کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست جان، شما فروختی ما هم دیدیم این سهم بدون شما لطفی ندارد، موقت ردش کردیم رفت...
از زاویه گنش بیشتر رشد کرده بود، ترسیدیم پول بک کند به یک حمایتی چیزی...
البته پتانسیل های عالی ای این سهم دارد و فکر کنم خیلی اشتباه کردم فروختم...
به هر حال...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی جالب است،
بساما، مصداق دقیق این ضرب المثل است که با یک قوره سردی اش می کند و با یک قوره گرمی اش...
دیروز با چند هزار تا مثبت 5 درصد خورد و امروز با چند هزار تا منفی پنج درصد! (حجم مبنایش 1 است)
با توجه به اینکه الان سهم فروشنده زیادی ندارد فکر کنم یک نفر با روزی 1000 تا خرید بتواند قیمت سهم را دو برابر کند!!! (مزاح بود البته)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العادهشرکت بيمه سامان - نماد: بساما(بسامان)
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز پنج شنبه مورخ 1394/08/28 درمحل هتل سيمرغ واقع در تهران خيابان وليعصر پايين تر از پارک ساعي شماره 2141 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
«محمد حسین» هستم.
سلام
داشتم حساب می کردم
اگر با قیمت امروز یعنی 1400 ریال بسته شود..
55 درصد افزایش سرمایه داشته باشد که 37.5 درصد آن آورده و 17 درصد آن نیز از محل اندوخته باشد...
قیمت گشایش سهم می شود 1150 ریال
که این قیمت برای سهامداران عمده ای که می خواهند کثافت کاری کنند عالی است!
یعنی راحت می توانند سهم سهامداران جزء و کسانی که حق تقدم استفاده نشده دارند را با توجه به قیمت خاص سهم از چنگشان در بیاورند...
و چیزی که این روز ها زیاد است سهامداران عمده ی کثیف است...
حالا ببینیم سهامداران عمده ی این شرکت چه جور آدم هایی هستند؟
راستی این را هم بگویم که معمولا این کثافت کاری دو طرفه است، یعنی یک بار قبل از اینکه سهم را پایین بکشند بالا می برند تا خوب آن را بتوانند بفروشند .
«محمد حسین» هستم.
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1394/08/28 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 400,000 میلیون ریال بهمبلغ 618,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 150,000 میلیون ریال، از محل اندوخته مبلغ 68,000 میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1394/09/22 لغایت تاریخ 1394/11/21 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است.
شماره حساب بانک شعبه
801-810-99800-11 سامان آفريقا
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت بیمه سامان طی نامه شماره مورخ 1394/11/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 1,000,000 میلیون ریال مبلغ 180 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
سود هرسهم گزارش قبل(آخرین پیش بینی سال مالی ۹۴ با لحاظ سرمایه جدید ): ۱۱۲ ریال
سود هرسهم گزارش جدید: ۱۸۰ ریال
درصد تغییر: ۶۱ % تعدیل مثبت
نظر