بساما - (بیمه سامان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بساما - (بیمه سامان)

سلام
    گویا بانک سامان چند وقت پیش حق تقدم داشته (و الان زمان پذیره نویسی اش است)
    دیدن نحوه ی تغییرات قیمتی قیمت نماد سامان و حق تقدمش خالی از لطف نیست:
    لینک و لینک

چیزی که به چشم من می خورد این است که (با وجود اینکه این نماد در بازار پایه و توافقی است ولی) هنگام پیدایش حق تقدم تا همین الان که زمان پذیره نویسی اش شده حقوقی با نماد بازی نکرده و سعی نکرده حق تقدم ها را مفت از چنگ سهامداران در بیاورد...

این یک نکته ی مثبت

نکته ی دوم مثب این که الان نگاه کردم سهامداران حقوقی و درصدی بساما زیاد هستند!!!

15 عدد سهامدار بالای یک درصد و خیلی از آنها بی ارتباط با هم کار را برای ما (سهامداران جزء) رو به راه می کند.

شما فرض بفرمایید یک سهامدار عمده بخواهد قیمت را بکشد پایین تا حق تقدم را بالا بکشد... آیا سایر سهامداران عمده اجازه خواهند داد؟ و نیز آیا امکان همدستی و تبانی میان این همه سهامدار عمده ممکن است؟ (البته هر چیزی ممکن است ولی این کار سخت است)

نکته ی دیگر اینکه سهامداران درصدی در مجموع 65 درصد شرکت را دارند! به احتمال قوی تلاش خواهند کرد تا سهم خوبی از 35 درصد از حق تقدم ها برای خودشان داشته باشند و شاید این باعث شود قیمت خوبی در حق تقدم ها را شاهد باشیم.
    یا علی
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
      عضو عادی
      • Oct 2014
      • 29

سلام دوستان من با امور سهام امروز صحبت کردم گفتن بورس افزایش سرمایه از محل انباشته رو قبول نکرده نتیجتا افزایش سرمایه تصویبی قبلی فعلا ملغی است و دارن یه گزارش توجیهی جدید آماده می کنن برای شرایط جدید احتمالا از مطالبات و آورده نقدی باشه فقط(این حدس خودمه) و تا یک ماه آتی این گزارش آماده میشه که بعدشم تازه مجمع فوق العاده جدید دارن برای تصویبش در مورد باز شدن نماد هم گفتن احتمالا تا هفته دیگه باز بشه البته امیدوارم به شخصه اگر سهم باز بشه فقط با لحاظ کردن سود تقسیمی به نظرم کار بهتر فروش سهم و دریافت سود نقدی باشه با توجه به فرآیند زمانبری که افزایش سرمایه سهم داشته باشه البته باز باید دید شرایط چگونه رقم میخوره

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط sg1367 پست شده است View Post
        سلام دوستان من با امور سهام امروز صحبت کردم گفتن بورس افزایش سرمایه از محل انباشته رو قبول نکرده نتیجتا افزایش سرمایه تصویبی قبلی فعلا ملغی است و دارن یه گزارش توجیهی جدید آماده می کنن برای شرایط جدید احتمالا از مطالبات و آورده نقدی باشه فقط(این حدس خودمه) و تا یک ماه آتی این گزارش آماده میشه که بعدشم تازه مجمع فوق العاده جدید دارن برای تصویبش در مورد باز شدن نماد هم گفتن احتمالا تا هفته دیگه باز بشه البته امیدوارم به شخصه اگر سهم باز بشه فقط با لحاظ کردن سود تقسیمی به نظرم کار بهتر فروش سهم و دریافت سود نقدی باشه با توجه به فرآیند زمانبری که افزایش سرمایه سهم داشته باشه البته باز باید دید شرایط چگونه رقم میخوره
        احتراما، علیرغم برگزاری و تصویب مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۳۰ مبنی بر افزایش سرمایه این شرکت به موجب مجوز ۱۲۱/۳۱۶۵۰۱ مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۰ آن سازمان محترم به استحضار می رساند، با توجه به پایان مهلت قانونی و عدم پذیره نویسی، مجوز مذکور لغو گردید لذا پیش بینی سود هرسهام سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ مجددا" با سرمایه ۴۰۰میلیارد ریال ارائه می گردد. خاطر نشان می سازد. این شرکت برنامه افزایش سرمایه از مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال به ۱۰۰۰ میلیارد ریال را در دستور کار خود دارد که پس از کسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار اجرایی می گردد.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 29

دقیقا همون چیزی که خبرشو دادم اتفاق افتاد حتما صلاحی در کار بوده که به این ترتیب جلو بریم واقعا تا اینجاش که ضرر نکردیم با این بازار افتضاحی که داریم سهممون بسته بوده ولی امیدوارم هرچه زودتر طی همین هفته باز بشه و مشکل خاصیم در ادامه نداشته باشیم

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

امروز نماد باز می شود
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 29

من یه سوال داشتم از دوستان،تو صفحه معاملات بیمه سامان حجم مبنا رو 160.000سهم نوشته یعنی تا زمانی که این مقدار سهم در یک روز معامله نشه دامنه نوسان سهم همچنان 50 درصدی خواهد ماند؟؟برداشت من درسته؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون سهام در بازار فرابورس اصلا مبحثی به نام حجم مبنا ندارند که بخواد در موردشون صدق کنه این موضوع.

