جناب smj13 نظرتون راجع به فاراك چيه؟
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postبرای دو سه روز آینده است ، خیلی خیلی کوتاه مدت...
البته اگر وبصادر از 130 عبور کنه تا 150 را براحتی میره ، فکر میکنم بتونه از مقاومت سقفش عبور کنه...
بترانس هم که بست و قطعا بازگشاییش بالای 700 خواهد بود ، حتی یک درصد هم شک نکنید...
نظر
-
-
در اصل توسط mosafer22 پست شده است View Postسلام استاد..خوبین؟
استاد بنظرتون وساخت رو با ثشرق عوض کنیم؟
البته من هم ثشرق دارم زیر 300 تومن هم وساخت..بنظرتون وساخت رو هم تبدیل به ثشرق کنم امروز؟
با تشکر
عوض کردن این دو سهم کاملا به خودتون بستگی داره...
برای نمونه امروز خودم شبندرم رو با ثشرق عوض کردم ، اصلا هم پشیمون نیستم...
خود من الان سبدم شده 88 درصد ثشرق ، 10 درصد وبصادر و 2 درصد هم وبشهر...
البته وبشهر را برای نوسانگیری گرفتم و حد ضرر خودم را 370 انتخاب کردم ، گرچه میدونم از 400 پایینتر نمیاد...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postسید جان مپنا رفته تو آمپاس.بدجوری گره خورده.واسه کوتاه از گره بیرون میاد ؟ درحالی که خیلی سهام روزانه دارند رشد می کنند اینجور مواقع چاره چیه؟
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط mehdi71 پست شده است View Postشبندر چی شد؟ چرا اینجوری شد /:.negaran.:/
فردا بر میگرده یا بازم ریزش داره؟
اصلا نگران این سهم نباشید ، خود من دوباره میام روی این سهم ، البته دو روز کاری دیگه...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط mosafer22 پست شده است View Postداش سید ممنون بخاطر پاسخگوییتون..
سید نظرت در مورد خبهمن چیه؟انگار امروز راهشو از خودرو جدا کرد..
بنظرتون هدف کوتاه مدتش 300 هست؟
از لحاظ تکنیکال میخواستم نظرتون رو بدونم.مرسی
اما مقاومتها 295-313-335 ، اگر نتونه سقف را بشکنه و بریزه سقفی دوقلو زده برای همین بسیار مواظب باشید که رکب نخورید ، اگر سقفی دوقلو زد هدفش 260 تومن هست...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postجناب smj13 نظرتون راجع به فاراك چيه؟
دوستانی که میخواهند خطوط فیبوناچی را صحیح بکشند ، اندیکاتور rsi را نگاه کنند و جایی که واگرایی از منفی به مثبت داریم میتونه یک نقطه برای انتخاب کف فیبوناچی باشه...
البته فاراک منو بشدت یاد شبندر 1220 تومنی میندازه که یکدفعه تا 1800 رفت و الان هم فاراک داره همون نمودار را میزنه و این یعنی رشد قیمت در انتظارش هست...
فکر میکنم اگر بتونه از مثلث افزایشی ای که داره میسازه رها بشه ، خیلی راحت تا قیمت 1170-1200 برود...
توصیه من نگهداری این سهم تا یک ماه آینده است ، همونطور هم که مشخصه فاراک 725 تومن کمترین قیکتش هست و واقعا ریسک پایینی داره...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر