i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mbh686
    ستاره دار (1)
    • Mar 2013
    • 265

برای شنبه روی دوتا سهم وبصادر و ثشرق زوم هستم ، اگر روی 300 بیاد که خودم رو با ثشرق خفه میکنم...
    اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی واقعا ثشرق و ثتران و ثغرب طلای ناب 24 عیار هستند..smj13

با خدا قوت جانانه به دوست عزیزمsmj13
    در تحلیل تکنیکال، اصلا" احتیاجی به تبلیغ نیست ، فقط مختصر اطلاعات میخواد ، نه قصد تبلبغ
    سهامهای خوب زیادن ، فقط باید وقت گذاشت و پیداشون کرد.
    از اینکه زحمت میکشید بسیار سپاس گذارم . شاد باشید

نظر

• حمیدبورسی
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 5

با سلام

چند نکته در مورد رسم چنگال بنظرم آمد که امیدوارم برای دوستان مفید واقع شود

در چنگال صعودی ترتیب پیوتها بدین گونه می باشد : کف ، سقف ، کف و بدین ترتیب نام گزاری می گردد A و B و C که از وصل نقاط A و C خط ماشه ایجاد میگردد که یکی

از کاربردی ترین خطوط در چنگال می باشد البته تقدم زمانی این نقاط را نیز مد نظر داشته باشید هیچگاه نقطه آخر یا همان C نباید از نظر زمانی زودتر از B در نظر گرفته شود

در چنگال نزولی نیز پیوتها بتر تیب سقف و کف وسقف قرار داده میشود و باز نقطه آخر نباید تقدم زمانی به سایر نقاط داشته باشد

بهروز باشید

نظر

• rezaba
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 75

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
        خوب قیمت پایه فکر میکنم 96 میلیارد تومن بوده که 24 میلیارد تومن تعدیل سود داره و این یعنی به ازای هر سهم تعدیل وحشتناک 20 تومن !!!!
        بگذارید حالا حالا بازار تو کف این سهم بمونه...
        برای شنبه روی دوتا سهم وبصادر و ثشرق زوم هستم ، اگر روی 300 بیاد که خودم رو با ثشرق خفه میکنم...
        اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی واقعا ثشرق و ثتران و ثغرب طلای ناب 24 عیار هستند...
        استاد فکر کنم شنبه ثشرق از 310 پائینتر نیاد و تا مجمع هم روند صعودی طی کنه و با قیمت 385 بسته بشه . البته این تحلیل منه ولی بازم میگم شما استادی ومن شاگرد .

نظر

• masoud ramezani
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 587

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
          سلام خدمت دوست عزیزمان smj12
          لطفا تکنیکال فملی رو بررسی بفرمایید
          با تشکر فراوان

=((

نظر

• behsharik
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 27

در اصل توسط barsa پست شده است View Post
            جناب smj13 ولصنم از دید من

لطفاً ایرادات بنده را بفرمایید تا اصلاح کنم/:.Heart.:/

سلام
            بارسا جان امروز سید نیست، میشه لطف کنی چند سوالمو جواب بدی:
            1) اون چنگال آبی که توشکل اول کشیدی خط میانه چنگال رو داره، من توی متا تریدر تمام چنگال ها رو تست کردم این امکان رو نداشت ، چه جوری اون رو کشیدین؟
            2) لطفا همین مورد رو در مورد کانال فیبوناچی بگین ، اونو جدا گذاشتین یا نه به همراه خود چنگال بود؟
            3) میشه شکل دوم رو توضیح بدی یه کانال سبز داره، دو تا خط آبی و یه مشکی چرا اینها رو کشیدی و چه نکته ای ازش میشه فهمید؟

ممنون دوست خوبم

نظر

• mahtab.gh441
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 209

در اصل توسط حمیدبورسی پست شده است View Post
              با سلام

در چنگال صعودی ترتیب پیوتها بدین گونه می باشد : کف ، سقف ، کف و بدین ترتیب نام گزاری می گردد A و B و C که از وصل نقاط A و C خط ماشه ایجاد میگردد که یکی

از کاربردی ترین خطوط در چنگال می باشد البته تقدم زمانی این نقاط را نیز مد نظر داشته باشید هیچگاه نقطه آخر یا همان C نباید از نظر زمانی زودتر از B در نظر گرفته شود

در چنگال نزولی نیز پیوتها بتر تیب سقف و کف وسقف قرار داده میشود و باز نقطه آخر نباید تقدم زمانی به سایر نقاط داشته باشد

بهروز باشید

با تشکر از شما اگر ممکن است در تصاویر این نکات را بیان کنید برخی ازدوستان از جمله خود من تازه کار هستیم و ممنون می شوم باعث می شود
              درک بهتری داشته باشم از نکات و راهنمایی شما
              با سپاس
              آخرین ویرایش توسط mahtab.gh441؛ 2013/12/06, 20:17.

نظر

• Together
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 20

پالایشگاه نفت تهران با نماد معاملاتی شتران؛ پس از آن که طی 40 روز معاملاتی، توانست تا 128700 تومان رشد کند، وارد فاز اصلاحی شد. پس از آن، طی 33 روز معاملاتی اخیر، سهم توانسته است تنها تا 84500 تومان، معادل 62% مسیر طی شده را اصلاح کند. این امر حکایت از قدرت بیشتر خریداران نسبت به فروشندگان دارد.

