد شرکت 50 درصد افزایش سرمایه می دهد و قیمت سهم کم نمی شود.

و باز هم تاکید می کنیم که ای پی اس شرکت 284 ریال است! و نیز یک افزایش سرمایه ی تپل از آورده نقدی در پیش است!!!
                          آیا سهمی که 284ریال یا نهایتا 25 تومان ای پی اس دارد و سود آور است و آینده دار و افزایش سرمایه هم دارد می تواند 1200 ریال باز شود؟؟؟
                          من فکر می کنم به تدریج افزایش قیمت سهم را شاهد باشیم حتی قیمت هایی بیشتر از زمان بسته شدن. (البته اینها همه اش بررسی و حدس است و همه می دانیم قدرت پول در بازار حرف اول و آخر را می زند)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/09/01, 17:15.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• آرش و نوید
                            ستاره دار(16)
                            • Oct 2011
                            • 778

ممنون دوست عزیز
                            من خیلی وقته بساما را بررسی نکردم
                            علت بسته شدن سهم ، تقسیم سود بوده یا افزایش سرمایه؟
                            چون فکر کنم هنوز افزایش سرمایه انجام نشده . ولی شما در محاسباتتون برای بازگشایی این را لحاظ فرمودید
                            همینطور ممنون میشم بفرمایید که در مجمع سودی هم تقسیم کرده اند ؟ و اگر بله چطور و کی باید بگیریم
                            متشکر
                            دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط آرش و نوید پست شده است View Post
                              ممنون دوست عزیز
                              من خیلی وقته بساما را بررسی نکردم
                              علت بسته شدن سهم ، تقسیم سود بوده یا افزایش سرمایه؟
                              چون فکر کنم هنوز افزایش سرمایه انجام نشده . ولی شما در محاسباتتون برای بازگشایی این را لحاظ فرمودید
                              همینطور ممنون میشم بفرمایید که در مجمع سودی هم تقسیم کرده اند ؟ و اگر بله چطور و کی باید بگیریم
                              متشکر
                              سلام به آرش و نوید عزیز،
                              در صورت دارایی ای که کارگزاری برای من تعیین کرده افزایش سرمایه لحاظ شده
                              همین طور اگر گزارش مجمع فوق العاده شرکت را ببینیم نوشته:

که من از کلمه قطعی این برداشت را می کنم که دیگر در اختیار هیئت مدیره نیست و واقعا انجام شده...

===============================

در مجمع عمومی عادی سالیانه هم (که همزمان با فوق العاده بود) سهمی 250 ریال تقسیم کردند (از 317 ریال سود خالص) که از 15 بهمن 94 پرداخت می شود.

یا علی
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جناب آرش و نوید عزیز،
                                این را هم بگویم که در سایت ips به میزان دارایی هایم اضافه نشده و در نمودار تعدیل شده ی سایت tse هم تعدیل قیمت اعمال نشده.

ولی در نرم افزار مفید تریدر قیمت ها تعدیل شده.

البته نمی دانم این نرم افزار قیمت تعدیل شده را چرا این طور محاسبه کرده؟ قیمت پایانی را در آورده 1028 ریال!!! که بنده هر طور حساب کردم با 1691 ریال پایانی تعدیل نشده جور در نمی آید. (مگر اینکه اول 1691 را تقسیم بر 1.5 کرده باشد بعد 250 ریال را ازش کم کرده باشد و آورده نقدی را هم مثل جایزه در نظر گرفته باشد... دوستان اگر می دانند راهنمایی کنند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X