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

بله برداشت شما درسته.
                طبق قانون روز اول بازگشایی سهام فرابورس حجم مبنا دارند و تازمانیکه حجم پر نشده میتوانند تا 50 درصد نوسان داشته باشند

نظر

• sg1367
                  عضو عادی
                  • Oct 2014
                  • 29

بالاخره حجم مبناشو امروز پر کرد چه خون و خونریزی بود بازار و همچنین بیمه سامان خودمون البته کاملا مشخصه که اون حقیقی هایی که امروز خریدن یا حقوقی کاملا مفت خری کردن ولی خوب جو بازار هم خیلی تو وضعیت به وجود آمده تاثیر داشت توکل برخدا تا ببینیم گزارش شش ماهه بیمه سامان به چه ترتیبی هستش و البته برنامه جدید شرکت برای افزایش سرمایه

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    بعد از اینکه در آن قیمت افتضاح سهم را باز کردند الان هم حقوقی نامرد دارد بدجور می فروشد. (تا الان 1.7 میلیون سهم)
                    تمام فروش تا الان برای حقوقی است و اگر حقوقی نفروشد کس دیگری فروشنده نیست.
                    معلوم نیست کدام حقوقی ای است که قیمت را کشیده پایین و نمی گذارد بالا برود. (شاید هم دارد جیب یک عده ای را پر می کند)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 29

متاسفانه اتفاقی که افتاد به نظرم کاملاباب طبع حقوقی و حقیقی زرنگ سهم و احتمالا درصد دار شرکت هستش اینکه بتونن سهم رو با کمترین قیمت ممکن در رکود بازار از چنگ سهامدارای خسته دربیارن که خوب آمار معاملات هم دقیقا موید همین مطلب هستش جابجایی امروز سهام بین دو حقوقی باید دید در روزهای آتی چه روندی رو برای سهم رقم میزنه...از سایر دوستان هم تقاضا دارم هرگونه خبرو نظرو تحلیلی درمورد بیمه سامان دارند اینجا بذارند تا حداقل بنده کمترین بتونم استفاده کنم و یاد بگیرم....ممنون از همه و آرزوی سلامتی و روزهای خوش برای همه

نظر

• sg1367
                        عضو عادی
                        • Oct 2014
                        • 29

در معاملات دیروز بیمه سامان خریدار حقوقی 762.000سهمی شرکت ایران و غرب بوده است.

نظر

• sg1367
                          عضو عادی
                          • Oct 2014
                          • 29

و باز هم خرید ایران و غرب این بار به اندازه 10000سهم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

و باز هم خرید ایران و غرب این بار به اندازه 10000سهم
                            سلام
                            امروز هم حقوقی اندکی (82 هزار سهم) در این نماد خرید داشت.
                            به نظرم باز همین ایران و غرب باشد.
                            البته تمایلی به رنج کشیدن و بالا بردن سهم ندارد و دوست دارد در کف خرید کند.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sg1367
                              عضو عادی
                              • Oct 2014
                              • 29

باز هم ایران و غرب خریدار بوده اینکه جوری خرید رو انجام میده که قیمت سهم رشد نکنه یکم مشکوکه فکر کنم خبرای مثبتی از بیمه هست که میخواد مفت سهم رو بخره تا نظر سایر دوستان چی باشه

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

باز هم ایران و غرب خریدار بوده اینکه جوری خرید رو انجام میده که قیمت سهم رشد نکنه یکم مشکوکه فکر کنم خبرای مثبتی از بیمه هست که میخواد مفت سهم رو بخره تا نظر سایر دوستان چی باشه
                                سلام

ایران و غرب گویا فقط در هیمن نماد (یعنی بساما) حضور دارد.
                                یک خرید بزرگ یک میلیونی (اگر اشتباه نکنم در زمان گشایش) انجام داد و همین طور هر روز خیلی کم خرید می کند...
                                به نظر من با توجه به اینکه الان کمی بیشتر از 4 درصد سهم را در اختیار دارد می خواهد این درصد را به 5 درصد برساند و یک صندلی هیئت مدیره را تصاحب کند و دوست هم ندارد گران بخرد (البته معمولا برای کسی که می خواهد زیاد بخرد چند درصد گران تر یا ارزان تر خریدن معنی ندارد ولی حتما بودجه شان کم است که این طور دارند خرید می کنند)

این مدل خریدن درست است که زیاد برای ما سهامداران جزء جذاب نیست (ما بیشتر دوست داریم یک سهامدار عمده پیدا بشود بیاید رنج بکشد و از قیمت سهم حمایت کند) ولی چندان بد هم نیست. با تعویض سهامداران عجول با حقوقی ای که تمایل به حفظ سهمش دارد (و قصد فروش ندارد) سهم خشک می شود و در آینده خود به خود بالا می رود (مثل این می ماند که به تدریج این رنج کشیده شود)

و ما صبرمان زیاد است.

====================

الان سهامداران بالای یک درصد را نگاه می کردم، نکته ای که جالب است تعداد زیاد افراد حقیقی درون لیست است!
                                و اینکه بانک سامان تنها 15 درصد سهم را در اختیار دارد!
                                و اینکه سهامداران عمده ی بالای 1 درصدی در مجموع 65 درصد سهام شرکت را در اختیار دارند. به این معنی که شناوری سهم حداکثر 35 درصد است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X