از طرفی حرکات سهم طی 100 روز معاملاتی اخیر را می‌توان درون کانالی فرضی محصور کرد.
                از طرفی اندیکاتور مک دی مستعد واگرایی مخفی مثبت و واگرایی معولی مثبت است که با شکست 100 هزار تومان تایید می شود.

افراد پرریسک و نوسان گیران می‌توانند در رنج منفی با حد ضرر 80 هزار تومان اقدام به خرید نمایند.

مقاومت‌های 93 هزار، 100 هزار و 110 هزار تومان پیش روی سهم قرار دارند.
                بورس 24

[B][COLOR=#0000ff]شکست بايد انرژي خفته را بيدار کند!
                [/COLOR][/B]

نظر

• 313
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 196

نظرتون رو در مورد ورود به سهم وبیمه و وساپا بفرمایید تشکر از شما

نظر

• barsa
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 49

در اصل توسط behsharik پست شده است View Post
                    سلام
                    بارسا جان امروز سید نیست، میشه لطف کنی چند سوالمو جواب بدی:
                    1) اون چنگال آبی که توشکل اول کشیدی خط میانه چنگال رو داره، من توی متا تریدر تمام چنگال ها رو تست کردم این امکان رو نداشت ، چه جوری اون رو کشیدین؟
                    2) لطفا همین مورد رو در مورد کانال فیبوناچی بگین ، اونو جدا گذاشتین یا نه به همراه خود چنگال بود؟
                    3) میشه شکل دوم رو توضیح بدی یه کانال سبز داره، دو تا خط آبی و یه مشکی چرا اینها رو کشیدی و چه نکته ای ازش میشه فهمید؟

ممنون دوست خوبم
                    سلام دوست عزیز

بنده مطالب سید را دانلود کردم و بسیار مفید بودن و طبق آموزش سید دارم گام به گام پیش میرم

در جواب شما
                    1- من از مفید تریدر استفاده میکنم نه متا تریدر و تو مفید چنگال به همین شکلی هست
                    2- درمورد شکل دوم اون فیبو تو مفید تریدر جداگانه وجود داره
                    3- خط آبی و مشکی را جداگانه خودم کشیدم و نشان دهنده سطوح مقاومتی و حمایتی هست

سید عزیز تازه آموزش رو شروع کرده و تا الان فقط بحث چنگال رو آموزش دادن ، میتونی از فردا با سید گام به گام پیش بری ، برای من که خیلی مفید بوده/:.Heart.:/

نظر

• behsharik
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 27

با سلام
                      در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
                      با تشکر از شما اگر ممکن است در تصاویر این نکات را بیان کنید
                      جمید جان سلام
                      دوستمون درست میگن من هم خیلی دوست دارم بفهمم شما چی گفتین ولی بدون شکل خیلی سخته
                      اگر زحمتی نیس یه شکل هم براش بفرستین
                      سپاسگزارم

نظر

• behsharik
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 27

سید جان
                        سلام لطفا اشتباهات این نمودار را می فرمایین
                        با تشکر

دالبرDaily1.png

نظر

• behsharik
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 27

سیدجان وساخت هم دارم چهارشنبه نتوست رد کنه 540 رو؛ بنظرتون تا چند میریزه؟ تا خط وسط چنگال؟
                          ممنون میشم اشکالات این نمودار و تحلیلتون در مورد ریزش هم بفرمایین

با تشکر

وساختDaily.png

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

در اصل توسط barsa پست شده است View Post
                            جناب smj13 وملت با استفاده از چنگال

حمایت اول محدوده 101- حمایت دوم محدوده 95

اگه اشتباهی دارم لطفاً بفرمایید
                            مرسی:x
                            خوب چنگالت یکم ایراد جزئی داره و اونم نقطه شروع دسته چنگال هست که زیاد مهم نیست ولی در تارگت دادن سعی کن حرفه ای مسئله را ببینی ، مثلا برای وملت عدد 100 تومن یک حمایت قوی محسوب میشه و برای همین روی این نقطه برمیگرده ، پس مهمترین حمایت همون 101 تومن هست که شما رندش میکنی و میگی 100 تومن...
                            ضمن اینکه خرید این سهم تو 100 تومن یعنی خریدش در پولبک هست و اصلا ریسکی نداره و سریع بر میگرده و بیشتر رشد میکنه...
                            در کل پیشرفتت عالی هست...
                            هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

با سلام

بهروز باشید
                              بسیار نکته عالی بود...
                              دوستان ببینید وقتی خودتون توی آموزش مشارکت داشته باشید نه تنها بیشتر یاد میگیرید بلکه بهتر هم یاد میگیرید ، بنده هم اطلاعاتم بیشتر میشه و از شما یاد میگیرم ، در کل این تاپیک داره کم کم کلاس بالای خودش رو نسبت به تاپیک های دیگه به رخ میکشه ، علتش هم مشارکت همه در آموزش هست...
                              امیدوارم بقیه اساتید هم به این تاپیک بیایند و آموزش دهند تا هم خودشون و هم بقیه استفاده کنند :)

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
                                =((
                                دوست عزیز فملی را تحلیل کردم ، یه نگاهی به صفحات بندازی میبینیش :)

نظر

در حال کار...
                                X